Autor Wątek: Aluś nasz cały świat  (Przeczytany 184076 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline nikola/23

• Chuck Norris
  • data ślubu: 4.10.2008
Odp: Aluś nasz cały świat
« Odpowiedź #750 dnia: 14 Stycznia 2011, 13:22 »
Boze co za dzien , dopiero sobie klapnelam na tylek od rana latam po lekarzach z malym, u alergologa bylismy po recepte na mleczko, okazao sie jeszcze ze maly ma uczulenie na jajo kurze  :-\, pozniej poszlismy do pediatry na szczepionke i siedzialam tam ..................... godzine.
Jakas laska co byla przedemna  nie patrzyla i 2 babki stojace pod drzwiamy wepchaly jej sie w kolejke a ta nic  >:(, no myslalam ze padne, bo ja bym objechala  :P

Maly byl spiący jak nie wiem co, marudzil, jeszcze jak zobaczyl niemowlaka jedzacego butle to chcial mu zabrac butelke  :D, i ciagle chodzil i mowil "aaa, aaa"
Na szczescie juz po szczepieniu i mam nadzieje ze nic mu nie bedzie ,zadnej goraczki ani nic podobnego.
Pozatym ciagle ktos do mnie wydzwania w sprawie wozka  :o jak nie moglam go sprzedac tak teraz kazdy go chce, i mam umowione 3 osoby  ;D, trzymajcie kciuki zeby sie sprzedal bo wpadnie mi troszke kasy, a by sie bardzo przydalo.

Ide sprzatac i gotowac bo dzis moj slubny wraca  :D

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #751 dnia: 18 Stycznia 2011, 03:54 »
No to trzymam kciuki!!!
Teraz beda ludzie kupowac uzywane bo doszlo +14% na dzieciece artykuly w PL

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #752 dnia: 18 Stycznia 2011, 10:43 »
Wozek juz sprzedalam w sobote , non stop ktos wydzwanial po niego , troche mi go szkoda bo fajny byl no ale kasa mi teraz bardziej potrzebna niz to zeby stal w piwnicy  :P

Jakos od wczoraj sobie nie moge znalesc miejsca w domu, ciągle robimy sobie spacerki ,przychodzimy z malym tylko cos przekasic i powrot, a ze ladna pogoda to tym bardziej.
Wczoraj musielismy uspic psa  :'(, dlatego tez nie siedze w domu , bo w domu mi go bardzo brakuje, zresztą lapie sie na tym ze zapominam ze go juz nie ma :-\, teraz chcialam mu wrzucic jedzonko do miski...............

Najgorzej mnie wkurza siostra i szwagier, jak tak to nie pomagali nam przy psie, nawet wyjsc im sie nie chcialo jak przychodzili, jak gdzies jechalismy to robili problem i go nawet na kilka godzin do siebie nie chcieli wziąsc , a teraz wielce placzą i zalują ze go do siebie nie wzieli jakis czas temu jak kupili nowe mieszkanie  :-X ahhhhhh szkoda słów....................

Glowa mnie dzis boli ,chyba musze sobie poszukac na bol glowy w szafce mam nadzieje ze mam jakąs tabletke

Offline żonka

• maniak
  • data ślubu: 20.09.2008
« Odpowiedź #753 dnia: 18 Stycznia 2011, 10:47 »
Ojej, a co si stało, że musieliście pieska uspić? Chorował? Wspoczuję. Sama doskonale pamiętam, jak mój poprzedni piesek umarł, też ciągle zapominałam, że już go nie ma. Na przykład wchodziłam do domu i czekałam aż przybiegnie się przywitać.
Trzymaj się.  :przytul:

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #754 dnia: 18 Stycznia 2011, 10:58 »
We wrzesniu mial szczepienie na wscieklizne i po 3 dniach mial padaczke , pozniej po miesiacu a ostatnio codziennie mial dosc silne padaczki , mielismy wybor albo go leczyc ,z tym ze to mu nie przejdzie tylko zlagodzi objawy albo uspic, ale uwierzcie mi jak widzialam w sobote i w niedziele jego stan podczas padaczki to siedzialam w drugim pokoju sciskalam uszy aby tylko tego nie slyszec, cala chodzilam , pozniej tazal sie we wszystkim co zrobil  :-\, sliny byly rowniez wszedziec, az przy tej ostatniej padaczce rozwalil nogamy lustro dobrze ze sie nie pokaleczyl  :-\
Wiecie on sie meczyl i my rowniez , codzienne sprzątanie po czyms takim wygladalo strasznie, u malego w pokoju musialam wyprac dywan bo mi tam wlecial, juz nawet nie chodzi o to ale po tym on spal caly dzien byl tak wymęczony.
Pozatym byl juz niebezpieczny dla dziecka, wiecie dziecko jak dziecko to go za ogonek dotknąl bo krzywdy mu nigdy nie robil bo nauczony ze ma go glaskac , ale psu najwyrazniej czasem sie to nie podobalo i warczal i mial odruch ze go zaraz ugryzie.
Po tej szczepiące zaczą tez na ludzi szczekac, czego wczesniej nie robil.
Wiem ze teraz poprostu nie cierpi..........

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
« Odpowiedź #755 dnia: 18 Stycznia 2011, 11:02 »
 :przytul: przytulam, wiem jak boli strata zwierzaka :-\

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #756 dnia: 20 Stycznia 2011, 17:24 »
Hej, dzien za dniem mija i tak juz mamy czwartek, maz ma wolne tzn mial poniedzialek, wtorek no ale ze poszedl na L4 to ma do jutra wolne  :P i tez przez to mnie mniej na forum  ;)

Dzis bylismy u chirurga ,dostalismy skierowanie od pediatry w sprawie z siusiakowym  ;), noi czekalam godzine dobrze ze wzielam wozek bo mlody byl spiący ale siedzial w nim grzecznie na szczescie.
Oczywiscie ludzzie wpychali sie bez kolejki ,trzeba bylo sobie jej bardzo pilnowac, oczywiscie p.dr przy wejsciu sie mnie pytala czy faktycznie tak dlugo sie u niej czeka  :D, noi na pierwszy rzut przyszedl tekst p.dr gdzie mam masc znieczulajacą, ja oczy takie  :o, i jej mowie ze my nie na zabieg  ;D, ze mielismy w pazdzierniku przyjsc ale juz jest wszystko ok i nie przyszlismy, noi p.dr byla w szoku ze faktycznie wszystko juz jest ok.

Z kazdym dniem juz jest lepiej jezeli chodzi o brak psa, chociaz ciezko sie przyzwyczaic ze go juz nie ma , zwlaszcza gdy maly wola ciągle "dziandzik", "bandzi"  :(

A dzisiaj ide z kolezanką ok 20 na tance , musze zrzucic co nie co  ;)

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
« Odpowiedź #757 dnia: 20 Stycznia 2011, 21:58 »
ale fajnie - tance :D ja nie byłam już wieki...

szkoda pieska ale lepiej dla niego, bo na pewno by się męczył...

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #758 dnia: 20 Stycznia 2011, 22:39 »
Tance byly zajeb........    ;D, dzis bylam na hip hopie, super, kupilam sobie karnet na 4 wejscia, zobaczymy czy dam rade, jeszcze musze zakupic karnet na fitness , i juz sie czuje o wiele lepiej  :D

Musze sie wziąsc za siebie bo juz sie zle w swoim ciele czuje, ale czuje ze dam rade  ;)

Jutro juz mam dzien wolny, czyli blogie lenistwo , nic nie mam zaplanowane wiec musze cos wymyslec bo sie zanudze, ostatnio z malym duzo tanczymy, wyglupiamy sie, a on do tanca to pierwszy , uwielbia, i nawet juz zacząl spiewac po swojemu  :D, a jak mu to fajnie wychodzi, mam nadzieje ze poda sie do mamusi  ;D

Offline ooppoonnkkaa

• Traktuj ludzi tak jak byś sam chciał być traktowany...
  • Chuck Norris
  • Jeszcze 3 lata :)
  • data ślubu: 29.07.2006
« Odpowiedź #759 dnia: 21 Stycznia 2011, 09:51 »
Bo HIP-HOP jest NAJLEPSZY!!! :D :D :D :D :D :D Mówi Ci to ekspert ha ha  ;D ;D ;D

Centymetry nadchodźcie!!!

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #760 dnia: 21 Stycznia 2011, 10:08 »
No ale myslalam ze duzo latwiejszy  :D, tzn podstawy juz kiedys cwiczylam, ale teraz mi sie trudno ruszac w moim ciele  :D

Postanowilam ze bede chodzila we wtorki ,badz srody na areobik a w czwartki na hip-hop i juz sie czuje o niebo lepiej z tym postanowieniem  :P, oczywiscie moj maz sam sie z tego bardzo cieszy , bo wie ze ja lubie aktywnie zyc, no zobaczymy jak bedzie wracal z pracy, bo narazie jest na L4 ale od poniedzialku juz nie bedzie mial tyle czasu, choc i teraz go nie ma bo jest na budowie  :-\, i jeszcze chyba sie rozchorowal, dzis wyszedl jak ja jeszcze spalam, i dzwoni teraz i mowi ze ma goraczke no jak ma nie miec jak od rana do wieczora siedzi na zimnie na budowie  :-\

Ja dzis jestem mega nie wyspana, maly calą noc poplakiwal, chodzi po calym lozeczku, na chwile go musialam wziasc do siebie do lozka ale zaczelam sie meczyc bo lazil po mnie i powrot do lozeczka, dalam butle , usnal po jakims czasie.
A najlepsze bylo to jak tak siedzial w lozeczku i sie zacząl usmiechac do mnie , mysle sobie no to mam pospane  ;D, co mu sie wczesniej nie zdarzalo
Mam tylko nadzieje ze go nic nie zbiera.

Zaraz robimy prezent na dzien babci dla mojej mamy, bo druga babcia jest u mojej szwagierki bo urodzila jakis czas temu.
W planach mam zrobienie laurki, mam rowniez farbki do malowania palcami juz kilka dni temu je probowalismy  :D, zobaczymy co nam z tego wyjdzie.
Jutro chyba wyciągne męza do ikei juz tak dawno nie bylam, a w tamtym tygodniu przejezdzalismy kolo ikei i mialam do wyboru albo wlasnie ikea albo do galeri bonarka wybralam to drugie ,i nie zaluje  ;D

Jeszcze musze wystawic ubranka ,bo mi tyle ich zalega ze nie mam juz miejsca, ach noi kupilam ostatnio malowanki w pepco do malowania pendzelkiem z woda ,maly ma taka radoche

Offline baska98

• Chuck Norris
« Odpowiedź #761 dnia: 21 Stycznia 2011, 13:44 »
można zobaczyć gdzieś na necie jak te malowani wyglądają?

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #762 dnia: 21 Stycznia 2011, 15:08 »
Widze ze na allegro jest troszke tego

http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=maluj+wod%C4%85

my mamy Kubusia puchatka widze ze jest na dole

Boze jak sie dzis omeczylam z malym , nie dal mi nic zrobic, spiący juz od 11 a nie mogl usnąc, tylko darl sie caly czas, padl teraz, więdz mam chwile spokoj, alez jestem zmęczona  :(

Offline Lemmy
  • No one but you, I love like a fool, you're my dream come true!
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
  • data ślubu: 30 czerwca 2007
« Odpowiedź #763 dnia: 21 Stycznia 2011, 21:11 »
Ja też ostro się za ćwiczonka wzięłam. Na razie vacu, ale zamierzam sobie teraz na TBC pochodzić, otworzyli blisko domu nowy fitness club, tylko dla kobiet. Może udałoby mi sie wieczorkami, jak mąż wróci z pracy. Przydałoby się, mam straszną ochotę zrzucić kilka kg i poprawić wyglad :)

Buziaki zostawiam :*

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #764 dnia: 21 Stycznia 2011, 21:27 »
Tylko dla kobiet  :-\, fajnie sobie tak na upoconych i cwiczących facetów popatrzec  :D, a tak serio to bardzo sie ciesze ze sie wkoncu zmobilizowalam, dzis czuje zakwasy  :D, ale tak ma byc  ;)

Maly spi, maz wrocil od lekarza , z reklamówka leków, doslownie mam drugie dziecko w domu, taki biedny jest  :D, az musial do mamy zadzwonic no masakra  ::)

Szukam wlasnie na all jakiejs dobrej odzywki do wlosow narazie zastanawiam sie nad CHI i wella i nie weim jaka mam wziąśc, ta pierwsza jest wlansie do prostowanych wlosów czyli cos dla mnie  ;)

Offline Lemmy
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
« Odpowiedź #765 dnia: 21 Stycznia 2011, 21:32 »
Mi kumpela - fryzjerka kupuje zawsze Artego - szampon i odżywka. W sumie moje włosy nie są wymagające więc trudno mi wyrazić jakąkolwiek opinię dla innych. Ja jestem zadowolona.

Offline Lemmy
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
« Odpowiedź #766 dnia: 21 Stycznia 2011, 21:34 »
Acha, a co do facetów... Akurat na siłowniach nie widuję takich w moim typie, chociaż niedawno w Gymnasionie widziałam Hołdysa starego, hehehe :) :)
No, ale ostatnio muszę się powstrzymywać, bo kurde za bardzo się za innymi facetami oglądam!!! Aaaaa

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #767 dnia: 21 Stycznia 2011, 21:44 »
 :D ja mam lepiej ostatnio gdzie szlam to maly do roznych facetów ,panów tata mowil obciach jak nie wiem co  :D , ale teraz mu juz tlumacze ze to "pan" a nie tata  ;D

Offline Lemmy
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
« Odpowiedź #768 dnia: 21 Stycznia 2011, 21:45 »
 ;D

Offline ooppoonnkkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #769 dnia: 21 Stycznia 2011, 23:36 »
Acha, a co do facetów... Akurat na siłowniach nie widuję takich w moim typie, chociaż niedawno w Gymnasionie widziałam Hołdysa starego, hehehe :) :)
No, ale ostatnio muszę się powstrzymywać, bo kurde za bardzo się za innymi facetami oglądam!!! Aaaaa

Uuuu Karola ten etap Cię dopadł :D :D :D Chyba każdego dopada ;D

Offline Lemmy
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
« Odpowiedź #770 dnia: 22 Stycznia 2011, 11:29 »
Ale to niebezpieczne!!! Kurde, czyżby mężu nie zaspokajał żądnej żonki ??? ;D

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #771 dnia: 22 Stycznia 2011, 12:10 »
 :D cos w tym jest

Offline baska98

• Chuck Norris
« Odpowiedź #772 dnia: 22 Stycznia 2011, 17:47 »
a po jakim okresie przychodzi taki okres? ;D ;D ;D ;D ;D

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #773 dnia: 22 Stycznia 2011, 18:25 »
A to juz chyba indywidualna sprawa  ;D

Offline ooppoonnkkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #774 dnia: 22 Stycznia 2011, 22:18 »
Basiu u mnie mniej więcej po 7 latach :D :D :D Karolka jak u Ciebie????

Offline baska98

• Chuck Norris
« Odpowiedź #775 dnia: 23 Stycznia 2011, 11:42 »
kurczę to już niedługo może nastąpić ;D ;D ;D ;D ;D ;D

choć jak na razie nie mam takich zapędów ;D

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #776 dnia: 23 Stycznia 2011, 12:24 »
No to u mnie by wynikalo ze po ponad 8 latach  :D

Kurcze w nastepną sobote moj mąż ma urodziny a ja nie wiem co mu kupic  :-\, tzn kupilam mu perfumy ale brak mi pomyslu, chyba zrobie torcik, choc nie wiem czy mi sie bedzie chcialo.

Offline Lemmy
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
« Odpowiedź #777 dnia: 23 Stycznia 2011, 18:41 »
Dżizas... 4,5...

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #778 dnia: 23 Stycznia 2011, 19:09 »
uuuuuuuuu :D

Offline Lemmy
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
« Odpowiedź #779 dnia: 23 Stycznia 2011, 20:39 »
Znalazłam wytłumaczenie - mam za dużo czasu na rozmyślanie :D Zajmę się pracą, wszystko wróci do normy. A tak pstro w głowie.