Jak się ma ziemię to pewnie że fajnie budować domek ale to zależy, budowa domu to ok 300tys zł, potem jego wykończenie, nie każdego na to stać.
Moja sis ma kredyt na ziemię (200tys) i teraz od roku starają się na dom i nic, fundamenty stoją, za projekt i inne podłączenia wybulili i nie wiadomo co robić, dalej wynajmują mieszkanie, dziecko rośnie i co mają z tego? Marzenie o domu!
My byśmy nie dostali nawet 200tys kredytu (ja studiuje, PM pracuje tylko i to za marne grosze) , dlatego korzystamy z okazji jaką mamy i kupimy własne maleństwo, może za 5 -10 lat coś się ułoży, zmieni i będziemy myśleć o czymś większym.
Ja wciąż marzę o własnym domku...ale teraz po tylu latach wynajmowania własne m2 to dla mnie szczyt marzeń i szczęścia
Isus no o mieszkaniu z teściami nawet nie myślę, trzeba mieć swój kawałek prywatności chyba że jest dom i góra dla młodych a dół dla teściów tak ludzie robią
Nemezis to zależy gdzie ten dom też budujesz
i kto go potem będzie sprzątał hehe
Dla mnie dom to nadal kosmos, dwa pokoje za taką cenę ciężko kupić!
Nikmat no pewnie że drożej!
mka zazdroszczę że was na to stać, ja tak jak pisałam mogę pomarzyć
agulla1919 jak już pewnie wiesz, ja schudłam na dukanie 4kg jak na razie, wcześniej 5kg schudłam na zmianie stylu żywienia, aczkolwiek u mnie koleżanka jest tam u was na Dukanie i ciężko produkty znaleźć!
madzia_n nic tylko przeprowadzić się do Żor
Mysikróliczek no właśnie! my w Poznaniu mieszkamy i naprawdę coś ciężko w tej cenie!
Paula ale póki mieścisz się w ciuchy i w miarę ok czujesz to nie ma co myśleć o diecie