werka23 zapraszam

My wczoraj zamówiliśmy tort i ciasta

Tak jak pisałam wybraliśmy cukiernię "Marysieńka". Obsługa cudowna, dostaliśmy mnóstwo ciastek do degustacji, aż mnie

po wyjściu

. Ceny bardzo atrakcyjne, zmieściliśmy się w moim ciastowym budżecie

. Tort będzie kwadratowy, dwupiętrowy, w mlecznej polewie z niebieskimi-jadalnymi kwiatuszkami na wierzchu

Smak- czekoladowy z wiśniami. Taka wersja podobała nam się najbardziej. Z ciast wybraliśmy dla wszystkich po kawałku sernika, 1/3 blachy kołocza śląskiego (BTW- nawet nie wiedziałam, że to tradycyjny śląski wypiek

) i makowca z serem. Do tego 40 kawałków pyyysznego tiramisu i jako "drobnicę" ptysie ze śmietaną i lukrem

Pyyycha

. Także odhaczyliśmy kolejną rzecz na liście....
Najgorsze jest to, że .... nie przyszło awizo więc nie mam tego pieprzonego papieru z sądu, a dziś MUSIMY iść do USC

Mam taki pomysł, że pójdziemy do tego urzędu z tym co mamy i nie wyjdę stamtąd dopóki ktoś mi tego terminu nie potwierdzi!!!! To jest jakaś paranoja,że nie możemy później donieść jednego papierka !!! Mamy dowody i akty urodzenia. Przysiegam, że przykleje się tej babie w urzędzie do nogi i nie wyjdę jeśli mnie nie wpisze długopisem na ten termin !!!!! Muszę dziś wieczorem potwierdzić termin dziewczynie, która robi nam zaproszenia- bo jutro idą do produkcji i wysyłki do mnie!!! Muszę je dostać przed Wigilią !!!! Także do samych świąt będę mieć nerwówkę....

Głupia poczta polska!!!!!