Autor Wątek: 03.07.2010 ... STEP BY STEP, DAY BY DAY Krysi i Rafała  (Przeczytany 40717 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Odp: 03.07.2010 ... STEP BY STEP, DAY BY DAY Krysi i Rafała
« Odpowiedź #480 dnia: 30 Stycznia 2010, 09:42 »
Popieram Mysię. Ślicznie Ci w tym fiolecie :)

Offline patik

• entuzjasta
  • Dziś już wiem że zawsze jesteś blisko mnie..
  • data ślubu: 15.05.2010
« Odpowiedź #481 dnia: 30 Stycznia 2010, 13:17 »
Kinia super!!

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
  • data ślubu: 03.10.2009
« Odpowiedź #482 dnia: 30 Stycznia 2010, 13:36 »
Myślę że jak będziesz miała coś takiego jak na ostatniej fotce tylko zewnętrzna część powieki w fiolecie to będzie Ci bardzo ładnie :) a do tego wewnętrzna w jasnym połyskującym kolorze

Offline moniq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.07.2010
« Odpowiedź #483 dnia: 31 Sierpnia 2001, 08:29 »
bardzo ładny makijaż i fiolet ci pasuje, sama się nad takim zastanawiam
ten na 3 fotce jest śliczny
Dane potrzebne do przekazania 1% podatku na naszego syna Maćka
W formularzu PIT wpisz numer KRS: 0000037904
W rubryce „Informacje uzupełniające - cel szczegółowy 1%” podaj:
23900 Kowalski Maciej Dąbrowa Górnicza
Dziękujemy

Offline kiniadg

• http://forum.e-wesele.pl/index.php?topic=21353.0
  • entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
  • data ślubu: 03.07.2010 Maxim
« Odpowiedź #484 dnia: 31 Sierpnia 2001, 11:07 »
dziękuję za opinię :-)
ejotek...   masz rację :-) też mi się coś takiego widzi :-) muszę tylko iść i zrobić u kogoś ten makijaż tak jakby na gotowo... tylko boję się wybrać tą osobę która mi zrobi... chodzi mi też przede wszystkim o kosmetyki jakich używa.. głównie podkład... ja mam stasznie świecącą cerę... ostatnio jak szłam na wesele siostry, to zrobiłam sobie makijaż u kosmetyczki... niby dała mi podkład, ale na zdjęciach i tak miałam świecące czoło :/  boje się tego, bo to zawsze brzydko wygląda.
znacie się może na kosmetykach... jakie są dobre... a może macie kogoś zaufanego w okolicach DG , kto robi makijaże na ślub... takie trwałe i śliczne ? :D:D:D chętnie bym przyjeła namiar :D:D:D albo na fryzjera, bo też jeszcze nie mam pojęcia , po pierwsze co chcę na głowie, a po drugie kto mi to coś zrob ;D;D;D  też trwałe, bo na weselu siostry miałam ładnie zrobione, ale raz dwa się rozwaliło... moja siostra ma jakąś zaprzyjaźnioną fryzjerkę, która ją zawsze obcina i modeluje.. podobno super, ale zwykle tak jest , że albo ktoś dobrze obcina, albo robi dobre fryzury... juz się przekonałam. :/więc boję się do niej iść :-)
tak swoją drogą, właśnie zastanawiam sie nad podcięciem włosów... mam już bardzo długie i nie chcą się fajnie układać jak rozpuszczę.. boję się jakoś tak bardzo krótko, bo muszę je mieć prawie caly czas spięte, a poza tym są kręcone i jak by były za krotkie, to wyglądalabym jak bardan :D ale tak do ramion chyba za niedługo podetnę :-) mam pół roku do ślubu, więc zdążą odrosnąć ;D
tak żadko robię coś z wlosami, że dla mnie takie podcięcie to istna przeprawa :-) ;D

całuski gorące  :-) ja jutro kolejny mecz gram , ale na szczęście tym razem w domu :-) nie muszę nigdzie jechac :D trzymajcie kciuki :-) pozdrawiam gorąco

Offline Izabela82

• zapaleniec
  • data ślubu: 03.07.2010
« Odpowiedź #485 dnia: 31 Sierpnia 2001, 11:35 »
Ja bym Cię widziała raczej w ciepłym odcieniu złota z butelkową zielenią to tego gęste czarne rzęsy( lub kępki w zewnętrznych kącikach oczu, żeby wyciagnąć oczy na kocie spojrzenie), :-* :-*

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
« Odpowiedź #486 dnia: 1 Września 2001, 03:42 »
Żadnych znajomości na Śląsku nie mam to nie pomogę, mój makijaż był super zrobiony ale 100km od Krakowa, więc na Śląsk to jeszcze dalej.
Ze ścięciem włosków drastycznie to może się wstrzymaj aż znajdziesz osobę która będzie Cię czesała, oceni jakiej długości potrzebuje.

Trzymam kciuki za mecz i zostawiam  :-* :-*

Offline moniq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #487 dnia: 1 Września 2001, 03:50 »
ja też nie mam pojęcia co chcę mieć na głowie
mam koleżankę która robi makijaż ale nie mam pojęcia jak bo nie robiłam u niej, w lutym idę na próbny makijaż jak mi się nie spodoba to wybiorę się do niej
Dziękujemy

Offline patik

• entuzjasta
« Odpowiedź #488 dnia: 1 Września 2001, 05:43 »
Kinia trzymam kciuki za mecz- mam w tym swoj maly interes :P Łukasz wzial mnie dzisiaj do totomixa i obstawiałam heheh :)
postawiłam na Was wieć wiesz :D:D:D:D:D:D:D

buziaki ;*

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #489 dnia: 31 Stycznia 2010, 20:43 »
Dlatego najlepiej iść na makijaż próbny i zobaczysz czy po iluś tam godzinach się świecisz czy nie. Jeśli tak to musisz to powiedzieć kosmetyczce. Przede wszystkim w takich makijażach powinno się używać bazy matującej, która niweluje to świecenie się. No i może warto zaopatrzyć swój niezbędnik w chusteczki matujące :)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #490 dnia: 31 Stycznia 2010, 21:44 »
Mi się również podobasz w fiolecie ;D Aczkolwiek.. masz ciemną oprawę oczu...a może poszłabyś w jaśniejsze kolory? Brzoskwiniowe? Morelowe? Jasnymi cieniami też można zrobić mocny makijaż ;) ;)

Offline kiniadg

• entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
« Odpowiedź #491 dnia: 31 Stycznia 2010, 23:24 »
patik :  brawo pati :-) świetnie obstawiłaś :-) dobry wybor :-)
izabla82  i mka  ciekwe pomysły :-) może uda mi się coś pokombinować. :-)
ejotek  oj szkoda że tak dalko :-) nie ma ja sprawdzona osoba ;D
moniq  koniecznie zdaj relacje jak poszło na próbnym :-)
mysikróliczek a co to za chusteczki matujące? nie slyszałam o takich... ?

Mecz wygrany... :-) póxniej pojechaliśmy do teścia na urodziny i do sklepu po żyrandol do sypialni :-) jutro przywożą nam mebelki i sypialenka będzie gotowa  :skacza: :skacza:   nie mam za bardzo aparatu żeby zdjęcia zrobić i wam pokazać... nie wychodzą kolory takie jak powinny z telefonu ;/ a aparat normalnego jż nie mmy... oddaliśmy rodzicom, a my za jakiś czas kupimy sobie lustrzankę :D

zastanawiałam się nad zaproszeniami... myślałam o takich ze zdjęciem :-) może coś wyszukam, to wam pokażę... pora wreszcie je zamówić :D

jutro pewnie cały dzień i noc będę w nowej sypialni, a tam internetu nie ma , więc pewnie mnie nie będzie :-) causki gorące da wszystkich ;D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #492 dnia: 1 Lutego 2010, 08:16 »
Gratuluję wygranego meczu  :)
Myślę, że makijaż próbny warto zrobić, przynajmniej będziesz wiedzieć co i jak...
Czekamy na próbki zaproszeń  ;D

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #493 dnia: 1 Lutego 2010, 14:03 »
To są takie bibułki, które wchłaniają nadmiar sebum i zapobiegają błyszczeniu się. Możesz użyć przed nałożeniem pudru.. ale i np w trakcie imprezy jak czujesz, że zaczynasz się świecić. Przykładasz do strategicznych miejsc i już. Matują skórę bez niszczenia make-upu :)

Czekam na fotki zaproszeń :)

Offline moniq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #494 dnia: 2 Lutego 2010, 20:01 »
zdam relację z makijażu
gratuluję wygranej
Dziękujemy

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #495 dnia: 3 Lutego 2010, 09:01 »
gratulacje :)

Offline kiniadg

• entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
« Odpowiedź #496 dnia: 4 Lutego 2010, 00:22 »
witajcie :-)
jedna noc przedłużyła się do dwóch :D:D:D było cudownie spać sobie w swoim wielkim łóżku :-) ja jestem przyzwyczajona do małego, a teraz na tym małżeńskim, to mam wrażenie , że jestem kilometry od mojego R... co się przebudzę, to szukam go na drugim końcu łóżka ;D;D;D trochę się nie wyspałam, bo mamy zwyczajną kołderkę narazie i jak R przekręca się na bok w swoją stronę materaca, to razem z kołdrą... ja zostawałam co chwilę odkryta ... do tego jeszcze przeziębiona i "pociągająca" (nosem)   ;D w końcu o 3 w nocy wstałam i poszłam do drugieg pokoju, po drugą kołdrę :-) to było zbawienne ;D jak tylko mocno się opatuliłam i było mi cieplutko, to bez problemu usnełam ;D wreszcie :brawo_2:

rano wstałam, zrobiłam sobie i mężulkowi śniadanko :-) i zwiałam na trening, a R do pracy  :-)

jutro jadę do Muszyny na mecz. Gramy w piątek, a jak wrócę, to znów prosto do gniazdka jadę :-) jak  rano wstanę , to zabieram sie za robienie torta dla mojej mamuni na urodzinki :bukiet: :bukiet: :bukiet: i jakiejś sałatki , bo goście przyjadą :-) już nie muszę się czaić przed mamą, żeby nie widziała torta :D mogę spokojnie robić go w gniazdku :-)

Co do zaproszeń... patrzyłam mniej więcej na allegro ... różne są... baaardzo różne, a ja szukam w miarę tanich... dlatego wbralam takie np. ze zdjęcem :-) za 1.80 zł  ;)  wydaję mi się , że nie jest to dużo... podali różne przykładowe kartki ...  np.

mniej więcej starałam sie dopasować nasze zdjęcie :-) tylko bez cieniowania... poprostu wkleiłam, więc nie widać żeby jakoś fajnie to wyszło :D ale przynajmniej można porównać :-)  jak by coś podobnego było na zaproszeniach ...

całuję was gorąco  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline justys0101
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #497 dnia: 4 Lutego 2010, 08:07 »
Ja skłaniam się bardziej ku tradycyjmym zaproszeniom - bez zdjęć. Ale to drugie całkiem ładne :) Kolorystyka również.

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #498 dnia: 4 Lutego 2010, 09:28 »
A mi się bardziej nr 1 podoba :)

Offline kaamila

• entuzjasta
  • data ślubu: 10.07.2010
« Odpowiedź #499 dnia: 4 Lutego 2010, 14:40 »
Ja też jestem za pierwszym zaproszeniem.  ;D
A kolor makijażu proponuję brudny róż z drobinkami świecącymi, i na końcach powiek przyciemnić ciemniejszym cieniem.  ;D
Bibułki matujące świetna sprawa. No i baza pod podkład matująca obowiązkowa. Ja też mam taki problem, że mi się nosek świeci, więc nie wyobrażam sobie makijażu ( tym bardziej weselnego ) bez bazy matującej. :P

Ale najlepiej idź jak mysia radzi na próbny makijaż i pobądź w nim parę godzin, żeby zobaczyć efekt ;D
Pozdrawiam

Offline moniq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #500 dnia: 4 Lutego 2010, 18:53 »
mnie się zaproszenia ze zdjęciem za bardzo nie podobają
ja za standardowe skromne i proste dałam 1,39 na allegro
Dziękujemy

Offline kiniadg

• entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
« Odpowiedź #501 dnia: 4 Lutego 2010, 19:57 »
hihih :-)
to jest to samo zaproszenie :-) tak na próbę tylko wkleiłam nasze zdjęcie... jak już to chciałabym , żeby wyglądało kolorystycznie tak jak na tym pierwszym zdjęcie (czyli tak jak robi to ta firma;D) i takie wpasowane w tło . A w tle nasze imiona :D;D Jak już z naszeym zdjęciem mielibyśmy robić, to takim innym... czyli jak się całujemy, a nie uśmiechamy do aparatu... to akurat jest pierwszy pocałunek małżeński ;D ze ślubu cywilnego ;D

Ja właśnie jestem w Muszynie... pieknie tu jest... tak oświetlone miasteczko i tyle turystow... jutro gram mecz :-) wieczorkiem poszukam sobie na necie nażuty na łóżko do sypialni i przepis na torcik dla mojej mamuni na sobotę :D

muszę lecieć na kolację :-) pozdrawiam was gorąco :-)  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline moniq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #502 dnia: 4 Lutego 2010, 20:59 »
smacznego i dobranoc
Dziękujemy

Offline patik

• entuzjasta
« Odpowiedź #503 dnia: 4 Lutego 2010, 21:29 »
Kinia  :Wzruszony: :Wzruszony: :Wzruszony: :Wzruszony: :Wzruszony: :Wzruszony: :Wzruszony: :Wzruszony:
ślicznie te zaproszenia wygladaja...
pierwszy pocalunek malzenski- jak to pieknie brzmi!!

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #504 dnia: 5 Lutego 2010, 12:25 »
mi też się nie bardzo podobają zaproszenia ze zdjęciem... ale jeśli już takie chcecie to ta fotka super pasuje :) fajnie, że wybraliście zdjęcie Waszego pierwszego pocałunku jako małżeństwo :)

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
« Odpowiedź #505 dnia: 5 Lutego 2010, 20:43 »
Też nie lubię fotek na zaproszeniach, ale fajne zdjęcie wybrałaś, więc jeśli Wam się podoba to najważniejsze :)

I najlepsze życzenia dla mamusi, mój tato 1.02 miał 55 :)

Offline epox

• maniak
  • data ślubu: 18.08.2007 ... podejście x uda sie?...
« Odpowiedź #506 dnia: 6 Lutego 2010, 13:57 »
a ja uwielbiam takie zaproszenia,my robilismy swoje sami,jak umielismy tak zrobilismy,a ile zabawy było przy tym  ;D moze nie były i ładne,ale dla nas były cudowne hihi... :luzak: :los:

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #507 dnia: 10 Lutego 2010, 10:03 »
tez nie lubie zaproszen z fotkami ;)

Offline kaarolinka

• ciekawska
  • uzależniony
« Odpowiedź #508 dnia: 10 Lutego 2010, 12:21 »
zaproszenia bardzo mi się podobają :)
oglądałam wczorajszy mecz :)naprawdę niewiele brakowało :)następnym razem wygracie :przytul: :przytul:tylko że teraz macie wyjazd do Włoch prawda?Trzymaj sie :-* :-* :-*

Offline kiniadg

• entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
« Odpowiedź #509 dnia: 11 Lutego 2010, 00:02 »
Witajcie :-)
tak sobie myślałam o tych zaproszeniach... a przyszło co do czego, to poszłam do sklepu i kupiłam jedne z najprostrzych :D już w piątek po meczu, jadę do rodzinki do Limanowej te pierwsze zaproszenia już rozdać :D  ;D ;D ;D ;D

jupi :-) już się nie mogę doczekać ;) tak sobie pomyślałam, że ja jak dostaję takie  zaproszenie ślubne , to przeczytam i albo ląduje w koszu, albo jak mi szkoda, to gdzieć wrzucam i zapominam ...  więc stwierdziłam, że po co będę trikować i wybierać niewiadomo jakie zaproszenia, jak mogę kupić zwykłę , a też przecież ładne :D :D :D

kaarolinka - no faktycznie mało brakowało :-) teraz w poniedziałek lecimy na rewanż do Włoch :-)

dzisiaj pojechaliśmy do Ikei po lampki do naszej nowej sypialenki :-) kupiliśmy zwyczajne :-) a później jak wracaliśmy, to tak wyszło, że kupiśmy panele na przedpokój   ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D  hahahahah
niezły wypad  ;D  takie panele, które wyglądają jak płytki :-) do złudzenia je przypominają :-) fajny trik ... :D  jutro do południa R je położy i już będzie kolejny krok do upiększenia naszego gniazdka ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

dzisiaj byłam u fryzjarki pytać się o fryzury ślubne... pójdę do niej się czesać, bo bardzo dużo ludzi mi ją polecalo, a na dodatek mam ją po drugiej stronie ulicy :-) nie musiałabym dojeżdżać.. chciałam sie umówić dzisiaj na zwykłe podcięcie , tak żeby przy okazji pogadać sobie , ale niestety jedyny wolny termin ma w nastepnym tygodniu... muszę się do niej umówić , jak będę wiedziała kiedy mam wolną chwilę ;D  fajnie... bym miała kolejną sprawę z głowy
Jeszcze się zastanawiam nad makijażem i tą dziewczyną do śpiewania w kościele :-)  dobrze, że chociaż z pazurkami nie mam problemu,  bo mi moja siostrzyczka zrobi ;-) nie muszę się umawiać. Mimo, że w salonie ma cały czas tłok, to dla mnie będzie zawsze miejsce ;D ;D ;D

Buziaczki dla wszytkich