Jejku dziewczyny naprawdę się Wam podoba?
To było tak, że pojechałam z moją mamcią wpierw do salonu la marietta bo miał być czynny od 10 rano.. Podjechałyśmy tam na 10:30 co by nie być zbyt rano a tu zakmnięte............... No to stwierdziłyśmy, że jedziemy gdzieś indziej.. Wczoraj do nocy siedziałam na necie szukając kiecki i najbardziej podobały mi się w la marietta i Nikol.. więc pojechałyśmy do Nikol.. W Nikol była szefowa salonu więc była dla nas bardzo miła.. Przymierzyłam dosyć dużo sukienek.. i większość mi się podobała ale bez rewelacji.. Chociaż jedna taka hiszpanka była śliczna i już nawet wstępną umowę spisałyśmy na nią.. bo wyglądałam w niej naprawdę pięknie.. Ba przymierzyłam nawet taką typową princeske i też bajecznie w niej wyglądałam.. Ale taka suknia kompletnie nie pasuje do mojego charakteru.. więc zrezygnowałam.. Po 1,5 godzinie mierzenia stwierdziłyśmy, że jedziemy szukać dalej i wróciłyśmy do la marietta.. Pani pokazała nam katalog i ja zaczęłam mówić.. proszę pokazać tą, tą, tą i tą i tą itd..... Ale o dziwo kobitka (zresztą bardzo młoda) była nadzwyczaj miła i cierpliwa.. No i ta moja sukienka była drugą suknią jaką włożyłam.. i już wiedziałam, że to TO

W tym salonie najbardziej podoba mi się to, że w sukni można dosłownie wszystko zmienić i nie ma najmniejszego problemu (bo w Nikol już był duży problem - co tu dużo mówić.. nie wolno było zmieniać i już). Więc spisując już umowę poprosiłam, żeby dekolt był w serduszko (bo w takim mi zdecydowanie naj naj) i ta koronka na brzuszku będzie kończyć się w szpik

Wydaje mi się, że to wysmukli jeszcze moją sylwetkę.. Tak się zastanawiam czy by jeszcze jakiś cyrkoni nie dodać, żeby jeszcze bardziej się świeciła.. na zdjęciu nie widać, ale ona ma pełno przepięknych koralików i materiał taki błyszczący...
Ogólnie sukienka strasznie mi się podoba i bardzo przypomina tą co upatrzyłam sobie na necie więc dlatego zdecydowałam się kupić już dziś.. Mogłabym pojechać do Novi ale bałam się, że spodoba mi się tam coś droższego i potem ta nie będzie mi się już podobac.. a ja jednak mogę maks 3tys na kiecke wydać.. no i wiecie co zmieściłam się idealnie.. kosztuje 2950zł

ale dostałam 10% rabatu bo na targach też taki będą rozdawać

Dajcie znać proszę jak Wam się jeszcze podoba.. zmieniać górę żeby nie była taka biała tylko bardziej srebna??
Co do kościoła to mamy już zarezerwowaną godzinę

Na pomorzanach o godzinie 16:00.. Bo z Pomorzan do Polic jednak troszkę się jedzie

Znacie może jakiś tani namiar na limuzyny albo stare auta???