Alantan oczywiście na liście mam, tylko to do codziennego użytku takiego podręcznego, więc na listę go tutaj nie wciągałam

Gaziki na liście też są

A teraz lista pytań:
1. A tą solą fizjologiczną codziennie się przemywa oczęta rano czy na wieczór? Czy i rano i na wieczór?
2. A twarzy nie można przemywać zwykłą wodą przegotowaną? Trzeba tą solą fizjologiczną?
3. Ta woda morska w spreju to która lepsza? Marimer czy Disnemar? Takie znalazłam na necie.
4. W ogóle nosek czyści się tylko raz dziennie?
5. Najpierw się odciąga fridą a potem używa tej wody morskiej czy odwrotnie?
6. Te czopki przeciwbólowe viburcol to one są bez recepty? Lepsze to czy paracetamol?
7. Na co spirytus salicylowy?
8. Czopki glicerynowe są jakieś specjalne dla dzieci czy po prostu daje im się taki czopek normalny bądź kawałeczek?
9. Jaki syropek na gorączkę?
10. Rumianek do picia? Na co? Dla mnie czy dziecka?
11. Koper włoski jest na bąki? A czy jak się karmi piersią to też w razie potrzeby daje się do picia ten koper?
Sorki, że zadaję tyle pytań i to w dodatku głupich, ale wolę wiedzieć wcześniej niż potem gorączkowo wszystko szukać
Magda dlatego ja z tą ciotką wpadłam w polemikę, że takie zabobony sa generalnie guzik warte bo u jednego się sprawdzi a u drugiego nie, ale ona uparcie swoje, że tak jest
Oponka o tym zielu świetlika to nie słyszałam, muszę sobie zapisać. Na pewno dopajać bez potrzeby nie będę. Jak dziecko jest na piersiowym to przecież nie trzeba dopajać niczym, nie? Chyba, że będzie na sztucznym no to chyba wtedy?
Ania nie chce o tym pisać, przynajmniej na razie. Teraz idzie weekend więc, będzie lepiej... Ale od poniedziałku znów pewnie będzie to samo... Jak będzie to trwało dłużej to wtedy z pewnością napiszę...
A w SR z pewnością mówili ale o opiece noworodka było teraz we wtorek akurat jak my pojechaliśmy na IP co by sprawdzić ta małą ruchliwość Kluski.
zupcia oj uśmiać się można, tyle że ja zrobiłam się w ciąży ciut bardziej nerwowa i szybciej się wpieniam

hehehe, a jak mi się podnosi ciśnienie to od razu chętnie bym mówiła jakieś niecenzuralne słowa a do starszych i zwłaszcza że to rodzina to jakoś nie wypada