Autor Wątek: "Nagle los mi dał wszystko co chciałam mieć..." - relacja ze ślubu Ani i Pawła  (Przeczytany 63371 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Taaa, to na pewno, zwłaszcza że rożnie to bywa z tym ich oddzwanianiem...

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
a to łajzy jedne....  >:(
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline aneta_81

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa, spełniona..
  • data ślubu: 22.07.2006
no dobra, my tu gadu gadu, a gdzie dalsza czesc relacji?  ;D

Offline madziara07

• uzależniony
jak zwykle spozniona ale jestem i ja!!
wszystkiego najlepszego!!
slicznie oboje wygladaliscie, a prezent super! zazdraszczam!
czekam na ciag dalszy relacji
buziaki
Mówi się, że kogo bogowie chcą zniszczyć, temu najpierw odbierają rozum. W rzeczywistości temu, kogo chcą zniszczyć, bogowie wręczają odpowiednik krótkiej laski z syczącym lontem i napisem "Acme Dynamite Company" na boku. Tak jest ciekawiej i trwa krócej.

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Witaj Madziu! :-* :-* :-* :hello:

Jeśli chodzi o dalszy ciąg relacji, musicie uzbroić się w cierpliwość, bo jeśli pojadę na Woodstock (choć przyznam, że średnio mi się chce...), to dopiero na początku przyszłego tygodnia będę mogła się za to porządnie zabrać :-\ Ale żeby relacja nie zapadła w sen zimowy, napiszę jeszcze choć mały fragmencik... ;)

Ostatni miesiąc przed ślubem, ba, nawet ostatnie dni przed, nie czułam praktycznie żadnego stresu... Kiedy jednak wsiedliśmy do samochodu i ruszyliśmy w stronę kościoła, wtedy właśnie emocje wzięły nade mną górę :Wzruszony: Nie były to w żadnym wypadku emocje negatywne, po prostu dopiero w tym momencie dotarło do mnie, że TO JUŻ!!! :o :o :o Że jadę na WŁASNY ŚLUB!!! :tak_2: Miałam wrażenie, że cała trzęsę się z podekscytowania, pamiętam drogę jak przez mgłę... Kiedy pod kościołem wysiadłam z samochodu, zobaczyłam moich rodziców, świadka i kilka osób z rodziny, trochę się uspokoiłam :) Przywitałam się ze wszystkimi, ale nie pamiętam nawet, o czym rozmawialiśmy... Byłam tak strasznie podekscytowana tym, co miało się za chwilę wydarzyć, że mój umysł nie rejestrował nawet, jak na parking podjeżdżali kolejni goście - oni po prostu wyrastali spod ziemi wokół mnie! :o :o :o W pewnym momencie przed Bazyliką wprost zaroiło się od ludzi i było ich tak wielu, że straciłam już rachubę, z kim się witałam a z kim nie... Na szczęście skończył się ślub, który odbywał się przed naszym i nasi goście zaczęli zajmować miejsca w kościele. Ktoś powiedział, że zbliża się godzina 16, oddałam więc mamie moją torebeczkę i powoli wkroczyliśmy do kościoła, z którego mieliśmy wyjść połączeni świętym węzłem małżeńskim już na zawsze... :Wzruszony:

A teraz coś, co forumki lubią najbardziej ;) Zdjęcie zrobione tuż przed naszym wejściem do Bazyliki...

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Hihihi ... ja to ryczałam z dobre 20 minut przed rozpoczeciem mszy .. a wlasciwie ryczalam od momentu blogoslawienstwa w domku czyli 45 minut przed msza zaczelam i skonczylam dopiero kiedy podeszlismy pod oltarz .. a Ty widze trzymalas sie super  ;D ;D

Offline Nemezis

• maniak
Natalka, poważnie? :o I Twój makijaż to wytrzymał? ;)

Pierwszą osobą, którą ujrzałam po wejściu do kościoła była... moja siostra, która mieszka na Kanarach i której nie widziałam już od roku. Rety, jak ja się ucieszyłam na jej widok ;D Jakimś cudem nie zauważyłam jej przed Bazyliką... Fotograf uwiecznił, jak się witamy a dokładnie - uwiecznił głowę siostry i moją roześmianą mordkę :p

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
No ta Twoja mordka to jest przesliczna ...  ;D ;D

Naprawde płakałam tyle czasu, dokladnie od moemntu kiedy przyszed do moejgo domu swiadek i powiedzial :boze - jak cudnie wygladasz" no i skonczylam przed oltarzem  ;D ;D

Makijaz dopiero mi zszedl przy myciu okolo 6 nad ranem .... moj rozowy cien bylo widac na płatku kosmetycznym ... naprawde trzymal sie wysmienicie  ;D ;D Gyby bylo inaczej to juz przed slubem wygladalabym jak czarownica  :P :P

Offline Nemezis

• maniak
Właśnie z obawy przed zmienieniem się w czarownicę, wolałam powstrzymać się od płaczu... ;) No dobra, tak naprawdę nie miałam ochoty płakać ani przez chwilę... :p Płaczę dopiero teraz, kiedy oglądam na filmie naszą przysięgę :Wzruszony:

Na koniec zdjęcie z księdzem, który udzielał nam ślubu. Nie zdążyłam opisać w odliczanku, jaka niesamowita historia się z nim wiązała... Opowiem o tym jutro albo po powrocie z Woodstocku :)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Ojjj ja nie umiałam sie powstrzymać .... a na ogladaniu filmu tez ryczałam, rycze i zapewne bede ryczec ... ehhh ja to strasznie emocjonalnie do takich rzeczy podchodze  :P :P

No to czkamy na szybki powrot i dlugaaaa relacjeee  ;D ;D

Offline kiniadg

• http://forum.e-wesele.pl/index.php?topic=21353.0
  • entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
  • data ślubu: 03.07.2010 Maxim
wiitaj :) i ja się przyłączę ;D wyglądałaś prześlicznie ;D razem wyglądaliście cuuuudnie ;D
A ja baaardzo żałuję, ale nie mogę otworzyć filmiku :( pisze mi, ze film jest prywatny :(

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Aniu, a dlaczego filmik jest już niedostępny? Chciałam pokazać mojemu K..... odblokuj, plizzzz :)

Offline Nemezis

• maniak
Witaj Krysiu :-* :-* :-* :hello:

A to pech! Dosłownie 10 minut temu zablokowałam film... No dobra, udostępnię go do końca tygodnia, ale później będę musiała zablokować albo usunąć...

Offline Nemezis

• maniak
Spróbujcie teraz - powinien się otworzyć :)

Offline kurczaczek83

• Chuck Norris
  • Igorek ur. 24.01.2014
  • data ślubu: 24.12.04
Piękne zdjęcia!

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
uśmiech masz śliczniutki:) fotograf wiedział co uchwycić:) ... w ogóle piękna kobietka z Ciebie:)
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Aniu napatrzec sie nie moe na Ciebie!Tak slicznie wygladalas!I mialas racje jednak z tym makijazem ::).Slicznie w brazie!

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Przepięknie wyglądałaś, uśmiech boski  ;D na zdjęciu z siostry głową, masz zniewalająco białe zęby-niczym z reklamy pasty  ;) No i te rzęsy...

Offline Stelek

• zapaleniec
  • data ślubu: 04.09.2010
Przepięknie wyglądałaś!!!  :o

Offline ada1988

• Chuck Norris
i jestem i ja :)

Aniu ślicznie wygladałaś!
Prezent jaki dostaliście niesamowity!

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Aniu ja też Ci posłodze trochę :)
Najbardziej podoba mi się ta radość, w Twoich oczach i całej figurze, ta naturalność panny młodej, delikatnej, zwiewnej, nieprzesadzonej :)
Chcemy jeszcze :)

Bawcie się dobrze na Woodstocku :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
A ja normalnie chyba nie przestanę Ci słodzic  :D Nie mogę wyjśc z zachwytu jak pięknie wyglądałaś !!!
Mam nadzieję ],że ode mnie też będzie biło takie szczęscie jakie bije od Ciebie! A ten bielutki uśmiech zachwyca!  ;D :-*

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Aniu jestem wielką fanką Twojej urody, wyglądałaś cudnie, jak cukiereczek. A może lepiej jak moje ulubione chipsy, które z chęcią bym schrupała :brewki:

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
relacja świetna i widzę, że się rozkręca  ;D
cudny uśmiech  :)

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline madziara07

• uzależniony
wiem ze sie powtarzam ale naprawde slicznie wygladalas!
bukiet cudnie wygladal, z czego on byl (chyba w odliczanku przegapilam ten watek)? napewno roze i...orchidee??
a zapomnialam napisac ze mieliscie swietny pomysl z tym melonikiem i laseczka dla twojego meza, swietnie wygladal
udanego woodstocku
pozdrawiam
Mówi się, że kogo bogowie chcą zniszczyć, temu najpierw odbierają rozum. W rzeczywistości temu, kogo chcą zniszczyć, bogowie wręczają odpowiednik krótkiej laski z syczącym lontem i napisem "Acme Dynamite Company" na boku. Tak jest ciekawiej i trwa krócej.

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Ania, ja dzisiaj wieczorem dopiero pokażę filmik Pmowi, wczoraj nam net padł, a dzisiaj on jest w pracy, ale dziękuję :)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Aniu przepięknie wyglądałaś!
Uśmiech masz bosssski!!!  ;D ;D ;D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Pięknie... Kochana, wyglądasz po prostu bosko! Ten uśmiech na twarzy, nie schodził Ci chyba z niej przez cały dzień ;) Promieniejesz szczęściem, aż mi się tutaj udziela i przypomina mi się, jak ja tak szłam z uśmiechem, który za nic z ust nie chciał zniknąć ;)

Offline Nemezis

• maniak
Dziewczyny, dajcie spokój, bo już zaczynam się czerwienić czytając ten wątek :p Przekonałyście mnie, że ładnie wyglądałam, lepiej zmieńmy temat ;)

Aniu jestem wielką fanką Twojej urody
A ja Twojej ;D Pamiętam, że jako mała dziewczynka marzyłam, żeby być brunetką ;)

bukiet cudnie wygladal, z czego on byl (chyba w odliczanku przegapilam ten watek)? napewno roze i...orchidee??
Dokładnie :) Róże, storczyki (nie ta klasyczne, ale jakieś takie drobniejsze...) i do tego bluszcz. Wiem, że jestem stuknięta, ale zawsze marzyłam, żeby mieć bluszcz w bukiecie ślubnym, uwielbiam tę roślinę... ciekawe dlaczego :brewki:

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
taaaa pamiętam jak w odliczanku proponowałam wyrzucić właśnie ten bluszcz  ;D ;D ;D

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera