Autor Wątek: 03.07.2010 ... STEP BY STEP, DAY BY DAY Krysi i Rafała  (Przeczytany 40047 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline patik

• entuzjasta
  • Dziś już wiem że zawsze jesteś blisko mnie..
  • data ślubu: 15.05.2010
Odp: 03.07.2010 ... STEP BY STEP, DAY BY DAY Krysi i Rafała
« Odpowiedź #540 dnia: 19 Lutego 2010, 19:19 »
Kinia no widoki rewelacja :D akurat na moj blok :):):):) super!! :D
powiem Ci ze fryzurka ktora wkleilas super bedzie pasowala!!
zreszta Tobie ladnie bedzie w koczku :)
hmm chyba ze warkoczyk ? ;> nierozlaczny :):):):)

Offline kiniadg

• http://forum.e-wesele.pl/index.php?topic=21353.0
  • entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
  • data ślubu: 03.07.2010 Maxim
« Odpowiedź #541 dnia: 20 Lutego 2010, 11:45 »
Witajcie
oglądałam tak jak mi poleciła katrishja fryzurki w katalogu na necie :-) znalazłam trochę interesujących... z każdej coś wezmę i coś sie zmontuje ;D
Powiem wam , że mam ostatnio manię czytania realcji ślunych :-) za każdym razem jak czytam wypowiedzi forumek to mam łzy w oczach... jak opisują te emocje towarzyszące przygotowaniom... ten stres na dzień przed ....  :mdleje: tyle emocji...   już nie mogę się doczekać kiedy zlecą te 4 miesiące ;D
Idę zaraz na trening , a później może do gnizdka trochę posprzątać ;-)
miłego dnia kochane ;D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
« Odpowiedź #542 dnia: 20 Lutego 2010, 12:49 »
No to czekamy na zdjęcia  ;D
Pokaż co tam znalazłaś  :D

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
  • data ślubu: 03.10.2009
« Odpowiedź #543 dnia: 20 Lutego 2010, 12:57 »
pewnie że chcemy zobaczyć

zobaczysz Krysiu, że już niedługo sama będziesz relację pisać :)

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
« Odpowiedź #544 dnia: 20 Lutego 2010, 23:15 »
Nemezis cieszę się , że do mnie trafiłaś :-)  my w ostatni weekend rozdalimśy pierwsze zaproszenia :-) dziwnie się czułam, ale było bardzo miło :-) co do terminu, to akurat na tych zaproszeniach nie pisałam nic o dacie potwierdzenia… tylko wypisałam kartkę, na której było napisane, że para młoda prosi o potwierdzenie przybycia pod numerem telefonu …. Ale to była taka rodzina z której wiem, że wszyscy będą :D już w sumie szykują się na nasze wesele od 2.5 roku :-)  na reszcie zaproszeń chciałam napisać do końca maja :-) a ty jak to rozwiązałaś ? do kiedy twoi goście będą potwierdzać przybycie?

Moi goście mają potwierdzić przybycie do końca kwietnia, czyli pewnie będę do nich dzwonić na początku maja ;) Wiem, że to dość wcześnie, ale mamy ograniczoną ilość miejsc na sali i zależy nam, żeby przyjechało jak najwięcej gości a dwa miesiące przed ślubem to taki termin, że można jeszcze kogoś zaprosić ;)

Twoja sukienka bardzo mi się podoba, widać na zdjęciach, że bardzo do Ciebie pasuje :) Fryzura też jest OK. Ja osobiście średnio lubię, jak welon jest wpięty od dołu, ale latem będzie to na pewno bardziej praktyczne ;) Wspomniałaś o wyjeździe do Włoch. Jestem ciekawa, czy udało Ci się coś zwiedzić. Bardzo lubię Włochy, piękny kraj, ale teraz pewnie nie mają tam najlepszej pogody... ::)

Offline kiniadg

• entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
« Odpowiedź #545 dnia: 20 Lutego 2010, 23:55 »
hello
nemezis  to jest świetny pomysł :-) ja też będę podpytywać pewnie wcześniej :-) jak coś to też mam plan jeszcze kogoś doprosić, bo salę mamy na minimum 100 osób :-) We Włoszech byłam niestety tylko na meczu :-) nie miałam czasu , ani przede szystkim siły zwiedzać ... Jedyne co widziałam, to lotnisko w Bergamo , hotel i halę w Nowarze i ewentualnie dwie płatne autostrady pomiędzy tymi miastami  ::) więc za dużo się ne nazwiedzałam ;D A pogoda faktycznie taka sobie była, chociaż dużo lepsza niż u nas... termometry pokazywały w dzień około 10 a w nocy około 5 stopni... ale przynajmniej nie było tego kropnego śniegu :-)

Dzsiaj dzieliliśmy sie jeszcze raz kosztami z rodzicami R :-) niedługo pójdziemy kupić wódkę :-) muszę jak najwięcej spraw załatwić, bo im bliżej wesela, tym ja będę miała mniej czasu wolnego... niestety taki już mam napięty plan... ostatecznie zdecydowaliśmy się na gości. Tzn. od Rafała były jeszcze niejasności,ale już jest wszystko wyjaśnione :-)
W poniedziałek też zadzwonię w sprawie autokaru, który chcę zamówić na ślub :-) zapomniałam o tym... i powoli muszę też pomyśleć, żeby sobie kogoś zatrudnić, do rozwożenia gości z wesela w nocy i nad ranem :-) tai szczegóły mi się teraz przypominają :-)
Dzisiaj włączyliśmy sobie płytkę z wesela na którym grała nasza orkiesra :-) jak miło było się rozmażyć... Powim wam, że kiedyś oglądałam płytki tylko od wesela :-) teraz chciałam zobaczyc przede wszystkim początek.. ubieranie się, błogosławieństwo, kościół.... brrr ... ciary maszerowały mi po pleckach stadami :-)

jutro gram mecz z liderem z Bielska.... trzymajcie kciuki... będzi ciężko.... o 14.45  w polsacie sport i na polsacie 4 ( czy jak się tam nazywa ta telewizja ;D)

ok a na koniec zdjęcie fryzurek jeszcze :-) są różne... ogolnie chodzi mi o to, żeby koczek był mniej więcej na środku (ne tk jak na niektórch zdjęciach na dole) i , żbey nie był za duży... aha ... a z przodu albo grzywka, albo upięcie poprostu na bok z przedziałkiem :-)

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12 - DLA MNIE FAWORYT !!!!!!!!!!
[/b]

Offline kiniadg

• entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
« Odpowiedź #546 dnia: 21 Lutego 2010, 00:08 »
kobietki właśnie weszłam na allegro i znalazłam coś fajneg... wytrzałowe serpentyny wkształcie serduszek... może by ak dać świadkowi i świdkowej, żeby rozdali dla gości i przy wyjściu z kościoła by nas tym potraktowali ;D ;D ;D  świetne zdjęcia by wyszły :-) i łatwej dla gości niż np. rożek z płatkmi róż :D wyrzuca serduszka na 5-8 metrów :-) wystarczy tylko przekręcić wieczko  ;D

zobaczcie same... coś takiego ;D

chyba zaraz to zamówię ;D  :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza:
dobranoc forumki

Offline Nemezis

• maniak
« Odpowiedź #547 dnia: 21 Lutego 2010, 00:53 »
Wszystkie fryzury, które wkleiłaś, są piękne :) Jeśli masz wystarczająco długie włosy (a z tego co pamiętam, masz) to korzystaj ;)

Co do tych konfetti... Pomysł niby super, ale jedna rzecz mnie nurtuje. Czy nie będzie problemów, że coś takiego się rozrzuca przed kościołem? Przecież pełno tego zostanie i ktoś to będzie musiał posprzątać ;) Mi też się marzy, żeby goście obrzucili nas płatkami kwiatów, albo takimi serduszkami, ale obawiam się, że ktoś może się przyczepić, że "śmiecimy" w centrum miasta ::) Co o tym myślicie, dziewczyny?

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
« Odpowiedź #548 dnia: 21 Lutego 2010, 08:42 »
U nas ksiądz nie zgodził się na konfetti przed kościołem, więc było na sali i super sprawa :)
My mieliśmy 4 duże tuby :)

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #549 dnia: 21 Lutego 2010, 09:21 »
Krysiu a ja takie kolorki właśnię chce, jak coś to wrzuć jeszcze jakieś fotki mieszkanka  ;D

Konfetti fajna sprawa tylko rzeczywiście kto to posprząta??  ???

:-* i powodzenia

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
« Odpowiedź #550 dnia: 21 Lutego 2010, 10:29 »
Ja konfetti nie chciałam mieć, więc nie miałam. Marzeniem moim były płątki, dlatego na temat powiem tak: skoro Ci podoba i nie będzie fochów księdza (często lubią takowe mieć) to zamawiaj :)
A fryzurki faktycznie wszystkie ładne, ale ta ostatnia najbardziej mi się podoba i do Ciebie i Twojej sukni pasować będzie, może dla tego że już ma welon i kwiat.  Poza tym nie jest za duży i łądnie zrobiony.

Offline kiniadg

• entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
« Odpowiedź #551 dnia: 21 Lutego 2010, 11:42 »
hhmmm macie rację ;/ na ślubie mojej siostry ksiądz mówił też żeby ryżem nie sypać, bo później gołębie si ę zlatują i wchodzą do kościoła ;/ tzn. zaraz przy wejściu żeby nie sypać... dalej juz można było..
Q takim razie myślę sobie że do pierwszego tańca albo do wejścia na salę może się takie konfetti przydać :-) zależy mi na takim ładnym zdjęciu... ;D
ejotek a wiesz może co to jest za kwiatuszek ? bardzo mi się spodobał... taki delikatny :-) myślę sobie czy by do bukietu ślubnego nie zrobić sobie z takich kwiatków wiązanki  :-) np. białe i fioletowe jakoś pomieszać (jak będę miała ten filetowy makijaż oczywiście)

za 1.5 idę na mecz :-) trzymajcie kciuki :-)

aneczq1987
    postaram się jeszcze coś zapodać :-) tylko muszę w dzień zrobić fotki, żeby lepiej było widać :-)

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline Nemezis

• maniak
« Odpowiedź #552 dnia: 21 Lutego 2010, 12:08 »
do pierwszego tańca albo do wejścia na salę może się takie konfetti przydać :-) zależy mi na takim ładnym zdjęciu... ;D

A może wykorzystasz te konfetti na sesji plenerowej? :)

Co do kwiatka, wydrukuj zdjęcie i przejdź się z nim do kwiaciarni, każda dobra florystka na pewno rozpozna ;)

Powodzenia na meczu, trzymamy kciuki!!!

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
« Odpowiedź #553 dnia: 21 Lutego 2010, 12:28 »
Nadrobiłam cały wątek- i jestem jeżeli jeszcze można  ;D  :hello:

Muszę napisac,że meble w swojej sypialni mamy takie same chyba(Bodzio meble  ??? ;D )Tylko w nasza S.jest w brązie i takim beżu-po

obejrzeniu zdjęc od was zaczynam żałowac hehehe.Fiolet w sypialni jest BOSKI ale mi jakoś do głowy nie przyszedł  ;D ;D ;D

Twoja suknia piękna a Ty w niej jeszcze piękniejsza  ;D

A co do fryzurki do Agulek79 miała ślicznego koka  :Serduszka:

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #554 dnia: 21 Lutego 2010, 14:38 »
Trzymacie kciuki za Kinię??  ;D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
« Odpowiedź #555 dnia: 21 Lutego 2010, 17:15 »
Oglądałam i 3małam kciuki  ;D

Dzielnie walczyłyście dziewczyny  :przytul: :przytul: :przytul:

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
« Odpowiedź #556 dnia: 21 Lutego 2010, 18:43 »
Krysiu nie znam się na tyle na kwiatkach niestety więc nie pomogę, ale tak jak radzi Nemezis pójdź do kwiaciarni - tam na pewno pomogą :)
I konfetti w plenerze to super pomysł, nikt nie będzie kręcił nosem że nie wolno :)

Offline patik

• entuzjasta
  • Dziś już wiem że zawsze jesteś blisko mnie..
  • data ślubu: 15.05.2010
« Odpowiedź #557 dnia: 21 Lutego 2010, 20:52 »
Kinia to konfetii to super sprawa!! sama nad takim mysle, tylko ja wykorzystALAbym je przy pierwszym tancu :)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #558 dnia: 21 Lutego 2010, 23:09 »
Konfetti pięknie się prezentuje, ale mało który ksiądz godzi się na jego wykorzystanie przed kościołem. Może faktycznie w trakcie sesji, albo przed wejściem na salę.

Fryzurki super. Najbardziej podoba mi się 10 :)

Offline katrishja

• entuzjasta
  • data ślubu: 18.09.2009
« Odpowiedź #559 dnia: 23 Lutego 2010, 07:42 »
Bardzo piękne fryzurki wybrałaś- na kilka z nich ja sama zwróciłam uwagę.

Jesli tak bardzo lubisz konfetti a będzie problem z wykorzystaniem go przed kościołem to możesz go wykorzystać tak jak ja.

Wzdłuż moich trzech długich stołów na sali było rozsypane własnie czerwone serduszkowe konfetti i slicznie to wyglądało!!
Oprócz tego konfetti było rozsypane na stole gdzie leżała księga gości.
Jesli ty np bedziesz chciała mieć inny kolor to zwasze serduszka możesz sobie odpowiednio dopasowac przecież kolorystycznie :)
kasia

Offline katrishja

• entuzjasta
  • data ślubu: 18.09.2009
« Odpowiedź #560 dnia: 23 Lutego 2010, 07:45 »
kurde cosik moja cała wiadomosć zniknęła więc pisze raz jeszcze :)

Fryzurki śliczne- ja sama na kilka znich zwróciłam uwagę :)

A co do konfetti to jesli je tak bardzo lubisz a bedzie problem z wykorzystaniem go przed kościołem to możesz je wykorzystać tak jak ja.

Ja miałam czerwone serduszkowe konfetti rozsypane wzdłuż stołów na sali weselnej- wyglądało to rewelacyjnie!!! :)
kasia

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
« Odpowiedź #561 dnia: 23 Lutego 2010, 08:24 »
My mieliśmy konfetti w czasie pierwszego tańca, wraz z bańkami i na filmie wygląda super :)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #562 dnia: 23 Lutego 2010, 13:03 »
O bardzo dobry pomysł to konfetii na penerze ;D ;D ;D

Offline kiniadg

• entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
« Odpowiedź #563 dnia: 23 Lutego 2010, 13:07 »
Witajcie:-)
macie rację :-) dobry pomysł z tym konfetti podczas np. pierwszego tańca alo pleneru:-)  wykorzystam to na pewno ;D :D

wczoraj w nocy ,udalo mi sie zrobić zdjęcie, miejsca pod kinkietem na nasze zdjęcie z sesji ślubnej , w sypialence  ;D

jeszcze brakuje firanki w okienku :-)

jeszcze szukamy teraz szafy na przedpokój :-) tak za miesiąc się juz chyba wprowadzimy :-) juz się nie mogę doczekać :-) a chcemy najpierw zaudować szafami przedpokój, żey wszystkie rzeczy tam trzymaći nie gracić w pokojach :-)

Dziewczyny nie uwirzycie co zalatwiłam !!!!!!!!!!!!  :o :o :o :o :o :o :o :o :o

załatwilam autokar związany w sumie ze mną , bo taki jaki jeździł podczas mistrzostw europy które były w Polsce  :-)  z piłką do siatkówki na szybie :-) dzisiaj dzwoniłam do gościa :-) przewiezie nas :-) spytał się jak to będzie daeko.... jak mu wyjaśniłam, to powiedział...  :o :o :o  nie ma problmu... więc pytam o cenę ... a on ....  
 nie ma problemu przewiozę was za darmo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!    :o :o :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka:   zatkal mnie !!!!!!!! :-) taka fajna wiadomość w ten piekny dzien :-) A wcześniej dzwonilam do gościa z którym w tamtym roku jeżdziłyśmy i powiedział mi że cena będzie około 300 -350 zł :-)  al mam dobry humorek teraz !!!!!!!! jupi jupi :D

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #564 dnia: 23 Lutego 2010, 13:09 »
NO TO GRATULUJE~! :))

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #565 dnia: 23 Lutego 2010, 13:12 »
Hhahaha czyli jednym słowem wykorzystałaś znajomości ;D ;D ;D ;D Super!! ;) ;)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #566 dnia: 23 Lutego 2010, 13:23 »
Ooo, no to super  ;D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
« Odpowiedź #567 dnia: 24 Lutego 2010, 12:42 »
Ależ Ci się udało  ;D Gratuluję  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #568 dnia: 24 Lutego 2010, 12:47 »
Znajomości zawsze sie przydaja ;)

Wspaniała wiadomość, zawsze kilka stówek zostaje w kieszeni.

Offline Nemezis

• maniak
« Odpowiedź #569 dnia: 24 Lutego 2010, 16:07 »
Gratuluję, naprawdę masz szczęście z tym autokarem ;D Sypialnia wygląda bardzo przytulnie :) Rety jak ja Wam zazdroszczę... My na razie możemy tylko pomarzyć o własnym mieszkanku i wspólnej sypialni :'( ;)