Autor Wątek: "Jesteś lekiem na całe zło" czyli odliczanie Gosi i Łukasza => 11.09.2010  (Przeczytany 83669 razy)

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
heheheh dzięki dziewczyny!! ale właśnie chciałam wam pokazac, że kilka dni przed ślubem to są takie emocje, nerwy itp, że człowiek o TAKĄ GŁUPOTĘ  moze sie posprzeczac, że szok! A najlepsze jest to ze w dniu slubu - jak już bedziecie umalowane, uczesane i bedziecie miały suknie na sobie..to wszelkie negatywne emocje gdzies sie ulatniają..i nie pamięta sie o tym co było lub co sie powiedziło/usłyszało przykrego dzień wcześniej! ;D ;D

Offline kakao
  • użytkownik
  • **
hehheehh..dziewczyny!! ja z moim  - wtedy narzeczonym - dzień przed ślubem pokłóciliśmy się przez telefon tak aż ja w ryk i aż musiała moja świadkowa interweniowac! a wiecie o co sie pokłóciliśmy? o to ile kółek na rondzie zrobimy jadąc na sale po kościele.... ;D ;D ;D ;D ;D

:blagam: :hahaha:  powaliłaś wszystkich hihihi i kto wygrał? ile było kółek?  ;D

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
To samo spytał mój PM

ile kółek w końcu pojechaliście :D  :skacza:

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
A może pojechaliście inną drogą, żeby się o to nie sprzczać?  ;D

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
..hehheheh...3 kółka..i wiooo! na sale!! Te kółka to dlatego, ze nie chcieliśmy byc pierwsi na sali tylko chcieliśmy przyjechac jako ostatni - żeby wszyscy goście nas przywiatali przed salą..a poza tym u nas w St-dzie zrobiła sie taka świecka tradycja że każda para młodych wracajac z kościoła robi kółka na rondzie, trąbiąc niemiłosiernie...na szczęście! ;D

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Fajna i historia i tradycja z tymi kółkami  ;D

Offline ciriness

• Chuck Norris
Haha naprawdę niezła historia :D
Agulek szkoda że wcześniej nie wiedziałam bo przyjaciółka brała ślub w Stargardzie w styczniu i przejeżdżaliśmy przez rondo, widać oni nie znają swojej tradycji :P

Dzięki dziewczyny za dobre słowa, już mi dużo lepiej!

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
  • data ślubu: 26.06.2010
Agulek79 :brawo: :brawo:

...widzisz...niema się co martwić.. :glupek:to "normalne" :bredzisz: :bredzisz:

Offline marta_b21

• zapaleniec
  • "...Bo bez Ciebie życie traci sens jakikolwiek..."
  • data ślubu: 24.07.2010
można się jeszcze przyłączyć:)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Nooo my też dzień przed ślubem się posprzeczaliśmy ;D Tez o jakąś pierdołę, nie wiem czy to o winietki chodziło(bo trzeba było parę przestawić) czy o coś innego, mało ważnego w tamtym momencie... ;) Siostra śmiała się z nas niemiłosiernie, a my strzelaliśmy na siebie fochami ;) Wieczorem wszystko wróciło do normy a drugiego dnia, tak jak pisze Agulek, wszystko odpłynęło daleko w niepamięć ;)

Offline ciriness

• Chuck Norris
Hej słonka.

Czas ucieka mi przez palce, nie wiem za co się złapać, a nauka czeka i czeka!

Byliśmy dzisiaj na zakupach, kupiłam sobie nowe spodnie ( w mniejszym rozmiarze :D ) i żelazko hehe :)

Byliśmy także na targach mieszkaniowych, w ciągu 2-3 miesięcy czeka mnie wybór mieszkanka. Pożyczamy pieniążki od taty mojego PM i będziemy kupować co prawda malutki ale swój własny kącik! Koniec płacenia za wynajem, będziemy już płacić na swoje :)
Szukamy dwóch pokoików do max 250 tys zł ale jest strasznie ciężko, o nowym nie ma właściwie mowy!

Ciągle te decyzje...

Moja dieta przechodzi kryzys, stanęła waga i mój miś zaprosił mnie do Sphinx'a ale zjadłam rybkę z warzywami i było ok, aczkolwiek obsługa się bardzo popsuła!

Już dawno nie mieliśmy wspólnego wolnego weekendu! Ciągle coś się dzieje, miś dużo pracuje, a ja marzę o jednym dniu leżenia w łóżku i oglądania filmów :D no ale to najwcześniej w lipcu!

Idę popatrzeć co tam u was weselijki :)

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010
ach ta nauka, dobrze że już dawno po :)
własne mieszkanko - to super, powodzenia w poszukiwaniu. :)
Nasz synek:

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Kochana jak to zrobilas ze az tyle schudlas i w jakim czasie?
Ja tak mowie juz od ... 2 miesiecy ze przechodze na diete ... ale ... takie pychotki moja mama gotuje  :-\.
Tez chce schudnac chociaz 7-8kg-bylo by super.Jak mieszkalalm w Polsce to bylam w miare szczupla,ale gdy wyjechallam do irlandii to przytylam ... az szkoda gadac  :'(.
Moze zdradzisz na czym na dieta polega?

Offline nikmat
  • uzależniony
Agulla1919 jest mania diety dukana i wiele dziewczyn na niej jest, m.in. Gosia i ja :)
tutaj masz linka do posta:
https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=19956.0
Nasz synek:

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
Ja ważę ok, ale jem tyle ostatnio i to takich rzeczy, że mam ciągle wyrzuty sumienia  :-\.. No ale niestety dopiero po tym jak już zjem  :D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
250 tys zł za dwupokojowe mieszkanko - strasznie dużo! No, ale w końcu to zależy gdzie itd ::) Moja siostra za 4 pokojowe płaci 155 tys ::)
Fajnie, że rozmiar mniejszy, a jak już tyle schudłaś to raz na jakiś czas dobrze jest wyskoczyć zjeść coś dobrego! :)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Moja siostra za 4 pokojowe płaci 155 tys ::)

:o :o :o

W życiu nie słyszałam o takiej cenie... coś nieprawdopodobnego! Madziu, a możesz zdradzić gdzie takie ceny są?  :)
Już o Warszawie nie napiszę nawet, bo nie ma co porównywać... ale w Bydgoszczy za 150 tys. to nie wiem czy kawalerka będzie  ::)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
W Żorach na śląsku ;) Ta cena to akurat im się udało, w cenie 140-150 tys. jest z reguły 3 pokojowe mieszkanie. Ale widzę, że to niskie ceny, a myśleliśmy że dosyć wysokie... Kurcze, u Was to dopiero ceny!

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Prawda ceny są teraz z kosmosu, dlatego my nie kupujemy tylko od razu budujemy..na to samo wyjdzie ;) ;) ;)
Miłego wieczoru  :-* :-* :-*

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
To prawda, że teraz bardziej opłaca się budować dom niż kupować mieszkanie, ale trzeba mieć jeszcze jakąś działkę :-\ Szkoda, że mieszkania tak zdrożały w ostatnich latach, jak moje starsze siostry się usamodzielniały, to nie dość że duuużo łatwiej było znaleźć pracę, to nowe mieszkania kosztowały 3 tys za metr kw. A dzisiaj? Wiele osób może sobie jedynie pomarzyć o dobrej pracy i własnym mieszkaniu ::) Naprawdę, macie szczęście, że teść pożyczy Wam te 250 tys. :)

Offline nikmat
  • uzależniony
Domek, to nie to co mieszkanie, ale kupno działki i budowa - to wychodzi drożej niż kupno mieszkania.
Ale tak jak Ty mka masz działkę, to lepiej budować się. :)
Nasz synek:

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
  • data ślubu: 26.06.2010
...ceny mieszkanek ...są Masakryczne :o

Ale mieszkać całe życie z tesciami= nerwica, zero życia prywatnego itd... :o ::) ::)

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
O nie, ja bym z teściami ani przez 1 dzień nie mieszkała, mimo że dobrze się z nimi dogaduję i właśnie dlatego że dobrze się z nimi dogaduję ;) (nie chcę tego zepsuć... ;))

Offline ciriness

• Chuck Norris
Jak się ma ziemię to pewnie że fajnie budować domek ale to zależy, budowa domu to ok 300tys zł, potem jego wykończenie, nie każdego na to stać.

Moja sis ma kredyt na ziemię (200tys) i teraz od roku starają się na dom i nic, fundamenty stoją, za projekt i inne podłączenia wybulili i nie wiadomo co robić, dalej wynajmują mieszkanie, dziecko rośnie i co mają z tego? Marzenie o domu!

My byśmy nie dostali nawet 200tys kredytu (ja studiuje, PM pracuje tylko i to za marne grosze) , dlatego korzystamy z okazji jaką mamy i kupimy własne maleństwo, może za 5 -10 lat coś się ułoży, zmieni i będziemy myśleć o czymś większym.

Ja wciąż marzę o własnym domku...ale teraz po tylu latach wynajmowania własne m2 to dla mnie szczyt marzeń i szczęścia :)

Isus no o mieszkaniu z teściami nawet nie myślę, trzeba mieć swój kawałek prywatności chyba że jest dom i góra dla młodych a dół dla teściów tak ludzie robią :)

Nemezis to zależy gdzie ten dom też budujesz :D i kto go potem będzie sprzątał hehe :P Dla mnie dom to nadal kosmos, dwa pokoje za taką cenę ciężko kupić!

Nikmat no pewnie że drożej!

mka zazdroszczę że was na to stać, ja tak jak pisałam mogę pomarzyć :)

agulla1919 jak już pewnie wiesz, ja schudłam na dukanie 4kg jak na razie, wcześniej 5kg schudłam na zmianie stylu żywienia, aczkolwiek u mnie koleżanka jest tam u was na Dukanie i ciężko produkty znaleźć!

madzia_n  nic tylko przeprowadzić się do Żor :D

Mysikróliczek no właśnie! my w Poznaniu mieszkamy i naprawdę coś ciężko w tej cenie!

Paula ale póki mieścisz się w ciuchy i w miarę ok czujesz to nie ma co myśleć o diecie

Offline madzia_n

• Chuck Norris
W ciągu tego roku mieszkania zdrożeją u nas o wieeeele. Miasto ma na najbliższe dwa lata ogromne plany rozwojowe, a jeśli rozwój, to i ceny mieszkań wyższe! Ciekawe, ile będą kosztowały jak my będziemy kupowali ::)
Zostawiam :-* :-* :-*:Daje_kwiatka: z okazji Dnia Kobiet ;D ;)

Offline Paula___

• uzależniony
Ja nie myślę o diecie narazie, bo jestem moim zdaniem w sam raz, mam 157cm wzrostu i ważę 47kg. Ale raczej bardziej myślę o zapisaniu się na ćwiczonka w jakiejś formie i żeby było niedrogo ;) Bo jak tak dalej pójdzie, to w wieku 40 lat będe chodzić jak 90-letnia babcia, bo nic nie ćwiczę ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
jeszcze mamy dzień kobiet, wiec wpadam z buziaczkami  :-* :-* :-* i najlepszymi życzeniami   :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

w kwestii mieszkania u teściów wole sie nie wypowiadać  ;) :Nie_powiem: :Nie_powiem: :Nie_powiem:

Offline Paula___

• uzależniony

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Nas na pewno taniej wyniósłby dom niż mieszkanie (mieszkanie w Warszawie, powoli się orientowałam to ok 600tys. - stan deweloperski), ale nie chciałabym mieszkać w domku na peryferiach.. za młoda jestem na to...  :glupek: Chcę w mieście i bloku, nic nie poradzę  ;D

Offline kivi_23

• uzależniony
  • data ślubu: 4 czerwca 2010 - 16:00
..można się jeszcze przyłączyć i podczytywać  :P ?