Autor Wątek: "Nagle los mi dał wszystko co chciałam mieć..." - relacja ze ślubu Ani i Pawła  (Przeczytany 68565 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
Nie mogłam się doczekać na pierwszy taniec i proszę jest tak jak myślałam:
PIĘKNIE  :o

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Rety, pięknie! No nie mogę sie napatrzeć, jak ten Twój mężuś na Ciebie patrzy, po prostu czysta poezja... :)
Mama Twojego męża wygląda bardzo młodziutko! :) A Igorek słodziutki! :)
Pierwszy taniec - rewelacja, wyglądacie jakbyście płynęli... I te wstawki... No po prostu świetnie! Brak słów! :) A muzyka.,... Łezki mi do oczu napłynęły ze wzruszenia ;D
Cudowna relacja...  :Wzruszony: :Wzruszony:

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Aniu , a ja jeszcze widzialam inny Twój plenerek  :D :D :D.Jest zajefajny!Ten w Myslu  ;).
Widzialam dzisiaj u Roberta ;).

Offline Daisy87
  • uzależniony
Nemezis wyglądałaś przepięknie... te rzęsy, niesamowity efekt ( chyba też sobie przedłuze ;) ) cudowny uśmiech
cały Wasz ślub i wesele z tego co tu widzę były przepiękne, normalnie jak z bajki :)
a ten  romantyczny tekst na początku relacyjki to własny? bo tak mi się podoba, że chciałabym go mieć na zaproszeniach :)

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
 :i_love_you: :i_love_you: :i_love_you: cudownie :brawo_2:

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
CUDOWNIE!!!!!!!!!!!!!!!  :-* :-* :-*
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Super, że taniec Wam się podoba :) Ale gdyby tu była Werka, to pewnie by mnie zjechała za "leżącą ramkę" :p

a ten  romantyczny tekst na początku relacyjki to własny? bo tak mi się podoba, że chciałabym go mieć na zaproszeniach :)
To fragment piosenki Kasi Kowalskiej "To był sen" :) W ogóle witam w relacji (bo chyba Cię tu wcześniej nie widziałam?) :) :hello:

Aniu , a ja jeszcze widzialam inny Twój plenerek  :D :D :D.Jest zajefajny!Ten w Myslu  ;).
Widzialam dzisiaj u Roberta ;).

Agatuś, ten plenerek też będzie w relacji, wszystko w swoim czasie ;) Jak tam wrażenia po spotkaniu z kamerzystą? Mam nadzieję, że mnie nie wydałaś, że pokazuję Wam tu jego filmy? ;)

Offline Daisy87
  • uzależniony
To fragment piosenki Kasi Kowalskiej "To był sen" :) W ogóle witam w relacji (bo chyba Cię tu wcześniej nie widziałam?) :) :hello:

[/color]

Dziękuję za odpowiedź.
p.s. ja tak po cichutku podglądałam ;)

Offline agulla1919

• Chuck Norris
No cos TY , nic nie m óilam , wiem ze nie mozna  :P :P :P.Nie bój zaby!!!

Juz sie nie boje niczego , nie boje sie ze cos bedzie nie tak , wiec jestem pozytywnie nastawiona.Nawet zaproponowal zeby szybciej przyjechal do mnie , mial byc o 15 a bedzie pol godz wczesniej zeby nie robic nic w pospiechu ;).
M.ój Pm mówil ze taki sliczny usmiech masz  ;) ;) ;).

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Aaa i Robert mówil ze byliscie wyluzowani na maxa.I ze "filmowo"wypowiedzieliscie przysiege!
Wiec zebysmy z was brali przyklad  :P.

Offline Arleta i Tomek

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18.09.2010
Po obejrzeniu pierwszego tańca jedno słowo przychodzi mi do głowy: wow
Bardzo podobają nam się Wasze zdjątka, suuuper ujęcia-pochwal się proszę swoim fotografem.
Co do nas to ślub mamy w mojej rodzinnej miejscowości pod Bydgoszczą, natomiast wesele w bydgoskim Park Hotelu. Nie muszę pewnie pisać jakiego mam już stresa :)

Offline asiula_hh
  • Chuck Norris
  • our love is everlatsing..
spóźniłam się trochę na relację: i żałuję! ominęłam kilka pięknych filmików (twierdząc p tych na które zdążyłam) wygladaliście PRZEPIęKNIE! a pierwszy tanice - BAJKA!
ZNIKAM!

Offline Nemezis

• maniak
Daisy, czy Ty nie masz przypadkiem wesela w Ostromecku? Bo coś mi się takiego kojarzy... :drapanie:

Agulla, pewnie że bierzcie z nas przykład! :p Ale w razie czego do przysięgi można zawsze podłożyć głos już po ślubie ;) Choć mi bardzo zależało, żeby uwiecznić tę jedyną oryginalną przysięgę, dlatego starałam się mówić głośno i wyraźnie ;)

Arleta, może jak się nastresujesz teraz, to w dniu ślubu będzie spokój? ;) A fotografował nas Jacek Partyka. Nie jest jakoś super znany wśród fotgrafów ślubnych, ale za to robi np. sesje zdjęciowe z muzykami. No i nie jest drogi w porównaniu do tych "sławnych" fotografów a fotografuje naprawdę niezłym sprzętem :)

asiula_hh, witam serdecznie! :hello: Jeśli masz konto na YT, to podaj mi swój login a udostępnię Ci te zablokowane filmy :)

OK, skoro już mówimy o zdjęciach, to pozwolę sobie jeszcze wrzucić fotki z tej sesji ze świadkami :)

Pamiątkowe zdjęcie z gośćmi :)

Offline asiula_hh
  • Chuck Norris
"Jeśli masz konto na YT, to podaj mi swój login a udostępnię Ci te zablokowane filmy"

asiulahh ;d;d z gory dziękuje ;)
ZNIKAM!

Offline Nemezis

• maniak
asiula_hh, na razie udostępniłam Ci 2 filmy - jestem bardzo ciekawa, czy ten system w ogóle działa, bo jesteś pierwszą osobą, której udostępniam coś na YT ;) Więc koniecznie daj znać, czy udało Ci się je obejrzeć :)

Pierwszego filmu (z przygotowaniami) na razie nie udostępniam, bo do jego konwersji użyłam takiego gównianego programu, że poprzesuwał mi dźwięk i jeszcze wstawił napisy, więc postaram się skonwertować go lepiej i jeszcze raz wrzucę na serwer :)

Offline Nemezis

• maniak
Jest środek nocy a ja zamiast spać, siedzę na forum... Czy to jest już choroba czy tylko uzależnienie? :p

Na czym to ja właściwie skończyłam relację? Chyba na pierwszym tańcu... ;)

Po pierwszym tańcu nadeszła pora, aby wyciągnąć na parkiet naszych gości :) I to jest właśnie ten moment relacji, w którym powinnam napisać parę słów o zespole ‘Zwierzband’, który u nas grał… To, co chłopcy zrobili na naszym weselu, było naprawdę cudowne, niesamowite, wspaniałe… no po prostu słów brak :shock: Grali naprawdę na najwyższym poziomie, jak na najlepszym koncercie ;D O żadnym disco-polo ani „szitach na czasie” nie było mowy! :p Był za to rock (głównie klasyka) i rock’n roll :twisted: Co na to nasi goście? No cóż, wiele osób przestrzegało mnie, że to bardzo źle, że mamy osobną salę do tańczenia, bo „trudno będzie wyciągnąć gości na parkiet” :P Nic podobnego! - Zwierzband nie miał z tym najmniejszych problemów :) Ledwo zdążyli zapowiedzieć koniec przerwy a parkiet momentalnie zapełniał się ludźmi ;D Nie lubię się chwalić, ale byłam na wielu weselach i dopiero na naszym nie miałam żadnych zastrzeżeń co do jakości oprawy muzycznej (przyznaję, jestem pod tym względem baaaaaaardzo wybredna) :razz: A nasi goście… cóż, zdjęcia raczej nie oddadzą tego, jak się bawili ;) Więc...

...co powiecie na to? ;D :arrow: :arrow: :arrow:  

Po prostu kocham ten fragment filmu!!! :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Nooo od razu widać że czadowa zabawa była :hopsa:  :cancan:

Offline Stelek

• zapaleniec
  • data ślubu: 04.09.2010
o nie, o nie! Znów filmik, a ja go dopiero po pracy obejrzę   :beczy: Chyba zmienię pracę, na taką w której nie blokują YT  ;D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
 :cancan: :cancan: :cancan: :disco:  :disco: :cancan: :cancan: :cancan:
 Już sama nie wiem wiem co mogę więcej napisać - REWELACJA! :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo:

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
ja chcę na takie wesele!! potańczyć   :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan:
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
  • data ślubu: :i_love_you:
O nie...ja też w pracy!
Zostaw proszę do wieczorka ;D

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
ale Twój Mąż wymiata na parkiecie :brewki: :brewki: :brewki:

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
Nogi same rwą się do tańca :) Nawet Olka podskakiwała w brzusiu :)

natomiast wesele w bydgoskim Park Hotelu.

Super wybór! :)

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
 :skacza: :skacza: :skacza: :pijaki: :pijaki: super zabawa,widac ze kazdy naprawde swietnie sie bawil ;D ;D ;D
:*:*:*

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Uwielbiam takie teledyski z wesela!!

Nemi kochana, przegapiłam Waszą przysięgę! :'( :'( :'(
Udostępnisz mi proszę na YT? :-*

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Ale CZAD!  :skacza: :skacza: :skacza:
Więc tak, Twój mąż to normalnie zwierzę na parkiecie  :D :brewki:
W ogóle niektórzy goście to tak balują, jakby jakieś szkoły tańca pokończyli, już kiedyś coś o tym pisałaś, ze rodzinka roztańczona...ale nie pamiętam dokładnie o co chodziło, czy rzeczywiście się uczyli, czy tak mają w genach...
Super, naprawdę super  :brawo: :brawo:

Offline magda19285

• uzależniony
  • data ślubu: 01.10.2010
Poprostu swietnie!!!! Wszystkie filmiki sa niesamowite  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:  A ten z przysiegi brak slow lezka sie krecila  :-* :-* :-*

Offline asiula_hh
  • Chuck Norris
wzruszyłam się aż na przysiedze ;) CUDOWNIE

zmontowane pieknie ;) (odblokowane filmiki działają ;)
ZNIKAM!