Autor Wątek: "Jesteś lekiem na całe zło" czyli odliczanie Gosi i Łukasza => 11.09.2010  (Przeczytany 91718 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Hej dziewczyny!
Wpadłam tylko na chwilkę, bo wymyśliłam sobie nagle że pojadę w piątek na egzamin przedterminowy i muszę się uczyć dzielnie. Taki spontan!
Jutro was poodwiedzam i pokaże najświeższe zdjęcia mojej króliczki bo ją uchwyciłam w weekend :)

i pomyślałam sobie że nie było historii naszego poznania a do dzisiaj się rodzina się śmieje więc opiszę, obiecuję!

Umowy nadal nie podpisaliśmy. Niby kancelaria nie stworzyła jej jeszcze, nie podoba mi się to, ileż można dni pisać taką umowę...Poza tym agent miał dzwonić do nas po 14 i ja sama do niego zadzwoniłam po 16 a on że właśnie nie ma umowy i nie będzie i nie wie kiedy będzie  :klnie:
No kurcze umawialiśmy się że zadzwoni i co to za traktowanie klienta? A jakbym sama nie zadzwoniła to co? Odezwał by się jutro??

Sama nie wiem co o tym myśleć!

Więc wciąż czekamy....

Obiecuję ponadrabiać wasze wątki!!

AAA! Mierzyłam wczoraj kilka sukni i mi się mierzenie spodobało  :P
Już mniej więcej mi się marzenie klaruje. W następny czwartek z mamuśką połazimy po Poznańskich salonach i na pewno skoczę mierzyć taką jedną co mi się podoba maggie sottero jak będzie no i tą madeleine heliode no i będę mierzyć w tym sensie co mi się marzy. Zobaczymy :)

W jednej sukni aż mi się łezka zakręciła i ponoć piękna (tak mi psiapsióła mówiła) ale ja jak zwykle zaczęłam się wahać...
Jeśli to ma być ta to będę resztę porównywać nie?

Ale przecież przyjemności mierzenia sobie nie odpuszczę  ;D

Ahh jak moja psiapsióła cudnie z brzuszkiem wygląda  :hopsa: i w końcu Bartuś wczoraj pokopał trochę i z cioteczką pogadał :D  :hopsa:

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010
Oj, to nie fajnie, tak nie dzwonić i przeciągać podpisania umowy!!!
Fajnie, że wizja sukni już jest, powodzenia w dalszych przymiarkach. :)
Ja wczoraj zamówiłam swoją. :)
Nasz synek:

Offline malavi

• maniak
  • On zawsze "kuma" o co mi chodzi :)
  • data ślubu: 3.06.2010
Super, że zaczęłaś mierzyć bo to dopiero wtedy cos można powiedzieć! Mi się na początku tez podobało, ale po jakiejś 50 miałam dosyć ;)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Mocno trzymam kciuki za mieszkanko, tak mega mocno! :)

No i za poszukiwania sukni!  :-*

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Trzymam kciuki zeby wszytsko dobrze wyszlo.
Kurcze , jakis dziwny ten koles,jak powiedzial ze zadzwoni to tak powinien zrobic,a nie ...

Ja sie stresowalam przy wybieraniu sukni,a myslalam ze to bedzie przyjemne ... Balalm sie ze nie znajde tej edynej zwlaszcza ze gonil mnie czas.W pl bylam tylko prae dni zeby zamóic suknie ... ale udalo sie  :D.Na szczescie.

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
nadal trzymam kciuki  ;) ;)

masz już jaies typy kiecki które ci się podobają? hm.. księżniczkowe czy rybki a może hiszpanki?.....  tak... mi sie jedna kiecka spodobała i wszystkie do niej porównywałam... wtedy wiedziałam ze to ta i żadna inna  :D :D

Offline ciriness

• Chuck Norris
Ufff nadrobiłam wasze wątki  :hopsa:

To teraz ja :)
Zrobiłam swoje porównanie
agulla1919 schudłam 11kg tak naprawdę w niecałe 4msce, teraz waga mi od prawie 2mscy stoi. Ale jeszcze powalczę.

Zdjęcie pierwsze z wakacji, drugie robione niedawno ale na żywo mi się wydaje że bardziej widać no i nie mam takiego brzucha co na zdjęciu 2 :D

A oto nasza Filipka jak ją kupiliśmy

I teraz :)

Od rana biega po domu i wszędzie wciska ten swój ciekawski nos :)

A na koniec ja w dwóch sukienkach jako bonusik bo wiem że lubicie zdjęcia :)

W tej drugiej podoba mi się tył bardzo. I chyba będę szukać jednoczęściowej. Jakie macie z tym doświadczenia? Bo ja po ślubie siostry i przyjaciółki wiem że ten gorset później sie deformuje i odkształca. I sama nie wiem.

Werka no ja nie wiem ale podoba mi się duży dół taki podczepiany, nawet kiedyś myślałam że bordowymi różami, zobaczymy no i gorset w serduszko, ale że ja się nie znam to nie wiem jaki to fason :)

I mam jeszcze jeden problem. Mam na pomiędzy łokciem a barkiem na rękach takie małe krosteczki, one trochę znikają jak się opalę i często kremuję, ale jak chcę mieć taką suknię odkrytą to brzydko to będzie widać. Wiem że dziewczyny mają problem z twarzą czy z plecami a ja mam te krosteczki. Byłam już kiedyś u dermatologa ale powiedział że nic się nie poradzi. Zastanawiam się czy da się coś z tym zrobić? Może jakieś kwasy albo mikro?

A wczoraj dostałam od miśka wielki bukiet z żonkili :):):)

Offline kate_bush

• bywalec
  • "Serce ma swoje racje, których rozum nie zna."
  • data ślubu: 26.06.2010 godz.16:00
gosiaczku bardzo ładnie ci w tej 2 sukni a i schudłaś pięknie a zdradzisz tajemnicę jak t zrobiłas?

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
 :o :o :o różnice widać od razu-WOW 11kg w 4 msc-super  :brawo_2: Podziwiam Cię za konsekwencję  ;D
Co do sukienki to w tej drugiej bardzo ładnie wyglądasz,ale czegoś mi brakuje-sama nie wiem czego  ;)
W każdym razie mam nadzieję,że niebawem znajdziesz tą swoją wymarzoną  ;D :-*

Offline ciriness

• Chuck Norris
patrycja_4r aleeeeeeeeeeeee masz cudowny avatar !!!!!

Kasiu ja połowę schudłam z vitalią a połowę na dukanie ale właściwie głównie chodziło o zmianę stylu życia i odżywiania się :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Dziekuję bardzo  :przytul: :-*
A co to jest ta vitalia?Tak czy siak ja jeszcze raz gratuluję  ;D

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Pięknie schudłaś! Laska jesteś, że szok! :)

A suknie...  obie ładne, ale chyba to jeszcze nie to :)

Offline ciriness

• Chuck Norris
Masz rację mysieńko, pewnie to to bedzie Maggie nie ;)?

Nikt mnie prawie nie odwiedza ostatnio :(

Właśnie mi agent zadzwonił że nie podpisujemy umowy przedwstępnej bo kancelaria już działa w TBS o zgodę, oj bardzo ale to bardzo mi się to nie podoba bo muszę wierzyć mu na słowo...Tak strasznie się boję że mieszkanko przejdzie koło nosa :(

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Noo kobietko, ale super wyglądasz! :) :) :) Widać bardzo że schudłaś, i moim zdaniem już odpuść, wyglądasz super! :)
W sukni drugiej wyglądasz fajnie, ale jednak bardzo mi się spodobał dekolt w serduszko - powinnaś moim zdaniem takiego szukać, nadaje Ci to pięknych kształtów :)
Króliczek cudny, też miałam kiedyś króliczka :)

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Oooooo!Jak schudlas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I jaka to dieta??Eeeeee no kurcze!!Az buzka mi sie otworzya jak zobaczylam!!! :o :o :o

Ja nie mam silnej woli , i chyba by mi sie nie udalo ... ale tez bym chciala schudnac!Te moje boczki ... oj szkoda gadac i mój brzuch ...  :'(.

Mozesz mi napisac czy trudno trzyamc taka diete?Hm , ja do slubu mam nie cale 4 miesiace,suknia wybrana ,ale jak bym schudla chociaz 6kg to przeciez moznazwerzyc suknie co nie  :P?
Prosze napisz mi cos o tej diecie  :-*.

A sukienka ... hm ta pierwsza jest bardzo ladna.Slicznie wygladasz w tym gorsecie!Ladnie Tobie widac biust!
O 100% w tym gorsecie w serduszko!Moim zdaniem powinnas miec cos takiego,o niebo lepiej wygladasz.
jezeli nie chcesz gorsetu to szukaj sobie czegos zeby bylo takie serduszko.REWELACJA!

Offline ciriness

• Chuck Norris
http://www.sotteroandmidgley.com/dress.aspx?style=ASM3237LU  to jest właśnie suknia w której jestem zakochana! Idealnie spełnia moje marzenia....
Ale niestety nie przymierze jej ani w Poznaniu, ani w Szczecinie :(
Wyobraźcie sobie że znalazłam ją w amerykańskim sklepie za...269 dolarów!!!!!!!!!

Agulla hmm dieta zależy od motywacji, mi się nigdy nie udawało bo tak naprawdę nigdy nie chciałam schudnąć, było mi wygodnie, ale w końcu stwierdziłam że mam dość, to takie wewnętrzne poczucie, dieta to ogólnie ciężka sprawa, uświadamiasz sobie ile kalorii wciągasz, to lód, to orzeszek, to nawet szynka wieprzowa niż drobiowa, soczki, owoce, ja myślałam że nie jem zbyt wiele i średnio zdrowo ale jak przeszłam na dietę to dopiero do mnie dotarło jakie ja rzeczy pochłaniałam.
Teraz się cieszę, bo całkowicie zmieniły mi się smaki, wiem że jem zdrowo, świadomie kupuję (czytam etykiety) i lepiej mi z tym.
Wejdź w wątek Dukana (w pogaduchach) tam to dopiero są wyniki dziewczyn co schudły więcej niż ja, nasza rekordzistka Magda schudła 23kg :D

Vitalia to portal gdzie wykupujesz abonament i masz dietetyka, możesz wymieniać posiłki etc. To jest fajne bo w sumie nie jest takie drastyczne, posiłki sama wybierasz z tego co lubisz i ja np. zaczynałam od 1500kcal aż zeszłam do 1200kcal.Dzięki vitalli odzwyczaiłam się od dużych posiłków, zaczęłam jeść więcej ryb, kurczaka, przestałam słodzić, etc. Nie wiem czy tak nagle na diecie Dukana dałabym radę gdyby nie wcześniejsze przygotowanie.

To zależy od człowieka :)

Ale na pewno te kilka kilo sama schudniesz przed ślubem, ze stresu, bieganiny. Lepiej poćwiczyć i ograniczyć słodycze, makarony, ziemniaki, chleb niż przechodzić na dietę jeśli ma się np. 5kg. Diety zawsze jakoś organizm wyniszczają, nie ma co. Głownie są dla tych którzy mają przynajmniej nadwagę jeśli nie otyłość!

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Za chwilke sobie poczytam o tej diecie!
Pisalam ze chociaz 5-6 kg , bo do slubu mam prawie 4 miesiace,wiec podzielilam to co schudlas Ty w 4 miesiace to moze mi sie uda chociaz polowe ...Bym wolala Tyle ile Ty schudnac ... a mam z czego  :P.
Oj jest z czego sie odchudzac.Kiedys bylam w maire szczupla,ale jak przyjechalam do Irlandii ... to ... przytlam.Nie bede pisala ile ... bo jak sobie przypomne az mnie glowa boli :-\.

Jezeli chodzi o ta Twoja suknie ... Naprawde sliczna!Slicza góra,a dól ... cudny i ten tren!

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Twoja wybranka jest CUDOWNA! Szkoda, ze nigdzie jej nie przymierzysz :( Kurcze, piękna jest!
A co do diety to masz całkowitą rację kochana - zmienia się wszystko :) W swoim czasie też schudłam 15 kg... teraz przytyłam znowu ale nie aż tak dużo, i wiem jak jeść, jak kontrolować swój organizm by spaść, chociaż do magicznej wagi 52 kg nie wrócę już raczej nigdy.
Agulla ja też przytyłam w Irlandii ;) no i u mnie tabletki zrobiły swoje... No, ale nie narzekam aż tak, chciałabym jeszcze z 5 kg sobie schudnąć, tylko jakoś nic się nie rusza z wagi, poza cm heh ;)
Ciriness gratuluję wytrwałości, bo dieta to jedno, a drugie, i najważniejsze, to utrzymanie na stałe zdrowego trybu życia :)

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
A ja nie widzę zdjęć z sukniach  :(
O matko, jak szybko schudłaś i ślicznie wyglądasz :) Ja też 5 lat temu ważyłam więcej tyle że o 8kg, a schudłam w ciągu 3 miesięcy, poprostu przestałam jeść kolację. ;)

Offline malavi

• maniak
  • On zawsze "kuma" o co mi chodzi :)
  • data ślubu: 3.06.2010
Schudłaś pięknie i dokładnie tyle co ja i wtakim samym czassie, co więcej mam takie samo zdanie na temat odchudzania, jak się chce to sie schudnie! Wiadmo, poza chrobami takimi ram.

Sukienka za bogata jak dla mnie, ale ms bardzo lubie ogólnie. Tez kiedyś natknęłam się w stanach na kilka slicznych mega tanich kiecek ale to problem z tym :(

Trzymam kciuki za mieszkanko!

no i sliczne króliczysko masz :)

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Ja też nie widzę zdjęć sukienki :(

Zmianę widać na zdjęciach :)

Jeżeli Ci stać na tą wymarzoną sukienkę i mierzyłaś podobną to zamawiaj :P

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
  • data ślubu: 26.06.2010
Oj już zdjęcia zablokowane :nerwus: ...ale dobrze że, twoja metamorfoza jest ;D Kochana- wygladasz świetnie ;D

...ta suknia która zamieściłaś jest naprawdę prześliczna :Serduszka: i napweno wyglądałabyś w niej IDEALNIE ;D ;)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Ciri suknia maggie jest prześliczna  ;D ;D ;DA dlaczego jej nie przymierzysz?
Myślałaś może żeby pojechac do chwalęcic w Gorzowie?Tam mają spory wybór sukienek  :-*

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Ja zdjęc sukni też nie zdążyłam zobaczyć  :-\

Ale za to widzę różnicę kilogramową. Gratuluję!  :)

Offline ifonka18
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 11/09/2010
hej :) gratuluje wyniku !!!sama 4 lata temu schudłam 10,też w ok 3-4 miesiące :)
a co do sukienki z amerykańskiego sklepu,to te sukienki sa odszywane.Nie ma 100%,ze bedzie ona wyglądac jak na zdjęciu,no i materiały gorsze. pozdrawiam

If you're engaged, it's never too early to start planning your wedding :P

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Kochanaaaa!!! ja chcę zobaczyć Ciebie, jak pięknie wyglądasz w tych sukniach!!! :(
Dlaczego usunęłaś już fotki?!! ja się nie zgadzam!! :nerwus: :protestuje: :protestuje: :protestuje:
Wrzuć jeszcze na minutkę! :D ;)
Co do Twojej metamorfozy to powiem jedno: WOW!!! :o :o :o
Wyglądasz rewelacyjnie!!! piękna kobietka z Ciebie!! super kształtów nabrałaś. Gratuluję samozaparcia!! :brawo_2:
Zostawiam buziaczka :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
wow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale z ciebie laska!!!!!!!!!!!!  :o :o :o efekt super!!!!!:Najlepszy:

a króliczek uroczy  :D :D

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
powtórzę się może ale super zmiana... brawo :)

szkoda, że nie załapałam się na Twoje fotki w sukienkach... ta co wkleiłaś mi się nei podoba ale ja nie lubię takich "na bogato" więc nic dziwnego :)

a co do chudnięcia przed ślubem "ze stresu" to mi wszyscy mówili, że tak będzie i niestety.... nie spadlo mi nic  ;) moze za mało się stresowalam

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Laska jesteś, że hej!!  Super wyglądasz!!

A za mieszkanko trzymam kciuki z całej mojej siły  :-*

Offline agulla1919

• Chuck Norris
o u Ciebie ??