Autor Wątek: Aluś nasz cały świat  (Przeczytany 184727 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline chlebosia

• Mąż i żona to jedna dusza w dwóch ciałach...
  • Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
  • data ślubu: 16.08.2008
Odp: Aluś nasz cały świat
« Odpowiedź #630 dnia: 23 Listopada 2010, 23:18 »
Jak Wasze zdrówko?  :-*

Offline nikola/23

• Chuck Norris
  • data ślubu: 4.10.2008
« Odpowiedź #631 dnia: 23 Listopada 2010, 23:43 »
No w sumie nie najlepiej  :-\, maly juz nawet ,nawet choc czasem slysze ze mu sie nosek zatyka, boje sie zeby mu to na plucka nie poszlo, i chyba jutro sie przejade do lekarza z nim, a ja nadal katar juz ponad tydzien, mam dosc juz tego przeziebienia, rano to sie taka upocona budze ze szok, a zeby tego jeszcze bylo malo to mnie sie cos stalo w szczeke , w niedziele nie moglam buzi otworzyc,, tak jakby mi cala jedna strone zaatakowało, myslalam na poczatku ze to zab ale jednak nie, do dzis boli, ibuprom idzie w dzien w rch, a w nocy dzis nie spalam z bolu

Ogolnie u nas spoko, mlody mi dzis z lozeczka wylecial, doslownie zamarlam  :-\, dobrze ze nie spadl na glowe tylko na cztery lapy  ;), a raczej na dupcie, siegal po karton w ktory pakowalam zabawki, byl ciekawski, ja poszlam do lazienki ,wracam a ten leci, jak zdarzylam doleciec
to juz siedzial na dywanie ,wstal i sobie poszedl po zabawke, a ja.................... normalnie cala zaczelam drzec, ale na szczescie nic sie nie stalo, ale skonczylo sie zostawianie go samego w pokoju gdy bedzie zasypial  :-\

Narazie jest za maly na zmiane na "dorosle" lozeczko, zreszta on cala noc chodz po lozeczku, to taki wiercipietek , ze w nocy wstaje kilka razy i go przykrywam

Wlasnie przegladam sanki dla Alusia i nie wiem ktore wybrac, oczoplasu juz dostaje  ;)

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #632 dnia: 26 Listopada 2010, 11:16 »
Witam piatkowo!

Ja nadal chora tzn zakatarzona chyba mi na zatoki poszlo , maly na szczescie juz zdrowy wczoraj bylam z nim na kontroli.

Przed wczoraj zakupilam sanki , dzis powinny przyjsc  ;D, choc sniegu jeszcze nie ma , swieci piekne sloneczko, wiec zaraz jakis spacerek zaliczymy.

Maly sie robi coraz fajniejszy, wlasnie przyszedl do mnie dal buziaka, wtulil sie we mnie i ogląda bajke  ;D

Ostanio coraz wiecej mowi, robi sie mądrzejszy, np wczoraj przenioslam psa spanko, a on wzial recznik rozlozyl tam gdzie pies spal, i polozyl pieska pluszaka, i zacząl go glaskac poczym wziąl mnie za reke mowi "mama chodz" kucnąl , kazal mnie tez i glaskal  ;D

Pozniej suszyl suszarką pluszaka, bo ostatnio ma manie na suszarke odkad maz kupil mu suszarke z playskool gdzie leci delikatny wiaterek to maly non stop komus suszy wlosy, ma manie na suszarki bo widzi mnie jak susze albo jak z nim ide do fryzjera to normalnie siedzi jak aniolek i obserwuje.

w niedziel maz musial siedziec godz na podlodze i mlody mu suszyl wosy, nie raz dostal mocniej  (nie chcący) nią w glowe  :D ale siedzial dzielnie, ja powiedzialam ze nie chce bo by mi pol wlosow wyrwal  ;D

Czekam wlasnie az mi slonko "rozpusci" snieg z auta bo mi sie nie chce skrobac, wczoraj musialam i mi to wystarczy  :-\

Dzis tez wraca maz wiec trzeba jakis obiadek dobry ugotowac ale pomyslów brak, moze jakis sosik, albo placki ziemniaczane hmmm

Offline Lemmy
  • No one but you, I love like a fool, you're my dream come true!
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
  • data ślubu: 30 czerwca 2007
« Odpowiedź #633 dnia: 26 Listopada 2010, 11:20 »
Jaki on musi być słodki!!! Moja miała fazę na suszarkę, prawdziwą, bo zabawki nie ma. Teraz na topie jest sprzątanie - wyciąga z szuflady gąbeczkę i szoruje podłogę. Przydatne :D

Alanek już mówi "mama chodź" ??? Wow! U nas do mówienia jeszcze trochę brakuje... Cały czas Patyśka trajkocze po swojemu. Rozróżniam wiele jej dźwięków, ale daleko im do prawdziwych słów.

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #634 dnia: 26 Listopada 2010, 12:39 »
Oj tak on duzo gada, nawet panie w przedszkolu jak chodze do mojej mamy sie dziwią ze nie ktore 2 latki tyle nie mowią co on  :D

Mąz sie smieje ze po mnie to ma  ;D

Ogolnie rowniez duzo mowi po swojemu ale zaczyna juz slowka mowic wyraznie, np Ula (czyli moja siostra), Ewa (mama moja), powtarza slowa jeden, but, do widzenia, baja, chodz, idz, pies, mama , tata, baba, ostanio mowi "sus" czyli susz (chodzi o wlosy)  :D, oj duzo ogolnie tego jest czasem juz lączy slowka ze sobą

Ale wcale nie jest takim slodkim aniolkiem zeby nie bylo  :D, wczoraj przechodzil sam siebie i co go przebralam bo wkladal mi rece w wode psa, i sobie myje raczki, tylko szkoda ze jak juz jest poubierany do wyjscia  :-\, nawet kurtka byla wczoraj mokra, zaraz potem wyrwal szuflade z uchytów, trzeba teraz przykleic, pozniej nie chcial wejsc do auta, jak juz wrocilam z nim do domu, to znowu umoczyl rece w psiej misce, poszedl i zaczal zlosliwie otwierac szafke z pod tv ma szklane drzwiczki i tak non stop  ;D

Teraz spi ja mam chwile spokoju, choc dzis faktycznie grzeczny, on ma manie bycia nie dobrym przed spaniem szczegolnie wieczornym  ;)
wtedy robi tak na zlosc ze kazdy go ma dosc  :D

Posprzatalam, ugotowane jest jeszcze tylko jak maly sie obudzi na poczte skocze i moge spokojnie czekac na mojego meza, wiecie jak kiedys nie lubialam jak wyjezdzal (nawet maz sie dziwi) tak teaz jak jedzie na tydzien to ja mam taki spokoj  :D

Offline ooppoonnkkaa

• Traktuj ludzi tak jak byś sam chciał być traktowany...
  • Chuck Norris
  • Jeszcze 3 lata :)
  • data ślubu: 29.07.2006
« Odpowiedź #635 dnia: 26 Listopada 2010, 12:43 »
Jaki on musi być słodki!!! Moja miała fazę na suszarkę, prawdziwą, bo zabawki nie ma. Teraz na topie jest sprzątanie - wyciąga z szuflady gąbeczkę i szoruje podłogę. Przydatne :D

Alanek już mówi "mama chodź" ??? Wow! U nas do mówienia jeszcze trochę brakuje... Cały czas Patyśka trajkocze po swojemu. Rozróżniam wiele jej dźwięków, ale daleko im do prawdziwych słów.

Aleks :D :D :D

Karola mój tak samo jak Twoja... trajkocze non stop ale nie mówi nic, no chyba, że Budjiiii.... raz na czas na psa ;D I na tym koniec, żadne mama, żadne tata... nic... chyba, że się powie "powiedz tata" to wtedy powie ale tylko tak. Nic więcej.

Centymetry nadchodźcie!!!

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #636 dnia: 26 Listopada 2010, 12:52 »
Wiecie moze to przez to ze ja lubie gadac moja mama rowniez i my sie wiecznie nagadac nie mozemy a ze on to widzi to tez taki sam jest  :D

Ale nie gada tylko jak spi  :D chociaz czasem mu sie zdarza, kiedys w srodku nocy sie obudzil , siadl i zacząl cos gadac poczym padl i poszedl spac dalej, ja to tak sie smialam ze balam sie aby go nie obudzic.

Czekam na sanki i sie doczekac nie moge w sumie nie wiem po co tak czekam jak sniegu nie ma  :D

Wczoraj prosilam moją siostre aby kupila mi w biedronce klocki drewniane, i wiecie co zadzwonila dzis ze je kupila ale ona mu da od siebie na mikolaja i jeszcze mu cos dokupi  ;D a i pyta sie mnie czy wytrzymam do mikolaja  :D

Zaczelam sie smiac bo to przeciez dla malego nie dla mnie  ;)

Ahhh i dostalam propozycje od pewnego zespolu aby spiewac z nimi na weselach , ale musialabym zaczac juz od tego weekendu , a ja chora tzn zatkany nos mam i jak wiadomo wtedy glos jest do kitu ......

I chyba bede musiala drugi raz odmowic  :-\ szkoda ale chyba do 3 razy sztuka  ;), chociaz kuruje sie , zaraz jade sobie jeszcze cos kupic na te zatoki, mam sobie porobic badania, bo cos od dwoch dni mi reka dretwieje w nocy, a dzis jeszcze nogi zaczely
Noi malemu lekarka dala skierowanie na krew i mocz, dzis nie poszlam bo nie mialam pojemniczka na mocz ale w pn pojade

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #637 dnia: 26 Listopada 2010, 13:59 »
Sanki przyszly, maly juz w nich siedzi i nie chce wyjsc  :D takze czekamy na snieg  :hahahaha:

Offline chlebosia

• Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
« Odpowiedź #638 dnia: 26 Listopada 2010, 15:02 »
Moja też gada jak najęta.trochę po chińsku,ale dużo mówi tak,że dogadać się można. ta suszarka to fajny pomysł  ;)

Dobrze,że mały już zdrowy,a sanki niedługo mogą się przydać,bo śniegi zapowiadają

Offline Lemmy
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
« Odpowiedź #639 dnia: 29 Listopada 2010, 18:32 »
Aga, Patyśka mówiła tata często od 6 do mniej więcej 12 miesiąca. Ale jej się znudziło. Na mnie mówi coś w rodzaju "ajaja" i wiem, że to jest tylko do mnie, przynajmniej tyle :D

U nas też kąpiele w psiej wodzie to codzienność. Cóż zrobić.

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #640 dnia: 29 Listopada 2010, 19:30 »
ajajaj dobre  :D

Maly teraz na wszystkich mowi baba, juz od tygodnia nawet do mnie, a wczesniej mowil normalnie mama, ale..... zapomnialo mu sie dzis i bylo dwa razy mama  ;D

Zamowilam sobie rajstopy gatta 600 den ciekawe jakie będą juz sie nie mogę doczekac jak przyjdą.

Usmazylam tyle placków ziemniaczanych ze moge wykarmic caly blok  :D, choc mąż ostatnio ma taki apetyt ze pewnie do jutra nie bedzie  :D

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
« Odpowiedź #641 dnia: 29 Listopada 2010, 20:44 »
A jak tam zdrówko Twoje i młodego?? Rajstopy 600den.. nieźle.. ja też chcę sobie kupić jakieś ciepłe na zime.. zastanawiałam się też nad leginsami.. nie wiem co by cieplejsze było...
No a Twój mały to nieźle już gada w takim razie :)

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #642 dnia: 29 Listopada 2010, 21:04 »
no gada , gada zwlaszcza teraz a nawet spiewa , zawsze juz o tej porze spal , a teraz siedzi i raczej stoi w lozeczku i jak by go ktos nakrecil szalaje , normalnie go nie poznaje.

Malego zdrowko trudno powiedziec nieby juz spokoj choc jeszcze wczoraj wydawalo mi sie ze znowu ma katar dzis cisza i wole nie zapeszac.
Mnie katar juz prawie zszedl, ale cos mnie za to fardlo pobolewa, normalnie juz mam dosc jeszcze nigdy nie chorowalam tyle.

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
« Odpowiedź #643 dnia: 29 Listopada 2010, 21:08 »
No oby jak najszybciej wyzdrowiał i Ty też.. :) A co według ciebie jest bardziej grybe rajstopy te 600den czy jakieś grube leginsy?? Bo ja straszny zamarźlak jestem ;)

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #644 dnia: 29 Listopada 2010, 23:18 »
hmmm wiesz sama sie zastanawialam nad tym , bo ja wlasnie tez zmarzluch jestem, i wlasnie tez przez to wybralam rajstopy co by stopki miec zakryte  :D, bo leginsy maja wlasnie to do siebie ze stopy sa odkryte.

Zla jestem bo znowu mi sie cos z kompem dzieje tzn nie laczy mi ladowarka, , musze poruszac aby zalapalo i tak mi sie ciągle laptop wylacza.
Chyba bede musila jeszcze dokupic baterie nowa do niego, kurde tylko gdzie, jak komp byl kupiony w irlandii  :-\
No nic chyba ebay angielskiego musze nawiedzic.

Katar mi juz przeszedl ale czuje ze mi gardlo lapie ,  :-\ nie dosc ze nigdzie ostatnio nie wychodze bo odpuscilam sobie ze wzgledu na przeziebienie, to i tak mi nie przechodzi.

Offline ooppoonnkkaa

• Traktuj ludzi tak jak byś sam chciał być traktowany...
  • Chuck Norris
  • Jeszcze 3 lata :)
  • data ślubu: 29.07.2006
« Odpowiedź #645 dnia: 30 Listopada 2010, 09:57 »
Ja też wolę rajstopy na zimę bo mają stpki ;D Paula daj znać jak się noszą to może sobie zakupię bo nie mam żadnych grubych a ja uwielbiam sukienki ::)

Centymetry nadchodźcie!!!

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
« Odpowiedź #646 dnia: 30 Listopada 2010, 10:34 »
600 den... hahaha, daj znać jakie one będą bo ciekawa jestem strasznie!

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #647 dnia: 30 Listopada 2010, 10:50 »
Ja rowniez jestem ich bardzo ciekawa, jutro powinny przyjsc juz sie nie moge doczekac, musze sobie jeszcze kupic cos na gore, bo 8 grudnia jestem zaproszona przez dyrektorke przedszkola gdzie mama pracuje na dzien z mikolajem  ;D, będą wszyscy rodzice, bedzie mikolaj  ;), noi mozna kamerowac , robic zdjecia , wiec trzeba jakos wygladac  ;D

Pospalam dzis normalnie do 9.30, maly oczywiscie wstal o 8 ale ja musialam pociagnąc , maly siedzial w lozeczku grzecznie, wiec sobie spalam , a poszlam spac wczoraj o 1 w nocy.A co najgorsze to nie moglam usnąc pozniej.
Jeszcze w nocy mi sie glupoty snily, co najlepsze snilo mi sie ze szwagier do mnie dzwoni na komorke pozniej wchodzi mama i daje mi jakąs koperte do szwagra (jakis rachunek z orange)  :D, a jak juz sie obudzilam dzwoni telefon domowy i kto dzwoni ................... szwagier  :D
normalnie smialam sie do sluchawki , a on sie mnie pyta czy dzwonilam do niego ze stacjonarnego bo mu sie wyswietlilo i oddzwania, normalnie jestem w szoku moze jak spalam to dzwonilam tylko ze nie znam numeru jego komorki  :D

A jeszcze sie dowiedzialam wczoraj ze w tym roku swieta sa u mojej siostry na jej nowym mieszkanku , i git  ;D

A o jeszcze wczoraj najlepsze bylo to to ze sprzatalismy w szafie noi oczywiscie maz na gorze stal zrzucal wszystko moja mama ukladala, ja pilnowalam dziecka, rzucial nam torebke tzn malemu , moja mama dostala ją odemnie z uk , maly sie nią bawil, poszlam sprawdzic czy przypadkiem nic w niej nie ma i co znalazlam 2 stówki  ;D, jaki pisk sie rozlegl to wam mowie slyszal mnie chyba caly blok  8)
A mama stwierdziala ze to na swieta dla malego , zeby mu cos kupila  :D, a najlepsza mine mial mąz bo on ja trzymal wczesniej w reku  ;)

Idę buszowac na all moze jakąs tuniczke, badz sukieneczke sobie kupie  :-\

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #648 dnia: 30 Listopada 2010, 11:10 »
fiu, fiu :) niezły prezent :)

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #649 dnia: 30 Listopada 2010, 11:13 »
Moglam cicho siedziec to by bylo dla mnie  :D

Kurde w grudniu mam szczepienie malego i mam nadzieje ze juz mi chorwac nie bedzie , wlasnie spojrzalam na termometr jest - 8 , a ja nie chce znowu aby maly byl chory , a sanki juz czekają  :-\

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #650 dnia: 30 Listopada 2010, 11:21 »
hahaha, no mogłaś :) Ale i tak dobrze że nie trzeba tej kasy przeznaczyć na jakiś rachunek. Zawsze jakiś prezent cieszy :)

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #651 dnia: 30 Listopada 2010, 11:25 »
W szczegolnosci nie swoja  :D, a i tak sie dzwilam ze tam cos bylo, a i moja mam bo malo co w tej torebce chodzila  :D

Kiedys pamietam jak maz znalazl 300 zl w swojej marynarce , pamietam jak dzis bylismy juz bez kasy a tu taka niespodzianka  ;D

Znalazlam cos takiego

http://moda.allegro.pl/show_item.php?item=1334626872&msg=Aukcja+zosta%C5%82a+dodana+do+obserwowanych.%7C%0D%0AAby+przed+zako%C5%84czeniem+otrzyma%C4%87+e-mail+lub+wiadomo%C5%9B%C4%87+Gadu-Gadu+z+przypomnieniem%2C%3Cbr+%2F%3Ezmie%C5%84+ustawienia+w+zak%C5%82adce+%3Ci%3EAllegro+%E2%80%BA+Moje+Allegro+%E2%80%BA+Moje+zakupy+%E2%80%BA+Obserwowane+oferty%3A+%3Ca+href%3D%22%2Fmyaccount%2Fwatch.php%22%3ETrwaj%C4%85ce%3C%2Fa%3E.%3C%2Fi%3E

fajne ale nie wiem czy to nie bedzie typowa chinszczyzna  :-\

To mi sie juz bardziej podoba tylko kolor bym chciala cos w brązie

http://moda.allegro.pl/monaco-220-sukienka-jedwabno-i1344563287.html

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #652 dnia: 30 Listopada 2010, 11:28 »
Oj tak, marynarki męskie to zawsze skarbnica.
Przypomniało mi się, że kiedyś właśnie w R. marynerce znaleźliśmy pieniążki :)

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #654 dnia: 30 Listopada 2010, 12:13 »
NO wlasnie w moim tez nie ale dosc interesujaca ale szukam jeszcze  ;) moze cos znajde ogolnie nie lubie ciuchow kupowac na all, ostatnio kupilam sobie kozuszko pluze ze stanow sciagana zaplacilam za nia 160zl i nie jestem zadowolona, a najlepsze ze sie polakomilam i wzielam dwie tzn dla mnie i mojej mamy, mama chodzi , a ja swoją rzucilam w kąt  :-\

Lubie wejsc do sklepu przymierzyc i zobaczyc jak na mnie lezy, bo wiele rzeczy mi sie podoba ale jak je ubiore to juz jest gorzej  ;)
Ale co z tego jak nie moge sie ruszyc z domu, bo nie mam zimowek w aucie, jak mowilam mezowi ze trzeba kupic to to olal a teraz nagle sie skapl ze trzeba kupic  :-\
A ja nigdzie nie moge jechac bo sie nie da, a musze do lekarza bo dostalam skierowanie na badania dla malego.

Wiecie co przyszlo wlasnie do mnie moje dziecko, siadl kolo mnie i mowie"aa aa aa " i trze oczka, zawsze go klade tak przed 12 a dzis sobie zapomnialam  ;D wiec sam przyszedl poprosic  :P
Juz spi , takze szybciutko mu to poszlo

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #655 dnia: 30 Listopada 2010, 12:15 »
W sumie jeszcze najbardziej to ta 1 mi podchodzi. Druga jakby troche prześwitująca w niektórych miejscach a 3 to już całkiem nie.

Ja też ciuchów nie za bardzo lubię przez net kupować...

Offline Lemmy
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
« Odpowiedź #656 dnia: 30 Listopada 2010, 12:47 »
Też jestem ciekawa tych rajstop!!

Kurcze, powiem Ci że ja kilka razy kupowałam tuniki przez internet i chyba zawsze coś było nie tak. Tzn. chodzę w nich, ale nie są idealne. Dlatego dzisiaj już się boję. Wolę przymierzyć. Nie mogę się doczekać styczniowych wyprzedaży, bo dawno nie byłam na zakupach. A teraz nie za bardzo mam kasę, żeby kupować w normalnych cenach.

Mam kilka rzeczy, które sprzedają na allegro pod hasłem japan style, ci ludzie mają te same zdjęcia więc podejrzewam, że to to samo. I np. ta, którą wkleiłaś Efektowna Długa Tunika Kimono - bardzo mi się podoba, ale podejrzewam, że jest krótka. Miałam kiedyś pdobną, na dzewczynie była założona właśnie do legginsów. A w realu jest zbyt krótka. Tzn. jak stoisz i się nie ruszasz może być ;) Ale ta jest śliczna, bardzo mi się pdooba!
Ta Monaco też urocza! Mi pewnie na cycki by nie wlazła, bo ta dziewczyna niewiele ma.Ale bardzo mi się podoba, zwłaszcza dół.

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #657 dnia: 30 Listopada 2010, 13:22 »
No wlasnie podejrzewam ze to bedzie cos takiego malego ciasnego, wiecie kiedys kupilam sobie beda jeszcze w uk, na ebay sukienke wlasnie z tego japan styl ,  sukienke dalam za nią cos 30-35 funtów czyli sporo (wtedy funt stal po 5 funtow mniej wiecej) czyli to ok 175 zl +-  i wiec jak otworzylam i zobczylam ta sukienke to sie rozryczalam , wygladala jak szmata, normalnie jakby z kawalka firnaki zrobiona, przeswitujaca, no tragiczna, plakalam bo za kilka dni jechalismy na wesele do znajomych do pl. Uwierzcie mi ze nawet spac bym w niej nie poszla a tylko do tego sie nadawala, przyjechalam do pl i w dzien slubu , (ja bylam swiadkową) pol godz przed slubem kupila sukienke  ;)

Wiec chyba jednak sie nie skusze na nie, trudno poczekam grzecznie az snieg stopnieje albo jak maz kupi zimówki  :D zeby sie gdzies wyrwac i cos sobie wkoncu kupic!

Maly spi smacznie , ja dzis mam obiad z glowy bo mi zostal sos i placki z wczoraj, tyle tego porobilam  :D, a jeszcze mam pomrozone kluski sląskie wiec spoko.
Widzie ze mąz zacząl doceniac ze ma ugotowane, bo w tym tygodniu nie ma wyjazdówki , a jak jest gdzies na wyjezdzie to sobie sam musi cos zrobic. Ostatnio mu moja mama bigos na caly tydzien zrobila. Dala 7 sporych sloiczków, ale byl szczesliwy  ;D
Mam nadzieje ze wkonczu to doceni  :-\

Offline chlebosia

• Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
« Odpowiedź #658 dnia: 30 Listopada 2010, 14:28 »
600 den to jeszcze nic, ja mam 1600 den i są super. polecam

co do tych tunik to tą pierwszą co wkleiłaś ma moja siostra i jest bardzo fajna. Lemmy zależy jak wysoka jesteś i jakiej długości tunikę zakupisz. ja jestem niska i mi w każdej dobrze,ale np moja siostra jest wyższa i patrzy na długość i wtedy kupuje i nie ma problemu.  ja to z kolei większość bluzek mam z all, już nie pamiętam kiedy w normalnym sklepie kupiłam.  ::)

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #659 dnia: 30 Listopada 2010, 14:35 »
1600  :o nie zle

wiesz Ty chudzinka jestes, wiec nie masz problemu ze ci cos nie podpasuje, ja mam gorzej  ;), oj jak bym chciala wrocic do mojego 36 ale wątpie w to

Teraz wchodze w rzeczy 38/40 zalezy co :-\ i wcale mi nie jest z tym dobrze.

maly sie juz obudzil wiec uciekam

a przed chwilka dzwonil maz ze se zapomnial wziąsc kasy i nie ma jak wrocic  :D