Autor Wątek: "Nagle los mi dał wszystko co chciałam mieć..." - relacja ze ślubu Ani i Pawła  (Przeczytany 66546 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
A może na prawdziwym ujęciu nie dosięgłaś poręczy i fotograf Ci pomógł, dla lepszego efektu?  ;) :D :D

Śliczny ten chłopiec, a fot z bliska jego tatusia czasem nie masz?  :brewki: :brewki:

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
A może na prawdziwym ujęciu nie dosięgłaś poręczy i fotograf Ci pomógł, dla lepszego efektu?  ;) :D :D

Aga,Ty jak coś napiszesz to normalnie sikam  :glupek: :hahaha: :hahaha: :p :uscisk:

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
rany ja też nie widziałam nic co by było nie tak z tą ręką;-)

Offline asiula_hh
  • Chuck Norris
  • our love is everlatsing..
ja tam nic dziwnego nie widziałam dopóki nie przeczytalam o co chodzi ;d a młody to przystojniacha ;d
ZNIKAM!

Offline beaberry

• uzależniony
  • Zakochana po uszy :)
  • data ślubu: 6 VIII 2011
Agulec!!! Marsz do męża, a nie na cudzych Hiszpanów się czaisz :terefere:

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Oj tam, samo patrzenie i podziwianie to nie grzech :p Swoją drogą, mój szwagier - Hiszpan był najprzystojniejszy, jak miał długie do połowy pleców czarne loki :Serduszka: Ale moja siostra się nie znała i kazała mu je ściąć :-\

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
niezła akcja z tą ręką:)
a siostrzeniec hehe mały the beściak:)
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline Lenka89

• Bicie Jego Serca Najpiękniejszą Muzyką....
  • entuzjasta
  • data ślubu: 30.04.2011
Aniu patrze, patrze i napatrzeć się nie mogę :) Wszystkie komplementy pod Twoim adresem to i tak za mało!! Wyglądałaś... Ach... Brak słów ;) To był piękny ślub i fantastyczne wesele. Widać to na każdym zdjęciu i na każdym zamieszczonym filmiku :)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
O nieeee, toż to grzech pozbawić Hiszpana długich włosów... :buu: :buu: chociaż może to i lepiej że go nie widziałam w jeszcze lepszym wydaniu... ::)  :D

Beaberry, nie mów że Cię taki Hiszpan nie rusza...bo nie uwierzę  ;) :P :P

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
Aniu nadrabialam chyba z 10 stron po przeprowadzce ::) na czesc zdjec i filmow sie juz nie zalapalam, ale to co widzialam jest cudowne, jedyne w swoim rodzaju. gratuluje swietnego wyboru kamerzysty i fotografa, sukni makijazu i w ogole wszystko wyglada zachwycajaco.

Offline Nemezis

• maniak
Dziękuję :-* Podziwiam, że chciało Ci się tyle nadrabiać :Najlepszy: Zastanawia mnie natomiast, czemu nie możesz obejrzeć niektórych zdjęć, przecież żadnych nie usuwałam... :drapanie:

Offline silena

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: czerwiec 2010
W końcu dorwałam się do kompa na chwile dłużej, więc mogę coś napisać- pięknie wyglądaliście, ale to wiecie. Cieszę się, że wesele wam się udało mimo tych stresów  z Ostromeckiem ;)
Życzę duuużo szczęścia i miłości.

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
zamiast niektorych zdjec sa czerwone krzyzyki, myslalam, ze juz pousuwalas ::) hmm w takim razie ja tez nie wiem czemu nie widze ich.

Offline Nemezis

• maniak
Witam po powrocie z domku rodziców :) Jesteście gotowe na dalszy ciąg relacji? :tupot: :tupot: :tupot:

OCZEPINY

Tym razem zaczęło się standardowo - od podziękowań dla rodziców i dziadków Pawła. Trochę żałuję, że i tej tradycji nie złamaliśmy, bo nie cierpię takich publicznych wystąpień, ale nie bardzo mieliśmy czas i głowę, żeby wymyślić jakąś alternatywę ;) Wiedzieliśmy tylko jedno - nie chcemy utworu „Mam cudownych rodziców”! :P Omawialiśmy wcześniej tę kwestię z wokalistą, ale w końcu nie ustaliliśmy, co ma zaśpiewać. Tuż przed oczepinami poprosiliśmy go na stronę i powiedzieliśmy, żeby zagrali cokolwiek. Zaproponował „What a wonderful world”. Stwierdziliśmy - może być :)

Już chcieliśmy poprosić gości na salę balową, okazało się jednak, że… mój tata zniknął!!! :o :o :o I jak tu dziękować rodzicom, kiedy nie ma wszystkich rodziców? ???

Zaczęło się wielkie szukanie taty… Okazało się, że poszedł „na chwilę” do samochodu, gdzie… uciął sobie drzemkę :p Zanim się obudził, ogarnął, minęło trochę czasu, wskutek czego oczepiny zaczęły się z półgodzinnym opóźnieniem... :czeka:

Najpierw powiedzieliśmy kilka słów do mikrofonu - podziękowaliśmy naszym rodzicom i dziadkom za pomoc i wsparcie podczas przygotowań do ślubu oraz za miłość i troskę, którą otaczali nas przez całe życie :)

Później poprosiliśmy ich na środek sali, gdzie wręczyliśmy im drobne upominki - nasze zdjęcia w ramkach i czekoladki Linda ;)

Kiedy się nawzajem ściskaliśmy, zespół zaczął grać "What a wonderful world". Na początku tańczyliśmy "tradycyjnie" w kółeczku, ale mąż szybko zainicjował taniec w parach :) Oczywiście podczas utworu zmienialiśmy się, dzięki czemu zatańczyliśmy "każdy z każdym" ;)

Offline Nemezis

• maniak
W końcu dorwałam się do kompa na chwile dłużej, więc mogę coś napisać- pięknie wyglądaliście, ale to wiecie. Cieszę się, że wesele wam się udało mimo tych stresów  z Ostromeckiem ;)

Witaj, Silena! :-* :hello: Tak, stresów z lokalem było sporo, ale z perspektywy czasu myślę, że warto było się przemęczyć, żeby mieć wesele w tak pięknym miejscu ;D Z tego co pamiętam, Ty też byłaś zadowolona ze swojego wesela w Ostromecku? :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Oj tak,warto było  ;D Miejsce pięknie sie prezentuje i wy również  ;D ;D ;D ;D
A tak w ogóle :teściu też niczego sobie  ;D ;D ;D ;D

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
  • data ślubu: :i_love_you:
Oj widzę,że Wasze wesele było w większości na pohybel tradycji ;D
A ja właśnie chce jak NAJBARDZIEJ TRADYCYJNIE! ;D
I wspomniana wcześniej piosenka musi być! ;D hihi
Boję się tylko,że się przy niej rozklęję  :'(

A u Was rzeczywiście piosenka by ta nie miała zbytnio raczej racji bytu,bo wyróżniliście również dziadków.A piosenka jest o samych rodzicach,także myślę ,że pomysł z piosenka "What a wonderful world" był super! ;D
Piosenka piękna....w sam raz pasująca na takie okazje :)

A zabawy oczepinowe jakieś robiliście czy też sprzeciwiliście się tradycji i nie było? ;D :mrgreen:

Twoi teściowie...tacy z klasą ... :)
A mamusia jaka uśmiechnięta ;D Widać,że jest przesympatyczna :)

Buziaki z rana  :-*

Offline Nemezis

• maniak
A tak w ogóle :teściu też niczego sobie  ;D ;D ;D ;D

:p :p :p

A u Was rzeczywiście piosenka by ta nie miała zbytnio raczej racji bytu,bo wyróżniliście również dziadków.A piosenka jest o samych rodzicach

Otóż to! Musiała być inna piosenka :) Chcieliśmy wyróżnić też dziadków, bo oni bardzo pomogli nam w zorganizowaniu wesela (także finansowo) a poza tym wychowywali Pawła przez pierwsze lata jego życia (kiedy jego mama i tata studiowali), więc są mu równie bliscy jak rodzice...

A zabawy oczepinowe jakieś robiliście czy też sprzeciwiliście się tradycji i nie było? ;D :mrgreen:

O tym będzie w następnej części relacji ;)

Offline madziara07

• uzależniony
no wez Nemi nie daj sie prosic, chcemy kolejna czesc relacji!
Mówi się, że kogo bogowie chcą zniszczyć, temu najpierw odbierają rozum. W rzeczywistości temu, kogo chcą zniszczyć, bogowie wręczają odpowiednik krótkiej laski z syczącym lontem i napisem "Acme Dynamite Company" na boku. Tak jest ciekawiej i trwa krócej.

Offline Nemezis

• maniak
Przecież była dziś rano :razz: Jak napiszę za dużo naraz, to nikomu nie będzie się chciało tego czytać ;)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Nemi, nie przejmuj się, że było 'inaczej' ;)
My nawet nie tańczyliśmy z Rodzicami!! :D :P
ba! nawet nie mówiliśmy nic do mikrofonów! :D Podziękowaliśmy tylko każdemu 'na ucho' i wsio! :P
Orkiestra zagrała jakąś wesołą piosenkę, coś o całowaniu się rodziców i zaraz poprosiliśmy gości o wyjście przed Dworek, gdzie miał odbyć się pokaz fajerwerek, aby odwrócić uwagę od tego, że nie było "Kochanych rodziców mam" itp. ;D ;D :P

Także, mieliście bardziej tradycyjne podziękowania niż my! :D ale ja się tym nie przejmuje ;)
Uważam, że tak jest lepiej ;)

Nemi, jak zwykle śliczne zdjęcia :-*

Offline Nemezis

• maniak
Nie, no skąd ci przyszło do głowy, Agatko, że ja się tym przejmuję? ;D Wiesz, że lubię łamać tradycję :p A utworu "Mam cudownych rodziców" nie chcieliśmy nie tylko ze względu na dziadków, po prostu za nim nie przepadamy 8)

Postaram się dziasiaj sklecić kolejną część relacji, oczywiście ze zdjęciami :) Aha, i mogę już tak cichutko wspomnieć, że będziecie dziś miały możliwość obejrzenia bardzo, hmm... rockowego fragmentu mojego wesela :koncert: :twisted: :twisted: :twisted:

Offline magda19285

• uzależniony
  • data ślubu: 01.10.2010
Zapowiada sie bardzi ciekawie  ;D

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
No to czekamy niecierpliwie :)

Ale masz tatę śpiocha hihi :)

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Pan teściu :Serduszka:

Offline Nemezis

• maniak
Ale chamstwo!!! :klnie: :klnie: :klnie:

Wrzucam na YT film z wesela, po 1.5 h ładowania film się łaskawie pojawia, ale bez dźwięku! :|| Patrzę, co jest, czy komputer ściszony czy co, ale wszystko OK... Przyglądam się uważnie stronie... a tam komunikat:

UWAGA Firma WMG nie wyraziła zgody na wykorzystanie ścieżki dźwiękowej użytej w tym filmie. Ścieżka dźwiękowa została zablokowana.

No i co to ma być? Grrr... :nerwus: Niech mnie pocałują w nos, przenoszę się z filmami na inny serwer :obrazony: :obrazony: :obrazony:

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
wrrrrrrrrrr

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
  • data ślubu: :i_love_you:
No jak śmieli Ci takie coś zrobić, Aniu!  :protestuje: :nerwus:

Offline Nemezis

• maniak
a pies im mordę lizał :evil: jak nie chcą, żebym zamieszczała u nich filmy, to nie będę, bez łaski :P :ban:

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Świetne fotki, jak zawsze zresztą! ;) Mój tata też zaginął przed podziękowaniami, ale tu akurat potem trochę przykra sytuacja wynikła, do tej pory żałuję że potoczyło się tak a nie inaczej. To w sumie jedyny moment, który bym zmieniła podczas naszego wesela hehe :)
A co do filmiku to poczekamy aż wrzucisz na inny serwer, na YT często takie komunikaty wyskakują ::)