Autor Wątek: ..........::::::::::NaTaLiA & PiOtR::::::::::01.08.2009::::::::::..........  (Przeczytany 116752 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
No Japcio Ty to bedziesz miala labe  :P :P :P heheheee

Daria tak pamietam ze 3 dzieci to jedna osoba dorosla.
No u Was jest inaczej bo jednak na kazde zawolanie mnie mozecie przybyc.
Ja tak mysle ze na poczatku lipca sie do niego zlgosze i wtedy bedziemy sie umawiac :)

Jesli chodzi o jedzonko to oryginalne napewno jest i co najwazniejsze starsznie smaczne  ;D

A wzielas pod uwage jego licznik wodki na osobe?? Menager mowi ze 0,3 l na glowe zeby brac 1l wodki na 3 osoby.
Caly czas mysle czy to wystarczajaco?
Aaa i jeszcze sie zastanawiam ile picia na osobe??

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
picia 3-3,5l na osobe bo to cieple miesiace

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
my liczyliśmy 0,7 l  na parę;-)nie wiem mój brat tak miał i było spoko,jeszcze zostało,wiem ,że część ludzi to piwosze,w tym PARA MŁODA;-),dlatego będzie dużo piwka,chyba 12 flaszeczek winka różnego rodzaju,inne alko,myślę że powinno wystarczyć;-)więcej napisze po weselu;-)Zresztą z tego co pamiętam to wódeczkę kupowaliśmy na 80 osób a będzie 57 osób dorosłych plus obsługa wesela-kamerzysta,zespół itd. ..moim zdaniem spoko wystarczy a jak nie to tak jak pisałam w gazdówce załatwimy,acha na bramy i konkursy mamy wódeczkę osobno;-)
Wiem,że menager nie za bardzo był nastawiony na piwko,ale My sobie nie wyobrażamy,żeby na Naszym weselu go nie było,dlatego kupiliśmy piwko tak jak chciał pasujące pod całość-harnaś i tatra;-)
co do napojów to nei pomogę....ja po prostu nie pamiętam ile liczyliśmy-w sumie to wybierał A. z moją mamą ja ino pomagałam,wiem że są rożne rodzaje i smaki-gazowane i nie,wody,soki i napoje od wyboru do koloru.....

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
nam nasza babeczka tez mowila ze 3, 3,5 litra na glowe,
a ja znowu nie wyobrazam sobie pic piwa na weselu, i co 15 minut do kibelka po nim latac  ;D

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Czyli tak +/- na 3 osoby lit wyjdzie skoro na pare 0,7 :)
Winko tez bedziemy mieli ale piwa chyba nie. Jesli sie na nie zdecydujemy to bierzemy od Gazdowki beczke - wychodzi okolo 300zl :) Bo na butelki kupowac nie bedziemy.

Wodek jak narzie mamy 40 butelek po 0.7 a sokow 50 l ....... musze sobie policzyc ile trzeba dokupic i ile wina  do tego ;)

Offline Daruda

• Chuck Norris
o jaaaaa a ja nie wiedziałam,że mają jakąś beczkę do nabycia......a jeśli chodzi o latanie do kibelka po piwku....ja wiadomo,że nie będę pila nie wiadomo ile tego piwka,a poza tym co mam pić w upalne lato????jeśli wódka do mnie nie przemawia...piwko dla mnie to zbawienie,wolę pić zimne piwko niż wódeczkę na siłę;-)))) na brata weselu piwko schodziło najlepiej!!!!!!!każdy chwycił piwko do prosiaka,staliśmy na zewnątrz i popijaliśmy,aż mi ślinka teraz cieknie....z kolei nie wyobrażam też sobie w taki upalny dzień jak dziś pic wino!!!!!PIWKO IS THE BEST!!!i bedzie dla tych wszystkich,którzy nie lubią wódeczki;-)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Tak tak jedsto mozliwosc "kupienia" beczki  :)

Z tego co sie oreintuje u mnie w rodzince owszem piwo sie pije ale gdy ma sie do wyboru to ludzie pija wodke :)

Offline Daruda

• Chuck Norris
hmmmm to nie wiem dlaczego nam nie zaproponował,teraz to bez sensu bo i tak mamy już piwko kupione......

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Ja sama sie pytalam bo chcialam miec swoja beczke ale taka jaka ja chciala miec nie moge bo to inne piwo i gwint do rozlewaka nie pasuje .... !!

Dobra smigam kupic tusz do drukarki dla mamy :)

Do uslyszenia  ;)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
byłam nadrobiłam i buziaki zostawiam  :-* :-* :-*

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
ja bym się troszkę bała i piwko i wódka... mieszanka wybuchowa.
buziaczki  :-* :-* :-* :-*

Offline Daruda

• Chuck Norris
każdy jest dorosły i powinien się zdecydować co pije....ja na brata weselu piłam wszystko i byłam zdrowa;-))))zaczęłam od szampana,jeden drink,potem obaliliśmy z kuzynostwem całą flaszkę whisky i popiłam piwkiem,o ranyyyyyyyyy to mnie nie zabiło????hihihi nie nie dziewczynki nieźle się można rozchorować jedząc owoc i popić to gazowaną wodą także ja  pozostawiam wybór to co ludzie będą pili i jedli,mi nic do tego ,ja tylko to jedzonko i picie zapewniam a jak co kto będzie mieszał to już ......nie moja sprawa,nie są dziećmi.

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
strasznie dawno mnie tu nie było, ale oświadczam ze już wszystko nadrobiłam :) A przynajmniej tak mi się zdaje, bo jakoś nei doczytałam nigdzie, jak poszedł ci ten egzamin za który tak kciuki zaciskałyśmy? :)
Garnitur na Twoim lubym prezentuje się bardzo efektownie ;)
Zegarek duuuuży, to jest pewne ;) Ja od paru lat w ogóle nie używam zegarków, chociaż mam ich kilka...W sumei to sama nie wiem dlaczego ;)
Buziaczki zostawiam :-* :-* :-*
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Buziaczki  :-* :-* :-* zostawiam :)
Kurcze, tak mało wódki liczycie? Ja powiedzialam rodzicom ze licze 1 litr na glowe na dwa dni, to sie przerazili ze mało ::)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Witam :)

Fasolku dobrze ze mowisz o egzaminie - nie powiedzialm bo nie ma sie czym chwali - nie zdalam - tak naprawde poprostu zapomnialam napisac bo poprostu sie zdenerwowalam - ale juz kit, przestalam sie przejmowac, najwyzej obronie sie w pozniejszym terminie i juz .... !! Denerwuje mnie ze ponad tydzien uczylam sie dzien w dzien a inni ida bez przygotowania jedynie ze sciagami w kieszeni, pisza, sciagaja i zdaja .... !!  >:( >:( >:(

Jesli chodzi o potwierdzenia to dzisiaj zadzownil kuzyn (oczywiscie ze strony taty) ze go nie bedzie !! Podobno bedzie na wczasach, pisze podobno bo tego kuzyna siostra bedzie z nim na tych wakacjach i wracaja przed moim slubem .... ale on nie wiedzial ze jego siostra czyli moja kuzynka mi to powiedziala ..... !! Ale plakac nie bede - jego strata ...... !!!!!!!!!
Ogolnie odmowilo 5 osob. Jesycye nie wiem co y jedna kuyznka ze Słupska .... !! Cos czuje ze tez nie przyjedzie skoro tak zwleka z odpowiedzia ... !!

Wiecie to jest straszne ze bliska rodzina, najblizsza tak odmaiwa. Rozumiem ze kontakow jakis wielce przyjaznych nie utrzymujemy ale to w koncu rodzina, zawsze jakies tego typu okazje sie spotykamy a tu lipa .... !!Ale prawda jest taka ze mojego taty rodzinka taka dziwaczna jest .... zawsze odizolowani od nas ... !! Powiem tylko jedno - niech zaluja .... !!!!

Fasolku ja zegarkow tez nigdy nie nosilam.. ale ostatnio zatesknilam za wlasnie takim jaki kupilam no i mam  :P

Offline Daruda

• Chuck Norris
nie martw się Natalko-tak jak napisałaś-ich strata,że ich nie będzie w tak ważnym dla was dniu;-)))ja na początku byłam załamana,że ludzie odmawiają przybycia,ale jakoś mi przeszło,tak widocznie ma być,a za to będziemy świętowali tylko z najbliższymi na których zawsze można polegać;-))))

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Dokladnie na najblizszych zawsze mozna liczyc .....  :Serduszka:

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
jeju potwierdzenia jeszcze przede mna ale juz wiem ze bedzie mi przykro
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
dokładnie, strata tych co nie przyjdą :)
współczuję niezdanego egzaminu, nie przejmuj się ja dziś podobną sytuację miałam, uczyłam się tak dużo, że aż mózg parował, dawno się tak nie przyłożyłam do niemca... a on dał egzamin tak pokićkany, coś co na zajęciach ledwo było wspomniane... i dawaj pisz sobie egzamin :( w ogóle ten egzamin to on sobie gotowca z neta ściągnął... bo znalazłam dziś rano, ale stwierdziłam, że tego nie było na zajęciach, więc nawet się nie wgłębiałam ::)

Offline margolka

• Chuck Norris
Dużo kupujecie tych napojów niealkoholowych. Ale jak tak trzeba, to też tyle kupimy  ;)
A wódeczki 0,3 na głowę to m się wydaje za mało  ::)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
:przytul: Eh, to przykre z rodziną.. ale niestety chyba kazda z nas to przechodzi :( Najgorsze jest to jak takie powody podają ::)
Ale nie przejmujmy się nimi :)

Szkoda ze nie zdalyscie egzaminow... Ale nastepnym razem bedzie lepiej :)

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
Ojej no, szkoda, a taką miałam ochotę na świętowanie z okazji Twojego zdanego egzaminu :( Przykro mi, ale za drugim razem już pewnie się uda :) Ja też tak parę razy miałam- uczyłam się jak głupia, ryłam niemalże i nawet sny miałam, że powtarzałam materiał na egzamin, potem szłam, zapominałam czegoś napisać i była lipa... A inni pisali ze ściąg, wykładowca to widział i nie zwracał uwagi i wszyscy zdawali... Takie to zawsze niesprawiedliwe... No nic, w końcu i tak wszystko zdamy i się obronimy- bo jak przecież może być inaczej ;)

Buziaki na miłą środę :-* :-* :-* :-*
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
Ach ci nauczyciele i wykładowcy......szkoda słów :) A egzamin na pewno zaliczysz w drugim terminie  :glaszcze:

Pozdrowionka!!!

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
co do odmawiania rodzinki tej najblizszej to przez to samoprzchodze tyle ze mi 10 osob odmowilo a nei sorry 11 (jeszcze moja świdkowa, sie "rozmyliła")

co do egzaminu no to faktycznie szkoda i zgadza sie ze czasem zdaja ci co sie nic nie ucza albo sciagaja bo trafia w pytania i o ale co zrobic mam nadzieje ze zdasz poprawke na 5 :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
No u mnie ze 100 osob jesli zostanie 50-60, to bedzie dobrze ;D ;D ;D
No, chyba ze jeszcze cos sie zmieni.

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Witam :)

Ranyyyy Madzia_n az tyle ludzi odpaslo ??? To straszne ... !!

No na egzamin ozywiscie ucze sie dalej :/ Ale pociszam sie dzisiejsza 5 z koła :) - zreszta z tego samego przedmiotu co to go oblalam - z tego samego materialu   >:(
Ale nic jestem dobrej mysli.

Obrona nam sie przsuwa  najprawodpodobnie na 19 wtedy kiedy mam przymiarek sukni - bede musiala ja przelozyc bo nie wiem o ktorej obrona i ile am spedze czasu .... !!
Juz sie nie moge odczekac na kolejna przymiarke - kurcze jak zapisywalam sie na II przymiarke to mowilam ze to tyle czasu - a to juz za chwilke  :P :P :P heheeee

Dobra wracama do nauki i pozniej smigam po P do pracy :)

Buziaki na mily wieczor :)

PS przepraszam ze tak malo Was odiwedzam i kresle tylko w moim watku ale przez ta uczelnie i obrone mam strasznie malo czasu - co rusz musze sie uczyc, cos zalatwiac - ahhhh szkoda gadac - niech juz bedzie lipiec i obym wszystko zaliczyla i sie obronila ;)

Offline Daruda

• Chuck Norris
to miłej nauki i wrócisz jak będziesz gotowa,a wtedy to będziesz miała kilka sporych książek do czytania;-)))bo takowe powstaną z naszych wątków,no moze moj ci odpadnie bo jestem jeszcze tylko dwa dni i lecę do Polski a tam nie mam neta;-(((

Offline madzia_n

• Chuck Norris
No niestety, tzn jeszcze odpowiedzi konkretnej nie dostaliśmy, ale Teściowa mniej więcej się orientuje co i jak, i właśnie tyle ma odpaść.
Trzymam kciuki za nauke :) Niedlugo bedziesz miala to za sobą! :)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
no wlasnie, mysl o tym ile bedziesz miala czasu po obronie :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline margolka

• Chuck Norris
Natalko a ja myslalam, że już na poprzedniej przymiarce suknia byla gotowa - tak pieknie wygladalas  :D