Autor Wątek: niespokojne jest serce moje dopóki nie spocznie w Tobie... buraczkowe odliczanie  (Przeczytany 87986 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline buraczek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 27.06.2009
dziękuję pięknie  :oops:
margolka nic nie przeoczyłaś, nie napisałam jak mam na imię, więc się przedstawię: jestem Marta  ;)
u nas dzisiaj jest watra akademicka wieczorem z okazji rocznicy śmierci Papieża. a u was też jest takie czuwanie? wybieracie się? buziaki  :-* :-*

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
Śliczne foto, rzeczywiście jesteś do Alicji podobna :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
U nas była msza na placu papieskim  ;)
Byliśmy tylko na chwile pomodlic się .

Offline buraczek
  • Chuck Norris
ja przed chwilą z watry wróciłam, zmarzłam okropnie, ale było warto! jak śpiewaliśmy Barkę to łzy płynęły mi po policzkach  :'( mam wiele wspomnień związanych z J.P II... cieszę się, że żyję w czasach J.P II i póki żyję nie zapomnę tego wszystkiego co dla nas zrobił...
teraz ciepłą herbatką się zagrzejemy i do łóżeczka  :)
dobranoc  :-* :-*

Offline buraczek
  • Chuck Norris
a u mnie coś cichutko...  :'(
zmykam pojeździć 2 godz a później może jakieś małe zakupki...
zdecydowałam się na ten sweterek z allegro  :) ale się cieszę, fajnie jakby zdążył przyjść przed świętami...
buziaki  :-* :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Życze udanej jazdy  ;)
Ja jednak się nie zdecydowałam - policzyłam wydatki na te 2 miesiace i się przeraziłam - dałam sobie zakaz chodzenia po sklepach i wchodzenia na allegro  ;D

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
ja też wczoraj byłam wieczorkiem pod kościołem, barkę śpiewaliśmy, a że kościół przy ul. JP II to cała ulica była w zniczach...
łezka mi się w oku kilkakrotnie zakręciła...

pozdrawiam ;*

Offline buraczek
  • Chuck Norris
heh ja też nie powinnam wydawać [pieniędzy na ciuchy, ale nie potrafię...  :P
dziś kupiłam sobie stringi na targu i podwiązkę, ale w sklepie, bo na targu były brzydkie i takie zabrudzone... oglądałam też bieliznę, ale mam dylemat... bo moja sukienka ma częściowo gołe plecy i teraz nie wiem czy może być stanik z silikonowymi plecami czy wogóle... tzn. wogóle nic z tyłu, wtedy musiałabym sobie obciąć tył stanika i wszyć sam przód. doradźcie coś  ::)
dla przypomnienia tył sukienki:

tam gdzie jest wiązanie gorsetowe nie ma materiału tylko gołe...

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Jelsi się dobrze czujesz bez biustonosza to wydaje mi się że najlepiej wszyc przód a tył obciąć  ;)
Ja na przykład nie umiałabym tak bo niawidzę chodzić bez stanika, dlatego chyba wybrałabym opcje silikonowego  ;)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
dokałdnie, to zależy jak się lepiej czujesz ;)

Offline buraczek
  • Chuck Norris
no sama nie wiem... boję się że ten silikon z tyłu będzie widać... a z drugiej strony szkoda mi kupować jakiś ładny stanik jeśli mam go obciąć...  ::)

Offline agairish

• Chuck Norris
  • Nasz aniołek 10t3d (9.07.10) godz. 13.15 [ * ]
  • data ślubu: 01.08.2009
Silikonowe ramiączka i paski są pase i bleee. Lepiej pogadać z tą panią, co pbędzie dopasowywać Ci sukienkę, żeby jednak wszyć coś w ten gorset...

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Ja tam nigdy nie patrze co jest pase a co nie , ja mam sie w tym czuć wygodnie  ;)
Nie założe silikonowego stanika to męcze sie całą noc - po co , bo to jest pase  :-\ ja tam wole być nie pase ale mieć wygodę  ;D

Offline agairish

• Chuck Norris
ja nie mowie o samym staniku tylko o ramiaczkach... ja osobiscie w takich bardziej się męczę... A poza tym jak by byl nawet taki silikonowy pasek przy wiazaniach to by naprawde dziwnie iniefajnie wygladało. Ale to tylko moje skromne zdanie. Ja mam na szczęście tak sukienkę zrobioną, że nie mam tego problemu i mimo mojej miski E będę bez stanika ;)  :D

Offline buraczek
  • Chuck Norris
agairish dałabyś trochę swojego ciałka  ;) ja mam skromne B 75  :-[
myślałam jeszcze o takim całkiem silikonowym staniku bez tyłu z miskami przyklejanymi na takim choćby kleju... ale on spłaszcza cycki  :P kurcze nie wiem...  ::)
poza tym myślałam jeszcze o tych pończochach... ja mam trochę grube uda i jak się ścisnę pończochami to mi mięsko wyskoczy  :P nie wiem czy wiecie o co mi chodzi... jak noszę zakolanka to mi powyżej robią się takie choćby fałdy  ::) ostatnio czuję się wyjątkowo gruba, teraz jak jest tak ciepło i dziewczyny chodzą w skąpych ubraniach to się trochę dołuję...  :-\ co zrobić
buziaki zostawiam  :-* :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
agairish  też mam miseczke E i za chiny ludowe bez stanika nie wyjdę  :D ja będę mieć silikonowe ramiączka od stanika i już  :P Mam przy sukni szerokie ramiączka z koronki , wydaje mi się ze nie będzie tego widać  ;) Jeśli się kupi odpowiednie takie ramiączka to są wygodne  ;)

buraczek Ty i grube uda  ::) jakoś tego nie widzę  :D pwoeim Ci że ja tez mam szersze uda ale tu jest jeden plus że pończochy samonośne z nóg nie spadają  ;D
A od podkolanek i skarpetek tez tak mam odciśniete jakby tłuszcz ale to jest najzwyczajniej zatrzymana woda w organiźmie  ;) pij sobie na czczo szklankę wody z wyciśniętym sokiem z cytryny  ;)
Nie patrz na inne laski , tylko na siebie - stań przed lustrem uśmiechnij się powiedz sobie ale super wyglądam i przed siebie  :D

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
buraczek Ty się weź i przestań dołować kobieto, bo widzisz wieszaki na ulicy, no i co że to chude na kości to się tylk,o psy rzucają i nie przesadzaj ze swoją tuszą dobra?  ;D poza tym mamy jeszcze czas spoko, coś się wymyśli ja tu widzę, że muszę do pionu doprowadzić w końcu ma to byc radosny wątek, bo czekasz na radosne wydarzenie  ;D (zresztą ja też czekam ;)) a teraz z innej beczki: jakieś zakupki dzisiaj robiłaś, to gdzie jest ta czekolada dla mnie  ::)
buziaczki i głowa do góry

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline buraczek
  • Chuck Norris
hehe anulla i justyś fajnie piszecie  :P a co daje taka szklanka wody z cytryną?
chciałam się pochwalić zakupkami ale chyba źle zdjęcia zrobiłam i nie da się zmniejszyć  :-\

Offline Justys851
  • Chuck Norris
szklanka przegotowanej w ody z sokiem wyciśnietym z 1/2 cytryny plus łyżka miodu , ale ten miód nie każdy stosuje  ;) taka miksturka na czczo przyspiesza metabolizm , wpłynie tez własnie na to ze nie będzie się woda zatrzymywac w organiźmie - te odciśniete skarpetki na nogach  ;) , minimalizuje obrzęki  ;)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
fajna sprawa z tym sokiem... moja Matula piła i nie dość że schudła to jeszcze bardzo jest zęby zjaśniały :) ja niestety nie mogę tego pić ze względu na problemy z żołądkiem  :-\

ja bym wybrała opcję bez stanika albo z wszytym... tym bardziej, że nie masz dużego biustu i sam się trzyma.. ja osobiście nie lubię tych silikonowych pasków... ani to ładne ani wygodne (mi one skórę odparzają straszliwie)

co do pończoch to :1) jakoś nie wydaje mi się żebyś Ty akurat mogła narzekać na uda 2) co Ci szkodzi, że wyjdzie Ci nad pończochą jakaś fałdka (w co wątpię  ;)) jak to i tak skryjesz pod suknią - ma Ci być przede wszystkim wygodnie :)

Offline agairish

• Chuck Norris
Jak fajnie, że ktoś podziela moje zdanie...  :D :D :D

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
to fakt woda z cytryną oczyszcza ale jakoś nie mogę sie przekonać albo udaję, że  nie mam czasu  ;D jak ktoś lubi to tak można stosować a swoją drogą mnie te paski też odparzają no ale co kto lubi

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline Justys851
  • Chuck Norris
widocznie ja mam inną skórę bo mnie one nie odparzają  ;)

Offline buraczek
  • Chuck Norris
może spróbuję się zastosować do waszych rad  ;)
dziś skończyłam 30 h jazd... teraz już tylko testy i egzamin w poniedziałek
nie powiem że się nie denerwuję  :boje_sie: ale jest we mnie nadzieja, że może akurat...
mam nadzieję, że będziecie ze mną i kciuki będą zaciśnięte
 :-* :-* :-* :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Będzie dobrze  ;)
a my dla pomocy będziemy trzymać kciuki  ;)
zdajesz razem testy i jazdy ??
jeśli tak to skup sie na tych testach i czytaj dokładnie dwa razy, jest tyle czasu że spokojnie zdązysz , ja dwa razy wertowałam żeby tylko się nie pomylic i dobrze ze tak zrobiłam bo za pierwszym razem źle przycisnelam odpowiedz i mogłam sobie poprawić  ;)

Offline buraczek
  • Chuck Norris
dzięki za dobre rady  ;) testy ćwiczę już od środy po kilka godzin, więc mam nadzieję, że chociaż to będzie ok. zdaję testy i jazdę razem, wydaje mi się, że tak jest lepiej.
buźki, dziękuję
Justys851   :bukiet:   
anulla_p :bukiet:
agairish :bukiet:
wiśniowa :bukiet:
za dzisiejsze odwiedziny :-* :-*

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
to zaplanuj sobie jutro jakiś relaksujący wieczór przed tym egzaminem :)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Ja pamietam ze przed wyjscie zrobilam jeden, jedyny test i wlasnie ten mialam na egzaminie - ale sie cieszyłam  ;D

Powodzenia - i jesli to mozliwe nie stresuj sie kochana  :-*

Offline mietowka
  • entuzjasta
  • data ślubu: 06.06.2009r
Trzymamy kciuki, będzie dobrze
Buziaki niedzielne

Offline margolka

• Chuck Norris
Marta i ja będę trzymać  :ok: