Autor Wątek: Aluś nasz cały świat  (Przeczytany 185886 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline chlebosia

• Mąż i żona to jedna dusza w dwóch ciałach...
  • Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
  • data ślubu: 16.08.2008
Odp: Aluś nasz cały świat
« Odpowiedź #720 dnia: 23 Grudnia 2010, 14:44 »

Offline nikola/23

• Chuck Norris
  • data ślubu: 4.10.2008
« Odpowiedź #721 dnia: 23 Grudnia 2010, 18:20 »
 :-*

Świąt radosnych,
przeżyć wzniosłych,
w zdrowiu, szczęściu i miłości.

Niech Święta radością
wypełnią Wasz dom
A Nowy Rok blasku doda
Waszym dniom.

Offline amika

• Chuck Norris
  • data ślubu: 12 kwiecień 2009
« Odpowiedź #722 dnia: 23 Grudnia 2010, 22:52 »

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
« Odpowiedź #723 dnia: 24 Grudnia 2010, 12:40 »
Wyszeptane w biegu, zapisane w śniegu, złożone przy choince - niech się spełnią wszystkie. Te dalekie i bliskie, bo wszystkie życzenia są przecież do spełnienia. Wesołych Świąt ;D

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #724 dnia: 27 Grudnia 2010, 20:36 »
Paula Najlepszego na Nowy Rok :))

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #725 dnia: 27 Grudnia 2010, 20:43 »
Reniu Kochana dziękuje i wzajemnie  :-*

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
« Odpowiedź #726 dnia: 27 Grudnia 2010, 21:03 »
Jak tam święta minęły???

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #727 dnia: 27 Grudnia 2010, 23:15 »
A bardzo spokojnie i milo, ogolnie swieta spedzilismy u mojej siostry , ona organizowala wszystko u siebie na nowym mieszkanku. Bylo bardzo sympatycznie, maly odpadl juz po 18, takze wczesnie i maz musial jechac do domu po lozeczko turystyczne  :D, a jak przywiozl to maly po chwili padl. Balam sie jak my z nim pojedziemy do domu to niby 2 min autem  ;D, no ale z espiacym dzieckiem, nie chcalam go budzic bo u niego roznie z tym bywa,czasem jak sie wybudzi i sie go wezmie jest placz, tak wiec owinelam go w koldre zalozylam czape i wsiedlismy do auta, zjechalismy z gorki i do domu pedem, maly cos tam pokwekal przy zmianie pieluszki i poszdl spac dalej.

Powiem wam ze jakos po tej calej sytuacji dzis z jedna z forumek stracilam ochote na pisanie, ograniczam sie z pisaniem wszystkiego, a takze z wklejaniem fotek  :-\.

Mam nadzieje ze powroci moja ufnosc wobec tego forum, choc wiem ze to nie wina forum, ale ufnosc do ludzi

Offline Lemmy
  • No one but you, I love like a fool, you're my dream come true!
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
  • data ślubu: 30 czerwca 2007
« Odpowiedź #728 dnia: 28 Grudnia 2010, 15:48 »
Jak Ty masz dobrze z tym spaniem u Alusia! U nas nadal godzina 23. Wczoraj nawet Pat w aucie popołudniu pospała z 1,5 godzinki i wieczorem nie było mowy. Położyliśmy ją pomiędzy nami po północy i sobie w końcu usnęła.

Buziaki zostawiam

Offline ooppoonnkkaa

• Traktuj ludzi tak jak byś sam chciał być traktowany...
  • Chuck Norris
  • Jeszcze 3 lata :)
  • data ślubu: 29.07.2006
« Odpowiedź #729 dnia: 28 Grudnia 2010, 20:18 »
O 18-ej spał??? Jezu, to nasz tak chyba nigdy nie padł ::)
A jeśli chodzi o sprawę z Igraszką to mnie to tam nie rusza już. Ja tam pokazuję zdjęcia i piszę do tych forumek, które znam... a jestem tu kilka lat więc mam te stałe forumki. A nowe osoby to jakoś tam... nie wnikam, czy są prawdziwe czy nie  ::) Nie chce mi się i nie mam czasu zastanawiać się nad tym ;D

Centymetry nadchodźcie!!!

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #730 dnia: 28 Grudnia 2010, 20:51 »
No przewaznie chodzi spac miedzy 18-19 ale dzis np jeszcze nie spi, siedzi sobie cichutko w swoim lozeczku , czasem sobie polezy , wstanie popatrzy az padnie  ;)

A jezeli chodzi o sprawe Igraszki to wiesz ona wkoncu tez dlugo na forum bo od 2006  :P, a jessie od 2008  ;), ale mniejsza o to, ja tez mam kilka osob z ktorymi mam kontakt .

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #731 dnia: 28 Grudnia 2010, 20:55 »
A jednak juz spi  :D

Offline Lemmy
  • No one but you, I love like a fool, you're my dream come true!
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
  • data ślubu: 30 czerwca 2007
« Odpowiedź #732 dnia: 29 Grudnia 2010, 12:59 »
A co się stało?

Zresztą co się będziesz przejmowała innymi?

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #733 dnia: 30 Grudnia 2010, 09:11 »
Witam  ;D

Chyba sie zabardzo uzaleznilam od forum  :D, choc nie zawsze pisze to podczytuje w miare mozliwosci kiedy mam czas.

Dzis moj synek mnie zaskoczyl, posadzilam dziecko na nocniczku, wyszlam z pokoju do lazienki po jego bluzeczke, wracam i co ....... slysze jak

gra melodyjka w nocniczku, mysle sobie pewnie wsadzil znowu lapki , podchodze patrze a ten siedzi grzecznie na nocniczku , czyta sobie

ksiazeczke  :D a w nocniku niespodzianka na mnie czeka  ;D, siku zawsze robi do nocniczka ale kupke jakos nie chcial, wiec 1:0 dla mnie dzis  ;)

Nawet nie wiecie jak takie cos cieszy  :D

Maly tez nauczyl sie mowic jeden, tsy(trzy), sesc (szesc) , i w zwiazku z tym chce mu kupic tablice magnetyczna z literkami i liczbami.

POzatym zastanawiam sie nad klockami duplo , ale ceny mnie co nie co odstraszaja zwlaszcza tych duzych zestawów.

I wczoraj sie skaplam ze gdzies posialam za duzo kasy w swieta, poszlo pewnie na prezenty  :-\

Dobra uciekam bo maly robi rozrube  :brewki: :brewki: :brewki:

Offline ooppoonnkkaa

• Traktuj ludzi tak jak byś sam chciał być traktowany...
  • Chuck Norris
  • Jeszcze 3 lata :)
  • data ślubu: 29.07.2006
« Odpowiedź #734 dnia: 30 Grudnia 2010, 10:15 »
Kochana... ja jak dupkę posadzę na chwilę bo mały coś sam robi albo jem śniadanie to zawsze zaglądam tu co się dzieje :D A jak ktoś jest chory, albo czeka na dzidziusia czy coś tego typu to już w ogóle :D Ale to dobrze... może wirtualnie ale człowiek przywiązuje się do ludzi i ja tam się zawsze martwię jak coś jest u kogoś nie tak ::)  ;D ;D ;D

Co do mówienia.... zazdroszczę... Czy wiesz, że Norbert nie mówi ani jednego słowa???? On gada po swojemu ciągle, ale nie mówi po ludzku nic a nic. Mama zdarzy mu się raz na miesiąc jak się uderzy albo gdzieś wychodzę albo jak jest mega śpiący i chce na ręce... :(

Centymetry nadchodźcie!!!

Offline aneta_81

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa, spełniona..
  • data ślubu: 22.07.2006
« Odpowiedź #735 dnia: 30 Grudnia 2010, 11:07 »
gratuluje nocniczka.. my tez teraz cieszymy sie z każdej kupki i sikacza.. a było naprawde cieżko, teraz jakby odpuścil..
Aga nie martw sie mowieniem.. przyjdzie czas, to Cie zagada na śmierc..

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #736 dnia: 30 Grudnia 2010, 14:36 »
Dokladnie przyjdzie czas na to ze zacznie mowic, wiesz moja mama mowila mi kiedys ze byl u nich chlopczyk ktory mial 3 latka i nie mowil, a jak sie rozgadal pozniej to najgorsza w przedszkolu "papla" z niego byla  ;D, gadal i gadal az go wszyscy mieli dosc.

Maly dzis daje po dupie , rozrabia strasznie. Dobrze ze jest dzis moja mama bo pracowala tylko do 12  ;D. Nawet jej sie pochwalilam jaka to jestem zadowolona z synusia odnosnie nocniczka, tylko ciekawe czy to jest jednorazowe czy tez nie  ;)

Kupilam dzis mlodemu liczby takie plastikowe na lodowke i ma taką frajde , a kosztowaly mnie az 8zł  :D, maly jak je ujrzal to usmiech od ucha do ucha i od razu "sesc" i akurat mial w raczce 6 ale to zupelny przypadek bo nigdy 6 nie widzial  :D, smialysmy sie z mamą.

Offline amika

• Chuck Norris
  • data ślubu: 12 kwiecień 2009
« Odpowiedź #737 dnia: 30 Grudnia 2010, 23:58 »

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #738 dnia: 31 Grudnia 2010, 09:36 »
Dziekuje Anetko i ja rowniez zycze Wam wszystkim szczesliwego Nowego Roku !!!!

Niestety padl mi moj komp i znowu siedze na meza laptopie ktory ma powyrywane klawisze przez malego i musze zgadywac gdzie co jest  ;D

Zaraz uciekam do lekarza po recepte dla malego na mleko i zobaczymy czy go zaszczepie juz zdrowy na szczescie ale nie wiem czynie poczekam na przyszly tydzien  ;)

Offline żonka

• maniak
  • data ślubu: 20.09.2008
« Odpowiedź #739 dnia: 31 Grudnia 2010, 09:48 »
Płoną sztuczne ognie, płynie już muzyka,
idzie Nowy Rok, stary już umyka,
więc wznieśmy puchary, tańczmy do rana,
niech los nam nie szczędzi kawioru i szampana.
[/color]

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
« Odpowiedź #740 dnia: 31 Grudnia 2010, 13:13 »
Dzięki za telefon i radę :P

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2011 ;D

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #741 dnia: 2 Stycznia 2011, 12:29 »
Witam Was  ;D

Noi mamy juz 2 stycznia , Sylwester nam minąl spokojnie i szybko  ;), siedzielismy w domku, oglądając tv  ;D, ale bylo bardzo milo.

Dzisiejszego dnia urodzila moja szwagierka drugie dziecko , tym razem córe 4600 (duza dziewczyna ;))

Dwa tygodnie po porodzie mala miala sie urodzic 20 grudnia, piwerwsze jej dziecko urodzilo sie 1 stycznia  :D, a mialo 21 grudnia.

Takze dzieciaczki mają fajną date jedno 1.01 , drugie 2.01  :D, a co najlepsze ze mialo byc tylko rok roznicy a jest dwa w zwiazku z tym ze przenosila zas ponad 2 tygodnie  ;D

Pamietam jak z nia rozmawialam jakis czas temu i powiedzialam ze urodzi tez 1 albo 2 i zgadlam  :D

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #742 dnia: 5 Stycznia 2011, 10:09 »
Witam!

Wlasnie pije pyszną herbatke zrobioną przez mojego synia , a to juz 3  :D

Zaraz sie zbieram zawiesc tesciową na pociąg i pozniej na zakupy, musze jakis obiad ugotowac i nie mam pomyslu, wczoraj na wieczor

zrobilam pyszne spaghetti, a dzis patrzec na jedzenie nie moge, tak sie najadlam  ;D

Czekam az przyjdzie mi dzis nowa ladowarka do laptopa bo mi padla  :-\, ach noi zamowilam klocuszki duplo zabawa z liczbami  ;), wczoraj tez

kupilam zestaw podstawowy w biedronce za 39zł (przecenili z49), akurat byla ostatnia szt i to byl strzal w 10 bo mlody sie od wczoraj bawi klocuszkami.

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #743 dnia: 10 Stycznia 2011, 11:01 »
Mam wkoncu mojego laptopa  ;D

Witam was poniedzialkowo , tak dzis szaro i ponuro , maz pojechal w delegacje bedzie w piatek i postanowilam ze trzeba sie odchudzic, ciekawe czy wytrwam w tym postanowieniu  ;)

Maly wlasnie sie przykleil  do mnie  ;D

Jutro mają przyjsc i wymienic okna w salonie , zla jestem bo meza nie ma , moja mama ma na 6 a ja zostaje sama z dzieckiem i psem, nie wiem jak damy rade bo musze psa gdzies wladowac do pokoju ale on sobie umie otworzyc drzwi  :-\

Ahhh noi bylam ostatnio na budowie mąz juz wszedzie prąd porobil jeszcze musi ogrzewanie i dociągnąc wode i jak sie ociepli pojdzie szybko juz gora noi wykonczyc i moze na jesien sie wprowadzimy  ;D

JUz sie nie moge doczekac choc wiem ze z jedej strony bedzie nam ciezko tzn mi bo moja mama znowu zostanie sama w domu, ale malego bede przyprowadzac do niej do przedszkola wiec mam nadzieje ze sie szybciutko przyzwyczai, noi troche od nas odpocznie  :D

Offline Ewiszka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #744 dnia: 12 Stycznia 2011, 23:33 »
super, ze budowa domku już na finiszu ;D

a masz juz pomysły na urządzenie...wystrój wnętrz itp? :)

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #745 dnia: 12 Stycznia 2011, 23:37 »
Ojjjj tak pomysly mam  ;D tylko czekam az wejde tam poszalec  :D , a znasz moze jakis dobry program na ktorym mozna tworzyc aranzacje wnetrz.

Ogolnie salon z kuchnią mamy razem i kuchnia bedzie nowoczesna w ciemnym brazie prawdopodobnie  ;), salon bedzie w kolorach brązu,bialego i turkusie  ;D.
Jeszcze nie wiemy gdzie bedzie stal/wisial tv bo tam gdzie nam pasuje bedzie komin i kominek  :-\, ewentualnie na kominie plasme powiesimy

noi w pokoju dziecinnym tez poszlaleje, boze juz sie nie moge doczekac.

Offline Ewiszka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #746 dnia: 12 Stycznia 2011, 23:40 »
taki program ma Ikea...ale urządzasz tylko z ich produktów...innego nie znam

jak mogę poradzić...wszystko tylko nie meble wenge i podłoga merbau...wszystko na nich widać i trzeba ciągle sprzątać ::)

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #747 dnia: 12 Stycznia 2011, 23:49 »
to dobrze wiedziec bo mi sie podloga wenge bardzo podoba  :P, chociaz caly dol tzn salon kuchnie bedziemy miec w plytkach , tylko gora bedzie w panelach

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #748 dnia: 13 Stycznia 2011, 00:27 »
u mnie napewno salon bedzie w venge :))

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #749 dnia: 13 Stycznia 2011, 10:46 »
Ale jestem zla, pojechalm z malym do lekarza bo mialam sie pokazac po 2 tygodniach do alergologa i co sie okazalo ,ze pani doktor jest we wtorki i w piatki  >:(, maz mi namieszal (bo mial kiedys wolne i byl ze mna , a jak sie go zapytalam kiedy bylismy powiedzial ze czwartek) no chyba ze sie zmienilo  :-\, mimo wszystko pojechalam nadarmo a mialam malego zaszczepic dzis, no ale nie wzielam sobie tyle kasy na szczepionke i musialam wrocic do domu, oczywiscie zachaczylam o biedronke i kupilam malemu naklejki na sciane 4 szt fajniutkie  ;D

A jutro musze zalatwic alergologa i szczeionke odrazu, nie wiem jak maly wytrzyma bo jedna lekarka jest od 8-10, druga od 11 do 13 i pewnie beda kolejki a on po 11 zawsze spi  :-\