Witam poniedzialkowo!
Dzis maly juz pieknie spal, chyba przez te leki na uczulenie zaczelo mu wszystko schodzic, i nie wybudza sie z placzem w nocy, zreszta i uczulenie mu schodzi, troche sie jeszcze drapie ale ogolnie jest duzo lepiej.
W piatek mamy wizyte u lekarza zobaczymy co powie, ogolnie ma scisłą dietena skaze bialkową, a on tak uwielbia mleko, teraz musi pic takie wstretne

Zamowilam w sobote opony do samochodu , oczywiscie męzulek zadowolony

, bo wybralam takie jak on chcial iza rewelacyjną cene

, zobaczymy jakie będa, w sumie to jedne z najlepszych opon wiec mam nadzieje ze bedą ok.
Jutro badz w srode powinny juz byc.
Dzis mnie czeka mega sprzątanie w domu, nie wiem jak ja to zrobie sama z dzieckiem , maz bedzie pozno, moja mama przyjdzie pozno bo ok 18,prawie jak juz maly pojdzie spac, a jutro przyjdą z wymiana okien w trzech pokojach, trzeba wszystko poodsuwac zeby mieli latwy dostep do nich, okryc wszystko folia i bedą robic to dwa dni, ale na ten czas sie przeniose do mojej siostry

.
Ahhh noi jeszcze jest problem bo mąz ma juz dosc delegacji i wcale mu sie nie dziwie od poczatku jak robi w tej firmie czyli 1,5 r ciągle go wysylają na tydzien gdzies, a jak napisial do nich ze grudzien potrzebuje aby byl tu na miejscu to mu mega glupiego emaila przyslali, nie wiem czy nie zrezygnuje z pracy, wspieram go jak moge w tym,, i wiem ze ufa mi bezgranicznie i slucha to co mu mowie.
Ogolnie wiedz ze problemu nas łączą

, wiem tez sze z jego papierami i umiejetnosciami znajdzie sobie dobrą prace, wierze w to.
Wiecie on ani jednego dnia nie chorował itp , a oni mu robią problem zeby zostal tu na miejscu i robil tu a nie gdzies daleko, tym bardziej ze musi byc tu na miejscu bo mamy teraz troche jazdy po lkarzach z malym .
Tu z oknami mi musi pomoc bo ja nie dam rady byc w domu z dzieckiem i psem w jednym pokoju w zimnicy bo wszystkie inne okna w domu będą wyciagniete.
Ahhh dobra troche sie pozalilam , choc ja nie jestem osoba ktora sie nad sobą uzala, ja uwielbiam cos robic, zalatwiac itp, jestem zywiolową osobą