witam i ja

w końcu, namówiona w innym wątku, pojawiam się tu, gdzie powinnam - czyli u lipcówek

trochę mi zajmie doczytanie wszystkich Waszych wypowiedzi, ale jakoś dam radę

chyba już nie tej nocy, bo właśnie zauważyłam, że już po pierwszej

hihi ale to nie pierwsza noc, którą spędzam przed komputerem albo na tym forum, albo zabunkrowana w zdjęciach sukien ślubnych, albo bukietów czy fryzur. . .
ogólnie : mam na imię Asia, mój ślub odbędzie się 17. 07. data wybrana taka, bo będziemy z mężem in spe świeżo po obronie i będziemy mieli zaraz po ślubie ostatnie w życiu wakacje przed stażem, który nas czeka od października

więc chcemy je przeżyć jako małżeństwo:) poza tym mój tata ma 17 urodziny. żartuję, że mu robię prezent, ale mói wtedy naburmuszony, że on raczej przecież coś traci niż zyskuje. . . eh tatusiowie

w każdym razie mamy już kościół zaklepany, salę, orkiestrę, kamerzystę, fotografem będzie mój brat, więc na razie zbieram interesujące mnie zdjęcia, żeby się potem z nim dogadać dokładnie. kusi mnie, żeby już iść przymierzać sukienki, ale jakoś się sama wstydzę, a mama mówi, że jeszcze mamy trochę czasu i mam nie przesadzać

mam wybrane też mniej więcej zaproszenia, jakie będę robić sama (mam projekt prawie gotowy). winietki, pudełeczka ze słodkościami dla każdego gościa, zawieszki na wódkę i podziękowania dla rodziców będą w podobnej kolorystyce i stylu co zaproszenia. trochę nas czeka pracy, ale mąż in spe obiecał pomagać dzielnie

nie rozpisuję się dłużej, bo mnie świt zastanie w internecie, więc dobrej nocy:)
miło mi tu z Wami być

pozdrawiam