Witam kochane

obrączki mamy do odbioru 26 lutego, hihi ale się cieszę, już doczekac się nie mogę

Wczoraj byłam oglądać buty ślubne, ale u mnie w mieście nie ma w ogóle w sklepach obuwniczych ślubnych butów, no ja byłam w szoku. Zastanawiam się nad zamówieniem butów przez internet, gdzieś w sprawdzonym sklepie internetowym bo tam przynajmniej jest wybór. hmm jeszcze muszę się zastanowić
Sezorg bardzo ładna suknia. Taka prosta skromna, ale bardzo elegancka

ładna. A jest jedno częściowa czy dwu?
Stokrota racja, też będę polowała na czółenka. Z tym że ja muszę mieć zapinane wokół kostki bo inaczej mi spadną

a tak mi sie podobaja te wkładane, ale najważniejsze żeby były wygodne.
My załatwimy odwóz gości w ten sposób że autokar będzie czekał w umówionym miejscu gdzieś w mieście żeby Ci co nie mają samochodów mogli dojechać w miejsce gdzie do jeżdżają autobusy. Potem autokar odwiezie gości pod kościół, a później pod salę. W nocy będą gości odwozic do domów dwa samochody. Musieliśmy się zdecydować na dowiezienie gości do kościoła bo wielu z nich nie ma samochodów, a poza tym przecież nie mogliby sie napić.
Szargiel haha o tym odwracaniu głowy przed ołtarzem to nie słyszałam, hehe to ja tez muszę sie pilnować żeby się obejrzeć