Autor Wątek: "Ważnych jest kilka tych chwil, tych na które czekamy..." ---> 06.08.2011r J&M  (Przeczytany 99615 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Odp: "Ważnych jest kilka tych chwil, tych na które czekamy..." ---> 06.08.2011r J&M
« Odpowiedź #720 dnia: 8 Października 2010, 10:15 »
Dzięki dziewczynki za wszystkie opinie!
I znów muszę napisać, że jesteście niezastąpione...  ;)
Nie wiem na które buty się zdecyduję, ale DZIĘKI !!!

U mnie dziś dzień z serii tych zalatanych...
Muszę kupić chrześniakowi prezent, bo ma dziś 3 urodzinki. W związku z czym jutro kolejna rodzinna imprezka.
Wszystko ładnie fajnie tylko, że muszę "robić za kierowcę"...
Uwielbiam siedzieć na imprezach o suchym pysku  :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Poza tym chcemy podjechać jeszcze do i.k.e.i, bo musimy wymierzyć parę rzeczy.
W planach również odwiedzenia mieszkania klientów PM, które nadzorował podczas remontu. Podobno jest ładnie zrobione i M., chce mi pokazać pewne rozwiązania, które moglibyśmy również wykorzystać u siebie...
Na szczęście jedno i drugie w Katowicach, więc damy radę  ;D

Pomału zaczynam się oswajać z myślą, że PM wyjeżdża w delegację.
Na razie na miesiąc, ale i tak nie wiem jak ja sobie dam radę przez ten miesiąc.
My to takie przylepy jesteśmy  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:

Miłego dnia kochane!

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Odp: "Ważnych jest kilka tych chwil, tych na które czekamy..." ---> 06.08.2011r J&M
« Odpowiedź #721 dnia: 8 Października 2010, 10:22 »
Justynko będziemy Cię wspierały kiedy PM wyjedzie :przytul:
No i co masz jakiś pomysł na prezent dla chrześniaka ? Bo mój ma w grudniu i nie mam zielonego pojęcia co mu kupić!!  :drapanie: :drapanie:

Offline justys0101
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #722 dnia: 8 Października 2010, 10:28 »
Kasiu - szczerze mówiąc sama nie wiem  ::) ::) ::)
Mój chrześniak jest pasjonatem serii: Tomek i przyjaciele.. Nie wiem czy kojarzycie  ;)
Zbiera pociągi z tej serii i szyny, które się później składa i tworzą ciąg trasy.
Ale taki prezent dostanie już od dziadków, więc odpada...

Myślę nad kaskiem na rower  ::)
Ewentualnie jest jeszcze seria ZygZak (auta wyścigowe), które również zbiera, więc zobaczymy co uda mi się dostać ;)

Offline kacha8609

• Chuck Norris
« Odpowiedź #723 dnia: 8 Października 2010, 10:32 »
Oj teraz to jest tego mnóstwo na pewno coś wymyślisz...  ;D
Mój chrześniak będzie miał dwa latka dopiero, muszę się zastanowić co kupić  ;D ach no i muszę dwa prezentu mu dać bo on się urodził 6 grudnia  ;D ;D

Offline s_erduszko
  • Chuck Norris
  • :-D
« Odpowiedź #724 dnia: 8 Października 2010, 10:34 »
Zapytajcie kobitki Marlene, ona ma swój sklep dziecięcy i napewno się znam na tym, co wypada kupić na ile latek, bo ja bladego pojęcia nie mam,a teraz pojawił się taki szkrab w rodzinie i jest odwieczny dylemat  :o

Offline ylka

• maniak
  • data ślubu: 2011-05-14
« Odpowiedź #725 dnia: 8 Października 2010, 10:45 »
Zapytajcie kobitki Marlene, ona ma swój sklep dziecięcy i napewno się znam na tym, co wypada kupić na ile latek, bo ja bladego pojęcia nie mam,a teraz pojawił się taki szkrab w rodzinie i jest odwieczny dylemat  :o

to samo miała zaproponować  ;D

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #726 dnia: 8 Października 2010, 10:56 »
Mój chrześniak będzie miał dwa latka dopiero, muszę się zastanowić co kupić  ;D

Ja siostrzeńcowi mojego PM na drugi urodziny kupiłam puzzle 2+. Były tam 4 układanki (4,6,9,12 elementów), fajne te puzzle były, grube, nie było możliwości żeby dziecko połamało :) Podobno układa jak szalony :)

Offline marena84

• entuzjasta
  • data ślubu: 13.08.2011r. g. 16:00 :)
« Odpowiedź #727 dnia: 8 Października 2010, 11:45 »
Widze że padło pare pytań do mnie  ;) hmmm nie wiem czy pomoge, ale postaram się:
Myślę nad kaskiem na rower  ::)
Ewentualnie jest jeszcze seria ZygZak (auta wyścigowe), które również zbiera, więc zobaczymy co uda mi się dostać ;)

Super pomysły, ZygZaka powinnaś dostać w smyku :) dla 3 latka jest już dużo więcej możliwości, bo wiadomo że nie powinien zjeść zabawki tylko się nią bawić. A może jak lubi "Tomka" to może kupić mu jakiś strój maszynisty (czapka, lizak itp.). Kurde jakiegoś zaćmienia dostałam :-\, bo to wszystko zależy ile kasy macie   ;)
Oj teraz to jest tego mnóstwo na pewno coś wymyślisz...  ;D
Mój chrześniak będzie miał dwa latka dopiero, muszę się zastanowić co kupić  ;D ach no i muszę dwa prezentu mu dać bo on się urodził 6 grudnia  ;D ;D
Fajnym pomysłem, jest złożyć się na rowerek, albo skoro to zima, to na takie quady na śnieg  ;D

A tak ogólnie jestem za zabawkami które rozwijają umysł, jakieś klocki, puzzle, książeczki z naklejkami. Takie małe dziecko cieszy się z wszystkiego, niezależnie ile kosztuje, bo nie zna jeszcze wartości pieniędzy  ;)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #728 dnia: 11 Października 2010, 09:58 »
Weekend, weekend i po weekendzie...
Jak zwykle minął za szybko...

W sobotę - tak jak wspominałam byliśmy u mojego chrześniaka na urodzinach (kupiłam kask i komplet Zygazków) Strzał w 10!...  ;D I nie musiałam być kierowcą, więc  :pijaki: :pijaki: :pijaki:

Wczoraj zamówiliśmy drzwi wejściowe do mieszkania, ale trzeba na nie czekać miesiąc  :mdleje: Beznadzieja...  :mdleje:

Wieczorem z kolei w ramach spokojniejszego relaxu byliśmy w kinie. W Cinema City była akcja: 10.10.10, więc się wybraliśmy. Tylko niestety była masa ludzi i praktycznie wszystkie seanse zajęte. Załapaliśmy się na "Salt". Film jak film  ::) Jakoś mnie "nie porwał"  :D ;) Zdziwiłam się tylko, że D. Olbrychskiego w tym filmie jest naprawdę sporo. Myślałam, że zagrał tylko epizod, tymczasem jest jednym z ważniejszych bohaterów...

Pewnie większość z Was oglądała ukraińskie Mam Talent, ale zostawię coś dla dziewczyn, które nie widziały, bo warto obejrzeć... Ja często wracam do tego filmu.. Dla mnie to jest talent, a nie jakiś discopolowiec z 4 wyginającymi się dziewczynami  ;)

Buziaki !!!

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
« Odpowiedź #729 dnia: 11 Października 2010, 10:12 »
Noo ja właśnie u Agulca tą panią pokazywałam i też mi jakoś się nie widzi nic innego po tym co ona zrobiła ;)
Co do Salt też mam takie wrażenie :)

Przeczytałam o delegacji, ale buuu, my też przylepy więc rozumiem, mam nadzieje że miesiąc szybko zleci. A bardzo będzie daleko?

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #730 dnia: 11 Października 2010, 10:21 »
Ooo to u Was jeszcze leci "Salt"??!
My chcieliśmy iść i już nie grają :-\

Co do drzwi, to zgadza się... tyle trzeba czekać ::)
Nasze już przyszły ;D

To chyba poszalałaś, jak nie musiałaś prowadzić? :D ;)

Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego tygodnia :-*

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
« Odpowiedź #731 dnia: 11 Października 2010, 10:45 »
Justyś, wczoraj myślałam o tym filmiku. Ja jestem zachwycona talentem tej babki :o

na drzwi rzeczywiście długo musieliście czekać, my 2ygodnie 8)

Offline marena84

• entuzjasta
  • data ślubu: 13.08.2011r. g. 16:00 :)
« Odpowiedź #732 dnia: 11 Października 2010, 10:53 »
W Cinema City była akcja: 10.10.10, więc się wybraliśmy.  
kurcze całkiem o tym zapomniałam :mdleje:

a ta z Mam talent niesamowita  :o oglądam z otwartą buzią  :o

Offline kacha8609

• Chuck Norris
« Odpowiedź #733 dnia: 11 Października 2010, 11:10 »
Pani z Ukrainy niesamowicie zdolna  ;D ;D  :o :o
Super że urodziny się udały....  ;D ;D ;D

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
« Odpowiedź #734 dnia: 11 Października 2010, 11:13 »
A byliście oglądać te mieszkanką, czy już nie zdążyliście?
Miesiąc i sporo i nie, zobaczysz, szybko zleci  :-*

Offline justys0101
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #735 dnia: 11 Października 2010, 11:24 »
Ciri - delegacja w Warszawie  ::) ::) ::) Czy daleko? Zależy jak na to spojrzeć - 300 km. Dla mnie daleko  :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: Ale u nas niestety taki żywot. Teraz to jeszcze luz, bo mieszkam z rodzicami i mam się do kogo odezwać, po ślubie to zacznie się hardcore  ;)

Agatka - poszalałam... aż nadto  :D ;)

Aga - byliśmy, ale niestety traf chciał, że akurat byli też w tym czasie czasie właściciele, którzy chcieli zobaczyć jak idą postępy (na szczęście uprzedziliśmy, że wpadniemy, bo byłaby niezła wtopa jakbyśmy się tak na siebie napatoczyli). Mieszkanie faktycznie jest pomysłowo zrobione. Ma podobny metraż do naszego, ale projektant znalazł ciekawe rozwiązania, więc pewnie coś podpatrzymy... Niestety zbytnio nie mogłam połazić po tym mieszkaniu, bo tak głupio, jak właściciele obserwują i oczekują ochów i achów... ;)

A pani z Ukrainy jak dla mnie wymiata !!!  ;D ;D ;D
Uwielbiam ją oglądać...

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
« Odpowiedź #736 dnia: 11 Października 2010, 11:40 »
Oj, Justys dasz radę.
Ja bee Cię szczególnie wspierać, bo wiem co znaczy samotność totalna. Jak mąż wyjeżdżał na miesiąc, półtorej a ja zostawałam sama w mieszkaniu :'(

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
« Odpowiedź #737 dnia: 11 Października 2010, 12:15 »
Aaaa, to szkoda  :) Ale rzeczywiście mogła wyjść wtopa  ;) :D

Justys, nic prostszego, też musisz zacząć jeździć w delegacje, najlepiej tam gdzie mąż  ;) :)

Offline lolalola

• Chuck Norris
« Odpowiedź #738 dnia: 11 Października 2010, 12:34 »
Aga, świetny pomysł ;D

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
« Odpowiedź #739 dnia: 11 Października 2010, 20:07 »
mnie też rozwalił ten filmik... to jest talent!!!
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
« Odpowiedź #740 dnia: 11 Października 2010, 21:01 »
nowy avatarek :Serduszka:

Offline s_erduszko
  • Chuck Norris
  • :-D
« Odpowiedź #741 dnia: 12 Października 2010, 09:10 »
Justyśka psa sobie kup, będzie Ci raźniej  ;D

Offline kacha8609

• Chuck Norris
« Odpowiedź #742 dnia: 12 Października 2010, 09:23 »
Justyś śliczny avatarek  ;D ;D ;D
Kurde ale dobrze że uprzedziliście że wpadniecie do mieszkania, byłaby bardzo niezręczna sytuacja....  ::) ::)
Justyś jak mąż wyjedzie to do nas będziesz się odzywała  my Cię z chęcią zawsze wysłuchamy....  ;D ;D ;D

Offline ylka

• maniak
« Odpowiedź #743 dnia: 12 Października 2010, 10:03 »
Wieczorem z kolei w ramach spokojniejszego relaxu byliśmy w kinie. W Cinema City była akcja: 10.10.10, więc się wybraliśmy. Tylko niestety była masa ludzi i praktycznie wszystkie seanse zajęte. Załapaliśmy się na "Salt". Film jak film  ::) Jakoś mnie "nie porwał"  :D ;) Zdziwiłam się tylko, że D. Olbrychskiego w tym filmie jest naprawdę sporo. Myślałam, że zagrał tylko epizod, tymczasem jest jednym z ważniejszych bohaterów...

też byliśmy w kinie w niedzielę i tez na Salt. Mam podobne odczucia, zbyt przekombinowany ten film. Olbrych rzeczywiście miał dużą i ważną rolę  :D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #744 dnia: 12 Października 2010, 11:32 »
Lola - dziękuję, będę szukać u Ciebie wsparcia  :D ;) :-*
Agulec - iii to jest cudowny pomysł!  ;)
Kacha, czigra - dzięki w imieniu avatarka...  :-*
s_erduszko - muszę się nad tym zastanowić  ::) Toż to nie jest głupi pomysł  ;)
Kasia - no mieliśmy fuksa  ;) Ale na szczęście uniknęliśmy nieprzyjemności. Czasem warto być nadgorliwym ;)

I najważniejsze...

Justyś jak mąż wyjedzie to do nas będziesz się odzywała  my Cię z chęcią zawsze wysłuchamy....  ;D ;D ;D
Będę do Was wpadać na kawkę...  ;D ;D ;D Mogę?  :brewki: :brewki: :brewki: W miesiąc odwiedzę Was wszystkie...  ::) ::) ::)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
« Odpowiedź #745 dnia: 12 Października 2010, 11:38 »
Jak już tak będziesz odwiedzała to zajedź tez do mnie  ;D

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
  • data ślubu: 26.06.2010
« Odpowiedź #746 dnia: 12 Października 2010, 13:02 »
Zapraszam też do mnie ;)

Życzę aby miesiąc szybcochem zleciał ;D

taaakkk...ta dziewczyna ma talet- i to OGROMNY!!ja tez lubie sobie ją pooglądać :D jest świetna :)

Pozdrawiam serdecznie, i życzę udanego dzionka :-*

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
« Odpowiedź #747 dnia: 12 Października 2010, 14:52 »
śliczny bukiecik! :-*

Offline lolalola

• Chuck Norris
« Odpowiedź #748 dnia: 12 Października 2010, 19:26 »
Do mnie możesz wpaść na dłużej :P
Jakiegoś % rozpracujemy ;D

Offline ylka

• maniak
« Odpowiedź #749 dnia: 12 Października 2010, 21:18 »
Justyś, jak tylko będziesz w Katowicach, to zapraszam  ;D