Autor Wątek: "Człowiek bez miłości jest zgubiony w świecie obcych i wrogów"do 5.9.09 140 dni  (Przeczytany 78398 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline buraczek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 27.06.2009
śliczna fryzurka, bardzo mi się podoba mimo że do mnie by nie pasowała, bo mam wysokie czoło...

buziaki majówkowo-weekendowe  :-* :-*

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
witam pierwszo majowo.
dzisiaj mam wolne wiec postanowilam powybierac mnostwo zdjec do druku. mamy z M. pelno zdjec na komputerze ale zadne nie jest wydrukowane, a chcialabym ladnie wszystko w album powsadzac, bo nie ma to jak ogladanie zdjec na zywo, a nie na kompie, wiec dzisiaj sie za to zabiore a przy okazji jak chcecie to wkleje wam co ladniejsze, zebyscie mogly nas zobaczyc.
Chcecie?

Offline marta86star

• bywalec
  • data ślubu: 18.07.2009

Oczywiście, że chcemy :)

Pozdrawiam :)

Offline pamela

• Chuck Norris
moze byc troszke nie po kolei.
to pierwsze w sumie aktualne sprzed paru miesiecy

Za duże zdjęcie !

to salon w naszym mieszkanku szkockim

wycieczka do stolicy - Edynburga, szukajcie gdzie sie schowalam

MY 2 lata temu zaraz po przyjezdzie do Szkocji

« Ostatnia zmiana: 1 Maja 2009, 21:41 wysłana przez ela »

Offline pamela

• Chuck Norris
remont

Za duże zdjęcie !

czerwiec 2008 w Polsce, poszukiwania sali na wesele,

po wizycie u fryzjera, w moje urodzinki

jeszcze jedno i juz was nie zanudzam wiecej, jak bedziecie chcialy to jutro wkleje wiecej

pewnego dnia na wycieczce do Port Glasgow

« Ostatnia zmiana: 1 Maja 2009, 21:40 wysłana przez ela »

Offline agaciurka

• użytkownik
  • **
I ja się melduje w Twoim odliczanku. Lepiej późno niż wcale  ;)
Śliczna z Was parka i ślub mamy w tym samym dniu ;D
Lista rzeczy do załatwienia długa, ale pomału wszystko będzie napewno świetnie finalizowane  :D
Pozdrawiam cieplutko!

Offline pamela

• Chuck Norris
agaciurka              witam :hello:

pomalu pomalu kupuje co sie da wlasnie nawet teraz szukam ksiegi gosci, co sie da zaplacic przez internet to kupuje, a reszta bedzie musiala poczekac az przyjedziemy.

to pewnie i relacje bedziemy pisac w tym samym czasie hehe

Offline agaciurka

• użytkownik
  • **
Masz troszkę utrudnione zadanie z tego względu że za granicą jesteś, ale napewno wszystko świetnie załatwisz na czas  ;)
Ja dopiero pomalutku zbieram się do odliczania :D ..niestety z braku czasu, ale co do relacyjki to napewno lepiej mi pójdzie i razem będziemy przeżywały Nasz wielki dzień  ;D

Offline pamela

• Chuck Norris
a poki co wlasnie kupilam sobie na allegro kolczyki, nie wiem jeszcze czy do slubu, bo nie wiem czy beda mi pasowaly do reszty,ale mi sie spodobaly, a wiecie jak to jest, jak koniecie sie cos spodoba, to musi to miec i juz

Offline buraczek
  • Chuck Norris
bardzo ładne kolczyki  :)

:-* :-* :-*

Offline carollaa

• Chuck Norris
Nadrobiłam i dołączam :)
Śliczne te kolczyki!

Offline pamela

• Chuck Norris
witaj carollaa milo mi

fajne, ze wam sie podobaja, jutro bede robic dalsze zakupy na allegro i doczytywac wasze watki, bo mam troche zaleglosci.
A poradzcie mi co ja mam zrobic z tym moim M., on zaupelnie inaczej podchodzi do slubu niz ja, wedlug niego to zrobic jak najmniejszym kosztem, jak najmniej wszystkiego i jak najmniej roboty, a ja znowu odwrotnie codziennie o tym mysle, zeby bylo jak najlepiej, najladniej. np. dzisiaj zaproponowalam, zebysmy wynajeli oprawe muzyczna mszy, a wczoraj zapytalam sie czy nie chcialby pojsc na kurs tanca. oczywiscie spotkalam sie ze zdecydowanym sprzeciwem, ze to tylko niepotrzebne dziwactwa i ze mam nie wydziwiac i nie dokladac wiecej wydatkow.
Czy wy tez macie takie problemy, czy to tylko moj taki?  nawet nie chce rozmawiac o slubie, bo to za wczesnie wedlug niego i jeszcze duzo czasu, mam czasem takie wrazenie, ze on wcale nie chce takiego duzego wesela, a zgodzil sie tylko, bo ja tak chcialam.

ojoj
ale mi sie zebralo na gorzkie zale, ale wlasnie jestesmy po rozmowie i jestem bardzo zawiedziona rezultatem.
\a moze to ze mna jest cos nie tak, a moze poprostu kobiety tak maja,ze zawsze chca, zeby ich slub byl idealny i zeby kazdy mial co wspominac.
ehh mozg mi juz paruje od tego zastanawiania sie, ide spac, bo jutro do pracy.

:-* :-*

Offline buraczek
  • Chuck Norris
wiesz co, my kobiety to chyba we krwi takie coś mamy... chcemy żeby wszystko było najlepsze, najpiękniejsze... nie koniecznie najdroższe  :P
na szczęście my z moim D. w większości spraw się zgadzamy... a myślę, że Wy powinniście dojść do kompromisu- np. żeby oprawa w kościele była, jakaś delikatna np. skrzypce, to dużo nie kosztuje bo ok.200 zł... nie wiem co miałaś na myśli mówiąc oprawa muzyczna mszy- my mamy skrzypce i koleżankę, która zaśpiewa psalm i modlitwę wiernych... co do kursu tańca, mój D. też nie chciał iść, więc stwierziliśmy, że sami będziemy ćwiczyć przed lustrem i na imprezach, to też jest jakieś wyjście...

nie zamartwiaj się kochana  :-* :-*

Offline frezyjka81

• entuzjasta
  • Uwierzyć w Anioły nawet gdy ich skrzydła są czarne
  • data ślubu: 10.10.2009
To i ja dołączam!!! Trochę późno ale jestem.
Historia Wasza - cudna, rzucić studia dla faceta - podziwiam, to naprawdę musi być wielka miłość!!!
Co do wyglądu - pomysł z diamencikami we włosach - rewelacja - świetnie to wygląda - też jestem brunetką i miałam tak zrobione włosy w tym roku na sylwestra, nie za dużo ale naprawdę ciekawie to wygląda. Kolczyki bardzo mi się podobają.
Życzę powodzenia w dalszych przygotowaniach.
Pozdrowionka!!!

Offline carollaa

• Chuck Norris
pamela mój PM też czasem, jak się o coś pytam, to mówi, że za wcześnie, że po co teraz o tym myśleć itd, to chyba normalne, a może to ja po prostu za często o tym mówię, a on, żeby zachować higienę psychiczną się trochę dystansuje ;)
pozdrawiam serdecznie!

Offline pamela

• Chuck Norris
buraczku
my tez w wiekszosci spraw sie zgadzamy, ale cos ostatnio nie w sprawach slubu, ale juz jest ok chyba mialam poprostu zly dzien wczoraj, juz sie dogadalismy, nie postawilam na swoim, ale ustalilismy cos innego.
jeszcze nie bede pisac o tym, bo zapesze, ostatnio sie pochwalilam mamie i musialam sie potem tlumaczyc jak nie wypalilo, wiec tym razem nie powiem nikomu, dopiero jak sie uda.
A co do oprawy w kosciele, to mysle ze ja poprostu chce za duzo, bo mi zalezalo najbardziej na spiewie, bo organiste mamy z kosciola, dodatkowo pan szef z orkiestry gra ave Maria na skrzypcach, a ja chcialam dodatkowo spiew, no ale nie mozna miec wszystkiego na raz, cos za cos. a do kursu to nie popuszcze najwyzej sama bede go uczyc jak juz wybierzemy pierwsza piosenke.

frezyjka witam cie serdecznie. to jest wielka milosc, ja przez caly czas twierdzilam uparcie, ze nie wyjade nigdy z Polski, a tesknota za ukochanym sprawila, ze zostawilam cale zycie za soba i poswiecilam je tylko jemu, jak na razie nie zaluje... ;D
to fajnie, ze mam potwierdzenie od kogos kto mial te diamenciki we wlosach bo ja nie mialam nigdy i mialam nadzieje, ze bedzie to dobrze wygladac, a jak ty piszesz, ze mialas, to super.

no i musze sie dzisiaj pochwalic, ze w ciagu ostatnich 3 tygodni schudlam 3.5 kg
dzieki mojej diecie ograniczajacej sie do niejedzenia slodyczy, no i troche tabletkom odchudzajacym, rewelacyjne. na razie musze przestac, bo nie chce za szybko chudnac, juz wiem teraz ze jak tak zostanie, to moja suknia jest za duza, stracilam mniej wiecej ponad 6 cm w kazdym miejscu. i teraz moje pytanie,

czy kazda suknie(moja gorset i spodnica) da sie zwezic w pare dni nawet o ok 10 cm? bo troche sie martwie, bo mam pierwsza przymiarke dopiero w poniedzialek przed slubem, a odbior w piatek. w razie przerobek panie w salonie mowily ze zdaza zrobic w pare dni, ale czy az 10cm lub wiecej? jak myslicie

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
 :-* :-* zostawiam...

Offline pamela

• Chuck Norris
no i dla was juz pewnie koniec majowego weekendu a u mnie dopiero sie zaczal ;D ;D jutro tu jest swieto, dzien wolny od pracy, i od rana zajme sie kolejnymi rozmyslaniami nad slubnymi przygotowaniami. w dalszym ciagu trwa poszukiwanie bizuterii, no i zastanawiam sie czy z suknia bedzie ok. mam nadzieje, ze dadza rade.

:-* :-* dla wszystkich dobranoc

Offline frezyjka81

• entuzjasta
  • Uwierzyć w Anioły nawet gdy ich skrzydła są czarne
  • data ślubu: 10.10.2009
Ale Ci zazdroszczę tego weekendu - mnie przydałoby się jeszcze trochę wolnego!!! Udanych poszukiwań biżuterii!!!

Offline pamela

• Chuck Norris
hej dziewczynki. jak tam zyjecie po weekendzie?
Mam takie male pytanko, nie wiecie moze gdzie mozna kupic(zamowic) przez internet welon dluugi do ziemi odpinany, zeby byl dlugi do kosciola, a potem krotki na balange?

Offline marta86star

• bywalec

Gratuluję takiego spadku wagi. Ja bym na Twoim miejscu zadzwoniła do salonu

i podpytała Panie o możliwość zwężenia sukni w tak krótkim czasie, żebyś w razie co mogła coś

jeszcze wymyślić.

Pozdrawiam :)

Offline carollaa

• Chuck Norris
pamela, a patrzyłaś czy jest taki na allegro?

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris

A poradzcie mi co ja mam zrobic z tym moim M., on zaupelnie inaczej podchodzi do slubu niz ja, wedlug niego to zrobic jak najmniejszym kosztem, jak najmniej wszystkiego i jak najmniej roboty, a ja znowu odwrotnie codziennie o tym mysle, zeby bylo jak najlepiej, najladniej.

oj kochana, skad ja to znam... mam tak samo. M w ogole sie nie angazuje, za to krytyka jest na porzadku dziennym. jak sobie pomysle ze całe zycie tak bede miala to wyc mi sie chce. az mi glupio ze musze niektore rzeczy ukrywac

moge dolaczyc? :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline margolka

• Chuck Norris
Pamelko chyba częściej niż rzadziej jest tak, że faceci nie przeżywają tego ślubu i wesela , ja my kobietki  ;)
Fajne zdjęcia, fajna para i muszę to napisać - fajny salon  :D

Kolczyki bardzo ładne  :)

Offline pamela

• Chuck Norris
carollaa   patrzylam na allegro ale nie znalazlam, moze sie pojawi jeszcze, a jak nie to trudno, a moze pojezdze przed samym slubem po salonach.

paooolka   witaj serdecznie, kochana widze, ze mamy podobne problemy, ach ci faceci, chyba M. juz tak maja, a w jakim wieku jest twoj? moze to kwestia wieku ;D

margolko   dziekuje bardzo.

no i kochane musze napisac ze dzisiaj jest 5.05 a wiec juz tylko

50

oj widze, ze cos mi te modyfikacje nie wychodza,

no coz.

4

miesiace do slubu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no juz lepiej

Offline buraczek
  • Chuck Norris
gratuluję 5 miesięcy do ślubu  :skacza:

co do modyfikacji, zawsze wcześniej możesz zobaczyć sobie podgląd wiadomości zanim ją wyślesz

:-* :-* :-*

Offline pamela

• Chuck Norris
buraczku

to juz 4 nie 5 miesiecy!! ;D
wiem wiem, tylko mi sie enter za wczesnie nacisnal ;D
dobranoc, trzymajcie kciuki za dobre wiesci jutro.

Offline marta86star

• bywalec

Trzymamy kciuki :)

Buziaki zostawiam :*

Offline carollaa

• Chuck Norris
Już coraz bliżej, coraz bliżej.
Może gdzieś właśnie w salonach znajdziesz, możesz sobie poprzymierzać i wybrać najlepszy.

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
a dzis juz 1 dzien mniej :)

moj ma 32, tragiczny wiek ;)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA