a gdzie ja się podziewałam????no w pracy oczywiście,dziewczynki jest taki upal w Irlandii,a oni mi każą do roboty chodzić;-)))mam juz piąty dzień pod rząd za sobą,jeszcze cztery zostały i wakacjeeeeee;-))))wczoraj obiecałam A.,że nie wejdę na forum i dotrzymałam słowa,on nie lubi jak tu siedzę,bo mu wtedy czasu nie poświęcam,dlatego wczoraj nie weszłam;-)))) noi w końcu nadrobilismy tym samym Prison Break,już mamy wszystkie odcinki ,dziś oglądaliśmy ostatnie dwa....zryczałam sie oczywiście......
a w ogóle to jaki miałam dziś sen z cyklu ślub......o ranyyyyyyyyyyyyyyy miałam sukienkę,poplamiłam ją ,w ogóle była za krótka,kuzynka miała mi kupić kwiaty,kupiła mi jakiś bukiet- kulkę oczywiście ale z jakiś dziwnych kwiatków a w środku jakiś długaśny fioletowy,ja jej siostrze na to,że ja chciałam inny,że ten nie będzie pasował,a ona,że nie mam być zła na jej siostrę co kupowała bukiet bo ona pić zaczęła i jej się coś pomerdalo,w ogóle wesele było na jakiejś sali ,gdzie obok były trzy inne wesela i goście się mieszali,jacyś kolesie grali w palanta....o ranyyyyyyy śmieszny troszkę.
carolla a czy Pani też przeprowadza depilację i jakieś,albo czy jest coś takiego może w jakims pokoju obok????możesz mi napisac gdzie to jest w ogóle?z góry dzięki za info;-)
japcio jakby dało radę,poprosze o namiary,ja kiedyś chodziłam tam do słoneczka-tam byl kiedyś fryzjer i gabinet właśnie,ale moja pani odeszła i jak poszłam innym razem to była nowa kosmetyczka i miała brudne paznokcie....już więcej tam nie byłam a to było jak jeszcze do szkoły średniej chodziłam,jeśli ty polecasz tą panią to powinna być ok prawda????mi nie chodzi już o kaskę ile na to wydam,chciałabym tylko,żeby była profesjonalistką i MIAŁA CZYSTE RĘCE!!!!!!noi to samo pytanie,czy prócz zabiegów na twarz przeprowadzi i depilację????masażyk???acha noi dziewczyny ile czasy trzeba wcześniej wydepilować nóżki woskiem u kosmetyczki ,żeby ewentualne krostki zniknęly i po ilu dniach odrastają????pozdrawiam i wszystkiego dobrego na
DZIEŃ DZIECKA
życzę;-))))