Autor Wątek: Aluś nasz cały świat  (Przeczytany 184289 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Morgan
  • Gość
Odp: Aluś nasz cały świat
« Odpowiedź #570 dnia: 28 Października 2010, 03:10 »
Alus przystojniacho!!! :)
Nie ma to jak Wojcikowe wdzianeczka :P

Paula caluje was :)

Offline nikola/23

• Chuck Norris
  • data ślubu: 4.10.2008
« Odpowiedź #571 dnia: 28 Października 2010, 09:17 »
 :-* od Alusia

oj tak uwielbiam Wojcika  ;D

Offline Ewiszka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #572 dnia: 28 Października 2010, 09:28 »
ale z niego słodziak ;D

Offline Lemmy
  • No one but you, I love like a fool, you're my dream come true!
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
  • data ślubu: 30 czerwca 2007
« Odpowiedź #573 dnia: 28 Października 2010, 10:11 »
Ale on jest śliczny!!!! Elegancik mały :)))

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
« Odpowiedź #574 dnia: 28 Października 2010, 10:52 »
Jejku ale on jest słodziak :)

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #575 dnia: 28 Października 2010, 11:09 »
Slodziak przesyla buziaki  :-*, w szczegolnosci takie jak na 3 od dolu zdjeciu  :D bo tak robi od kilku dni, a jak caluje to daje buziaka otwierając cala buzie i prawie mnie zjadajac  ;D

Ogolnie to calusny chlopak, ciagle by rozdawal buzki mnie  ;D ale i jestem z tego powodu bardzo szczesliwa bo uwielbiam te jego "zaslinione" buzki ;)

Męzulek dzwonil będzie wieczorkiem, zapomnialam mu powiedziec że trzeba bedzie malemu kupic nowe buty bo ma juz za male to co ma  :-\, no ale na boso chodzic nie bedzie przeciez

Ja czekam z niecierpliwoscia na telefon z deicmmana na moje buciki, ciekawe kiedy mi je sprowadzą.

A dzis mi sie tak dobrze spalo, wstalam przed 9  :o, maly rowniez, z tym ze wczoraj poszlam pozno spac, noi nikt po mnie nie lazil w nocy zeby przejsc na druga strone łózka (czyt mąz),(gdy wstaje do pracy ok 5 to musi przejsc po mnie bo spi od okna  8))

A niunio narobil wlasnie takiego syfu, normalnie rozpierducha na calego  w pokoju , wynalazl sobie jakis stray telefon i chodzi i gada, a od rana czyta sam bajeczki,, oczywiscie po swojemu, ale skubaniec mial na odwrot  ksiązeczke i skapl sie ze cos jest nie tak, ja bylam w szoku  ;D

O 2 jade po mame do pracy a pozniej gdzie sie wypuscimy w miasto, lubie chodzi z mamą na zakupy bo zawsze mi sie cos trafi  ;D, nie to żebym byla zachlanna  :D

Ahhh noi 2 dzien boli mnie glowa, probuje narazie nie brac nic ale chyba dzis sie nie obedzie  :-\

Czekam rowniez z  niecierpliwoscia na pampersy te z promocji, widze ze dziewczynom juz przyszly a mnie nie  :-\

Wczoraj u nas w sklepie dziecinnym widzialam fajne sanki i cena tez ok bo do 100 złl jedne byly z pchaczem, drugie bez, i wlasnie sie zastanawiam czy te z pchaczem bedą mi potrzebne czy lepiej bez, w sumie to zawsze mozna odpiac a koszt 10 zl roznicy nawet chyba nie caly, z tym ze te z pchaczem mialy dziwne oparcie takie mniej bezpieczne ahhh jeszcze w sumie czas jest.....

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #576 dnia: 28 Października 2010, 11:29 »
Madziu trzeba czasem na allegro posiedziec ;)
Ja tez sie kocham w Wójciku... ostatnio sweterek z kolekcji 2010/ 2011 kupilam za 30zlotych a sa po 70 :)

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
« Odpowiedź #577 dnia: 28 Października 2010, 13:53 »
Uwielbiam te minki Alusia, znów sie nie będę mogła doczekać aż Was zobaczę na żywca ;D
Pewnie byłaś na Świętokrzyskiej w sklepie?? było coś ciekawego??
Do mnie wczoraj przyszła paczka z tymi pampersami, teraz czekają na Zuź :P
Jeśli możesz to podeślij mi te namiary na gościa od revitolu :) Musze to ustrojstwo zakupić, bo mi paskudy brzydkie wyszły :-\

Offline Lemmy
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
« Odpowiedź #578 dnia: 28 Października 2010, 18:39 »
Patyśka też buziakami szasta ile wlezie i ślini przy tym strasznie :)

Ja tam za Wójcikiem nie przepadam, jak dotychczas udało mi się nabyć aż jedną rzecz, z której nie byłam zadowolona. Chociaż przyznam Wam się, że nie mam jakiejś ulubionej marki; chyba w każdej zawsze jest coś nie tak i coś na plus.
Ale Aluś w tej kurteczce tak bosko wygląda!!!

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
« Odpowiedź #579 dnia: 28 Października 2010, 19:42 »
Faktycznie fajny ten płaszczyk.. wiecie co ja dla Zuzki mam same ciuszki używane z allegro (i to w sumie nie ja je kupuje, tylko moja mamcia.. ma jakiś super fart do tego). Jedynie pajace i bodziaki jej nowe kupuję :) z Wójcika nic nie mamy.. dla mnie za drogi sklep. Jedynie buty jej kupiłam pożądne na zime z ecco.. ale się okaże czy takie super są.. bo ostatnio miała zimne nóżki po spacerze.. a przecież nie ma jeszcze zimy....... masakra.. buty za 240zł powinny być już naprawdę OK.

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #580 dnia: 28 Października 2010, 21:34 »
MI sie podobaja te z ecco ale niestety za drogie  :-\, ja większosc kupuje na all uzywek ale w super stanie  ;)

Kurcze nie dawno wrocilismy jestem padnięta, bylam odebrac wozek w jaworznie, szybko zrobili, folia jest , raczki dali mi nowe  :o, i kola z tylu 4 wymienili na nowe  :o, jestem w szoku, jak ktos mi bedzie nazekal na firme coneco to wlasnymi "ręcami" udusze  :D

Bylismy tez w Jeleniu bo tam otworzyli wielką hale Chinczycy z odzieza i butami ogolnie wszystko z Chin  ;), ale za pozno pojechalysmy bo o 3 tam bylismy a o 4 zamykają, wiec zdązylam obkupic męza w skarpetki az 5 zestawów bo 6 par czyli ma 30 par skarpetek, zapowiedzialam mu ze jak tym razem bedzie narzekal ze nie ma skarpetek to mu nie wiem co zrobie  ;)

Madziu jutro wysle ci prv bo dzis juz padam

Offline gagatka

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa Pani G., Mama Łucji, Hubercika i Emilki
  • data ślubu: :Zakochany:18.08.07
« Odpowiedź #581 dnia: 28 Października 2010, 22:34 »
Aluś jest słodki, nie dziwię się, że wpadł w oko tej babce od castingu ;D

lubie chodzi z mamą na zakupy bo zawsze mi sie cos trafi  ;D, nie to żebym byla zachlanna  :D
Ja też lubiłam, bo teraz niestety prawie wszystko jest dla Wnusi ;) No ale jakoś nie narzekam, bo ma dobry gust :)

Co do Wójcika to mam od nich dwie rzeczy dla Łucji, ale jakoś bez szału. Za to bardzo lubię bodziaki Coccodrillo, są świetnej jakości i dziś się skusiłam na mega ciepłe zimowe spodnie dla Małej (jak na mój gust kosztowały za dużo, no ale jedne niech ma w razie zimy stulecia).

Ale zaszaleli Ci z tą naprawą wózka fiu fiu :o
:Serduszka: .::Łucja 15.10.2009::. :Serduszka: .::Hubercik 20.01.2012::. :Serduszka: .::Emilka 20.12.2013::. :Serduszka:

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
« Odpowiedź #582 dnia: 28 Października 2010, 22:56 »
ok, poczekam na priv.
jest coś na tej chińskiej hali ciekawego?? Bo zastanawialiśmy się czy tam nie jechać...

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #583 dnia: 28 Października 2010, 23:05 »
Wojcik ma fajniejsze ciuszki dla chlopców  ;D

Madzia czy jest tam cos ciekawego hmmm, jest ale trzeba przyjechac wczesniej bo tego jest troche tam, pozatym nie które rzeczy nie kupisz od tak jednej tylko 5 , tzn jeden sprzadawca np sprzedając cos pojedynczeko narzuca sobie 10 zl wiecej , a jak kupisz 5 szt to ci lepiej sie oplaca.
Dzis za pozno wyjechalismy bo przeszlismy kawalek zaraz sie zaczynali zbierac, wiec to tak na szybko bylo, ale chcialabym tam jeszcze jechac na spokojne, ale ogolnie bez szalu  ;)

Mialam isc spac a wlasnie ogladam film cisza

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #584 dnia: 29 Października 2010, 09:32 »
Witajcie  ;D

Pobudka dzisiajesza wcale nie byla mila, bo wiercenie od samego rana, sąsiad znowu zacząl remonty juz 3 dzien, poprzednio mial remont przez 10 miesięcy odkąd wrocilam z malym do domu  :-\, pol roku przerwy i teraz znowu  >:( normalnie debil !!!!!!!

Wczoraj szwagier przyniosl prezent dla malego "dzwoni do nas i mowi zebym malego jeszcze nie kladla bo on ma dla niego takie czary mary"  :D
Ale niestety zanim przyjechal maly usnął, okazalo sie ze dostal 2 telefony, takie atrapy wyglądajace jak prawdziwe telefony co mają w salonach, a ze mlody tak bardzo uwielbia telefony, to postanowil jemu dac  ;D
Maly dzis od rana sie nim zajmuje, drugi dostanie kiedy indziej  ;), on jest cięzki jak prawdziwy z tym ze jak rzuci to sie nie rozwali  ;D

Idę dzis do lekarza na 11 z malym , bo znowu maly mi sie drapie  :-\ niech mi da skierowanie do arelgologa i zobaczymy od czego to.

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #585 dnia: 29 Października 2010, 09:45 »
Kornecki powiadasz juz lece zobaczyc co to za buciki, ja tak narazie patrzylam w deicmmanie jutro na spokojne pojedziemy z mezem cos poszukac bo kozaczków takich typowo zimowych mu chyba teraz nie ubiore bo w miare cieplo sie zrobilo?

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #586 dnia: 29 Października 2010, 10:00 »
Dzieki Madziu, a wlasnie teraz patrze i moja mama kupila mu wlasnie z Korneckiego kozaczki na zime tyko duze bo 22  ;D, buciki fajne mają wlasnie szukam na ich str. , a jak z numerami mają?
tzn rozmiarowki są normalne?

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #587 dnia: 29 Października 2010, 13:13 »
No na all sa wlasnie je przegladam  ;D

Bylismy u lekarza i co nie ma naszej lekarki do 12 .11 takze nic nie zalatwilam  :-\, no nic musimy poczekac, poszlam jeszcze na szczepienia aby nam powiedziala kiedy mamy szczepienia, bo zapomnieli zapisac, wiec dopiero po 10 grudnia mamy 5w1 a pneumokoki w lutym bo musi minac 6 tyg od danej szczepionki, u nas nie szczepia wszystkiego na raz.

Maly wlasnie usnal wiec sie biore za cos, sasiad narazie cicho siedzi nie wierci  ;D

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
« Odpowiedź #588 dnia: 29 Października 2010, 13:30 »
Dzięki za namiary na sprzedawce :)
Jak ci się film podobał?? Też oglądałam, nawet sobie nagrałam i obejrze chyba jeszcze raz...
Co do remontów- jakieś 4-5 lat temu mój sąsiad z dołu zaczął remont i ten remont trwał i trwał, coś koło 2 lat, praktycznie codziennnie coś wiercił, np o 20 udarem w ściane jechał, a jak nie wiercił to non stop czymś klepał i klepał- no szlag mnie juz trafiał :-\ a teraz nam okna na klatce wymieniają i też od rana się trzaskają...
W takim razie do chinoli się wybiorę za jakis czas :)

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #589 dnia: 29 Października 2010, 13:40 »
A wiesz ze chinczyki zaczeli budowe obok drugiej hali jeszcze większej wlasnie wyczytalam to w przelomie  :o, wczoraj bylo otwarcie, no wlasnie nie wiedzialam czemu tyle chinczyków tam bylo tak odwalonych  :D

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #590 dnia: 29 Października 2010, 20:01 »
Maly juz spi ja zaraz chyba tez pojde spac, maz nie dawno dopiero wrocil z pracy, kupil mi zapas mleczka dla malego, bo on sie obyc bez niego nie moze  ;D

Ale jeste spiaca, musze zerknąc cos dzis w tv jak nic nie bedzie to ide spac wczesniej

Jutro musimy jechac na grob taty troszke tam ogarnąc, jakos mi sie tak smutno robi przed wszystkimi swietymi  :-\, choc bardziej przed grudniem, w tym roku będzie 3 rocznica smierci, a dzis jest 38 rocznica slubu moich rodziców.
Jakos z czasem coraz bardziej mi go brakuje, uwielbialam z nim rozmawiac, zresztą moj tata byl wspanialym czlowiekiem i ojcem, żaluje tylko że nie zdązylam mu powiedziec jak bardzo go kochalam/kocham .........ale wiem ze on to wiedzial.
Ahhhh jak bym chciala aby moje dziecko mialo taka kochajaca sie rodzine jaką ja mialam, staram sie mu taka dac ale wiadomo te nerwy z tesciami, z mezem mi troche daly popalic. Mam tylko nadzieje ze juz teraz bedzie wszystko ok, mąz sie zmienil, tescie cicho siedza wiec mam nadzieje na to ze jednak juz tak zostanie  ;)

A moje dziecie dzis dawalo popalic, ale byl nie grzeczny , wyszlam z nim na spacer a ten ryk i w druga strone brrrr, w domu rowniez robil na zlosc, no ale wiem ze wiecznie grzeczniutki nie bedzie  ;D, na szczescie poszedl spac, mam nadzieje ze jutro wstanie grzeczniutki, wypoczety  ;)

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #591 dnia: 2 Listopada 2010, 11:30 »
Witam wtorkowo  ;)

Humorek dzis mi dopisuje a to najwazniejsze, choc dzis sie nie wyspalam, bo mąz wstawal o 3 do pracy, pozniej po 7 jeszcze wrocil z bazy dac mi autko  ;)
Zas po 7 wstalam i pojechalismy do lidla mojej siostrze kupic maszyne do szycia, a tu telefon od meza ze tesciu stoi pod domem i czeka na mnie  :-\, normalnie myslalam ze ...........
Umawialam sie z nim ze dzis ja przyjade i przywioze potrzebne mu papiery , a ten juz po 7 u mnie byl  >:(. Nie lubie nie zapowiedzianych niespodzianek, okazalo sie ze przyjechal do mnie nawet pod lidla, powiedzialamu mu ze musze jechac do domu po te papiery, a on ze ok, przyjedzie po nie jak bedzie wracal bo musi jeszcze do sklepu, jest juz prawie 12 a jego jak nie bylo tak nie ma.
Maly teraz spi, jak wstanie to wychodze na spacer nie bede siedziec i czekac w nieskonczonosc.
Zresztą musze isc za bucikami Alusiowymi, piekna pogoda to trzeba jeszcze z niej korzystac  ;D

Offline Lemmy
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
« Odpowiedź #592 dnia: 2 Listopada 2010, 11:31 »
Nawet nie wiem, co napisać, bo "trzymaj się" tu nic nie da. Kompletnie sobie nie mogę wyobrazić życia bez rodziców, nawet nie chcę myśleć i nic pisać na ten temat...

Ja też marzę o stworzeniu takiej rodziny i takiego domu, jaki ja miałam. Niestety 1/3 mojej obecnej rodzinki nie do końca pozwala mi realizować te plany. Mam nadzieję, że jednak kiedyś dojrzeje.

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #593 dnia: 2 Listopada 2010, 11:39 »
Ja sobie tez kiedys nie wyobrazalam zycia bez ktoregos z rodzica, a jednak stalo sie jak sie stalo, sila wyzsza  :-\, ale zostala mi jeszcze moja mama która jest wspanialą mamą i przyjaciólką  ;), z którą moge o wszystkim pogadac, noi mam rowniez siostrę choc 11 lat starsza to zawsze mielismy super relacje między soba i dogadujemy sie swietnie  ;D
Chcialabym aby nasza rodzina chodz troszke przypominala ta moja  :-\

Chcialabym zmienic kolor wlosów, ale jakos zdecydowac sie nie moge  :-\, korci mnie lecz i strach przed tym ze mi sie nie bedzie podobac jest wieksza  :D

Offline Lemmy
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
« Odpowiedź #594 dnia: 2 Listopada 2010, 11:44 »
U nas tez ładna pogoda, zaraz wychodzę. Jakoś się od forum oderwać nie mogę...

Idę na zakupy, potem wrócę po psa i na spacer. Późne popołudnie pies znowu sam w domu będzie spędzać, bo ja z kumpelką się umówiłam.

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #595 dnia: 2 Listopada 2010, 12:00 »
oj mi tez sie czesem trudno oderwac od forum  :D, ale czasem jak zerknę na zegarek to az sie dziwie ile to czasu mi forum zajmuje  ;D

moj pies tez biedny siedzi tyle w domu z tym ze ja z moim wyjsc nie dam rady i z dzieckiem gdyz on strasznie ciagnie, i tak sobie musze czekac jak wroci moja mama z pracy albo mąz  ;)

Offline Ewiszka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #596 dnia: 2 Listopada 2010, 12:35 »
przykro mi z powodu taty...ja również sobie nie potrafię tego wyobrazić...nawet nie chcę :(

dzielna z Ciebie kobitka ;)

buziaki dla Alusia :-*

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #597 dnia: 2 Listopada 2010, 12:52 »
 :-*

Wiecie ja bardzo wydorosilalam przy chorobie taty, mialam wtedy ok 20 lat, choc ja zawsze bylam powazna jak na swoj wiek, bo przebywalam zawsze w towarzystwie mojej siostry  ;)
Pozniej wyjazd do uk, tam tez musielismy sobie sami dawac rady, bo nikt nam nie pomogl, dopiero po 2 latach spotkalismy i zaprzyjaznilismy sie a anglikami, ktorzy nam bardzo tam pomogli, i tez miedzy innymi nasz synek ma imie po tym naszym znajomym  ;D, choc tak naprawde to zawsze nam sie podoalo to im, jakos tak wyszlo  ;)

Tak ogladam butki dla mlodego na all i sie zastanawiam czy mu kupowac czy nie, mam 2 pary kozaczków, ale chyba teraz za cieplo na kozaczki, a teraz nie ma w czym chodzic, no ale zaraz sie zrobi zimno, kurde sama nie wiem juz jedna kupilam za 100 i byl w nich dwa razy i wyrósl  :-\, buty nowe na gwarancji lezą i boje sie ze kolejne bedą...........

No nic pojade, zobaczyc czy jest cos ciekawgo, prawie odbiore mame z pracy, meza do piątku nie ma to i obiadu jakiegos leprzego nie musze gotowac, mam salatke jarzynową, kotlety to nam to wystarczy  ;), maly obiadek ma, mieszkanie posprzatane wiec teraz mam luz blus  ;D

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
« Odpowiedź #598 dnia: 2 Listopada 2010, 18:33 »
 Odnośnie taty-doskonale wiem co czujesz :przytul:

Pamiętasz tą farbę, którą ja farbowałam włosy?? nie polecam, kolor  jakiś dziwny teraz jest, na pewno nie taki jak na początku, więcej jej nie kupię :-\

Widzimy się np w czwartek?? potem, tzn w przyszłym tygodniu  już chyba nie dam rady :-\

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #599 dnia: 2 Listopada 2010, 18:48 »
No pamietam, ladny kolorek, ja wlasnie chyba bedę robila u fryzjera kolor, boje sie sama....... tym bardziej ze juz mialam kiedys taka przygodę......

Mi w tym tygodniu jak najbardziej pasuje, meza nie ma wiec autko mam  :P