Autor Wątek: Bacznosc! do oltarza marsz!czyli opowiesc o naszym slubie Ania i Marcin 5.9.2009  (Przeczytany 42369 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
Odp: Bacznosc! do oltarza marsz!czyli opowiesc o naszym slubie Ania i Marcin 5.9.2009
« Odpowiedź #240 dnia: 29 Października 2009, 17:06 »
pięknie, pięknie  :-* :-* :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Odp: Bacznosc! do oltarza marsz!czyli opowiesc o naszym slubie Ania i Marcin 5.9.2009
« Odpowiedź #241 dnia: 29 Października 2009, 18:10 »
Pięknie, pięknie... PIĘKNIE! Cudnie wyglądaliście kochana! :) Jak mogłaś mówić, że nie wiesz czy nam się spodobasz! Pięknie wyglądałaś :)
Widać, że błogosławieństwo było bardzo wzruszające...
Ah, no i piękne auto! :)

Offline KaKa85

• zapaleniec
  • data ślubu: 14.08.2010
« Odpowiedź #242 dnia: 29 Października 2009, 19:43 »
Wyglądałaś niesamowicie :o  Błogosławieństwo bardzo wzruszające z opowiadania, a co dopiero musiało być na żywo :Wzruszony: :Wzruszony:
Hmm...a czy nie miałaś mieć jakiegoś innego welonu? :drapanie:  A może mi się coś pomyliło.. ::)

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #243 dnia: 29 Października 2009, 20:05 »
Piękne, wzruszające zdjęcia, Aniu.. :przytul:

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #244 dnia: 29 Października 2009, 20:47 »
kaka welon dlugi mialam tylko na sesje na plazy, a na slub zawsze ten co mialam mial byc. nie mam humoru dzisiaj, meza dopadla chyba jesienna chandra i mnie denerwuje eh faceci. do jutra laski

Offline ada1988

• Chuck Norris
« Odpowiedź #245 dnia: 29 Października 2009, 21:50 »
ja tez zgadzam sie z dziewczybani, bardzo ładnie wygladałaś :-)
i juz nie moge sie doczekac reszty :skacza:

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #246 dnia: 30 Października 2009, 13:12 »
..pieknie Aniu wygądałaś!! i bardzo się wzruszyłam czytając o waszym błogosławieństwie!! super fotki!! :-*

..aha! bardzo ładnie przystrojoną salę mieliście!! ;D

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #247 dnia: 30 Października 2009, 15:33 »
Błogosławieństwo na pewno było wzruszające, bo widać to na zdjęciach, jak się czyta Twoją relację to czuć to w każdej literce tamtego posta... :)

Pięknie wyglądałaś :)

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #248 dnia: 30 Października 2009, 17:59 »
Blogoslawienstwa jak zawsze sa wzruszajace... :)

Offline pamela

• Chuck Norris
« Odpowiedź #249 dnia: 30 Października 2009, 18:35 »
witajcie, jestem juz, ale mialam kiepska noc, polozylam sie juz o 9 bo mnie glowa bolala, ale tak mnie bolala, jak nigdy wczesniej, co chwile sie budzila, w koncu o 1 30 obudzil  mie straszny bol zoladka, az musialam do wc leciec wyrzucic z siebie to co bylo niedobrego, tyle ze nie wiem co to bylo!! nic nie jadlam innego niz maz, moze jakis wirus bo kolezanki w pracy tez jakis czas temu mialy, oby nie swinska grypa ;D

relacji cd. dzisiaj wiecej fotek niz opisow bo dalej zoladek boli, musze sie polozyc

godzina 1640 jedziemy do kosciola, a daleko nie bylo, 5 minutek i juz zajezdzamy, z daleka widze pierwszych gosci, wiec usmiech od ucha do ucha.

wysiedlismy naszym schematem przedyskutowanym w autku wczesniej, najpierw swiadek otwiera mlodemu, pomaga wysiasc swiadkowej a mlody mlodej. poszlismy sie z kazdym przywitac bo jeszcze troche czasu bylo.

pozowanie do zdjec, a pogoda niezbyt laskawa, od kazdego uslyszalam jak pieknie wygladam, a babcia swtierdzila, ze ze nie spodziewala sie nawet ze bede tak pieknie wygladac, nie jestem pewna do tej pory czy to mial byc komplement. ale wiatr zawiewal troche

nagle rozgladam sie, an tu juz para mloda przed bnami wychodzi, zyczenia sie koncza, a swiadkowie poszli podpisac swoje dokumenty, ksiadz mowi do nich, a wy tu co, oni, ze na slub, a ksiadz co znowu jakis slub?? smieszny taki ksiadz, rozluznial nas ale i denerwowal w trakcie slubu, ale o tym potem, do koscielnej mowi to metne wino to mi nalalas? a ona ze nie to dobre, na to on, to dobrze, to metne to proboszczowi zostaw ;D a wszystko przy naszych swiadkach. nadszedl czas i trzeba goscuom wchodzic, a nam sie ustawic,

cdn za chwile.

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #250 dnia: 30 Października 2009, 18:49 »
jak CUDNIE wygladasz na tych zdjeciach  :szczeka: :szczeka:

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #251 dnia: 30 Października 2009, 18:58 »
wiem, że się powtarzam ale naprawdę pięknie wyglądałaś Pamelko :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #252 dnia: 30 Października 2009, 19:00 »
Przepięknie wyglądałaś kochana! :przytul:  Cudnie :)

Offline pamela

• Chuck Norris
« Odpowiedź #253 dnia: 30 Października 2009, 19:06 »
na wejscie mielismy poczekac na ksiedza, mial po nas wyjsc, wiec stoimy czekamy, przed kosciolem, serce zaczyna bic coraz mocniej, od tego wydarzenia dziela nas tylko minuty, tyle miesiecy czekania juz za nami. NARESZCIE!! ostatni goscie wchodza spoznieni do kosciola, i nagle slyszymy dzwiek ministranta ze msza sie rozpoczyna. jeszcze chwila i ksiadz wyjdzie po nas, a zanim wyszedl, poobserwowalismy dekoracje, ktora nas bardzo.... zgadnijcie zachwycila czy wkurzyla? wyjasnie w nastepnym wejsciu

wreszcie pojawil sie ksiadz, z usmiechem nas powital slowami, za plot juz nie mogliscie wyjsc, co tak daleko??  :D w tym momencie poczulam odrobine stres. droga do oltarza byla krotka, ale bardzo emocjonujaca, ostatni panienski marsz, droga do szczescia. nie zdazylam nawet sie rozejrzec po wszystkich gosciach, a juz bylismy na miejscu, podpiecie trenu i wysluchanie do konca przepieknie granego na skrzypcach Pachelbela Kanon D. ksiadz byl juz zmeczony po 4 slubach tego dnia, chcial chyba jak najszybciej nas odwalic, i ta gra na skrzypkach chyba mu sie nie podobala, ale bylo pieknie

cdn za chwile

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
« Odpowiedź #254 dnia: 30 Października 2009, 19:10 »
świetnie wyszliście na 4 fotce od końca;-)

Offline selena

• Chuck Norris
  • data ślubu: 10.10.2009r.
« Odpowiedź #255 dnia: 30 Października 2009, 19:12 »
Jakim raźnym krokiem Twój mężulek rozpoczął drogę do kościoła :-)

Żarty księdza świetne, na pewno rozluźniały :-) Przepięknie wyglądaliście! :D

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #256 dnia: 30 Października 2009, 19:13 »
No i wcięło mi posta... grrr... Aniu o co chodzi z tą dekoracją? Według mnie jest w porządku :) A Ty piękna i taka skupiona.. :)

Offline nikaa

• bywalec
  • data ślubu: 22.08.2009
« Odpowiedź #257 dnia: 30 Października 2009, 19:18 »
Pieknie wygkladaliscie..., dekoracja świetna...ale obstawiam ze wkurzyla bo nie pala się wszystkie swieczki... zdagalam ?

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #258 dnia: 30 Października 2009, 19:23 »
Dekoracja jak najbardziej w porządku :)
A ja mam pytanie, na ostatniej fotce wyglądacie jakbyście tak daleko od siebie stali, tak było całą mszę, czy to tylko tak zdjęcie zrobione zostało? :)
Ślicznie wyglądasz, taka dumna! :)

Offline pamela

• Chuck Norris
« Odpowiedź #259 dnia: 30 Października 2009, 19:35 »
dziekujemy bardzo za komplementy. jestescie kochane  :-* :-* ula dekoracja zavhwycila wszystkich oprocz nas, bo ja wiedzialam ile za nia zaplacilam, i co dostalam za to, inaczej sie umawialysmy z babka a co innego zrobila, no ale nie bylo czasu na przejmowanie sie glupotami. w trakcie mszy bylam spokojna i skupiona, nie rozgladalam sie na boki, wpatrzona w ksiedza i M. zasluchana w jego slowa. ksiadz zdenerwowal mnie jako drugi, na samym poczatku mowiac " blablabla zebralismy sie na mszy slubnej Anny i ... nie wiem co mam tu napisane Mariusza???" no myslalam ze wskocze na oltarz i go udusze!!! najwazniejszy dzien w moim zyciu a on mi kaze za jakiegos Mariusza wychodzic!!! coz, nie cofne tego, a ksiedzu poslalam mordercze spojrzenie. nigdzie sie nie potknelam, wszystko bylo ok, moze oprocz tego, ze zakrecilismy sie troche przy przekazywaniu znaku pokoju, gdzie po slowac h ksiedza"przekazcie sobie znak pokoju" ja od razu wyciagnelam reke do meza a on ... tylko glowa kiwnal ;D ale zaraz wyciagnal tez reke, i potem odwrocilismy sie do swiadkow, do rodzicow nie podchodzilismy, jak ustalilismy wczesniej, za malo bylo miejsca na manewry suknia, a tu bagle ksiadz podchodzi do nas!!! zapomnialam ze ksiadz powinien pierwszy nam podac reke!! mine mialam dziwna, ale coz, nie cofne czasu. zanim przejde do przysiegi pare fotek z mszy, a przysiega chyba dopiero jutro, bo zaraz chyba zemdleje przy kompie jak sie nie poloze.

cala msze trzymalismy sie za rece!!

nikaa nie nie dlatego, swieczki sie palily. poprostu dostalism kwiaty sprzed tygodnia!!!
madziu tak bylo tylko jak stalismy, ale nie bylo to tak daleko jak na zdjeciu, maly kosciolek, ciasno, i z zewnetrznych stron krzesel trzeba bylo stac

Offline nikaa

• bywalec
  • data ślubu: 22.08.2009
« Odpowiedź #260 dnia: 30 Października 2009, 19:46 »
Aha no to faktycznie nie fajnie...myslalam ze to z powodu swieczek (na pierwszych zdjeciach te z prawej sie nie pala) no ale dekoracja byla piękna wiec nie ma co teraz sie denerwowac ;)
Pięknie wygladalas ;) wszystko do Ciebie idealnie pasuje ;)

Pozdrawiam ;)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #261 dnia: 30 Października 2009, 20:04 »
Dokładnie! :) Wyglądasz tak królewsko, i masz taką urodę, pasującą do tego wizerunku! :)
A co do dekoracji to wiem o czym mówisz - Mieliśmy kwiaty z czwartku na ślubie, już zwiędłe trochę ::) Nikt nic nie widział, ale ja widziałam, i to było najważniejsze. U Was nic nie widać by było nie tak! :) Ale wiem i rozumiem co czujesz, wiedząc że coś miało być inaczej.

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
« Odpowiedź #262 dnia: 30 Października 2009, 20:30 »
Dobrze, że pięknie i tak wyglądała ta Wasza dekoracja ;)
pięknie wyglądaliście!

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
  • data ślubu: 03.10.2009
« Odpowiedź #263 dnia: 30 Października 2009, 21:17 »
Na fotkach bynajmniej nie widać że kwiaty nie najświeższe.
Sliczny obrazek Was przed ołtarzem, sukienka ciut zbyt obszerna bokami jak dla mnie, ale do Ciebie bardzo pasuje

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #264 dnia: 31 Października 2009, 05:29 »
dokladnie, na fotkach kwiaty wygladaja super :) nie przejmuj sie :)

Offline ada1988

• Chuck Norris
« Odpowiedź #265 dnia: 31 Października 2009, 09:10 »
najważniejsze, że się całość udała :-)

a takimi "pierdołkami" nie ma co sobie głowy zawracać :-)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
« Odpowiedź #266 dnia: 31 Października 2009, 18:24 »
teraz to już po fakcie ale tak myślę, że człowiek płaci za coś kupę kasy, a potem ktoś ma to w nosie i daje nam chłam, tu chodzi o zasadę
ale wiadomo, że panna młoda przy ołtarzu to nie jest w stanie w danej chwili winnego złapać ani nic z takim fantem zrobić, też bym się zirytowała  :-\

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #267 dnia: 31 Października 2009, 18:57 »
Mój A. po wszystkim poszedł do kwiaciarni i powiedział, co o tym wszystkim myśli. Może to niczego nie zmieniło, ale przynajmniej satysfakcję mieliśmy, a oni wmurowane w ziemie miny.

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #268 dnia: 31 Października 2009, 19:16 »
masz bardzo fajną urodę Pamelko.. taką trochę egzotyczną :) wiesz... nie lubię stylu księżniczkowego i zazwyczaj takie stylizacje mi się nie podobają i moim zdaniem wiele uroku odbierają pannom młodym ale Ty jesteś wyjątkiem... bardzo to do Ciebie pasuje  :) fryzura, suknia, makijaż i diadem.. wszystko jest bardzo spójne.. duże brawa za to dla Ciebie :)

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #269 dnia: 31 Października 2009, 21:58 »
..mnie sie bardzo podoba wasza dekoracja kościoła. Bardzo klimatyczna - świece...
ale rzeczywiście - skoro mówisz, że kawiaty były nie świeże to nie fajnie!! też bym sie zdenerwowała!!
..zdjecia bardzo ładne!!  ;D