Autor Wątek: "Nagle los mi dał wszystko co chciałam mieć..." - relacja ze ślubu Ani i Pawła  (Przeczytany 66619 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
to i ja dołączę do relacyjki- powtórzę jedynie to ,co stwierdziły dziewczyny-wyglądałaś obłędnie,piękna z Ciebie kobietka;-)

Offline Ewiszka

• Chuck Norris
mogę dołączyć? :)
cudnie wyglądałaś :o rewelacja jak dla mnie ;D
no i kolejna Bydgoszczanka forumowa...jak mogłam to przeoczyć ::)

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Witam serdecznie koleżanki - Bydgoszczanki!!! :-* :-* :-* :hello:

taaaa pamiętam jak w odliczanku proponowałam wyrzucić właśnie ten bluszcz  ;D ;D ;D

No widzisz, a ja w dużej mierze wybrałam ten bukiet właśnie ze względu na bluszcz ;D Swoją drogą, mam nadzieję, że go gdzieś hodują a nie zbierają po cmentarzach... :||

Offline madziara07

• uzależniony
Swoją drogą, mam nadzieję, że go gdzieś hodują a nie zbierają po cmentarzach... :||
ja stawiam ze kradna od babci z doniczki  :P
Mówi się, że kogo bogowie chcą zniszczyć, temu najpierw odbierają rozum. W rzeczywistości temu, kogo chcą zniszczyć, bogowie wręczają odpowiednik krótkiej laski z syczącym lontem i napisem "Acme Dynamite Company" na boku. Tak jest ciekawiej i trwa krócej.

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Aniu, prześliczna Panna Młoda była z Ciebie!!
A teraz jesteś już śliczną mężatką :D ;)
Miłego weekendu! :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Wygladałas powalająco  ;)

zdjęcie z siostra - przepięknie się na nim uśmiechasz  ;)

Offline magda19285

• uzależniony
  • data ślubu: 01.10.2010
Wygladalas cudnie  ;D A filmik swietny :-*

Offline madziara07

• uzależniony
Nemi pewnie imprezuje na woodstocku, fajnie tez chce
Mówi się, że kogo bogowie chcą zniszczyć, temu najpierw odbierają rozum. W rzeczywistości temu, kogo chcą zniszczyć, bogowie wręczają odpowiednik krótkiej laski z syczącym lontem i napisem "Acme Dynamite Company" na boku. Tak jest ciekawiej i trwa krócej.

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
  • data ślubu: 03.10.2009
trochę spóźniona, ale nadrobiłam
super oryginalny prezent ślubny :)
łamanie tradycji - super
pięknie wyglądałaś :)
udało mi się załapać na film - ciekawie zrobiony

Offline Nemezis

• maniak
Witam po woodstockowym weekendzie ;) Chyba już się starzeję, bo podobało mi się mniej niż ostatnio... Dobra, zaraz postaram się wkleić kolejny fragment filmu ze ślubu :)

Ejotek, witam serdecznie w relacji! :-* :-* :-* :hello:

Offline magda19285

• uzależniony
  • data ślubu: 01.10.2010
no to czekam :skacza:

Offline Nemezis

• maniak
Tym razem użyłam innego programu do konwersji i chyba jest trochę lepiej, choć jakość obrazu i dźwięku jest daleka od oryginału i chyba obraz się trochę rozciągnął :-\ Ale przynajmniej nie ma takiego przesunięcia dźwięku jak w poprzednim filmie i tych głupich napisów w rogu ;)
Zapraszam do obejrzenia! :)

Ania i Paweł przed Bazyliką:

Aha, nie przestraszcie się ciężkiej muzyki (my taką lubimy :twisted:) ;)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Pięknie! Pięknie! Pięknie!
Nie mogę się napatrzeć!  ;D ;D ;D

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Super!  :brawo:

Niestety muzyki nie słyszałam, muszę sobie w domku z podkładem jeszcze raz obejrzeć, ale obraz ekstra  :)

Offline madziara07

• uzależniony
to miala byc ciezka muzyka? nie przesadzaj, to to jeszcze lajcik, no ale fakt na pewno nie satandardowe weselne plumkania ;)
slicznie na tym filmiku wygladacie
swietne jest te ujecie jak (chyba) Twoj Maz glaszcze Cie po policzku
pozatym musze jeszcze raz obejerzec twoj filmik i napatrzec ie na bukiet ;)
pozdrawiam i czekam na dalszy ciag relacji

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
ale muza  :gitara:

pięknie Aniu :)))))

Offline Nemezis

• maniak
Dzięki, dziewczyny :) Nie mogę się doczekać aż pokażę Wam film z naszego rockowego wesela, tam jest dopiero ostro ;D

Wiesz, Madzia, death metalu to bym jednak nie chciała w filmie ze ślubu :p A mąż chyba mi coś poprawiał na twarzy, pewnie jakiś paproch się przyczepił ;) Przez większość czasu mój wygląd kontrolowała świadkowa i ciągle coś mi poprawiała, ale tego kamerzysta na szczęście nie zamieścił w filmie ;)

Offline madziara07

• uzależniony
obejrzalam po raz drugi
stanawczo zbyt malo ujec bukietu ;)
pozatym z sentymentem obejrzalam znajome okolice, pare lat mieszkalam kolo parku witosa a po tym spekanym chodniku to byla najkrotsza droga do biedronki ;)

Offline Nemezis

• maniak
Jak wrzucę fragmenty ze ślubu, to będziesz miała same ujęcia bukietu ;) i trochę nas :p Ale zanim zamieszczę kolejny film, wypadałoby coś napisać ;) Chyba że od razu wrzucę cały materiał filmowy i będzie po relacji ;)

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
Klimatyczna z Was para :)  Filmiki bardzo ciekawe. Można o nich napisać, że nie są..... słodkopierdzące  :skacza:

Offline Nemezis

• maniak
Japcio, aleś Ty bezpośrednia :p Chyba faktycznie nie są ;)

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
To był komplement :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Raczej na pewno nie jest słodko....  :D Świetny!Inny niż wszystkie jakie widziałam  ;D

Offline madziara07

• uzależniony
Jak wrzucę fragmenty ze ślubu, to będziesz miała same ujęcia bukietu ;) i trochę nas :p
no dobra, no to ewentualnie zgadzam sie TROCHE poczekac ;)
jakie wrzucanie samego filmiku a czesc slowna?? pisz pisz bedziesz latwiejsza! eee znaczy ten tego... nie to mialam napisac, alkoholizm sie odzywa :P
pozdrawiam

Offline elemelka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 24.07.2010
Aniu no po porostu ekstra ;D ciary mnie przechodzą i się nie mogę napatrzeć na Twój uśmiech, jest taki ujmujący :D
szkoda, że ja tak nie umiem :(
ale pięknie wyglądałaś ;D

Offline Nemezis

• maniak
Umiesz, umiesz, tylko pewnie nie zdajesz sobie z tego sprawy ;) OK, to jedziemy z relacją dalej :)

Najpierw muszę napisać parę słów o naszym księdzu. W Bazylice jest wielu księży, ale zdecydowanie najbardziej antypatyczny jest proboszcz i bardzo nie chcieliśmy, żeby to on udzielał nam ślubu… Najlepiej byłoby, gdyby ślub prowadził ksiądz Sławek, który uczył nas oboje religii w liceum, niestety wiedzieliśmy, że jest to niemożliwe, gdyż parę lat temu został przeniesiony do innej parafii :-[ Zdecydowaliśmy więc, że skontaktujemy się z księdzem Grzesiem, okazało się jednak, że jego też przenoszą i to na kilka dni przed naszym ślubem! :-\  Następny w kolejce był ksiądz Jacek, niestety akurat przebywał na urlopie… Znowuż ksiądz Artur wyjechał na obóz z dziećmi… Pozostał ksiądz Jarek. - nasza ostatnia nadzieja. Jednak dzwoniąc do niego, usłyszałam, że udziela już innego ślubu tego dnia :glowa_w_mur: Właśnie miałam się załamać, kiedy ks. Jarek powiedział: „Spróbujcie skontaktować się z moim bratem”. Strasznie się zdziwiłam, gdyż to właśnie jego brat uczył nas religii i to jego przenieśli do innej parafii :eek: Okazało się jednak, że niedawno wrócił - jakby specjalnie na nasz ślub! ;D Kiedy zadzwoniłam do ks. Sławka a on zgodził się udzielić nam ślubu, prawie zaczęłam skakać z radości! :hopsa: Niesamowite było dla mnie to, że tak ważną dla nas uroczystość poprowadzi ktoś, kogo oboje dobrze znamy i lubimy :D Paweł też nie mógł uwierzyć, że spotkało nas takie szczęście - szczęście podwójne, bo przecież gdyby któryś z tych księży, do których wcześniej dzwoniłam, zgodził się, to nawet nie dowiedzielibyśmy się o Sławku. I jak tu nie wierzyć w przeznaczenie? :D

Jednak to był dopiero początek szczęśliwych wydarzeń - najszczęśliwszym był oczywiście sam ślub ;D Ksiądz Sławek udzielił nam tak pięknego ślubu, o jakim nam się nawet nie śniło :grin: Ale po kolei…

Zaraz po wejściu do Bazyliki podpisywaliśmy dokumenty z USC i załatwialiśmy ostatnie "formalności".

Później ksiądz poprosił, żebyśmy na niego poczekali i poszedł zmienić sutannę (widocznie ślubu udziela się w jakichś specjalnych ;)). Podczas gdy spóźnialscy goście zajmowali miejsca, czujna świadkowa miała ostatnią okazję, żeby sprawdzić, czy dobrze wyglądam ;)

W końcu uznała, że jest OK, ustawiliśmy się więc na skraju czerwonego dywanu, gdzie mieliśmy czekać na księdza…

Ks. Slawek już na początku pozytywnie nas zaskoczył. Podszedł do nas i powiedział: „No, to teraz już nie ma odwrotu. Chodźcie!” :p

No więc poszliśmy :)

cdn.

Offline madziara07

• uzależniony
no dobra jestem prawie usatysfakcjonowana, widac bukiet ;)
stanowczo przykrotka ta relacja, popraw sie dziewczyno!
a mam pytanie poza konkursem, czy waszym swiadkiem byl brat PMa? bo bardzo podobny
buziaki

Offline kobietka
  • maniak
ale fajna relacyjka!!
film super, fotki też... czekam na więcej :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Świetny filmik :) A Twój mąż przypomina mi... moje kolonijne zauroczenie młodzieńcze ;D ;D ;D Dosłownie kopia :P
Cudowny bukiet! :)

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
Filmik REWELACJA!!! obejrzalam go 2 razy i jeszcze zawolalam mojego PMa ktory tez byl zachowycowny ;D ;D ;)

ehhh po slowach ksiedza  „No, to teraz już nie ma odwrotu. Chodźcie!” az mi sie lezka w oczku zakrecila-jakos tam samo z siebie :) :)

Ciesze sie ze udalo wam sie z tym ksiedzem co chcieliscie,mieliscie naprawde ogromne szczescie :) :)

Czekamy na cd :tupot: :tupot:
:*:*:*