witajcie kochane, ja to nie lubie ogladac swoich zdjec, az sie denerwuje jak wyjde na slubnych.
ze spraw slubnych, to nie dzieje sie w sumie nic, mama byla u krwacowej i powiedziala, zebym wyslala jej mailem wymiary i uszyje mi to
bolerko, a jak przyjade to tylko w 2 tygodnie mi dopasuje, w sumie w tydzien, bo pracuje do konca sierpnia tylko.
w cukierni rowniez byla i pani jej powiedziala, ze owszem moga takiego
torta zamowic, ale my sobie sami bysmy musieli na sale dowiezc z cukierni i ulozyc na stelazu, bo tort by dojezdzal z innego miasta do mojego a stamtad juz na moja reke dostawa, a poza tym kobitka nie polecala tortow z tej cukierni, mowila, ze nie sa zbyt smaczne, klienci narzekaja podobno. wiec stanelo na tym, ze zrezygnowalismy z tej cukierni, wracamy do tej sprawdzonej, z ktorej wszyscy chwala, i wiemy ze sa pyszne. nie ma sensu gosciom podawac, cos co ladnie wyglada, ale jesc sie nie da. ale mama miala pytac, czy nie mozna by tego stelaza wypozyczyc do naszej cukierni, bo w tej naszej to tylko takie pietrowe, ktore wcale nam sie nie podobaja. okaze sie w sobote, jak bede dzwonila do mamy.
reszta spraw slubnych jak na razie w mojej glowie sie uklada.

nie wiele bedzie sie dzialo az do dwoch tygodni przed, bo wtedy bedziemy w polsce, a nie wiem, czy bede miala czas do was pisac, ale mysle, ze wieczorkiem zawsze zdam relacje tym, ktore wytrwaja, bo wiekszosc z was bedzie juz po wlasnych slubach.
och juz bym chciala jechac do polski, przymierzyc moja sukienke!!! a tu jeszcze 3 miesiace, no troche mniej 2 i pol.
a i moj narzeczony sobie wymysli, czym mooocno mnie zdziwil, ze chce
sesje narzeczenska przed slubem, przyznam sie, ze zobaczyl ktoregos dnia, jak ogaladalam jakas relacje tu na forum, z zeszlego roku, i ktoras z dziewczyn miala piekne zdjecia z takiej wlasnie sesji i bardzo mu sie spodobaly i sam sobie zazyczyl.
zdziwilo mnie to dosyc mocno, bo przeciez nigdy nie chcial nic ponadto co trzeba, taki moj minimalista, a tu wychodzi, ze wyjdzie nam razem 5 sesji!!! o jejku jak ja sie ciesze, uwielbiaqm zdjecia, bedzie co ogladac.
buziaki na dobranoc