Autor Wątek: 03.07.2010 ... STEP BY STEP, DAY BY DAY Krysi i Rafała  (Przeczytany 37507 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Odp: 03.07.2010 ... STEP BY STEP, DAY BY DAY Krysi i Rafała
« Odpowiedź #930 dnia: 30 Czerwca 2010, 08:27 »
A ja nie widzę zdjęcia  :'(
Uważaj na siebie!  :-*

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
« Odpowiedź #931 dnia: 30 Czerwca 2010, 08:33 »
Ja też nie widzę   :'(

Offline kiniadg

• http://forum.e-wesele.pl/index.php?topic=21353.0
  • entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
  • data ślubu: 03.07.2010 Maxim
« Odpowiedź #932 dnia: 30 Czerwca 2010, 09:29 »
To jeszcze raz zapodam zdjęcie :-)

i lecę na trening ,a po treningu już raczej nie wejde na forum... poprostu pakuję się szybko , ide na obiad. Do tego jeszcze niestety wyskoczyła jakaś konferencja prasowa, ale to jakieś 40 minut i wyruszam do DOMKU !!!
 :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza:

Offline kkotek
  • maniak
  • data ślubu: 13.09.2008
« Odpowiedź #933 dnia: 30 Czerwca 2010, 21:37 »
I dalej nie widać  :'( :'( :'(

Szczęśliwej podróży  :-*
Kajetan  *† 31.12.2015 (15 tc)
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline kiniadg

• entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
« Odpowiedź #934 dnia: 1 Lipca 2010, 07:52 »
JESTEM W DOMKU !!!

Właśnie lezę sobię  na mom kochanym łóżeczku z mężulkiem u boku :-) na prawdę nic więcej do szczęścia nie jest mi potrzebne :-) Ślub za 2 dni,a  ja nadal nie czuję klimatu ogóle :-) Znów się nie wyspałam.... poprostu 4 godzinki snu i panowie stwierdzili, że będą kosić  trawniki pod oknami  >:(

Wczoraj fajnie się jechało... przejechałam ponad 600 km, i już widziałam tabliczkę Dąbrowa Górnicza a tu zza krzaków wyskoczył pan policjant  :o aż się przestraszyłam, bo  to był mój pierwszy raz...jeszcze mnie nie złapali... okazało się, że było ograniczenie do 50 :-) ja na szczęście :P :P dopiero się rozpędzałam od świateł .  Strzelił do mnie jak miałam 85 km/h :) alleluja, bo od poznania jechałam prawie cały czas 180 km/h ;D   ;D ;D  dobrze , że czasem oglądałam uwaga pirat, to wiedziałam jak cała procedura wygląda :) Na szczęście pan policjant był bardzo miły :-) mowię mu skąd jadę i po co.... że przejechałam już 600 km ,i zostało mi 5 minut do domu .... że za dwa dni mam ślub, że narzeczony już czeka na mnie, bo wracam z obozu załadowana :-)  :blagam:  on sie trochę przekomażał i pyta się jaki mandat chcę... na to ja , że malutki, minimalny :-) hihihi  ;D ;D ;D  więc zaczął wypisywać :-) zatrzymał się przy kwocie... ja zestresowana , a on napisał.... 50 zł za przechodzenie w mijescu niedozwolonym przez jezdnie ;D :cancan: póxniej pyta się czy chcę pkt (a miało być ich 6  :o :o :o ) moje pierwsze ... jak myślicie ? co odpowiedziałam ? ..... oczywiście, ze NIEEEE :-) i wiecie co.... NIE DOSTAŁAM  :Najlepszy:  uff :-) więc skonczyło się , na prezencie ślubnym od panów policjantów w wysokości -50 zł ;D ... jeszcze się okazalo,że ten policjant zna własciciela sali weselnej naszej :-) ( pytał sie gdzie wesele mamy ;D )

ok. Mam maaaase spraw do załatwienia dzisiaj :-) ... może uda mi się wieczorem wejść, ale nie obiecuję ... mam maasę spraw do załatwienia... np... odbieram dzisiaj moja suknię z salonu  :Tuptup: :Tuptup: :Uu: :Uu: :Uu: :Uu: odbiorę ją .... przymierze w domu (żeby bliźniak nauczył się ją zakładać) i ruszam do kosmetyczk :-) potem zakupy, zawieżć na salę wódkę, kupic prezent dla siosry Rafałka, kupić prezent dla rodziców, na podziękowanie , naszykowac niezbędniki , pojechac do pana od autokaru, skontaktować się z dekoratornią bo nie doszła jeszcze paczka od nich, :) itd. itp :-) narazie wszystkiego nie pamiętam.... mam na lodowce... jak pójdę robić śniadanie, to sprawdzę :-)ffaktem jest , ze jak się wyrobię ze wszysstkim, to będzie na prawdę dobrze :)

na koniec jeszcze ta suknia :-)  podpisana "Suknia gotowa, jeszcze tylko 4 dni"    - z naszej klasy :-)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #935 dnia: 1 Lipca 2010, 08:04 »
No ładnie z tym mandatem ::) ::) ::) Miejmy nadzieję, że nie przeczyta tego nikt z przełożonych tego policjanta :D :D :D :D
Ciesze się, że dotarłaś cała do domq..teraz tylko poślubisz swojego męża :drapanie: i całe życie przed Wami :D :D :D
 :-* :-* :-* :-*

Offline justys0101
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #936 dnia: 1 Lipca 2010, 08:07 »
Suknia boska  :D ;) :-*

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
  • data ślubu: 03.10.2009
« Odpowiedź #937 dnia: 1 Lipca 2010, 10:04 »
super ta sukienka....  :P idealna....
dobrze że pierwszy prezent tak niski i bez punktów... ;D

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
« Odpowiedź #938 dnia: 1 Lipca 2010, 11:06 »
O proszę a jednak znajdą się jeszcze policjanci ludzie :brewki:

Suknia boska, na pewno zrobiła furorę :)

Offline m_lena

• uzależniony
« Odpowiedź #939 dnia: 1 Lipca 2010, 12:19 »
ojjj uwaga pirat-ka na drodze!!! ;)
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #940 dnia: 1 Lipca 2010, 13:16 »
Suknia bomba - musze się nam nią zastanowić  ;D

Prezent pierwszy już masz :)

:-*  :-*

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
« Odpowiedź #941 dnia: 1 Lipca 2010, 13:58 »
Oj to fajnie,że trafiłaś na takich zyciowych Panów policjantów  ;D ;D ;D
A to zdjęcie wymiata!!!Nie wierzę,ze ktoś dał się nabrać że to Twoja kieca  :D :D

Offline KaroLLA K.J K.G
  • zapaleniec
  • data ślubu: 28.08.2010
« Odpowiedź #942 dnia: 2 Lipca 2010, 14:15 »
Krysia Łobuzie :) to ja tu Twój watek szerokim łukiem omijam żeby nie musieć Ci ściemniać, że koleżanka nie dała rady i tp bo ściemniać nie lubię a Ty i tak wymusiłaś w końcu na rodzicach prawdę o dziewczynie do śpiewania :):) pięknego ślubu i szalonego wesela Kochana. a ja sobie wszystko tak poustawiałam, że będę na ślubie jupi nawet nie wiesz jak się cieszę :)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #943 dnia: 2 Lipca 2010, 14:32 »
Krysiu, to już jutro!  ;D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
« Odpowiedź #944 dnia: 2 Lipca 2010, 14:38 »
Trzymam jutro kciuki,żeby wszystko poszło po wasze myśli!!!  :-*

Offline kiniadg

• entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
« Odpowiedź #945 dnia: 2 Lipca 2010, 16:14 »
witajcie...
wskoczylam na chwilkę...
cały dzień biegam.... wczoraj jadzia robiła mi w nocy pazurki u nóg i na dłoniach :-) wyszło nam w taki sposób, że o 3 poszłyśmy spać ;D

Ja dalej nic się nie stresuję..... zaraz idziemy na spowiedź, potem korona, pierwsi goście już przyjechali, to mam nadzieję, że jakoś wreszcie do mnie dotrze co to za dzień :-)

Wczoraj odebrałam suknię.... jest BOOOOSKA i taka.... hmmm..... MOJA !!! ;D

Karollka :-) no proszę :-) to tego nie wiedziałam , że od Ciebie :) suuuuper :-) strasznie się cieszę :-) bliźniak też się nie wygadał, że cokolwiek wie :-) myślałam, że w spisku są tylko rodzice :-) hahahaha  :) w takim razie dziękuję ci kchana za pomoc :) i tą całą konspirę :) ja uwielbiam niespodzianki :) i bardzo mi będzie miło jak nas odwiedzisz :)

Dziewczyny, ja z tego wszystkie nie wiem czy mam wszystko już dopięte  :) wielu rzeczy nie wiemy :-) hahaha :) zapomniałam poprostu co jest mi jeszcze potrzebne :-) jak ślub wygląda :-)

Wczoraj byliśmy zawieźć alkohol na salę i okazało się, że mama R zagadała z właścicielką i dostaliśmy w prezencie białe ubranka na krzesła :-) jest pięęęknie :)

CO do prezentu dla rodziców, to nic nie wymyśliliśmy :-) miały być cyfrowe ramki na zdjęcia , ale nie chcemy dziadostwa kupować, a taie fajne kosztują już troche pieniążków :-) więc zostało na wielkim bukiecie czerwonych róż :-)

Muszę lecieć :-) nie wiem jak to będzie... czy zdążę jeszcze wejść :-) ale postaram się :-)

buziaki kochane :-)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #946 dnia: 2 Lipca 2010, 16:24 »
Już teraz trzymam kciuki, żeby wszystko się udało!!  :-* :-* :-* :-*

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
  • data ślubu: 03.10.2009
« Odpowiedź #947 dnia: 2 Lipca 2010, 17:38 »
Krysiu ja poczułam że to TEN dzień dopiero jak suknię założyłam.... ani fryzura ani welon ani makijaż...nic na mnie tak nie zadziałało....
będzie cudnie zobaczysz, a ja nie mogę się doczekać na fotkę Ciebie jako panny młodej
ja myślę że do tych róż możecie powiedzieć rodzicom że po ślubie dacie im albumy z fotkami i będą zadowoleni, nasze mamy dostały i do tej pory mile wspominają, że nie wydawaliśmy zbędnie kasy na pierdoły tylko dostały coś fajnego