Ewa a byłaś w ogóle u okulisty wtedy co było zalecane? Oczko narazie faktycznie może uciekać, ale to też zależy chyba w jakim stopniu. Jak Cię to niepokoi to sprawdź - będziesz spokojniejsza.
A ja dziś pojechałam z Dominikiem i moją mamą na urodziny do mojego chrześniaka. Niestety Natalka miała gorączkę w nocy i ten wstrętny kaszel nadal ma więc razem z R. została w domu.
Impreza była fajna, najadłam się pyszności

Dominik zrobił furorę, każdy chciał go nosić na rączkach i w ogóle pajacować do niego a ten się oczywiście zacieszał.
Dla mojego chrześniaka i jego brata, którzy mają blisko siebie urodziny więc robią jedną wspólną imprezę kupiliśmy stroje sportowe (koszulka, spodenki i getry) na jednym nadruk nr 10 Natan a na drugim nr 11 Aron. Do tego po piłce Adidasa wszystko kolorystycznie dopasowane. Normalnie nie spodziewałam się, że to będzie taki hit!!! Chłopaki zaraz się przebrali i w ogóle nie chcieli zdjąć tego stroju

Byli w nim przez całą imprezę

Mam jakieś zdjęcia więc postaram się wkleić.
No i z hitów Dominikowych: widać dolne jedynki

Już tak się dziąsełka rozstąpiły - więc na to mogę zwalić ostatnie rzadkie kupy i gorsze nocki.
Z hitów Natalkowych: pięknie liczy po angielsku

wiadomo, trochę po swojemu ale super! Liczy tak: jan, tu tri, foł, faj, six, sedem, ejt.

Po polsku też liczy