Autor Wątek: "Nagle los mi dał wszystko co chciałam mieć..." - relacja ze ślubu Ani i Pawła  (Przeczytany 66768 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
No to jeszcze kilka zdjęć z początku wesela :)

Wiem, że już było, ale to moje ulubione ;D

Mąż :)

i jeszcze coś dla wielbicielek dzieci - najmłodszy uczestnik naszego wesela, czyli Igorek i jego wielgachne oczka ;D Przy okazji przedstawiam Wam moją teściową :)

Po pierwszym toaście goście zaczęli zajmować miejsca i wtedy zrobiło się spore zamieszanie, wynikające z faktu, że nasze wesele odbywało się łącznie w 5 salach: sala balowa, foyer z bufetem, hol i dwie sale do siedzenia. Na szczęście dzięki winietkom, planowi stołów oraz pomocy naszej i świadków, goście w końcu zajęli swoje miejsca i można było podawać obiadek :Obiad: My najedliśmy się bardzo szybko (przez te emocje nie mieliśmy zbyt wielkiego apetytu), więc pobiegliśmy do naszego pokoju przebrać buty na taneczne, po czym zrobiliśmy sobie szybką próbę pierwszego tańca w sali balowej. Niestety okazała się ona sporo mniejsza od sali, na której wcześniej ćwiczyliśmy :-\ Poza tym zespół z perkusją i całym sprzętem zajął sporą jej część, stwierdziliśmy więc, że trzeba będzie mocno skracać kroki, żeby się zmieścić... Szkoda, bo walc angielski jest najpiękniejszy, kiedy tańczy się go bardzo obszernie, ale było już trochę za późno, żeby zmieniać układ :P

Tu omawiamy ostatnie szczegóły…

Wreszcie udaliśmy się do zespołu i oznajmiliśmy: „Jesteśmy gotowi!”. W samą porę… Dochodziła już godzina 20:00 ;)

Jak same widzicie, doszłyśmy do pierwszego tańca ;D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Teściowa wygląda na bardzo sympatyczną  ;)
A Igorek boski  :Serduszka:
No to czekamy na pierwszy taniec  ;D ;D ;D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
No teściowa niezła szprycha  :brewki:

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Tez tak to chciałam Pati ująć, ale jakoś mi tak głupio było  :D :D :D ;) :-*

Offline Nemezis

• maniak
Prawda, że piękna z niej kobieta? :) Czym by Was tu jeszcze pomęczyć... ;) O, już wiem - tak wyglądała sala tuż przed naszym pierwszym tańcem :p

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
a ja się podpisuje pod słowami Pati, niezła szprycha (i w ogóle nie jest mi głupio:))

a Wy... setny raz powtarzający.... PIĘKNI:):) Anno, ten Twój uśmiech!!! :):):) hihi

Aniu, Ty nas lepiej nie męcz tylko PIERWSZY TANIEC ZAPODAJ :) a pomęczyć nas możesz hmm.. Pierwszym tańcem?:):) :cancan:
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Tak,tak ja wiem że chcesz nam pokazac 1wszy taniec  ;D ;D ;D ;D

Offline madziara07

• uzależniony
no wiec (wiem ze nie powinno sie zaczynac zdania od wiec ale no musze!) wiec pokazalam mojemu M wasz filmik i tez byl zachwycony kamerzysta, pozatym bardzo mu sie spodobal pomysl z ubiorem twojego meza, cos mu w glowie chyba zaczyna kielkowac ;)

to przechodze do twoich kolejnych wpisow. na temat urody Panstwa Mlodych juz pisac nie bede bo az glupio tyle razy ;)
ja szczerze mowiac nie spotkalam sie nigdy zeby to rodzice witali przed sala chlebem i sola, w domu to ok ale w cudzej sali? :/
co do witania szampanem to roznie jest, na weselu na slasku mlodzi zapijali chleb wodka, co kraj to obyczaj.
Palac w Ostromecku jest przepiekny, a zdjecia nawet polowy nie oddaja ;)
Igorek przeslodki, co do tesciowej to zdadzam sie z Pati ;)
kamerzysta jest genialny na moje, bardzo mi sie jego/wasz film podoba, a propos Nemi wyslalam Ci malenka prosbe na priva
a skoro juz tak ladnie doszlas do pierwszego tanca to DAWAJ!!  ;D
buziaki
Mówi się, że kogo bogowie chcą zniszczyć, temu najpierw odbierają rozum. W rzeczywistości temu, kogo chcą zniszczyć, bogowie wręczają odpowiednik krótkiej laski z syczącym lontem i napisem "Acme Dynamite Company" na boku. Tak jest ciekawiej i trwa krócej.

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
ooooj ja nie wytrzymam  :o

specjalnie nas tak męczysz :P

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
specjalnie nas tak męczysz :P
też tak myślę  ;D

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline Nemezis

• maniak
Przejrzałyście mnie :p No dobra, umówimy się tak: Pokażę Wam dziś pierwszy taniec, ale w najbliższych dniach będę musiała wziąć parę dni urlopu od relacji, więc bądźcie wtedy wyrozumiałe, dobrze? :)

Relacji ciąg dalszy :)

Okazało się, że zebranie wszystkich gości w sali balowej to nie lada wyzwanie, gdyż większość z nich już się najadła i rozeszła po parku otaczającym pałac :biczowanie: Świadkowie musieli się więc sporo natrudzić, żeby zebrać ponad 70 osób do kupy :p Wiecie, jak to jest z gośćmi… „Tak, tak, już idę, tylko pogadam jeszcze chwilę z kuzynką” albo „Już już, tylko skończę palić” ::) W końcu jednak wszyscy zebrali się na sali i mogliśmy rozpocząć nasz pierwszy taniec ;D

Być może niektóre z Was będą rozczarowane, gdyż nie zrobiliśmy wielkiego show w stylu ‘Tańca z Rozgwiazdami’ ::) Postawiliśmy na naturalność i swobodę, bez żadnych cudów i popisów :) Cóż, przyznam się Wam, że podczas pierwszego tańca zupełnie nie myślałam o układzie, po prostu oparłam się na ramieniu partnera i pozwoliłam mu się poprowadzić… :) Całe szczęście! Później dopiero dowiedziałam się, jakie Paweł miał w tym tańcu problemy :-X Po pierwsze - żeby zmieścić się w za małej sali i nie powpadać na ludzi ani na sprzęt zespołu... Po drugie - żeby ominąć kamerzystę i fotografa, którzy z zapałem biegali wokół nas :p Po trzecie - żeby nie podeptać mi sukni ;) Biedny chłopak musiał cały czas kombinować, parę razy zmuszony był zmienić układ (czego ja nawet nie zauważyłam ;D) a pod koniec już w ogóle tańczył na żywioł :) Na zdjęciach prezentowało się to tak:

A na filmie… No tak, film się jeszcze trochę poładuje na YT, ale wkrótce będzie, obiecuję :)

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
Już nie mogę się doczekać filmiku :)

Twoja teściowa przypomina mi..... Sharon Osbourne :)

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Widać na zdjęciach, Ty taka zrelaksowana, płynąca z prądem, a Pan Młody na twarzy miał wypisane :1,2,3, 1,2,3 Tylko nie pomyl kroków :glupek: :glupek:

Offline madziara07

• uzależniony
no no zdjecia wygladaja obiecujaco!
czekam na filmik
a tak nawiasem to Twoja tesciowa chyba skads kojarze, moze to dlatego ze na Karlowicza chodzilam do dentysty a i pare lat temu jakis czas mieszkalam w akademiku na Luzyckiej ;)
Widać na zdjęciach, Ty taka zrelaksowana, płynąca z prądem, a Pan Młody na twarzy miał wypisane :1,2,3, 1,2,3 Tylko nie pomyl kroków :glupek: :glupek:
Mówi się, że kogo bogowie chcą zniszczyć, temu najpierw odbierają rozum. W rzeczywistości temu, kogo chcą zniszczyć, bogowie wręczają odpowiednik krótkiej laski z syczącym lontem i napisem "Acme Dynamite Company" na boku. Tak jest ciekawiej i trwa krócej.

Offline madziara07

• uzależniony
sie mi za szybko wyslalo
chcialam tylko dopisac ze fakt Pan Mlody bardzo skupiony, ale mial co robic

Offline ciriness

• Chuck Norris
A wniosek o urlop wypisany ?  :P A podbity ?  :P

Ahh filmiku się doczekać nie mogę, widać na twarzy Twoje rozmarzenie i spokój :)

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
zapowiada się świetnie:)

:Tuptup: :czeka:
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010

hihihihi, w końcu na nim spoczywała wielka odpowiedzialność, takie lawirowanie musiało być trudne, ale normalnie Aniu, taką masz minkę błogostanu, że szok, a na poprzednich fotach...ogółem napiszę tylko tyle, ciężko dojść do siebie po całym materiale z Twojej relacji...CUDO CUDO CUDO  :D

Offline Nemezis

• maniak
He he, Pan Młody miał na szczęście dobrze opanowane kroki, ale jak wspominałam, miał do pokonania wiele przeszkód ;)

OK, zgodnie z obietnicą...

NASZ PIERWSZY TANIEC ;D

Jeszcze tylko jedna uwaga dla tanecznych profesjonalistek - nietrzymanie ramy było w naszym przypadku celowe i zamierzone! :razz: Ot, taka specyfika naszej szkoły tańca: "Sztywnym ramom w standardach mówimy NIE!" ;)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Jeju, jak dobrze, że mam te słuchawki  :hopsa: już lecę oglądać

Offline Nemezis

• maniak
Momentami jest zmontowane trochę nie do rytmu (ależ ja wybredna jestem...) :p A te wstawki z miasta były robione pod koniec kilkugodzinnego pleneru i byliśmy tak zmęczeni, że padaliśmy na twarze, co niestety widać :-\ Ale montaż fajny, prawda? ;)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Trochę mi cięło, ale obejrzałam...cóż mogę powiedzieć, czy wystarczy że miałam gęsią skórkę przez cały czas i wyraz rozanielenia na twarzy?  :Serduszka: Pięknie płynęliście...sama przyjemność na Was patrzeć :Wzruszony: :Wzruszony:

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Montaż wymiata! Ja już nie mam słów, by opisać jakich pięknych wrażeń nam dostarczasz, w imieniu innych napiszę, jesteśmy z Ciebie dumne  :D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Przepiękna piosenka, Wy przepiękni, taniec przepiękny....  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:
Co tu dużo pisać - ciary są jak się Was ogląda  ;D ;D ;D

Offline ciriness

• Chuck Norris
Ja tam nie widzę ani zmęczenia ani skopanego rytmu, widzę tylko błogość na Twojej twarzy Aniu :)

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
  • data ślubu: :i_love_you:
Ale byłaś rozluźniona :)
To widać...z to Twój mąż...sporo się narobił żeby Cię tak rozanieloną poprowadzić.
A efekt jest oszałamiający!

Mąż dał radę! ;D

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
Dzięki Naszym relacjom ,forumki poznają kawał Bydzi;-),przyjadą tu i będą czuły się jak w domku;-) Co do powitania Pary Młodych to jestem za tym,aby witała obsługa sali właśnei,bo niby dlaczego mają witać Rodzice????to w restauracji jest zabawa weselna ,a nie w domku u mamusi;-) No a teściówka fajna babka, w ogóle mam wrażenie ,że znam kilka osób z gości;-) teściówke właśniei i Panią w okularach-czy to Twoja mama????przypomina mi nauczycielkę ;-) Mój tata powiedziałby,że pływacie w tańcu normalnie;-)))) A gdzie w Bydzi na tym tarasie tańczyliście,bo nie mogę skojarzyć;-)gdzieś przy Mostowej?????

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Przepięknie!! :brawo_2: :brawo_2:
Twój mąż jak profesjonalista prowadził! ;D
My niestety tak nie 'płynęliśmy' leciutko, ale zgonię to na moją spadającą halkę! :P ;)

Offline madziara07

• uzależniony
Nemi przepieknie bylo! slicznie!
brak mi slow   :mdleje:
Daruda mi to przypomina okolice opery

Offline Nemezis

• maniak
i Panią w okularach-czy to Twoja mama????przypomina mi nauczycielkę ;-)

Tak, mama :) Nauczycielkę rosyjskiego? :p

A gdzie w Bydzi na tym tarasie tańczyliście,bo nie mogę skojarzyć;-)gdzieś przy Mostowej?????

Madzia ma rację - tańczyliśmy przy operze od strony wyspy :)