Przepraszam was bardzo
hihi , każdego posta zaczynam od przepraszania, że mnie długo nie było
tym razem miałam najbardziej konkretne powody
Jak już pisałam przez cały czas szukaliśmy mieszkania
byliśmy bardzo zalatani , ale opłaciło się !!!! ZNALEŹLIŚMY !!!!!!!! BARDZO NAM SIĘ SPODOBAŁO
PIEKNE TRZY POKOIKI, DO KTÓRYCH NA UPARTEGO NIE TRZEBA DOPŁACAĆ
BYŁO STRAAASZNIE DUŻO ZALATWIANIA... dużo szukania kogoś kto da nam kredyt. Jesteśmy dośc wymagającymi kredytobiorcami, gdyż mój R ma umowe zlecenie narazie, a ja kontrakt sportowy. W normalnych ofertach banku nie byłoby to proste, ale wszystko przecież da się załatwić !!!
Znaleźliśmy doradcę kredytowego z Wrocławia
!!!! załatwi nam kredyt na baaardzo fajnych warunkach…. Oczywiście tak jak mówiłam wcześniej bierzemy ten z dopłatami dla młodych małżeństw !!! Więc trzeba było szybko załatwiać ślub…. Stanęło na tym że dokładnie za tydzień w poniedziałek będę już ŻONKĄ !!!!
To był najszybszy termin jaki się udało zaklepać. Później zrobimy małą posiadówkę w domu z rodzicami i rodzeństwem (mam tak dużą najbliższą rodzinkę że będzie nas 20 osób w mieszkaniu )
Wczoraj cały dzień szukałam jakiegoś ubranka… chciałam jakiś zwykły kostium elegancki, a znalazłam fajną, białą sukieneczkę, taką do kolanka…
będę miała mini suknie ślubną
Powiem wam że troszeczkę się stresuję, tym wszystki… już podpisałam papiery o zmianę nazwiska … mało tego dzisiaj wyjechałam na obóz i wrócę dopiero w niedziele w nocy, więc musiałam już dzisiaj podpisać papiery do kredytu… było to dla mnie strasznie dziwne, ale musiałam się już podpisywać nazwiskiem mojego R
baaardzo dziwne uczucie !
nie wiem jak się przyzwyczaję
na razie muszę zmykać, bo na trening lecę. Jak będę teraz na obozię, to będę miała więcej czasu żeby wchodzić na forum