Witajcie moje kochane

Dziękuję Wam bardzo bardzo za gratulacje

i że przez ten cały czas byłyście ze mną, odwiedzałyście, wspierałyście... Jak prawdziwe przyjaciółki... Zaraz sie rozbeczę...

Nie wymieniam każdej z osobna żeby nikogo nie pominąć, bo to by było niewybaczalne...!!!
Oj tak Magrolko, fajnie być po.... Ale jeszcze to chyba do mnie nie dociera

Ale wiecie co?? Im więcej postów każdej z Was czytam, tym bardziej do mnie dociera, ile czasu mnie tu nie było - Tyle z Was już dosłownie ZARAZ wykruszy się z panieńskiego grona

już nie wspominam o tych, które już sie wykruszyły

No ale właściwie po to tu jesteśmy

A co ze spraw ślubnych?? Chyba nie pisałam, ale mam ogromny problem z fryzjerem

Moja Asia, do której chodziłam przez 5 lat, wiadomo - sprawdzony już fryzjer - miała wypadek na motorze i nie będzie jej aż do października

A moje blond odrosty?? A moja fryzurka próbna i ślubna???

Poszłam wczoraj do tego samego salonu i robiła mi odrosty jej koleżanka, niby też ok, ale jednak widzę różnicę... Nie jestem aż tak zadowolona

ale chyba nie będę miała wyjścia i i tak pójdę tam zrobić pasemka przed ślubem... Najwyżej powiem tej dugiej dziewczynie o co mi dokładniej chodzi w tych pasemkach i się dogadamy

no ale co z próbną? Otóż na próbną umówiła mnie już mama do swojego fryzjera, idę w poniedziałek... Ciekawe jak będzie... Ech, odwodza mnie wszyscy od prostych włosów, bo mam zbyt szczupłą buźkę... Teraz jeszcze dodatkowo schudłam to już w ogóle zrobiłam się szczurkowata

No nic - najwyżej najpierw spróbuję zrobić moją upatrzoną fryzurke na falowanych, a potem na prostych i wtedy zdecyduję

a na 22 sierpnia już się w razie czego zapisałam do tego salonu.
Co dalej... Otóż dalej makijaż - DZIŚ PRÓBNY

ale zdjęć chyba nie bedzie bo nie mam aparatu

I wicie co? Z fioletowego bukietu chyba zrezygnuję, w ziązku z tym z fioletowego makijażu również... Koleżanka (ta makijażystka) poleca do mojej urody szary makijaż - i dobrze - lubie szary i podoba mi się

Będziemy kombinować

Ponadto ZAPROSZENIA - juz wszystkie rozdane!!

Hmm, wszystkie?? Chyba tak, a na pewno zdecydowana większość

jeszcze trzeba rozesłać zawiadomienia, ale to jeszcze chwilkę

Oooojjjj, ale tasiemiec...

Przepraszam

Ale tyle czasu nie było mnie z Wami, ze teraz sie muszę wygadać

Jeszcze raz dziekuję Wam za wszystko - za wsparcie i obecność i zostawiam gigantyczne buziaki