madziatko, moj psiur to mieszaniec z urody przypomina troche gremlina, ma duże uszyska i takie cudowne oczy, którymi potrafi robić taką minę jak ten kot ze Shreka

jeśli chodzi o dzieci to my nie planujemy kiedy to dokładnie będzie, ale tak jak Agatka planujemy najpierw nacieszyć się sobą, a co najważniejsze będziemy najpierw starać się o kredyt, bo nie wyobrażam sobie mieszkać z dzieckiem u teściów i być wciąż pouczaną. Nie mogę sobie na to pozwolić i wątpię żeby oni byli zadowoleni gdyby prócz nas miało mieszkać jeszcze dziecko :/ dlatego musimy się wstrzymać, choć przyznam, że mam takie momenty kiedy chciałabym już teraz zaraz

już wymyślamy imiona zresztą

ale ja już tak mam, lubię planować ekscytujące sprawy dużo przed faktem

jeśli się uda to urodzić chciałabym na wiosnę może za 2 lata. aha i jest taka kwestia jeszcze, że będę teraz pracowała na umowę na zastępstwo (pracownica idzie na zwolnienie... spodziewa się dziecka

), więc najpierw poczekam na normalną umowę o pracę, a to też potrwa. ogólnie bardzo chcemy mieć dzidzię i na pewno nie będę czekać bardzo długo, ale jeszcze zobaczymy jak się życie potoczy i co na to wszystko Matka Natura

jeśli chodzi o przygotowania to też już planuję, dużo czytam, biorę tabletki anty więc kilka miesięcy trzeba będzie i tak poczekać po odstawieniu, zacząć brać kwas foliowy i jakieś ćwiczenia w celu poprawy mizernej kondycji