Ja rowniez jestem ich bardzo ciekawa, jutro powinny przyjsc juz sie nie moge doczekac, musze sobie jeszcze kupic cos na gore, bo 8 grudnia jestem zaproszona przez dyrektorke przedszkola gdzie mama pracuje na dzien z mikolajem

, będą wszyscy rodzice, bedzie mikolaj

, noi mozna kamerowac , robic zdjecia , wiec trzeba jakos wygladac

Pospalam dzis normalnie do 9.30, maly oczywiscie wstal o 8 ale ja musialam pociagnąc , maly siedzial w lozeczku grzecznie, wiec sobie spalam , a poszlam spac wczoraj o 1 w nocy.A co najgorsze to nie moglam usnąc pozniej.
Jeszcze w nocy mi sie glupoty snily, co najlepsze snilo mi sie ze szwagier do mnie dzwoni na komorke pozniej wchodzi mama i daje mi jakąs koperte do szwagra (jakis rachunek z orange)

, a jak juz sie obudzilam dzwoni telefon domowy i kto dzwoni ................... szwagier

normalnie smialam sie do sluchawki , a on sie mnie pyta czy dzwonilam do niego ze stacjonarnego bo mu sie wyswietlilo i oddzwania, normalnie jestem w szoku moze jak spalam to dzwonilam tylko ze nie znam numeru jego komorki

A jeszcze sie dowiedzialam wczoraj ze w tym roku swieta sa u mojej siostry na jej nowym mieszkanku , i git

A o jeszcze wczoraj najlepsze bylo to to ze sprzatalismy w szafie noi oczywiscie maz na gorze stal zrzucal wszystko moja mama ukladala, ja pilnowalam dziecka, rzucial nam torebke tzn malemu , moja mama dostala ją odemnie z uk , maly sie nią bawil, poszlam sprawdzic czy przypadkiem nic w niej nie ma i co znalazlam 2 stówki

, jaki pisk sie rozlegl to wam mowie slyszal mnie chyba caly blok

A mama stwierdziala ze to na swieta dla malego , zeby mu cos kupila

, a najlepsza mine mial mąz bo on ja trzymal wczesniej w reku

Idę buszowac na all moze jakąs tuniczke, badz sukieneczke sobie kupie