Slodziak przesyla buziaki

, w szczegolnosci takie jak na 3 od dolu zdjeciu

bo tak robi od kilku dni, a jak caluje to daje buziaka otwierając cala buzie i prawie mnie zjadajac

Ogolnie to calusny chlopak, ciagle by rozdawal buzki mnie

ale i jestem z tego powodu bardzo szczesliwa bo uwielbiam te jego "zaslinione" buzki

Męzulek dzwonil będzie wieczorkiem, zapomnialam mu powiedziec że trzeba bedzie malemu kupic nowe buty bo ma juz za male to co ma

, no ale na boso chodzic nie bedzie przeciez
Ja czekam z niecierpliwoscia na telefon z deicmmana na moje buciki, ciekawe kiedy mi je sprowadzą.
A dzis mi sie tak dobrze spalo, wstalam przed 9

, maly rowniez, z tym ze wczoraj poszlam pozno spac, noi nikt po mnie nie lazil w nocy zeby przejsc na druga strone łózka (czyt mąz),(gdy wstaje do pracy ok 5 to musi przejsc po mnie bo spi od okna

)
A niunio narobil wlasnie takiego syfu, normalnie rozpierducha na calego w pokoju , wynalazl sobie jakis stray telefon i chodzi i gada, a od rana czyta sam bajeczki,, oczywiscie po swojemu, ale skubaniec mial na odwrot ksiązeczke i skapl sie ze cos jest nie tak, ja bylam w szoku

O 2 jade po mame do pracy a pozniej gdzie sie wypuscimy w miasto, lubie chodzi z mamą na zakupy bo zawsze mi sie cos trafi

, nie to żebym byla zachlanna

Ahhh noi 2 dzien boli mnie glowa, probuje narazie nie brac nic ale chyba dzis sie nie obedzie

Czekam rowniez z niecierpliwoscia na pampersy te z promocji, widze ze dziewczynom juz przyszly a mnie nie

Wczoraj u nas w sklepie dziecinnym widzialam fajne sanki i cena tez ok bo do 100 złl jedne byly z pchaczem, drugie bez, i wlasnie sie zastanawiam czy te z pchaczem bedą mi potrzebne czy lepiej bez, w sumie to zawsze mozna odpiac a koszt 10 zl roznicy nawet chyba nie caly, z tym ze te z pchaczem mialy dziwne oparcie takie mniej bezpieczne ahhh jeszcze w sumie czas jest.....