Witam
Pamela 
Diankusia 
Madzia 
Natalia 
Justyś 
Olka 
Paolka 
Arvena 
Buraczek 
Anulka 
Justynka 
Wiśniowa 
Daria 
Beatka 
Iza
Te buziaki to za odwiedziny i za wszystkie Wasze pocieszające słowa. W czwartek, kiedy się okazało, że babcia zostaje w szpitalu, to od razu w głowie czarne myśli się pojawiły... odechciało mi się wszystkiego, całych tych przygotowań do ślubu... Wiem, że nie mogę być taką pesymistką. Chcę wierzyć, a właściwie to wierzę, że będzie dobrze i za parę dni babcia będzie w domku i w lepszym stanie.
a wzrostu to ile ty masz?? bo moze ta waga nie jest az taka za mala
Mam 163 cm - tyle pisze przynajmniej w dowodzie, ale chyba naprawdę tyle mam. A waga jest za małą na pewno. I tu już nie chodzi o to, co mówi wskaźnik BMI, ja po prostu źle się czuję z taką wagę. Od bardzo dawna moja waga stała w miejscu, ważyłam 50-52 kilo

I kurcze wiem, że tak szybko nie przytyję aż tyle... A miara ze mnie nie ściągnięta...

A ze tak zapytam, po slubie juz wiecie jak bedzie wasze zycie wygladalo? w sensie gdzie bedziecie mieszkac i takie tam 
Iza, właściwie to nie wiemy. Od razu po ślubie to na pewno troszkę pomieszkamy z moimi rodzicami. Oni twierdzą, że możemy tu mieszkać ile chcemy, tzn rok, 2 lata, ale ja mam nadzieję, że to będzie krótszy czas, pare miesięcy. Najważniejsze to żebyśmy znaleźli pracę - ja jeszcze nie zaczęłam szukać

Ale wczoraj byłam zarejestrować się w UP jako bezrobotna

W ogóle to jestem już tydzień w Polsce! A nic konkretnego nie zrobiłam, nie załatwiłam

No może jedynie tyle, że zajęłam się cerą

Teraz muszę coś zrobić z włosami i paznokciami. Odszukałam właśnie w wątku
Justyś co dobre na to i na to, no i muszę iść do apteki zakupić te specyfiki

A na środę mama mnie umówiła do fryzjera. Nie obcinałam włosów od listopada 2007 i wcale nie zamierzałam nadal, ale mam bardzo zniszczone końcówki, a włosy takie liche się zrobiły.
No i myślę, czy nie pokombinować coś z kolorkiem - kiedyś się farbowałam, na różne kolory, a teraz mam włosy swoje (ostatni raz farbowałam na jesieni 2006, ale na kolor przypominający mój, no i potem po roku - we wspomnianym listopadzie 2007 ścięłam włosy na krótko, tzn te farbowane ścięłam, a zostały tylko moje naturalne )
I z jednej strony kusi mnie żeby pofarbować, bo tak zmysiały i spłowiały (poza tym mam już kilka siwych

) Z drugiej szkoda mi, bo wiem, że jak zafarbuję, to już będę farbować co miesiąc

Kiedy robimy jakieś spotkanko ?? 
Justyś to wy musicie wybrać termin, bo pracujecie, uczycie się. Mnie jest obojętne, jestem dyspozycyjna
Może rzuć propozycję