Witam dziewczynki!

No i byłam w tej Madonnie! Jejuuu jakie tam mają piękne suknie!!!

Praktycznie w każdej dobrze wyglądałam, bo są tak świetnie zrobione, że chyba na każdym ślicznie wyglądają!

Zakochałam się w dwóch sukniach, niestety nie mogę Wam wkleić fotek, bo chyba wgrywają nową kolekcję na stronkę i nie można otworzyć

Są to suknie z nowej kolekcji na 2010 rok Pronovias. Po prostu boskie!! Niestety cena troszkę mnie odstrasza

Mój typ kosztuje 4290zł a inna przepiękna, w której wyglądałam jak gwiazda z hollywood

5790zł!!!
Po cenie można się zorintować, że musi być piękna i bogato zdobiona

no ale nie dam za suknię prawie 6 tysięcy!!

Wstrzymałam się z zakupem, ponieważ teraz pochodzę sobie po szczecińskich salonach, a jak nic mi się nie spodoba to za miesiąc będę znowu w Warszawie i wtedy mogę coś kupić

tym bardziej, że są to suknie z nowej kolekcji, więc mam tą pewność, że nikt mi ich nie wykupi

Co do piosenek, to akurat Paulla jest dla nas dosyć specyficznym utworem, ponieważ leciała w radiu zaraz po tym, jak mój Ukochany mi się oświadczył. Więc mieliśmy taką myśl, żeby wziąć ją na pierwszy taniec. No ale niestety tak strasznie spowszedniała, że teraz już się nam tak fajnie nie kojarzy i na pewno nie chcemy jej na pierwszy taniec.
Szukamy więc dalej

A plenerek jak najbardziej. W planach parę fotek gdzieś na mieście i potem jazda nad morze!

więc trochę się wybrudzimy