Alex mi te pełne boki nie przeszkadzają

Mogą być
toscansun no teraz to już Ci będzie coraz trudniej nadrobić z małym krasnalem u boku ale cieszę się, że zaglądasz!!
Agnieszka_J waga Mikado Boston to o ile dobrze pamiętam 14 kg - nie mało, ale wierzę, że będzie stabilny i dobry a mimo wagi poradzimy sobie
Gabiś
Agaga o to super, że masz ten wózek! A kupywałaś prosto od producenta czy przez allegro? Nic nie skrzypi? Buja się dobrze? A brałaś śpiworek do tego?
Teraz w sumie chyba już biorę pod uwagę tylko te 2 pierwsze kolorki, ale ten czerwony jakoś mnie kręci

No i generalnie chciałam napisać wieści powizytowe

Wszystko cudnie, mocno zamknięte na 4 spusty, Mała już jest nisko schowana przy spojeniu łonowym - aczkolwiek mi się wydaje że ona jest ciągle wysoko - ja jej tak wysoko nie odczuwałam, ale pewnie dlatego chodzę jak kaczka

Kluseczka ma już 2200 i lekarz potwierdził, że dziewuszka

Wody w normie, łożysko juz ma 2 stopień dojrzałości i na dzień wczorajszy lekarz twierdzi, że spokojnie dochodzę do dnia terminu - choć oczywiście wszystko sie może zdarzyć, ale w grudniu na pewno będę jeszcze z brzuchem

Następna wizyta 29 grudnia

Myślałam, że pod koniec ciąży a już przynajmniej po 30 tygodniu wizyty będą częściej a tu jednak nie. Może dlatego, że nic sięnie dzieje i wszystko jest ok?
A i co najlepsze - od ostatniej wizyty 4 tygodnie temu przytyłam tylko 1,5 kg