My nadal w dwupaku. Dziś po śniadanku trafiły się 3 bolesne skurcze, w nocy też jakiś był, wiecie jak się z nich cieszyłam? I nic, przeszło!
Ricardo dr Głaz to facet w średnim wieku, ma zdjęcie na ginweb, wpisz w google. Teraz nie ma wąsa więc nie jest uderzająco podobny. Można go też poznać bo specyficznym poczuciu humoru o ile można to nazwać poczuciem humoru. Siedział rozwalony na krześle i mówi do mnie tak: Termin na kiedy był? Piątek? Sobota, niedziela, poniedziałek, no dobra. A kiedy chcesz przyjść? W czwartek czy piątek? W czwartek, ok. Ciesz się, że nie jesteś w Wielkiej Brytanii (i tu dwa palce pod nos i ręka przed siebie) bo tam byś sobie poczekała do następnego czwartku. Dziś wieczorem ma być seks bo my tu na skurcze czekamy (i tu seks pokazywany na palcach) a mąż jest? No to niech pan jej kupi sukienkę na Manhattanie a wieczorem ma być seks. Tu żona ma sutki, bierze je pan w dwa palce i takim to sposobem drażni (tu nastąpiła demonstracja gdzie mam sutki i zaczęło się wykręcanie) itd... Na początku się śmiałam ale potem byłam zażenowana i wściekła, co za dużo to nie zdrowo. Moja koleżanka chodziła do niego całą ciążę, zadzwoniłam zapytać jak to wytrzymała. Śmiała się, mówiła, że takie zachowanie pana doktora to norma! Pożartować można ale chciałabym też uzyskać jakieś informacje na temat swój i dziecka, np co z tym ktg, co z szyjką, której nie zbadał... Dobrze, że jutro idziemy do naszej lekarki, najchętniej poszłabym dziś
Myszkasc pewnie mnie przegonisz

14 czerwiec - Morgan
15 czerwiec - ~anulka~
17 czerwiec - milenaw
19 czerwiec - madzia_n, HeavyMetalGuy, Karolla77
20 czerwiec - ika3w, evelaz
21 czerwiec - myszkasc, ricardo22 czerwiec - kitki82, nikola/23
23 czerwiec - malgosiask, tasiek, Justys851, Agassi77
24 czerwiec - anusiah, paooolka
25 czerwiec - madziulek, pamela
26 czerwiec - marzenieeee
29 czerwiec - Jessie