Autor Wątek: ..........::::::::::NaTaLiA & PiOtR::::::::::01.08.2009::::::::::..........  (Przeczytany 116173 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
mam tak samo jak Fasolek :)  pozniej mam mila niespodzianke
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Witam :)

Dlugo mnie nie bylo ale weekend mialam pelen wrazen :)
dzialka, no i rozdawanie zaproszen :)
Wszystkie mamy juz z glowy :)
Wszyscy zaproszenia :):):)

Jeszcze tylko pod koniec czerwca zawiadomienia i koniec  :P :P :P
A dzisiaj bylismy kupic Błażejowi Garnitur a Oliwce sukienke :)
Wygladaja pieknie  ;D ;D ;D
Błazej na garnutur z tego samego sklepu co moj P :)
Przymierzalismy jeszcze w innym sklepie ale lezał na nic bez porownania  ;D

No to na pierwszy rzut Oliwia w swojej kreacji ....

A tutaj Bobik w dwoch wydaniach .... krawacik ma do kosciolabo pieknie pasuje do Oliwii a jego wymarzona muszke bedzie mial na wesele  ;D...
Koszule ma o rozmiaz za mala dlatego kolniezyk nie jest dopiety.

Troszke mu sie oczko przymknelo  :P :P :P

Oboje slicznie wygladaja :):):)

Jesli chodzi o egzamin to w zeszlym roku mialam wlasnie tak ze u tej samej Pani mialaz az dwie poprawki cudem uniknelam warunku. Przy pierwsze poprawce bylam pewna ze zdalam, super mi poszlo a tu winik i piekna 1 sie ukazala, druga poprawka - wychodze z auli i bylam zalamana, bylam pewna ze oblalam i ze mam warunek, przyszly wyniki - zaliczone ..... !!
I tak to jest z intuicja na studiach  :P :P :P
Teraz naprawde nie licze na nic dobrego, ale juz nawet nie chce o tym myslec bo zaraz mi sie humor psuje  :-[ :-[ :-[

Lepsza byla dzisiejsza  z kolokwium i zaraz humor lepszy  ;D ;D ;D

Teraz lece do Was bo mam meggaaaaaaaaa zaleglosci !!! !!! !!!

Buziaki  ;D

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
super wyglądają  ;D rozwalają mnie tacy mali chłopcu w gajerkach  ;D ;D ;D

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
heh slicznie wygladaja :)

całkiem nowa JA

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Mi tez sie takie maluchy podobaja na galowo .... on zawsze bardzo szybko i ladnie sie opala wiec w sierpniu bedzie super wygladal w jasnym garniturze  ;D

Ahhhh zazdroszcze mu tej opalenizny !!!

Offline pamela

• Chuck Norris
jaki slodkie dzieciaczki, sliczna sukienka, a chlopczyk wyglada slodko i w krawacie i w muszce

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
Co za przystojniak :) i piękna kobietka :) Fajnie, że będą u was dzieci na weselu. U nas, niestety, jest tylko jedno dziecko w rodzinie, więc nie zapraszamy maluchów.

Buziaki na dobranoc :)

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
nonono fajnie ten bzyk mały w tym gajerku wygląda,noi ta muszka  :D :D :D :D dziewczynka zresztą też ładnie w tej sukienusi;-) my będziemy mieć kilkoro dzieci,dwoje bedzie niosło nam obrączki takich małych bzykow po 3 lata,noi  ta dziewczynka tez już ma kreację mama kupiła jej sukienusie jakąs jasną i dodatki borso-dopasowała ja równiez pod całość,co do chłopca to jeszcze nie wiem,ale pewno śmiesznie będą wyglądać;-)))))

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
U nas gdyby nie mojej siostry dzieciatka to tez bym nie zapraszala dzieci a w takeij sytuacji jak nasze maluchy beda to nie wypada nie zaprosic innych  :P

Mały niesie obraczki a dziewuszka kwiatki (miniaturke moich)  ;)

Offline Daruda

• Chuck Norris
Mały niesie obraczki a dziewuszka kwiatki (miniaturke moich)
ja też bym tak chciała,ale....na początku miała byc tylko dziewczynka noi to jej zapytałam,czy by była tak miła i żeby szła przed nami w KOściele i niosła nam obrączki,zgodziła się mała dama i było wsio ok;-)))))ma już próby i jest podobno bardzo dzielna i przygotowana na wielkie wyzwanie;-)(ma dopiero 3 lata;-)))) no ale potem okazało się,że na weselu będzie jej rówieśnik,tylko.....tylko,że po pierwsze on to ma chyba ADHD noi się troszkę obawiam o niego,a ponadtno nie chciałam dziewczynce zabierać tej frajdy skoro tak długo już ćwiczy;-)))także Ona będzie niosła te obrączki,a chłopiec hmmmmmm???? co radzicie,ma po prostu iść koło niej?o ranyyyyyyyy już widzę taki obrazek  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Idą sobie,idą....i nagle staja i uciekają,bo zobaczą ogrom kościoła i.......hihihih na taką ewentualność jesteśmy przygotowani również;-))))to przecież tylko dzieci;-)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Tez sie tego obawiam   :P

Wiem ze Oliwia nie bedzie miala zadnych oporów, nie dosc ze caly czas stoi przed duza publicznoscia bo chodzi do sportowej szkoly i co rusz sa zawody na duza skale no i spiewa w koscielnym chorku wiec nie ma obaw przed wielka gromada w kosciele.
Gorzej z malym. Jego sie obawiam, chociaz twardo mowi ze nie ma problemu on pojdzie ... ale zawsze jest raunek -  Oliwka moze rzucic kwiatki za siebie i przejac obraczk  ;D ;D ;D Ahhhha zapomnialam ze jest maly problem -Oliwia jedze na oboz od 27 lipca do 10 sierpnia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak narazie jest ustalone ze w piatek przed sluibem jej tatus po nia przyjedzie a w poniedzialek spowrotem ja tam odwiezie.
I mam nadieje ze tak sie uda bo ni wyobrazam sobie slubu i wesela bez mojej kochanej niuni  :-[ :-[ :-[

W czwartek wyjedzam na konferencje do Warszawy i wracam w piatek wieczorem - wcale mi si nie chce no ale mus to mus, zostalam wytypowana z calej szkoly razem z trzema kolezankami i caly pobyt szkola placi za nas wiec czemu nie skorzystac skoro kolejny papierek do kolekcji bedzie - yyyyy tzn powinnam powiedziec ze wzbogace sie o bardzo cenna wiedze i o jeszcze cenniejsze doswiadczenia  ;D Ooooo tak lepiej brzmi  ;D :P ;D :P

Teraz smigam spac :) Bo jutro kolejne odwiedziny Placowki opiek - wych. Ostatnio dosyc duzo krazymy po tych osrodkach ... takie male zwiedzanie ale zarazem troche owiera nam oczy na "nasz" (resocjalizacyjny) świat  :P

Buziaki zostawiam na mily wtoreczek  :-* :-* :-*

Pa pa

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
Jak płacą za Ciebie to fajnie :) Też bym sobie gdziekolwiek pojechała za friko...

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
Te nowe doświadczenia to zapewne gdzie najlepiej w Wawie poimprezować ;D Też miałam parę takich wyjazdów i wszystkie kończyły się jednym- mega kacem :P Ale papierek jest ;D ;D ;D ;D
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
bardzo fajne maluchy maja stroje , ale mi sie bardziej Błazej w krawacie podoba niz w muszce ale jak tak chce musze :)

fajnie jak tak dzieci ida przed para młoda, u nas na 99% tak sie nie da bo nie ma jakos tak dzieci  zeby sparowac, no chyba właśnie ze siostrzenica N. (8lat), bo niestety chrzesnica jest za mala dopiero co zaczela chodzic :)

Offline carollaa

• Chuck Norris
Świetnie prezentują się maluchy, jakie eleganckie :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Ale fajne maluchy  :D :D :D
ten chłopczyk w gajerku wygląda cudnie a mi się w muszce podoba  :D
dziewczynka słodziutka  ;)

Ja też chciałam zeby bratanica ma 2,5 roczku niosła obrączki ale ona jest taka hmmm nieobliczalna   ;D już gdzieś pisałam że bratowa powiedziała ze zamiast bukietu z kwiatów musiałabym mieć bukiet z kinderków i nieś przed nią  :P i zresztą ona na poczatku taka wstydliwa dopiero potem się rozkreca wiec lepiej nie ryzykujmy  ;D

Offline margolka

• Chuck Norris
Dzieciaczki świetne i pięknie wyglądają  :D

Offline jonesy

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 29.08.2009
Cześć Natalia

Mogę się jeszcze przyłączyć? Wiem że nie wiele zostało i duuuuużo stron mnie ominęło

Offline Daruda

• Chuck Norris
to miłej delegacji życzę  ;) ;) ;) ;) ;)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Buziaczki zostawiam :-* :-* :-*
Ale miałam nadrabiania :) No, ale dzielnie nadrobiłam :)
Fryzurka moim zdaniem bardzo ładna! :) Ale ta którą wkleiłaś potem, jeszcze ładniejsza :)
Dzieciaczki - WYGLĄDAJĄ CUUUDNIE! :)
Też bym chciała by dzieciaczki niosły nam obrączki... ALE ::) Nie wiem czy by się to udało, bo dzieci wszystkie roztrzepane w rodzinie mamy ;) W ogóle to ja mam już dwójkę - chrześniaka(4l) i chrześniaczkę(2,5l), z tym że drugi syn od siostry mojej(brat chrześniaka) też jest bardzo ważny, ma 7lat. A. ma chrześniaczkę która teraz u komuni była... No ale nie wiem czy by to się udało bo ten 7latek jest strasznie nieobliczalny, a chrześniak kapryśny więc.. Szkoda słów ;) ;) No i nie wiem czy ksiądz by pozwolił ;)
Życzę miłej delegacji! :) Ale się rozpisałam ;)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
czekamy natalko aż wrócisz :)

Offline margolka

• Chuck Norris
Buziaczki już weekendowe  :-* :-* :-*

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
pozdrowionka :)

całkiem nowa JA

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Witam dziewczyny :):):)

Jonesy zapraszam  ;D

Madzia ja tez mam obawy co do roztrzepania dzieciaczkow, tzn bardziej Błazeja - ale mam nadzieje ze da rade  ;)

Ale zaniedbalam forum - nieladnie tak z mojej strony  :P
Ale juz po "delegacji"
BYło naprawde super, nie spodziewalismy sie takiego rozmachu ze strony tej szkoly.
Pyszny obiadek, soczki, pod wieczor nad Zalewem Zegrzynskim gril, rowerki wodne, tramwaje wodne, piwko, soczki, musyczka, plaza - normalnie szok - hotelik do spanie rownie mily, sniadanko  ;) Naprawde super !!!

Zaraz po przyjezdzie bylam z moim P po garnitur, ale nie odberalismy poniewaz "ogonek" (rozporek z tylu marynakri) uciekal w bok i Pani musi poprawic :) W nastepny piatek bedzie juz poprawiony :):):)
Moge Wam pozakac zdjecia ale to pozniej bo musze je zgrac z tele i nie sa za ciekawej jakosci bo nie dosc ze P ciagle sie ruszal to jeszcze piksele w tele nie sa za duze !!!  ;)

A po przymairce czekaly na mnie śliczne kwiatki z okazji naszej pierwszej rocznicy zareczyn  :Serduszka:
I po przyjsciu do domku tak jak ie wykapalam to zasnelam o 19 tak obudzialm sie na drugi dzien o 10  :P Wiec moj Piotrus nie mial z kim uczcic naszego roczku - ale byl bardzo wyrozumialy bo wiedzial ze jestem wykonczona po "delegacji"  ;D ;D ;D 
Kochany jest  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:

Moj P dzisiaj na nocke wiec mam zamiar nadrobic forum :)
Oby mi sie udalo :)
W takiem razie do uslyszenia  :ok:

Offline pamela

• Chuck Norris
wow super taka delegacja. czekamy na fotki  :-*

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
to tylko pozazdrościć :)
zdjęcia garnituru chcemy tak czy siak ;p
fajnie, że pamiętał o rocznicy zaręczyn Twój PM :) 

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
hejo :) w piątek odbieracie garniak? My idziemy na pierwszą przymiarkę, więc może się miniemy :)
Buziole na dobranoc :)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
no to widzę że się działo :) czekamy na fotki :)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Juz juz daje zdjecia tylko one naprawde nie sa wyrazne ...

Tutaj w calej okazalosci ale bez marynarki i krawatu
Ma takie lekko szersze nogawki troche takie nietypowe - poprostu wyglada super :):):)
Na zdjeciu wygladaja nie za ladnie ale na zywo jest slicznie dopasowany i naprawde strasznie mi sie podoba i on tez sie super w nim czuje  ;)
Nie zalozyl paska i spodnie wygladaja na lekko przydlugie ale jak go zalozy to jest idealnie :)

A tu juz z kamizelka i krawatek ...
ale nawet dobrze koloru nie widac ...  :-[

Japcio moze i sie spotkamy  ;) Chyba musze zajrzec do tojego watki i odkopac jakies zToje zdjecia zebym nie przeszla obok  :P :P :P heheheeee
Ale Ty napewno mnie poznasz  ;D ;D ;D O jesli tak bedzie odrazu daj znac  :P
My bedziemy pewnie okolo 15-16 :)

Aaaaaa i jeszcze - jak P zaklada marynarke na kamizelke to nie wdiac mocno tego fioletu wiec jak bede miala kwiaty nie koniecznie fioletowe to i tak nie bedzie problemu :) Wiec nie bede sie juz tak stresowala przy zamawianiu kwiatkow :)

Teraz uciekam do Was - az mnie przeraza tyle tego nadrabiania ..... !!

Buziaczki  :-* :-* :-* :-*

Offline pamela

• Chuck Norris
natalko a jaki to jest kolor? taki szary swiecacy? moj M ma bardzo podobny tylko na 4 guziki. i kamizelka ciemna nie biala?? i bardzo dobrze, nie znosze bialych. :-*