Autor Wątek: Na zawsze z Tobą być...Daruda i Adaś są gotowi;-)))  (Przeczytany 49577 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline carollaa

• Chuck Norris
Odp: Na zawsze z Tobą być...Daruda i Adaś są gotowi;-)))
« Odpowiedź #780 dnia: 28 Maja 2009, 07:59 »
Rewelacyjne zdjęcia!

Offline Diankusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 29.05
« Odpowiedź #781 dnia: 28 Maja 2009, 15:18 »
Super panieński, a jakie prezenty, jednak dla mnie tort wygrał wszystko, i jak go fajnie jadłaś :)

No i jeszcze ta zabawa w stroju pokojówki tez super :)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #782 dnia: 28 Maja 2009, 21:52 »
Uuuuuuu widam ze impreza byla przednia !! !! !!
Zdjecia z imprezy super, prezenty i gadzety świetne .... no i o torcie to juz nie wspomne  :P :P :P

Buziaki zostawiam  :-* :-* :-*

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
« Odpowiedź #783 dnia: 28 Maja 2009, 22:05 »
ojjjjjj ale miałam dziś ciężki dzień.......zmienili mi dział a tym samym menagera i strasznie jest babka upierdliwa,nie da rady czegoś dokończyć bo goni już do następnej rzeczy o ranyyyyyyyyyyyyyyy latała dziś za mną jak nakręcona......
A na dodatek babka mnie zbeształa dziś,w szał jakiś  wpadła bo wychodziła z windy a ja czekałam na ta windę z wypchanym wózkiem ciężkim jak cholera,ta zaczęła mnie wyzywać od najgorszych,że stoję jej na drodze(na środku sklepu)pchnęła innym wózkiem,o mało nie walnęła jakiegoś klienta......o rany debilka normalnie,potem poszła, ja juz weszłam do tej windy a ta przybiega,że mam wychodzić i zawołać menagera bo tak nie może być,że ja jej na drodze stanęłam jak tak można,jezu dziewczyny wszyscy się na nas gapili jak na świrów (a raczej na nią) poleciała do jednej dziewczyny i wyje jej że ma zawołać fuc... menagera i przyszedł zwykły team leader ,nagadała mu,wyżaliła się i poszła......ten do mnie podszedł,miałam powiedziec sytuacje z mojej strony,jeszcze jakiś gap mnie poparł,bo wszystko widział  i było po sprawie,oczywiście do menagera to doszło,bo aż ochrona przyleciała czy ze mną wsio ok i czy się nie rzuciła na mnie ihihihihi ;-)menager powiedzial tylko,że mamy nie korzystać z tej windy i chodzić do swojej;-)))))ludzi to maja problemy jednak.....musiała się chyba babka wygadać......

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
« Odpowiedź #784 dnia: 28 Maja 2009, 22:07 »
współczuję sytuacji... jaka baba...
buziaki zostawiam :-* :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #785 dnia: 29 Maja 2009, 00:26 »
Oj niestety, tam są tacy ludzie. Zreszta, wszedzie sa tacy ludzie. Pamietam jak robilam wlasnie w sklepie tam i przychodzili ludzie, mozna bylo szalu dostac.
Ale najwazniejsze ze pracownicy wszyscy po Twojej stronie, bo czasem to nawet pracownikom odwala i staja po stronie klienta ktory zachowuje sie jak idiota ::)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #786 dnia: 29 Maja 2009, 08:12 »
wow widze ze u Ciebie niezła imprezka była  ;D ;D ;D
świetne prezenty  ;)

Offline Daruda

• Chuck Norris
« Odpowiedź #787 dnia: 29 Maja 2009, 12:34 »
witam w piątkowy piękny dzionek;-))))dziewczynki z Bydzi mam apel,poproszę o jakieś opinie na temat kosmetyczki w Bydzi właśnie,byłam ostatnio u jednej,ale już nie chce tam wrócić,nie chodzi mi już o jakieś zabiegi tylko o jakiś fajny,sterylny salonik i miłą Panią,która zrobi nam jakieś maseczki i masażyk a mi wydepiluje włoski;-)))macie kogoś zaufanego????bardzo prosiłabym o jakieś namiarki z góry dziękuje i lecę do pracki papappaapppa
Za tydzień lecimy do kraju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/color]

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #788 dnia: 29 Maja 2009, 14:08 »
Spojrzalam, ze za tydzien lecicie... Mysle sobie slub 20 czerwca... I pomyslalam sobie: Jeszcze tyyyyyyyyyyyyyle czasu. I spojrzalam na suwaczek - 22 dni :skacza: nie wiem, myslalam ze jakos poczatek maja jest a tu juz zaraz mamy czerwiec ;D Ale ten czas leci

Offline buraczek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #789 dnia: 29 Maja 2009, 16:17 »
świetnie, że niedługo wracacie, będziecie mogli sami dopilnować reszty spraw ślubnych  ;)

buziaki zostawiam  :-* :-*

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #790 dnia: 29 Maja 2009, 17:48 »
O kurcze, już za tydzien przylatujesz, czas naprawde ucieka...

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #791 dnia: 30 Maja 2009, 12:03 »
ooo juz niedlugo wracasz do domku, superowo :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #792 dnia: 30 Maja 2009, 20:45 »
buziaczki  :-* :-* :-*

Offline carollaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #793 dnia: 31 Maja 2009, 16:04 »
Daruda, ja byłam na oczyszczaniu i odżywianiu. Zapłaciłam 80 zł, zabieg trwał prawie 3 godziny, ale moja buzia wyglądała... o wiele lepiej niż myślałam po tym oczyszczaniu. Dostałam jeszcze maseczkę na dzisiaj no i przed ślubem jak będę chciała mam przyjśc tylko na nawilżanie. Wcześniej byłam u tej kobietki na regulację brwi. Jeśli jesteś zaintreresowana mogę dać namiary na prv (tylko nie mam do niej nr, ale moge podjechać i wziąć, bo to niedaleko ode mnie) Pozdrawiam!

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #794 dnia: 31 Maja 2009, 16:28 »
Buziaki zostawiam  :-* :-* :-*

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
« Odpowiedź #795 dnia: 31 Maja 2009, 18:40 »
hej Daruda :) mogę dać ci namiary na moją kosmetyczkę. Bardzo sympatyczna i niedroga. Ma zakład na Wyżynach, przy restauracji Słoneczna :) Teraz nie mam przy sobie jej nr tel. Ale jak będziesz chciała, daj znać na priv.
Pozdrawiam :)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
« Odpowiedź #796 dnia: 31 Maja 2009, 18:47 »
zostawiam buziaczki, jejku już tylko 20 dni :)  :-* :-* :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #797 dnia: 1 Czerwca 2009, 01:11 »
buziaczki  :-* :-* :-*

Offline buraczek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #798 dnia: 1 Czerwca 2009, 13:52 »
a gdzie nam się Daria podziewa?? buzki zostawiam na początek nowego tygodnia  :-* :-*

Offline Daruda

• Chuck Norris
« Odpowiedź #799 dnia: 1 Czerwca 2009, 22:39 »
a gdzie ja się podziewałam????no w pracy oczywiście,dziewczynki jest taki upal w Irlandii,a oni mi każą do roboty chodzić;-)))mam juz piąty dzień pod rząd za sobą,jeszcze cztery zostały i wakacjeeeeee;-))))wczoraj obiecałam A.,że nie wejdę na forum i dotrzymałam słowa,on nie lubi jak tu siedzę,bo mu wtedy czasu nie poświęcam,dlatego wczoraj nie weszłam;-)))) noi w końcu nadrobilismy tym samym Prison Break,już mamy wszystkie odcinki ,dziś oglądaliśmy ostatnie dwa....zryczałam sie oczywiście......
a w ogóle to jaki miałam dziś sen z cyklu ślub......o ranyyyyyyyyyyyyyyy miałam sukienkę,poplamiłam ją ,w ogóle była za krótka,kuzynka miała mi kupić kwiaty,kupiła mi jakiś bukiet- kulkę oczywiście ale z jakiś dziwnych kwiatków a w środku jakiś długaśny fioletowy,ja jej siostrze na to,że ja chciałam inny,że ten nie będzie pasował,a ona,że nie mam być zła na jej siostrę co kupowała bukiet bo ona pić zaczęła i jej się coś pomerdalo,w ogóle wesele było na jakiejś sali ,gdzie obok były trzy inne wesela i goście się  mieszali,jacyś kolesie grali w palanta....o ranyyyyyyy śmieszny troszkę.
carolla a czy Pani też przeprowadza depilację i jakieś,albo czy jest coś takiego może w jakims pokoju obok????możesz mi napisac gdzie to jest w ogóle?z góry dzięki za info;-)
japcio jakby dało radę,poprosze o namiary,ja kiedyś chodziłam tam do słoneczka-tam byl kiedyś fryzjer i gabinet właśnie,ale moja pani odeszła i jak poszłam innym razem to była nowa kosmetyczka i miała brudne paznokcie....już więcej tam nie byłam a to było jak jeszcze do szkoły średniej chodziłam,jeśli ty polecasz tą panią to powinna być ok prawda????mi nie chodzi już o kaskę ile na to wydam,chciałabym tylko,żeby była profesjonalistką i MIAŁA CZYSTE RĘCE!!!!!!noi to samo pytanie,czy prócz zabiegów na twarz przeprowadzi i depilację????masażyk???acha noi dziewczyny ile czasy trzeba wcześniej wydepilować nóżki woskiem u kosmetyczki  ,żeby ewentualne krostki zniknęly i  po ilu dniach odrastają????pozdrawiam i wszystkiego dobrego na
DZIEŃ DZIECKA
życzę;-))))

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #800 dnia: 1 Czerwca 2009, 23:40 »
Ja będę się depilowac chyba 2-3 dni przed slubem, tyle że w domu  ;)

Offline buraczek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #801 dnia: 2 Czerwca 2009, 12:49 »
a ja nie planuję się tak poświęcić, jestem wrażliwa na ból, więc zaopatrzę się w dobrą maszynkę i będzie git  :)

ja też się popłakałam na ostatnim odcinku Prisona  ;D

Offline Daruda

• Chuck Norris
« Odpowiedź #802 dnia: 2 Czerwca 2009, 13:53 »
Witam dziewczynki;-)))a ja dzisiaj siedzę w domciu  :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: coś im sie pogmerało na grafiku i dali mi trzy dni wolnego;-))))byłam z tym u menagera i on kazał mi dziś rano dzwonić do kadrowej,zadzwoniłam a ona powiedziała że wsio jest ok i mam dziś wolne;-)do tego sobota i niedziela,bo już będę w Polsce;-))))chyba jednak albo mnie źle zrozumiała albo nie wiem,bo pomimo to,że wczoraj był tzw Bank Holiday i pracowałam,mam za to więcej płatne,ale w żaden sposób mi nie wyjdzie 37,5 h które powinnam w tyg przepracować jako pracownik na cały etat....w sumie to przydało mi się to wolne,bo nie muszę pracować 9 dni pod rząd,pewnie babka teraz siedzi i myśli jak to zrobiła,że jednak źle ułożyła ten grafik.hihihiih gapa jedna hihihihihih
a u Nas taaaaak cieplutko,że chociaż sobie pospaceruję po słoneczku,bo to już kilka dni taki upał jest a ja ciągle byłam całymi dniami w pracy,to dziś mam;-))))

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #803 dnia: 2 Czerwca 2009, 16:02 »
...... milego spacerowania na sloneczku - korzystaj bo jak wrocisz do Bydgoszczy to deszcze Cie zaleje  ;D

Offline Daruda

• Chuck Norris
« Odpowiedź #804 dnia: 2 Czerwca 2009, 16:55 »
o ranyyyyyyyyyyy wróciłam,nie dałam rady za długo,przyszłam caaaaaałłła mokra!!!!! 33 stopnie to nie jest dobra pogoda na spacery uważam;-))))zresztą nie moge za bardzo pokazywać buzi na słonku ,musze iśc w Polsce do dermatologa i musi mi coś poradzić na te plamki na twarzy,bo one nie mogą być wystawiane na słońce właśnie,co mnie bardzo denerwuje....

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #805 dnia: 2 Czerwca 2009, 17:06 »
33 stopnie  :o :o :o

U nas tez33 ale litrow na metr kwadratowy  :P hehehe - nie no teraz sie poprawilo, juz nie pada i tak trozke slonko zza chmurek wygladam :)

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #806 dnia: 2 Czerwca 2009, 17:08 »
o rany u nas tez taki upal. a ja niestety pracowac musze, upoce sie przy tym jak mysz  ;D tez sie zastanawiam kiedy najlepiej sie wydepilowac , a przy okazji jak "dlugie" trzeba miec wloski, zeby dobrze wydepilowac?? hehe bo trzeba by zapuszczac  :P
moj tez nie za bardzo lubi jak wchodze na forum, bo sie nudzi wtedy, wiec korzystam jak jest w pracy  :-*

Offline Daruda

• Chuck Norris
« Odpowiedź #807 dnia: 2 Czerwca 2009, 17:14 »
o ranyyyyyyy a moj A. to pewno ledwo już żyje,pracuje na dworze i pragnie się pewnie piwka tylko napić,a ja mu nie kupiłam;-((((( za pomniało mi się,mam nadzieję,że deserek z lodów,truskaweczek i śmietanki zaspokoi jego pragnienie....swoją droga pewnie po całym dniu na słońcu jest całyyyyyyyyy czarny,on ma taką karnację ciemną na bank go dziś nie poznam spod tej opalenizny.....

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #808 dnia: 2 Czerwca 2009, 18:06 »
no to niezłą macie pogodę... tutaj znacznie zimniej i burzowo  ::)

:-* :-* :-* zostawiam

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #809 dnia: 2 Czerwca 2009, 21:07 »
Buziaczki  :-* :-* :-* zostawiam :)
Super ze masz wiecej wolnego :)
Moj A tez strasznie plakal ze do pracy musi w taki upal chodzic ;)
A ja bede depilowala w domku normalnie maszynka, szkoda mi w sumie kasy na depilacje w salonie, a jak sama o siebie ladnie zadbam to tez jest oki :)