Haniu ona albo kopie albo się wyciąga i przeciąga

Już to znam

Najlepsze jest jak wypnie pięte i z całej siły przejedzie po skórze z 7 cm

to jest dopiero cudne uczucie

Na razie kosmetyki będą Hippa

A teraz relacja z dzisiejszego dnia

Na SR nie dotarliśmy bo trochę przestrachałam się tym, że Mała tak kiepsko się rusza, zadzwoniłam do mojego gina i on powiedział, żeby pojechać na IP zrobić Ktg.
No to pojechaliśmy. I podczas ktg Mała oczywiście zaczęła się ruszać, aż mi było głupio trochę przed lekarzem i położną bo ja tu w strachu że się nie rusza (nic nie działało ani słodkie ani nic) a tu psikus...
A więc ktg wyszło ok, potem badanie na samolocie - macica i szyjka strasznie wysoko że lekarz ledwo dosięgał i tu też wszystko ok.
Potem zrobił usg, wymierzył wszystkie wymiary no i niezła jest różnica w tygodniach między każdą częścią ciała ale nie martwię się bo ma się wyrównać no i nasza Kluska waży 2 kg

No i dalej pozostaje Natalką

nic nie wyrosło

A więc ze SR nie wiem nic a w sumie najbardziej chciałam dziś być bo było o pielęgnacji noworodka, a tu wyszło jak wyszło, ale przynajmniej się uspokoiłam że wsio ok.
Potem znów Mała miała przestój w ruchach, ale teraz zaczyna się rozkręcać.
Także widać niby mogła mieć spokojniejszy dzień, ale generalnie od rana do tej godziny 14 to nawet chyba 10 ruchów nie było... a do tego takie strasznie delikatne... najważniejsze, że wsio ok!