Autor Wątek: "Człowiek bez miłości jest zgubiony w świecie obcych i wrogów"do 5.9.09 140 dni  (Przeczytany 79051 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline buraczek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 27.06.2009
buraczku

to juz 4 nie 5 miesiecy!! ;D

ojej, przepraszam za taką pomyłkę  :blagam:

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009

moj ma 32, tragiczny wiek ;)

no to juz wszystko jasne, moj ma 30, chyba w tym wieku faceci tak wydziwiaja. zwlaszcza dzisiaj.

niestety nie trzymalyscie chyba kciukow za mocno ;D i po raz kolejny nie dostalismy kredytu na samochod, co bylo ogromnym marzeniem mojego M, no i teraz niezbyt w domku przyjemnie, bo cala wina za to zostala zwalona na mnie. a nawet uslyszalam, ze gdyby nie to wesele i ten wydatek, juz dawno mialby samochod. ehh widocznie mu przeszkadzam w realizacji marzen. FACECI!!! upierdliwe dzieciaki, a moze to stres przedslubny?
ehh szkoda gadac,
uroki emigracji, nie mam nawet gdzie isc sie wyzalic, musze dusic w sobie, albo wyladowac na nim. albo na forum hehe.

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
pamela , powiedz ukochanemu, że na Allegro są super woziki za 500zł :) duże fiaty :) moje marzenie mieć taki wóz, rocznik 80, czyli mój :)

Buziaki na wieczór :

Offline pamela

• Chuck Norris
hehe takim to my raczej na wyspy nie zajedziemy ;D ;D

Offline japcio

• Chuck Norris
na wyspy szczęścia, owszem :)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
a co ma wiek faceta do marudzenia? ;)

Offline pamela

• Chuck Norris
moj tak ma, ze im starszy tym marudniejszy sie robi

Offline frezyjka81

• entuzjasta
  • Uwierzyć w Anioły nawet gdy ich skrzydła są czarne
  • data ślubu: 10.10.2009
Jejku! Nie straszcie tym marudzeniem mój L. ma 34 lata i jeszcze oznak marudzenia nie widzę...
Pamelko trzymaj się - kredyt rzecz nabyta nie teraz, to następnym razem!!! A jak Twój uważa, że to Twoja wina, to przypomnij mu, że dla niego rzuciłaś wszystko - od razu zmięknie. Buźka!!!

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
oj wspolczuje sytuacji! mam nadzieje ze nastepnym razem sie uda!

ja ogolnie czuje ze M w ogole nie musialby miec wesela, co gorsza nawet slubu. jemu jest z tym wygodniej a mi przykro, bo zawsze chcialam zeby to facet wyszedl z taka inicjatywa
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline pamela

• Chuck Norris
dokladnie wiem co czujesz...
a wiecie, w sumie troszke wydaje mi sie , ze im blizej slubu tym bardziej M. mieknie, taki sie robi "kochaniutki" oczywiscie w momentach kiedy nie marudzi, czasami sie takie zdazaja.
paoolko jestem pewna, ze twoj M. w glebi serca baardzo sie cieszy na slub z toba, bo to w koncu ciebie wybral na zone do konca zycia.

moze to marudzenie im przejdzie po slubie, bo juz nie beda mieli o czy marudzic. oby...
 :-* :-* dla wszystkich na dobranoc

Offline carollaa

• Chuck Norris
Hm, jak tak piszecie, to się zastanawiam, jak to z tym marudzeniem jest... Moj PM ma 29 i jakoś nie maruszi, chyba że ja jestem taka zakochana, że nie widzę, ale wolę by tak nie było ;)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
oj ja przez pierwsze 3 lata tego nie zauwazalam ale po 5 zaczyna mi to wadzic ;)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Mi się wydaje że to marudzenie to nie kwestia wieku tylko raczej charakteru  :) Podziwiam Was dziewczyny że wytrzymujecie z maruderami, mój póki co nie marudzi, ale to jest to czego chyba najbardziej u ludzi nie znoszę, marudzenia, zrzędzenia  :) co do ślubu to faceci generalnie przeżywają mniej, im tak na prawdę to całe wesele i oprawa wiszą, jeśli wykazują jakąkolwiek inicjatywę to tylko dla Nas  ;)

Offline japcio

• Chuck Norris
W naszym związku prawo do marudzenia mam tylko JA :)

Offline pamela

• Chuck Norris
no dzisiaj marudzenia koniec, pogadalismy sobie i nie ma juz marudzenia.
Hm, jak tak piszecie, to się zastanawiam, jak to z tym marudzeniem jest... Moj PM ma 29 i jakoś nie maruszi, chyba że ja jestem taka zakochana, że nie widzę, ale wolę by tak nie było ;)

poczekaj do 30 ;D ;D nie no oczywiscie to wszystko zarty, ale faktem jest, ze facet czasami denerwuje, marudzi i jest gorszy od kobiety, ktora ma @. ale tak jak oni z nami tak i my z nimi musimy wytrzymac.
buziaki wieczorne, jutro wkleje wam pare zdjec z dalszych przygotowan slubnych jak tylko ponadrabiam wszystkie watki.

Offline buraczek
  • Chuck Norris

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
jasne, że to zależy od faceta a nie od wieku ;) mój ma 36 lat i nigdy nie marudzi, ślubu chciał pierwszy i musiał mnie przekonywać... no i to on chciał wesela bo ja na początku wolałam przyjęcie ;)

ja bym z marudą nie wytrzymała bo sama maruda jestem  :P

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
nadrobiłam wątek :)
sukienka odważna :) buciki ładniutki. Pierścionek zaręczynowy też bardzo ładny :)
a teraz już będę na bieżąco.

Offline pamela

• Chuck Norris
castia   witaj serdecznie, ciesze sie, ze zawitalas i do mnie.

tak sie dzisiaj zastanawiam, czytalam taki watek o sukni na zmiane. co myslicie o tym, a moze tez bedziecie mialy? juz nie taka typowo slubna, bardziej do tancow, ale nadal biala, a moze szkoda pieniedzy?
tzn, mam na mysli taka na przebranie po 24.

Offline marta86star

• bywalec
  • data ślubu: 18.07.2009

Ja już mam suknię na przebranie. Nie przypomina ona wcale ślubnej, ale ja właśnie taką chciałam.

Możesz ją zobaczyć w innym poście https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=15811.0

Pozdrawiam

Offline pamela

• Chuck Norris
marta bardzo ladna, ja sie zastanawiam na razie, jezeli  bede sie przebierac, a jak nie to bedzie na poprawiny, nad takimi

i wszystkie znalazlam na allegro za w sumie przystepna cene.

Offline frezyjka81

• entuzjasta
  • Uwierzyć w Anioły nawet gdy ich skrzydła są czarne
  • data ślubu: 10.10.2009
Pamelko!
Ta pierwsza suknia jest niesamowita -dla mnie może być nawet ślubna!!! Pomysł z przebraniem sie po 24 nie jest głupi, ale z drugiej strony raz w życiu (przynajmniej z założenia ;)) zakłada się suknię ślubną i zastanawiam się czy nie szkoda przebiarać się z niej tylko po 5-6 godzinach. Pozdrawiam!!!

Offline pamela

• Chuck Norris
no wlasnie dlatego mam watpliwosci, a z drugiej strony nie za bardzo wygodnie bedzie tanczyc cala noc w takiej kiecce jak moja, no ale na taka sie wlasnie zdecydowalam, najwyzej kupie a jak nie zaloze to wrzuce spowrotem na allegro, no ale teraz ktora tu wybrac jak wszystkie sa piekne.

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
ja nie będę przebierać sukienki...trochę mi szkoda kasy, a trochę sukienki ślubnej :)

Offline pamela

• Chuck Norris
witam niedzielnie, mam nadzieje, ze u was pogoda lepsza, bo u nas pada juz od tygodnia i nie moze przestac, dzisiaj wolne mamy i robimy sobie leniwy dzien.

a i jeszcze jedna fryzurka, ktora znalazlam, nawet moge sie zastanowic nad nia tez.
a sukienke chyba jednak zamowie w razie czego. nigdy nie wiadomo, czy jakas ciotka z radosci czegos nie wyleje, albo ja ze stresu ;D

tylko bez tych kwiatkow

a ta tez ladna tylko ze blond no i tez bez kwiatkow

milej niedzieli zycze

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Ja nie będę się przebierała bo jakoś szkoda mi sukni ślubnej, którą ma się w życiu tylko raz  ;) a te wklejone przez Ciebie bardzo ładne, ja bym na poprawiny o takiej pomyślała  ;)

Offline pamela

• Chuck Norris
no wlasnie, tak czy inaczej kupic mozna, a jak nie na wesele to na poprawiny sie przyda, a jak nie to na inna okazje.

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
no to jestem i ja :)
przeczytalam narazie tylko 1 strone , reszte nadrobei jutro bo moj N. ma dzis wkoncu wolne i moze uda sie posiedziec razem :)
my tez teraz jestesmy za granica i wiem jak to ciezszko cos zalatwiac jak sie ciagle kogos prosi zeby poszedl, zadzwonil czy co, ale ja wracam do domkui bede wszystkiego pilnowac:)

ja tam tez sie przebierac nei bede bo jak mam miec suknei taka tylko raz na sobie to chce miec ja jak najdluzej :)
fryzurki fajne , nawet z kwiatkami (ja tam chce własnie kwiaty we wlosach , ale nei wiem jeszcze jakie beda w bukiecie)

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
 :-* :-* zostawiam

jak dla mnie fryzurka zdecydowanie nr 1

niio ja tez na poprawinach bede miała suknię w stylu "mini slubną" ale bardzo ładna jest ta przedostatnia  :ok: :ok:

Offline buraczek
  • Chuck Norris
witaj. wszystkie sukienki widziałam wcześniej na allegro i najbardziej podoba mi się ta 1- śliczna jest :) ale ja bym się nie przebierała w trakcie wesela- szkoda sukienki którą i tak zakłada się raz w życiu! ale na poprawiny jak najbardziej  :)

fryzurki oby dwie ładne, ale wydaje mi się że bez tych kwiatów mogą stracić swój urok... ja też myślę o kwiatach do koka, ale jeszcze nie wiem jakie bym chciała...