Autor Wątek: Aluś nasz cały świat  (Przeczytany 184295 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline nikola/23

• Chuck Norris
  • data ślubu: 4.10.2008
Odp: Aluś nasz cały świat
« Odpowiedź #780 dnia: 23 Stycznia 2011, 20:48 »
 :D tak to sobie tlumacz  :D, a tak serio to kurde chyba kazda "mama"," kobieta" ," żona"  chcialaby sie jeszcze podobac innym facetom  ;) ,to jest przeciez normalne a ze sie czlowiek ogladanie za kims kto wpadnie w oko to przeciez nic zlego.

Moje dziecko jeszcze nie spi  :o, nie wiem czemu bo zawsze o tej porze spal, i juz sie 5 raz rozbiera z pajac, a ja go ciągle ubieram  >:(, no bez jaj zaraz mu przebiore chyba pizame i bedzie spokoj, bo mi sie nie widzi pozniej na spiocha go ubierac  :-\

A dzis chodzil za mna caly dzien i wolal

alex :    mama

ja:        co

alex:     nic     ;D

Jutro jade ogladac kuchnie do naszego domku  :D ale nie po to aby zamowic tylko zorientowac sie jakie sa i gdzie mamy wykonac jakie instalacje , choc juz mniej wiecej wykonane takowe instalacje są , ale zmienila mi sie troche wizja kuchni, mąz zły ale co tam  ;D

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #781 dnia: 23 Stycznia 2011, 21:04 »
A tu macie dowod , zdjecia wklejam tylko na chwilke, jutro je usune  ;)

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
« Odpowiedź #782 dnia: 23 Stycznia 2011, 21:11 »
:D tak to sobie tlumacz  :D, a tak serio to kurde chyba kazda "mama"," kobieta" ," żona"  chcialaby sie jeszcze podobac innym facetom  ;) ,to jest przeciez normalne a ze sie czlowiek ogladanie za kims kto wpadnie w oko to przeciez nic zlego.

Moje dziecko jeszcze nie spi  :o, nie wiem czemu bo zawsze o tej porze spal, i juz sie 5 raz rozbiera z pajac, a ja go ciągle ubieram  >:(, no bez jaj zaraz mu przebiore chyba pizame i bedzie spokoj, bo mi sie nie widzi pozniej na spiocha go ubierac  :-\

A dzis chodzil za mna caly dzien i wolal

alex :    mama

ja:        co

alex:     nic     ;D

Jutro jade ogladac kuchnie do naszego domku  :D ale nie po to aby zamowic tylko zorientowac sie jakie sa i gdzie mamy wykonac jakie instalacje , choc juz mniej wiecej wykonane takowe instalacje są , ale zmienila mi sie troche wizja kuchni, mąz zły ale co tam  ;D

Offline Lemmy
  • No one but you, I love like a fool, you're my dream come true!
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
  • data ślubu: 30 czerwca 2007
« Odpowiedź #783 dnia: 24 Stycznia 2011, 08:49 »
W kwestii facetów - na szczęście polskie ulice nie dają mi powodów do zachwytu więc oglądam sobie ich na necie, hehehe :D

Aluś wygląda przynajmniej na dwulatka! Jest śliczny, widać, że wesołek z niego :) I taki "dorosły" na buzi!

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #784 dnia: 24 Stycznia 2011, 09:20 »
 :-*

A wiesz ze ostatnio w sklepie jakas pani pytala sie mnie ile ma, i zdziwiona bo myslala ze juz dwa latka  :o

Ja juz od 7 na nogach, mlody zasnąl wczoraj ok 22  :o co mu sie nigdy nie zdarzylo, a dzis po 7 obudzil  :(, nie wyspalam sie wcale.

Bylam juz w lidlu ,kupilam sobie spodnie dresowe na hip hop , bo nie mam zadnych, a jak mam to sie nie nadają juz  ;), noi wzielam sobie fajne dwie bluzeczki na ramiaczkach , z tym ze L i co okazaly sie duzo za duze, ale jestem zla.
Boshe a te baby co tam chodza kupowac, wyrywaja sobie z rak rzeczy no maskara mowie wam, jak ktos mi mowil to nie wierzylam .

Zaraz dzwonie nas umowic na sesje zdjeciową rodzinną, bo nie mamy zadnych zdjęc razem w 3 , z tym ze nie wiem jak tam nasz fotograw slubny bedzie mial czas bo sie zeni za nie dlugo  ;)

Offline ooppoonnkkaa

• Traktuj ludzi tak jak byś sam chciał być traktowany...
  • Chuck Norris
  • Jeszcze 3 lata :)
  • data ślubu: 29.07.2006
« Odpowiedź #785 dnia: 24 Stycznia 2011, 10:18 »
To fakt Aluś wygląda poważniej ale jest taki fajny chudziutki  ;D ;D ;D I leciutki. Słodziak, że hej :D Mój to klocek w porównaniu do niego ::)

Karola 4,5....  uuuuuu ;D Ale popatrzeć można, tyle naszego :D :D :D

Centymetry nadchodźcie!!!

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #786 dnia: 24 Stycznia 2011, 10:34 »
Leciutki no cos Ty, leciutki to on byl kiedys, teraz to juz jest co nosic  :D

Offline ooppoonnkkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #787 dnia: 24 Stycznia 2011, 10:48 »
Mycha ja go podnosiłam ;D ;D ;D Więc wyobraź sobie, że mój jest duuużo cięższy  :D Ile waży Aluś?

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #788 dnia: 24 Stycznia 2011, 12:08 »
11 kg  ;D

Offline ooppoonnkkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #789 dnia: 24 Stycznia 2011, 13:13 »
Nasz 14kg kochana :D i pieluchy nosimy 5-tki bo już dawno wszystkie mu przesiąkały  ::) Tak więc ja czuje u innych dzieci nawet kilogram mniej :D

Offline chlebosia

• Mąż i żona to jedna dusza w dwóch ciałach...
  • Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
  • data ślubu: 16.08.2008
« Odpowiedź #790 dnia: 24 Stycznia 2011, 14:36 »
A jaką kuchnię sobie teraz wymyśliłaś? pokaż, może mnie zainspirujesz.

Moja waży 10 kg i jak podnoszę 12 kg dziecko siostry to czuję duża różnicę.

Co do facetów, to hmm , u nas 10 lat będzie, ale póki co nie odwracam jeszcze głowy za innymi  ;)

Synek cudniasty, zachwycają mnie jego oczęta.

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #791 dnia: 24 Stycznia 2011, 16:39 »
Wlasnie wrocilam z salonu kuchni i nic ciekawego nie bylo  :-\, kuchnia ma byc bardzo nowoczesna, bardzo mi sie takie podobaja ale tez nie przesadzona, pani ma mi zaprojektowac kuchnie na srode , no zobaczymy co to bedzie, poztym stwierdzila ze dosc duzo szafek chcemy tzn ze dluga ta kuchnia ma byc  ;), ja mam tam dwie wizje

jedna wizja to jest taka jak na zdjeciu czyli kuchnia miala by byc do konca tam gdzie stolik tzn na samym koncu lodówka, a stolik obok, badz kuchnia typowo nowoczensa czyli z takim aneksem po srodku i bez stolika, bo chcemy w nie dlugim czasie dobudowac duze patio szklane i tam bedzie jadalnia.

Offline Lemmy
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
« Odpowiedź #792 dnia: 24 Stycznia 2011, 17:27 »
Jak się wkurzam na mojego męża to włącza lub śpiewa mi tą piosenkę:

Offline ooppoonnkkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #793 dnia: 24 Stycznia 2011, 17:31 »

Co do facetów, to hmm , u nas 10 lat będzie, ale póki co nie odwracam jeszcze głowy za innymi  ;)

To nie jest oglądanie się za facetami tylko dostrzeganie ich atutów  :D Poza tym inaczej niestety to wyglada na początku a inaczej już później w małżeństwie.

Ja napewno w domku jakbym miała miejsce to bym robiła wyspę i naprawdę mega dużo szafek bo zawsze w kuchni jest mało miejsca ;D

Offline żonka

• maniak
  • data ślubu: 20.09.2008
« Odpowiedź #794 dnia: 24 Stycznia 2011, 17:51 »
Jak się wkurzam na mojego męża to włącza lub śpiewa mi tą piosenkę:

Piosenka rewelacja.  :D Samo życie.  ;) Nie znałam jej wcześniej.

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #795 dnia: 24 Stycznia 2011, 17:55 »
Fajna piosenka  :D

No ja tez chce miec duzo szafek, bo mamy duzo gratów, mam tylko nadzaieje ze sie nie podam do mojej mamy bo ona to co chwila upuje nowe solniczki ,piepszniczki itp  :D

Offline chlebosia

• Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
« Odpowiedź #796 dnia: 24 Stycznia 2011, 22:17 »

Co do facetów, to hmm , u nas 10 lat będzie, ale póki co nie odwracam jeszcze głowy za innymi  ;)

To nie jest oglądanie się za facetami tylko dostrzeganie ich atutów  :D Poza tym inaczej niestety to wyglada na początku a inaczej już później w małżeństwie.

No w sumie póki co to dostrzegam atuty tylko mojego męża,a jak już pisałam jesteśmy razem 10 lat, więc to kupa czasu i mój wzrok podąża za nim  ;)

Kuchnia też duża mi się marzy, nowoczesna i funkcjonalna. i chyba w czerwieni, a może fiolet - jeszcze dumam nad tym

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #797 dnia: 24 Stycznia 2011, 22:32 »
A jak wy Ewcia z budową stoicie, budujecie sie juz?

Mi sie kuchnie czerwone podobają i to bardzo ale nie bedzie taka pasowac do salonu, a mamy kuchnie otwartą, wiec musi byc biala, badz brązowa  ;), albo calkiem ciemna.

Offline chlebosia

• Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
« Odpowiedź #798 dnia: 24 Stycznia 2011, 22:36 »
u nas kuchnia też będzie połączona z salonem .salon będzie w tonacji brązu i zieleni i kuchnię chcę w jakimś innym kontrastowym kolorze. Nasza budowa się rozpoczęła,ale przez tą pogodę idzie to bardzo wolno  :-\

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
« Odpowiedź #799 dnia: 24 Stycznia 2011, 22:41 »
JAki słodki Aluś ;D
Daniel się żeni?? masz pewne info??- "przyszła kryska na matyska ;D "
I powiadz gdzie zamawiasz kuchnie??

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #800 dnia: 24 Stycznia 2011, 22:44 »
No my tylko czekamy az sie pogoda poprawi i mozna bedzie ruszyc cos wiecej, juz mnie zaczyna ta pogoda dobijac, cieszyla mnie w niedziele jak zaczelo padac i znowu wyszlam z malym na sanki ale dzis jak pojechalam autem to bylo tak slisko , ze normalnie szok, zwlaszcza na naszym osiedlu nigdy nie jest nic odsniezone i jak sie do nas wjezdza to jak na koniec swiata, gdzie nikt nie mieszka. Zawdzieczamy to sasiadowi ktory jest prezesem splodzielni i ktory zawsze uwaza ze u nas w bloku czy obok bloku nie mozna nic robic bo ludzie powiedzą ze to przez to iz on tu mieszka, wszelkie naprawy mamy robione na samym koncu  :-\

Z mezem przegadane pojedziemy ogladac kuchnie i jezeli mu sie spodoba taka wizja ktora mnie sie teraz widzi czyli ta wyspa to wtedy bedzie myslalm nad tym, ale musi to widziec, bo nie wie o co chodzi.

Mąz jutro znowu jedzie w delegacje, ale na szczescie na 1-2 dni, a w sobote ma urodziny,, mysle nad zrobieniem tortu , ale mysli moje sie placzą jezeli chodzi o ten temat i cos mi sie wydaje ze pewnie pojde i zamowie w ciastkarni :D

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #801 dnia: 24 Stycznia 2011, 22:46 »
JAki słodki Aluś ;D
Daniel się żeni?? masz pewne info??- "przyszła kryska na matyska ;D "
I powiadz gdzie zamawiasz kuchnie??

tak pewne , w marcu, wiesz moja mam pracuje w przedszkolu a jego mama tez tam pracowala tylko jest juz na emeryturze i przychodzi na pogaduchy do przedszkola jeszcze  ;)

kuchnie prawdopodobnie bedziemy zamawiac w kozbim jak sie jedzie do libiąza

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
« Odpowiedź #802 dnia: 24 Stycznia 2011, 22:49 »
Fajnie-niech mu się ułoży w życiu :P tylko ciekawe kto mu fotki na weselu będzie robił :P
Kozbi- cholernie drogo mają, ale śliczne meble :)

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #803 dnia: 24 Stycznia 2011, 22:51 »
no wlasnie nie chceili mi powiedziec ceny, co jest dla mnie nie zrozumiale  :-\, zobaczymy jak zrobią projekt i na ile go wycenia

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #804 dnia: 25 Stycznia 2011, 08:03 »
Nikola moje 2 kuchnie (w katowicach i chorzowie( były bardzo nowoczesne i szalone. Robił je rewelacyjny projektant kuchni, szczerze mój ulubiony. Niestety drogi,ale ja i tak zawsze chce kuchnie tylko od niego ;) Jedyna była kremowa na czerwonych ścianach a druga biało czarna na ścianie z tapetą przykrytą szkłem. Gdziś w którymś wątku są ich zdjęcia.

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #805 dnia: 25 Stycznia 2011, 09:46 »
No wlasnie wiem ze ceny kuchni sa dosc wysokie jeszcze jak sie chce jakies wypasione to tym bardziej, ale kuchnia i salon będą wizytówką naszego domu, wiec tam ma byc rewelacyjnie  :D, i cena sie nie liczy , tym bardziej ze to sie robi na lata a nie na chwile ;)

Chociaz znając mnie i mojego męza to lubimy zmiany  ;D

Boze sprzatam od rana bo dzis mamy ksiedza po koledzie  :-\ , jedno pranie wyprane, jeszcze widze ze maz mi zostawil rzeczy do prania  :o, takze jeszcze ze 3 razy sie do suszarni obiegam

Dzis ide na aerobik , poskakac troche, juz mam 3 kg mniej, bez zadnej diety  :D, poprostu nie jem slodyczy i ćwiczę

Mam tylko nadzieje ze maly pojdzie grzecznie spac, bo męza dzis nie ma i nie bedzie , a malego jak wykapie ,wsadze do lozka to babcia bedzie

zerkac do niego, bo on musi sam usypiac, jak ktos jest w pokoju to sie rozprasza  :D

Ahhhh i musze mojego malca pochawlic robi juz wszystko do nocniczka, wczoraj juz byl tak spiacy ale wskoczyl na nocniczek , zrobil kupke chcialam go juz zabrac a ten do mnie "nie" , ja zdziwiona , a Alexiu jeszcze musial siku zrobic  ;D

Noi jest jeszcze druga rzecz z ktorej jestem bardzo niezadowolona otoż moj synek zacząl sam wylazic sobie z łózeczka, ma juz obnizone na sam dół, mąz wywiercil dziury bo mi wczesniej zaczął wylazic i nie minął miesiąc i znowu jest to samo.

Offline Lemmy
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
« Odpowiedź #806 dnia: 25 Stycznia 2011, 18:06 »
Serio udało Ci się schudnąć tyle??? ojejku, jak super! Ja po trzech tygodniach niemal codziennego niby super Vacu nie schudłam nic! A na moim codziennym jedzeniu nie jeden by schudł! Stanęłam na wagę i załamka.
Brawa dla Alanka, ja co do nocnika zwątpiłam :( Nie wiem, moje dziecko jest jakieś niereformowalne. Co chce to się uczy (np. sama wyrzuca pieluchy do śmieci, i inne pierdołki jak ją poproszę, wszystko rozumie), ale nocnika nie. Z łóżeczka nadal "wypada", jak ma ochotę, to cud, że się jeszcze nie połamała. Akurat mamy takie, że raczej nie da się wyciągnąć szczebelków,. Można cały bok zdjąć, ale ona znowu często śpi przy brzegu więc sądzę, że by wypadła.

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #807 dnia: 25 Stycznia 2011, 18:24 »
Karolina ale Ty nie masz z czego sie odchudzac  :D, wiec dlatego waga wskazuje tyle ile ma wskazywac  ;)

Ja nigdy nie wazylam wiecej niz 55kg a teraz mam 60kg  :-\, chciala bym jeszcze te 4 kg zgubic ale jest trudno.

Offline Lemmy
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
« Odpowiedź #808 dnia: 25 Stycznia 2011, 18:48 »
Potrzebuję. Dobrze się czuję przy 57 kg (mam 172 cm), po ciąży zeszłam do 60, a teraz mam 64! Przeboleję, jeśli nie dojdę do 57, ale do 60 zejść muszę.
Chyba sobie karnet na fitness kupię, bo na Vacu trzeba wcześniej się umawiać, a ja nie jestem w pełni dyspozycyjna.

Offline ooppoonnkkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #809 dnia: 25 Stycznia 2011, 18:55 »
Karola ty się wagą tak precyzyjnie nie przejmuj. Przecież Cię widziałam w sukience i naprawdę nie widziałam, żebyś miała z czego chudnąć ::)

Choć każdy wie w jakiej wadze czuje się najlepiej. Ja mam 176cm i zawsze ważyłam ok 55kg i tak mniej więcej najlepiej się czułam mimo, że wiem że powinnam ważyć powyżej 58kg. Tyle, że ja nie tyje i nie chudnę proporcjonalnie więc u mnie mogę siebie rozdzielić na kawałki w jakiej wadze gdzie się dobrze czuje ::) ::) ::) Bo ważyłam już nawet 51kg :-\