Witam sobotnio
Oponka ja choć juz miałam wybrane jakie kupuje kosmetyki to jednak czasami sobie jeszcze je przeglądam na necie i ciężko jest się trzymać jednej wersji

Czytałam o mydełkach i te dziecięce właśnie są polecane bo są dużo delikatniejsze. A przecież mydełko ma myć. Po kąpieli po to używa się oliwki czy jakiegoś mleczka aby ciałko nawilżyć.
Olucha to jest święta racja - z pewnością z czymś się przesadzi, ale jak człowiek jest pierwszy raz w takiej sytuacji to skąd ma tak na prawdę wiedzieć co się przyda i sprawdzi a co nie? Wszystko trzeba przejść samemu i się przekonać bo każdy poleca co innego i z tego właśnie wychodzi zakup rzeczy, które potem mogą się nie przydać
Ilona szczerze Ci przyznam rację

Choć pewnie i tak w swoim czasie będziesz pytać bo mimo wszystko co jakiś czas masz aktualniejsze wersje

A tak właśnie a propo: może założysz wąteczek w potyczkach??
Kasia-Wrocław dzięki za podpowiedź - zapiszę sobie i kupię Disnemar
agaga a mydełko Oilatum nie ma podobnych właściwości co płyn? Czyli tak nie nawilża? No oliwka jest niestety tłusta i trzeba szorować

Sama przyjemność

A my wczoraj po obiadku pojechaliśmy do teściów - już nie do samej teściowej bo wczoraj po 5 miesięcznej nieobecności teściu wrócił z morza

cieszył się do brzuszka

Poza tym jak już pojechaliśmy to humor mi się poprawił

No i dobrze, w końcu jakoś zajęły się moje myśli

I jeszcze chciałam Wam coś pokazać, co znalazłam wczoraj na necie i tak strasznie mi się spodobało, że normalnie zapałałam miłością pierwszą do tego a co najlepsze, to R. też jak mu pokazałam. A mianowicie:

Ma wyjmowane szczebelki, rozmiar 140x70 a do tego zmienia się w tapczanik:

I teraz mam zagwozdkę

Bo łóżeczko jest z kolorem białym a ten biały nam do niczego nie pasuje... Dla przypomnienia wkleję Wam kawałek pokoju z tymi nowymi komodami co ostatnio kupiliśmy. Łóżeczko będzie stało obok tej komody po prawej stronie:

I teraz ja się wacham a R. nie. Mówi, że poprzyklejamy ozdoby na te szafki aby bardziej się komponowało i będzie ok. Korci mnie strasznie, ale nie chcę aby to wyglądało na wszystko z innej parafii... A z drugiej strony to jak się zmienia w tapczanik to już nie ma białego tylko samo różowe... Co Wy o tym myślicie??