Autor Wątek: "Jesteś lekiem na całe zło" czyli odliczanie Gosi i Łukasza => 11.09.2010  (Przeczytany 83672 razy)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
No z tym mieszkaniem to sobie jaja robią, ech...Ale z tą ruderą to ostrożnie, przydałby się porządny rzeczoznawca, żeby nie okazało się, że taniej by Was wyszło kupno czegoś nowego, już słyszałam historie, że dłubiąc rudery, niektórzy trafiali na ukryte mankamenty i niestety wyszło że rudera zupełnie im się nie opłaciła.

Co do sukienek, to są zupełnie nie w moim typie, ale szczerze sukienka z Agnes mi się nie podoba, Twoja Sottero tak, choć z małą przeróbką, by ją trochę uskromnić (np. dół)  ;) choć oczywiście najlepiej by ją było zobaczyć na Tobie, ale jeśli mierzyłaś podobne i w tym typie jest Ci dobrze to ją zamów...Masz taką możliwość jeśli dobrze pamiętam? Serio, widzę że Ci te drapowania spać Ci nie dają, miej sukienkę o jakiej marzysz...Przejdź się do krawcowej, pokaż jej tą sukienkę, zapytaj czy nie byłoby problemu z dopasowaniem jej do Twojej figury...

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
A jeśli chodzi o salony, to te co podała Nikmat, plus "Justyna" ul. Długosza 22 bodajże, "Gina" na ul. Sławomira, "Karem" ul. Iwaszkiewicza 84, na Krzywoustego bliżej Turzynu są dwa salony (nie znam nazw), "Romantica" Boh. Wa-wy 89, aha, na jeszcze "Pracownia ślubna" w Pilchowie na ul. Staroleśnej.

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
ta pierwsza sliczna... reszta faktycznie cięzka i trochę bezowata, ale może na zywo lepiej wygladają... jak masz możliwość to pojedź i przymierz koniecznie bo czasem coś na zdjęciach beznadziejnie wyglada a po nałożeniu oczu oderwać nie mozna ;)

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Dzisiaj odwiedziłam dwa salony w Szczecinie na Krzywoustego, jeden jakiś na A (Angara Anagra??) no i ten Pretty Woman polecony przez nikmat (dzięki słońce!!Czekam na Twoje odliczanko :>  ) , w pretty mierzyłam z 6 sukienek, dwie mi się bardzo spodobały ale wiecie co...

chyba porównuje....ciągle do tej agnes...jak patrzę na zdjęcie podoba mi się średnio ale pamiętam uczucie jak założyłam tą sukienkę, czułam się niej cudownie i mimo że mierzyłam ją gdzieś w połowie wszystkich to najlepiej mi pasowała a potem wszystkie do niej porównywałam. Może to uczucie wystarczy?

Muszę iść ją jeszcze raz przymierzyć i się zdecydować.

Zmierzyłam dzisiaj też amerykańską sukienkę z drapowaniami i chyba macie racje, te maggie sottero będą za wielkie i za ciężkie.

Chciałam Ci Nemezis BARDZO ALE TO BARDZO podziękować za taką opinię, właśnie tego oczekiwałam, jesteś kochana i bardzo mi psychicznie pomogłaś!!! :bukiet:

Dziękuje za wszystkie rady :)

Muszę się zabrać teraz znowu za szukanie mieszkania jakiegoś, dobrze Agulec prawisz  żeby uważać na te rudery. Nie mam już cierpliwości dzwonić do tego agenta, jest niepoważny, umawialiśmy się na telefon wczoraj, dzisiaj godzina 15 i cisza, chociaż mógłby z kultury zadzwonić że nadal nic nie wiadomo a nie milczenie. Czuję w kościach że nic z tego nie będzie.

Jutro ma w końcu być u mnie koleżanka co będzie robić zdjęcia na weselu...Rozstała się ze swoim chłopakiem fotografem, jestem niepocieszona bo bardzo go lubiłam, a wróciła do takiego ehh szkoda gadać. Jej wybór!

Mam też zamiar zamówić zaproszenia, iść na basen, zrobić kosztorys wesela no i uczyć się bo dzisiaj znów nie poszłam na koło a czas ucieka....Ludzie już całe ćwiczenia zaliczyli a mi ciągle 3 koła wiszą. No i jak tu się zmotywować?

A w następny weekend dużo forumek zostanie żonkami :)

Czy wy też po mierzeniu sukienek odczuwałyście ból kręgosłupa czy ja jestem dziwna? Bo ja mam ogólnie problemy z kręgosłupem i tak się zastanawiam czy jak za ciężką sukienkę wybiorę to czy ja dam radę na weselu? Tak mnie bolało po ostatnim mierzeniu że nie byłam w stanie na krześle usiedziec kurcze :(

Byliśmy w piątek w ogóle w Kapetanis, restauracji greckiej w Poznaniu co to Magda Gessler ją przerobiła. Misiek jadł słynną moussakę, ja makaron z kuleczkami a mama wołowinę w sosie (uwaga!) pomidorowo-cynamonowym (znaczy tak smakowała). O ile moussaka mi nie podeszła to wołowina mamy była najbardziej krucha i miękka jaką w życiu kosztowałam. Moje kuleczki ok choć smak mięsa z jagnięciny mi nie podchodzi :)

Jakie miasto w Polsce uważacie za najpiękniejsze?

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
STARGARD   ;D ;D ;D ;D ;D ;D
A tak poważnie do Stargard  ;D
Nie no jaja sobie robię  :D Kraków jest przepiękny  ;D i generalnie Poznań mi się podoba  ;D

Offline ciriness

• Chuck Norris
No właśnie Patrycja a propo dyskusji u zabawex :D :D hihi :)

Ja kocham Poznań i Wrocław najbardziej, no i oczywiście nie mniej Ustronie Morskie i Sianożęty :)

Wróciłam do domku po 5 dniach  :skacza:

Czas na majówkowe zdjęcia :)

To mój skarb składa grilla

A tu pichci jedzonko :D

Ja, że niby pozuję :) Pierwsze w życiu balerinki! Ale mnie łydki potem bolały!!!

Reklama hihi (wieeem nie nadaje się :P )

Offline ciriness

• Chuck Norris

Przyłapana na gorącym uczynku  :hopsa:

No i razem musi być!!

Offline ciriness

• Chuck Norris
A tu seria z moją ukochaną przyjaciółeczką ciążóweczką :) Objadłam się naleśnikiem w Hadze. Uwielbiam je!!!!

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Chciałam Ci Nemezis BARDZO ALE TO BARDZO podziękować za taką opinię, właśnie tego oczekiwałam, jesteś kochana i bardzo mi psychicznie pomogłaś!!! :bukiet:

Ojej, nie ma za co :oops: Napisałam, co myślę, cieszę się, że się nie obraziłaś :p A wiesz, ja też tak miałam, że za namową PMa przymierzyłam suknię, na którą na początku w ogóle nie zwróciłam uwagi i poczułam się w niej wspaniale (choć zupełnie inna suknia mi się marzyła). Później mierzyłam jeszcze inne sukienki ślubne i też porównywałam je do tamtej, ale w żadnej nie czułam się już tak wyjątkowo i w końcu kupiłam tę suknię upatrzoną przez PMa :)

Trochę zaniepokoiłaś mnie tym bólem kręgosłupa :-\ W której dokładnie części Cię boli? Rzeczywiście, w tej sytuacji nie powinnaś kupować zbyt ciężkiej sukni, bo się zwyczajnie zamęczysz...

A najpiękniejsze miasto to... chyba Kraków :) Ale podobają mi się też niektóre mniejsze i mniej popularne miasteczka, np. Chełmno lub Grudziądz :)

Zdjęcia z majówki bardzo wiosenne :D W ogóle jesteś strasznie podobna do mojej koleżanki z liceum :o Może nie jak sobowtór, ale jak siostra lub bliska kuzynka ;)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Super zdjęcia! Widać, że majówka udana!  ;D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Wow strasznie mi się podoba ta Twoja 2ga foteczka  ;D ;D ;D ;D Ślicznie wyglądasz ;D

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
fajniutkie te majówkowe fotki.... eh taki grill na świeżym powietrzu mi się marzy.... my póki co tylko na elektrycznym grillowaliśmy bo pogody nie było ;)

dziwne, że bolał Cię kręgosłup po mierzeniu.... a dużo ich mierzyłaś? ja byłam strasznie obolała po lataniu po salonach ale ja w tydzień przymierzyłam jakieś 60 modeli a że jestem wysoka to musiałam trochę kicać, żeby panie w salonach mogły na mnie suknię narzucić.... zakwasy miałam jak po ćwiczeniach ;)

Offline kivi_23

• uzależniony
  • data ślubu: 4 czerwca 2010 - 16:00
jekku jakie fajne wiosenne foteczki  ;D uśmiechnięci i wypoczęci  ;)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Ależ tu od Twoich zdjęć wiosennie się zrobiło! :D :D

Kurcze, Twoja przyjaciółka jest uderzająco podobna do Ciebie, zwłaszcza na pierwszym zdjęciu, bez komentarza, pomyślałabym że to Twoja sisterka  ;D

E, no to jak porównujesz wszystkie do sukni Agnes, to już wiadomo co i jak  :D  :brewki: i to jest racja, b.często sukienki na wieszaku czy zdjęciu nie robią wrażenia, ale włoży je odpowiednia dziewczyna...Ach, masz piękne, długie, czarne włoski, super będą kontrastować z sukienką, brunetki mają fajnie...

Nie cierpię zlewającego stosunku ludzi, czyli jak mają zadzwonić, a tego nie robią itd. Jak mnie to wkurza  :nerwus: Szkoda, że tak to wygląda, skoro mieszkanko Wam się podobało, no ale traficie ładniejsze  ;D :-* No chyba że nagle agent Wam zrobi niespodziankę...

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
Bardzo fajne foteczki!! takie wiosenne!! no i narobiłaś mi smaka na : redsika oraz ciacho!! mniam!! ;D ;D ;D..

..też się dziwię, ze bolały siebie plecy, tzn. kręgosłup..może to na tle nerwowym bo przezywałaś szukanie i mierzenie sukienek?? ???..ja odczułam ciężar sukni dopiero rano po weselu - jak ją zdjełam...normalnie jakby mi 3 kg ubyło!!

Offline malavi

• maniak
  • On zawsze "kuma" o co mi chodzi :)
  • data ślubu: 3.06.2010
Super tunike masz na tych zdjęciach, tez musze sobie taka sprawić !
Co do mieszkania to podziękujcie temu facetowi bo jest kompletnie niepoważny

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Super fotki!! Promieniejesz kobieto :)

A co do ulubionego miasta, to stawiam na Wrocław, jest pięknie, magicznie....

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
jakie wiosenne foteczki  :D

Ulubione miasto??
Chyba nie wiem ;/

:-*  :-* jak dzionek mija?
Agent dziś dzwonił?

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Super wyglądasz kochana! :) Anjuszka ma rację - promieniejesz! :)
Ulubione miasto... Hmm... Ciężko powiedzieć, Polska ma wiele pięknych miast :) Ale na pewno Łeba :) No i swoje miasto Żory też uwielbiam :)

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010
Fajna majóweczka!!! :)
Przyjaciółka, to chyba w końcówce ciąży?
Nasz synek:

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Dopiero teraz zauważyłam, jakie masz piękne włosy :) Ależ Ci zazdroszczę  :mdleje:

Offline ciriness

• Chuck Norris
Decyzja podjęta!!

Suknia...

i obrączki

tylko nie wiem czy nie będą całe w takich krzyżykach!

Jej...kamień z serca dziewczyny!!!

Suknia będzie lekko przerabiana, na tył pójdą koronki bo jest gładka, ale tył jest pięknie podczepiany jak w maggie sottero, ogólnie jest leciutka, idealnie w mojej wysokiej talii odcięta i jestem zadowolona :)
12 sierpnia pierwsza przymiarka :D  :skacza:

mkarolinka dziękuje :) Ja sama własnie dopiero po zdjęciach zobaczyłam że nieco urosły :P

nikmat no końcoweczka, jeszcze dwa tygodnie i będę ciocią!!!! :hopsa:

Madziu, Anjuszko, patrycja dziękuje!!!

malavi tunika z KappAhl, wygodna i radosna :D

Agulek79 ty miałaś chyba bardzo dużą suknie? Tak coś na zdjęciu widzę! Jak dałaś radę w niej tańczyć :D :D ?

Agulec_102 my z przyjaciółką jak siostry, urodziła się 3 dni przede mną i od zawsze razem, śmiejemy się że nie poczekała na mnie i już tak jej zostało w życiu że wszystko pierwsza musi :D

Wiśniowa, Nemezis no mam nadzieje że to tak tylko właśnie od tego mierzenia a nie od sukni ten ból

Czekam na projekt zaproszeń i jak przyjdą pstryknę wam foteczki :)

Moja chrześniaczka chora jest malutkie biedactwo i wczoraj poleciałam do Smyka i kupiłam jej 100cm białego misia, na początku się go przestraszyła bo taki duży jak on, ale teraz go tuli i tuli!!

Od poniedziałku zabieram się ponownie za ostrą dietkę i ćwiczenia, czas zrzucić to co pozostało :)

Teraz kochane będę miała coraz mniej czasu, 6 kół i 3 egzaminy a do samej sesji zostało 5 tygodni także się troszkę odetnę ale jak wrócę pod koniec czerwca zacznie się szaleństwo i będziecie musiały pomóc w wyborach :P

Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny co już niedługo ślubiki brać będą :)

Offline malavi

• maniak
  • On zawsze "kuma" o co mi chodzi :)
  • data ślubu: 3.06.2010
super, że się zdecydowałaś!
Powodzenia w walce ze zbędnym obciążeniem i na egzaminach!

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010
Gosiu gratuluję decyzji!!! :)
Nasz synek:

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Gratuluję!!!!  :skacza: :skacza: :skacza:

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
Gratuluje  :brawo_2: Śliczna suknia :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Gratuluję wyboru! :)

Offline kasia22

• uzależniony
  • "Kocha się za nic"
  • data ślubu: 17.04.2010 godz.12.00
gratuluje ;D ;D

Offline kivi_23

• uzależniony
  • data ślubu: 4 czerwca 2010 - 16:00
suknia piękna :hopsa:

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Ta suknie co wybralas jest naprawde sliczna  ;) ;) ;).

Chociaz tamte inne tez cudne , tyle ze pewnie dosyc nie wygodne co ?