Autor Wątek: niespokojne jest serce moje dopóki nie spocznie w Tobie... buraczkowe odliczanie  (Przeczytany 85880 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
jedynie 4 komplet wpadł mi w oko, pomijajac moje zdanie na temat perełek. naprawde jest bardzo ladny!
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline buraczek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 27.06.2009
no mnie też się wydaje że ten 4 komplet jest najładniejszy. muszę pochodzić trochę po sklepach z biżuterią i rozeznać się w cenach, bo narazie jestem zielona w tej kwestii :drapanie:

stało się coś strasznego... :o sama nie mogę w to uwierzyć, ale teraz podczas pakowania zaproszeń do domu, zorientowałam się, że zapomnieliśmy o jednej osobie... kuzynie od mojego PM, na szczęście zamówiliśmy jedno dodatkowe zaproszenie do wypisania, więc będzie akurat. normalnie jestem w szoku!!!

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
ja zamawiam ok 6 rezerwowych :)  zawsze jest na waryjne sytuacje
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
ja też zamówiłam kilka pustych bo może jeszcze nam się ktoś przypomni  ;)
dobrze, że masz zapasowe  :)

:-* piątkowe

Offline hania3033

• Chuck Norris
witaj piątkowo buraczku :) hehe, no takie sytuacje z zaproszeniami się zdarzają ;) my też mamy kilka na zasas :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Buraczku witam po chwilowej nieobecności...
W środku podziekowan mamy umieszczonyjest tekst:
Prawdziwą Miłość
Poznaje się nie po jej sile,
Lecz po czasie jej trwania,
Dlatego 22 sierpnia 2009 roku
Wzięliśmy ją w Nasze ręce
I chcemy ponieść przez całe Nasze życie.
Z całego serca dziękujemy Wam, że
Zechcieliście być świadkami
Tego najważniejszego dla Nas wydarzenia.

Dziękujemy,
Madzia i Adi

Ah, i to zdjecie co wkleiłam to te podziekowania tak wygladaja, plus na tym brązowym różyczkę mamy taką ładną :)
Zaproszenia bardzo ładne macie :)
Sukienka mi się podoba i Ty ladnie w niej wyglądasz :) Bardzo dobrze że sie na nią zdecydowałaś :)
Będziemy trzymały kciuki w kwietniu :)
Z wklejonych przez ciebie linków z biżuterią... Żaden mi się tak nie podoba żeby było wow. Gdybym miała wybierać, to byłby to ten pierwszy komplecik. Ale ja w ogóle widziałabym Cię w czyms innym... Tylko nie uimiem sprecyzować dokładniej w czym, jak znajdę jakąś fotkę to wkleję.

Offline buraczek
  • Chuck Norris
madzia_kubica bardzo ładny macie tekst w tych podziękowaniach. I ja zaczęłam się zastanawiać nad podziękowaniami dla gości, ale mój PM mnie zaskoczył, bo powiedział, że nasz fotograf mówił, że dostaniemy na koniec wesela zdjęcia dla naszych gości, a ja nie umiem sobie przypomnieć żeby tak mówił  :drapanie: gdyby tak było, to już nie będziemy dawać nic innego tylko te zdjęcia  :)

również buziaki piątkowe dla was  :-* :-* :-*

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
buraczku,szukałam fotek ,ale musiałam je wywalić z kompa!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-*piątkowe zostawiam

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
fajny pomysł z tymi zdjęciami.... faktycznie taki prezent już wystarczy  :)

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
Z tej biżu wklejnej przez Ciebie najfajniejsza jest 1 i 4 :) mnie się wydaje, że takie zdjęcie wystarczy :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
No tak, takie zdjęcie to super pomysł :)
Już się nie mogę doczekać jak dostanę te podziękowania, bo póki co dzwoniłam to pan prosił by czekać do końca następnego tygodnia... ::)

Offline agairish

• Chuck Norris
  • Nasz aniołek 10t3d (9.07.10) godz. 13.15 [ * ]
  • data ślubu: 01.08.2009
No i jesteś buraczku chyba pierwszą Forumką, która też nie ma zbyt dużego wesela i jednocześnie nie ma poprawin! U nas podobnie - ok. 60 osób bez poprawin :)

a ja mam jeszcze mniej gości - 45 (do 50) osób i też bez poprawin  ;)

Offline Izabela82

• zapaleniec
  • data ślubu: 03.07.2010
Ja planuję wesele na 60 osob, wiec też bez większego wyskoku +( fotograf, kamerzysta i 5 osob z zespołu =67 osob)

Offline kiniadg

• http://forum.e-wesele.pl/index.php?topic=21353.0
  • entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
  • data ślubu: 03.07.2010 Maxim
Nasz fotograf też będzie dawał nam taką prezentację na koniec wesela... tzn. najpierw ją wyświetli dla wszystkich, a potem da nam tyle płytek ile będziemy miec gości.. świetna sprawa bo jak już pojadą do domu, to na drugi dzień od razu będą mogli conieco zobaczyc z imprezy :-) ten pomysł bardzo mi sie spodobał :-)
Madzia kubica świetny ten tekst ... strasznie mi się podoba takie coś w podziękowaniu :-)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Kinia ciesze sie ze tekst sie podoba :) Bo jak ojciec przeczytal, to stwierdzil ze jakies takie bezuczuciowe  :-\

Offline buraczek
  • Chuck Norris
hania 3033 agairish Izabela82 nie wiedziałam, że też macie podobną ilość gości co ja  :D
ja wcale nie uważam żeby to było bardzo mało ale 100 to już dla mnie masakra jeśli chodzi o wydatki, dlatego się cieszę, że oboje z PM mamy małą rodzinę i będziemy mieć sporo młodzieży (znajomych)  ;) no a poprawiny to sobie albo zrobimy na ogródku albo jest druga opcja obiadu dla przyjezdnych gości w restauracji. dziś jedziemy porozmawiać z właścicielką, to będziemy wiedzieć więcej o wydatkach i ile podniosły się ceny od zeszłego roku...

u was też taka śliczna pogoda??? wiosenne buziaki dla was  :-* :-* :-*

Offline kiniadg

• http://forum.e-wesele.pl/index.php?topic=21353.0
  • entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
  • data ślubu: 03.07.2010 Maxim
madzia_kubica  Mi sie bardzo podoba taki tekst... nie lubię za bardzo cukierkowych... ten jest i romantyczny i normalny :-) bardzo fajny :-)
u mnie też jest śliczna pogoda.. niestety mój R jest w pracy... na szczęście zaraz razem z moim bliźniakiem i  (świadkową w jednej osobie) idziemy na spacerek żeby nacieszyc sie tym słoneczkiem :-) Buziaki :-) miłego dnia...
aha buraczek... a masz już zdjęcie tej drugiej sukienki?

Offline Izabela82

• zapaleniec
Buraczku,ja też uważam, ze wesele na 60 osob wcale nie jest małe, a z moich wstepnych rachunkow wychodzi juz piekna sumka :-\, więc gdyby miało byc 100 gosci to ceny  :o.I podobnie jak TY też bede miała duzo znajomych.z mojej rodziny bedze baardzo mało  gości, ale to z powodu ,ze mam taka rodzine a nie inna :'(.Ale co tam... Pogoda hmm.. tu w Bydgoszczy jest pochmurno i zimno,spacery  tyko dla twardziaków:) pozdrowionka!

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
my planowalismy na 70 ale chyba bedzie mniej :/

a co do pogody to jest beznadziejna :(

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
tutaj słonecznie było cały dzień  ;D buziaki  :-*

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
u mnie tez piękne słoneczko było,ale co z tego jak cały dzień w pracy!!!

Offline mietowka
  • entuzjasta
  • data ślubu: 06.06.2009r
melduję się i ja :) jeżeli można

Offline LittlePoodle

• forumowicz
  • data ślubu: 01. 08. 2009
Z my bedziemy miec 100 osob- na poczatku mielismy miec max 80, jak spisała liste ludzi ktorych bysmy chcieli wyszło 147 zredukowalismy do 110, przyjdzie pewnie 100:) U nas bedzie ok 55-60 znajomych i przyjaciół, troche mniej niz polowa to rodzina. Gdyby odemne zalezało rodzieny byłoby 30 osob, ale jako, ze mamy pokrywaja  w 90 proc wszystkich wydatkow, to sie nie czepiam:)

Offline hania3033

• Chuck Norris
witam niedzielnie :) zostawiam znak że byłam w postaci buziaka :-*
madziu, Twój tekst bardzo ładny :D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Buziaczki niedzielne  :-* :-* :-*

Offline buraczek
  • Chuck Norris
hej. od wczoraj mam potwornego doła  :'( :'( :'(
pokłóciłam się z moim PM, nawet pisać mi się nie chce... wczoraj roziweźliśmy kilka zaproszeń, było bardzo fajnie, choć mój żołądek cierpi do teraz od nadmiaru jedzenia  :( kijowo się wczoraj dzień skończył, mam nadzieję, że dzisiaj się pogodzimy, bo mi tak źle jest na sercu  :'(

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
 :przytul: :przytul: :przytul: nie martw się, gorsze dni wszystkim parom się zdarzają.. na pewno niedługo się pogodzicie  :)

co do poczęstunków przy okazji zaproszeń to nie zazdroszczę... mi odpuszczają tylko dlatego, że wszędzie mówię że nie jem słodyczy z powodu postu  ;)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Nie martw się kochana :przytul: każda para ma gorsze i lepsze dni :przytul: najlepiej porozmawiajcie to wtedy szybciej się pogodzicie :przytul:

Nie zazdroszczę kalorii, no ale to są uroki wizyt u rodzinki, heh...

Offline Izabela82

• zapaleniec
 :przytul: :przytul: :przytul: nie martw się kochana, to przykre -fakt, serce boli-fakt, najlepszym rozwiazaniem bedzie rozmowa,szybka rozmowa, nie ma sie co buczyc i fukac na siebie, takie mliczenie tylko szkodzi, najlepiej wszytsko sobie wyjasnic.nie zwlekaj z rozmowa, i nie baczac na to kto zaczął.Bedzie dobrze zobaczysz, nie ma par ktore zyja tylko i wyłączeni w dozgonnej zgodzie, to byloby nudne, trzymam kciuki

Offline buraczek
  • Chuck Norris
dziękuję Wam kochane za miłe słowa, już się pogodziliśmy  :D

mietowka witam Cię w moim odliczaniu  :hello:

kiniadg o jaką drugą sukienkę Ci chodzi, bo nie bardzo rozumiem... moją sukienką będzie jednak ta, której zdjęcia wam powklejałam!

Izabela82 a ile wam wyszedł całkowity koszt wesela jeśli można wiedzieć?

LittlePoodle zazdroszczę że rodzice wam prawie wszystko oplacają, my mamy 50-50 czyli połowa my a połowa rodzice. i tak powiem Wam, że nie mamy jeszcze najgorzej, znam osoby, których rodzice nie mają nawet tyle pieniędzy, żeby w połowie opłacić wesele swojego dziecka...

wiśniowa dobra ta twoja wymówka, chyba skorzystam  ;)

i tak mam zamiar poruszyć temat, ktory wczoraj wywołał moje niezadowolenie i :obrazony: ale jeszcze nie dzisiaj... muszę trochę przemyśleć...

miłego wieczoru kochane  :-*