Autor Wątek: "Jesteś lekiem na całe zło" czyli odliczanie Gosi i Łukasza => 11.09.2010  (Przeczytany 91452 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
1-rzeczywiście ideał, ale gdybym była facetem, też bym ich nie założyła, jakoś tak mało męsko wyglądają...

Dla mnie 2 wygrywa i super pasuje kolorystycznie.

Już zauważyłam, że jesteś niesamowitą detalistką, ale to fajnie  ;D
Dobrze, że się zrelaksowałaś i lepiej czujesz, od razu właściwa Ciri  ;D

Odnosnie sukienek, to wcale się nei dziwię, że jesteś niezdecydowana, bo ja sama nie wiedziałabym którą wybrać  ;D wszystkie 3 kolory są śliczne...

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
Ja głosuję za 2 spinkami...reszta wyglada jak damskie kolczyki!!  ;D

..sukienka niebieska lub czerwona.

...historia zareczyn - bossssska...ale się uśmiałam!! ;D

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Mi się strasznie 4 podobają :) Ciekawe czy mój by się na różowe zgodził ??? :hopsa:

Offline ifonka18
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 11/09/2010
nawet nie chce pisać ile ja siedziałam nad spinkami ;-) dla mnie te drugie z Twojej listy są najlepsze ;-)

If you're engaged, it's never too early to start planning your wedding :P

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
No dobraaaaa już dobra, wybrałyście razem z Miśkiem, niech będą te drugie, dla mnie to lepiej bo są 2,5 raza tańsze :P

Dzisiaj podpisaliśmy umowę najmu TBSie  :skacza:
w poniedziałek załatwiamy cesję, protokół i jak wszystko się uda ale jestem najlepszej myśli to w poniedziałek mieszkanko jest nasze !! Ale radocha!!!

Przez weekend muszę zacząć nas pakować, od wtorku zaczynamy odświeżanie mieszkanie, muszę wybrać farby itd. załatwić busa na przeprowadzkę, w niedzielę następną mamy wszystko przewieź co oznacza że z 18 na 19 będzie tam pierwsza nasza noc :brewki:

Przez weekend muszę też załatwić figurkę na tort, kupić te spinki, no i jadę do kolejnego centrum handlowego szukać bucików! Potem cały tydzień przenoszenia i nie będę mieć też neta pewnie od razu... jak ja bez was wytrzymam  ??? :o

Kupiłam sobie taką sukienusię, super leży

Bluzę nad morze i do biegania

A to chrześniaczce, zakochałam się w tej słodkiej kurteczce

i wiele innych rzeczy, też dla mamusi, a co tam , poszalałam troszkę i tak już jesteśmy zadłużeni hihi

Wczoraj byliśmy z Miśkiem na 2h spacerze, ogólnie zauważam u siebie coraz lepszą kondycję, mniej się męcze i pocę, jednak coś dało zrzucenie tych kilogramów.
A dzisiaj na wadze zobaczyłam równe 60kg :skacza:
i w związku z tym biegnę na basen :) :)

miłego dnia  :-*

Offline ciriness

• Chuck Norris
edit: przewieźć :P literówka się wkradła :)

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
gratuluję mieszkanka i spadku wagi :-*
śliczne te ciuszki:)
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Noooo, to gratuluję wymarzonej wagi i przeprowadzki, jeju to już tuż tuż  :skacza: :skacza: ale fajnie! Kurde, a jak my bez Ciebie wytrzymamy?  :(

Sukienka ekstra! Śliczna, a jaki ma dekolt  :brewki: :brewki:

To miły, choć pracowity weekend się zapowiada  ;D

Offline ciriness

• Chuck Norris
Agulec do wymarzonej wagi brakuje jeszcze 2kg  ;D ale jestem dobrej myśli, dużo ruchu i już :)

Tja ja lubię takie dekolty :brewki:

Uciekać pływać :) :) :)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
To pływaj pływaj, ach, jak ja bym sobie popływała  :)
Łee, te 2 kg to raz dwa  ;D

Offline KaroLLA K.J K.G
  • zapaleniec
  • data ślubu: 28.08.2010
ooo gratulacje spadku wagi!!! to teraz ważymy tyle samo :)
a mnie pod nosem basen zamknęli na wakacje i umieram z żalu ;/
zazdroszcze wyjazdu nad morze i reseta oj jakby mi sie taki reset przydał bo zaczyna mi system siadać, super że udało się z mieszkankiem tylko ten remont przeraża :) wiesz mniej więcej co bys chciała czy jeszcze na razie ideowa czarna dziura???
a ja w ogóle zdjęć sukienek nie widziałam :( a spinki ehhh 1 są zdecydowanym faworytem szkoda że drugie mnie osobiście się najmniej podobają no ale jakby nie było to nie nam tylko Twojemu PM powinny się podobać :)
buziaki Kochana rzyczę szybkiej przeprowadzki

Offline Nika_19

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 21.08.2010
śliczna sukienka, mój ulubiony kolor ;)

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
ja wiem, ze spinki na ślub :brewki:

piękna ta sukienka ;)

no i gratuluje zrzucenia wagi, moja ciągle stoi w miejscu :-\

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Ja miałam też taki czas zastoju... nic mi się nie chciało robić co miało związek ze ślubem... ale już przeszło  ;D Zresztą czas nie pozwala na takie lenistwo ;)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Ej, a Ty jeszcze nie wróciłaś z tego basenu?  ;)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
spinki nie za bardzo mi się widzą bo wolę skromniejsze u facetów a poza tym kupiliśmy takie, które Kocur potem będzie mógł zakładać  ;)

na foty sukienki się niestety nie załapałam  ::)

za to gratuluję spadku wagi  :)

Offline KaroLLA K.J K.G
  • zapaleniec
  • data ślubu: 28.08.2010
jak przygotowania? :*

Offline matrix0007
  • maniak
  • data ślubu: 13.08.2011
chyba 2 sponki najbardziej stonowane  :) gratuluję 60(też tyle bym chciała ważyć  :-\)

Offline ciriness

• Chuck Norris
Agulcu wróciłam z basenu hihi ale co weszłam na forum to nie działało...A tyle się zdarzyło!

W tym upale wczoraj od 8 do 17 załatwialiśmy mieszkanko także o 20 już na nogach nie mogłam ustać, ale mieszkanko jest nasze
Inna sprawa to jego stan...babka pozabierała i poodrywała co mogła, nawet żyrandol został odcięty nożem i wiszą puste kable...żałość...za to pozostawiała jakieś swoje kawałki ubrań, sprzętu, cebule w szafce, makaron, lodówke w żółtym-nieoznaczonym stanie itd. ja nie wiem jak tak można ludziom mieszkanie zostawić...szok...

Od dzisiaj zaczęliśmy  sprzątać i malować, zamawiamy internet także w następnym tygodniu powinniśmy już tam ze spokojem mieszkać Ale pokoje będą smutnie puste bo nie zostawiła nam ani jednego mebelka a wcześniej mówiła że zostawi

Ogólnie jestem bardzo dobrej myśli, pomalujemy, wstawimy troszkę swoich rzeczy będzie super, jest tam w miarę chłodnawo bo słońce jest tylko przez chwilę rano, mamy malutkie pomieszczenie gospodarcze (może rower tam wejdzie) i super dużą piwnicę.
Najbardziej szkoda że nie ma karniszy a na rolety nas nie stać i nie wiem jak ja spać tam będę i jak przeżyję odkryte okna (bo mam z tym schizę...)

Po pierwszym dniu zmywania ścian ledwo na nogach stoję...masakra...

Ale w niedzielę znalazłam swoje najcudowniejsze buty!!!!
Od razu się w nich zakochałam, kupiłam w Menbur :)
Właściwie to Miś je przyuważył, jak on wie o co mi chodzi :)
Mimo tego że są bardzo wysokie to są super wygodne!

Do niedzieli czeka mnie remont, przeprowadzka, pakowanie, także nie zdąże nadrobić waszych wąteczków :( Przepraszam!

Offline matrix0007
  • maniak
  • data ślubu: 13.08.2011
jak żyrandol można odciąć nożem 8) co za baba >:(
gratuluję dostania butów jakich chciałaś :)

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
trzymam kciuki za remoncik:) paskudna sprawa... ale pomęczycie się i będziecie mieć pięknie:)
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
remont zawsze męczy ale za to potem efekt wszystkie męki wynagradza :)

śliczne buciki :)

Offline elemelka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 24.07.2010
piękne buty ;Di ten kolor ;)
super z mieszkaniem ;D pomału sobie wszystko zrobicie, całe życie przed Wami :D

Offline Nika_19

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 21.08.2010
he, he dobrze rozumiem to "remontowe zmęczenie"-sami teraz remontujemy jedno mieszkanko aby je sprzedać i kupić swoje własne M3 ;D
Już teraz takie rzeczy jak szpachlowanie, szlifowanie czy opalanie drzwi to dla mnie pestka!!! :hopsa:

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Co za babsztyl, szok  ::)

Co do rolet... wiesz u nas też na początku nie było ani firan ani rolet.. no i niestety na rolety zabrakło nam kasy, ale uparłam się, że chociaż w sypialni musi być. No i wiesz co? Szukaliśmy, szukaliśmy i kupiliśmy najtańszą jaką znaleźliśmy, chyba ok 50 zł daliśmy. Miała być na chwilkę, byłam pewna, że się zepsuje.. No i co? 3 rok wisi i pięknie wygląda :) Jest w ślicznym, słonecznym, żółtym kolorku  ;D

Offline ciriness

• Chuck Norris
Tak się teraz zastanawiam czy te buty nie są za wysokie...na co dzień chodzę w 11 czy 9 ale cały dzień przechodzić w 10tkach to nie wiem...ale prawda jest taka że jak były piękne buty to wszystkie w tej wysokości a w tych się dosłownie zakochałam :)

wczoraj zmyłam kuchnię i jeden z pokoików a dzisiaj sama pomaluję, to męczące ale jaka jest satysfakcja i duma że sama sobie pomaluję :)
oczywiście jak wszystko skończymy dostaniecie zdjęcia :)

Mysiu masz racje, rozejrzymy się nad roletami, w sypialni coś musi być
Nika no ja też odkrywam w sobie nowe talenty hihi :)
Elelemko dziękuje, też zakochałam się w nich!
Wiśniowa masz rację, na pewno będzie się super mieszkało :)
Asiste mam nadzieje :)
matrix...no nie komentuje ...prof. K. 2 tygodnie już wyników nam nie daje ehhh!!

Powiem wam że jak wczoraj pojechałam do nowego mieszkanka to mi ciepło się na serduszku zrobiło, zakochałam się w tym miejscu, mamy widok nad jeziorko, nikt nam nie będzie walił o 8 rano techno pod oknem, żadnych djów i innych idiotów walących muzą, sąsiedzi mówią sobie dzień dobry, niby takie nic a jednak dla mnie szok, zapomniałam jak to jest mieć normalnych sąsiadów :)
Cieszę się jak głupia :)

co do ślubnych spraw jeszcze
babeczka z doye zażyczyła sobie 150zł za figurkę, ale chyba się skuszę, będzie naszą pamiątką, bo będzie zrobiona na nasz wzór

wymyśliłam sobie takie oto podziękowania dla rodziców, co wy na to, będzie zrobiona prezentacja z nominacjami (weźmiemy jakieś pary ze znanych seriali i naszych rodziców, podłożymy odpowiednią muzyczkę a lider zespołu powie że para młoda wręcza nagrody :brewki: ) Powiemy że pierwszy raz w historii zdarzyło się że jest nagroda exe quo :D
Co wy na to :) ?
Na początku chcieliśmy takie jak agulla ma potrójne ramki...ale uważam że to będzie bajer, album po ślubie i tak dostaną a tu będą trzymaka "oskarka" na kredensie i będą się mogli chwalić, będą na pewno w szoku :D

jeszcze coś takiego znalazłam ...
http://allegro.pl/item1147137369_na_slub_rocznice_figurka_wiktoria_grawer.html
ale oskarki chyba lepsze nie?

Offline netka0003

• maniak
  • Kocham Cię Kochanie Moje :)*
  • data ślubu: 02 lipca 2011
o jacie, ale fajoskie figurki ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Strasznie fajne te oscary ;D

współczuje remontu, my zaczynamy od sierpnia, wszystko od początku okna, gładzie, podłogi :mdleje: najważniejsze, że macie swoje miejsce na ziemi :-*

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Bardzo się cieszę,że macie już swój kącik  ;D Nawet jak babka zostawiła je w takim stanie jak piszesz to nic-zrobicie po swojemu,małymi kroczkami i będzie takie WASZE  ;D

Buty piękne,myślę że możesz później sobie zmienic jakby Cię nogi zabolały.
Oscary i prezentacja super pomysł  :brawo_2: ;D

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Zajefajny pomysl!!Ty to mas zglowe !!! ;)

My te rameczki dajemy dla babc  :P anie dla rodziców.Dla rodzicó ten album drewniany co jest nasze zdjecie na okladce  ;D.

Sliczne buciki!Cudny kolorek!Ja bym nie dalal rady w takich chodzic, dla mnie nawet 6 jest wysoka  :P.