Autor Wątek: " Że Ty i ja spośród tysięcy ... " ---> odliczam do 27.06.2009 :)  (Przeczytany 139676 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline anulka_211

• forumowicz
Odp: " Że Ty i ja spośród tysięcy ... " ---> odliczam do 27.06.2009 :)
« Odpowiedź #1740 dnia: 6 Maja 2009, 20:27 »
No tak daj nam znać co u babci. A waga sama przyjdzie z czasem jak już wróciłaś do prawidłowego trybu życia. :-*

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1741 dnia: 6 Maja 2009, 21:14 »
Witam wieczorkiem  :-*

Przed chwilą wróciłam od fryzjerki  :) Mam włoski krótsze o jakieś 2 cm  ;)

U mojego fryzjera od niedawna jest także solarium - od jutra zaczynam się opalać  :D Tydzień temu w środę byłam na tej mikrodermabrazji, dlatego dziś jeszcze nie chciałam korzystać z solarium, ale jutro to już chyba mogę   ::)

Ale dziś podzwoniłam!
W efekcie umówiłam mnie i mojego narzeczonego na pierwszą lekcję tańca - na 6 czerwca - na kolejne będziemy się umawiać na bieżąco :) Nie dało się nas zapisać na żaden kurs, bo w czerwcu już kursów nie ma. Dlatego pozostały nam lekcje indywidualne. Powiedziałam pani, że chcielibyśmy ok 6 lekcji, ale ona stwierdziła, że przeważnie 4 starczają - chyba nie wie jak tańczymy  :P
Mam nadzieję, że do tego czasu, do tego 6 czerwca, wybierzemy już piosenkę na pierwszy taniec  ;)

Poza tym dzwoniłam do dwóch cukierni. I jutro zadzwonię do jednej z nich i zamówię telefonicznie ciasta i tort ;) A pojedziemy tam (ja i rodzice) dopiero za 2 tyg., wtedy określimy dokładnie jakie rodzaje ciast i jaki tort  ;)

Beatko i dla Ciebie  :-* A czy Tobie pasuje 18 lub 19 maja na spotkanie ?

Werko ja nie pijam kawy i słodyczy też raczej nie jadam, po prostu nie lubię (dlatego też nie jadę na żadną degustację ciast, bo nic mi to nie da)  :)

Diunia dziękuję  :-*

Diankusia  :przytul:

Buraczku, Anulka - na razie to tyle wiadomo, że babcia ma bardzo słabe serduszko  :'( Wczoraj obie z mamą popłakałyśmy... Mam jednak nadzieję, że będzie dobrze... choć bardzo się boję  :( Odwiedzam babcię codziennie i widzę, że raz czuje się lepiej, raz gorzej...

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1742 dnia: 6 Maja 2009, 21:17 »
Trzymam kciuki za zdrówko babci  ;)

Fajnie że udało Wam się zapisac na kurs tańca  :D Gdzie będziecie chodzić ??

Do jakich cukierni dzwoniłaś ?? a na jaką się zdecydowaliście  ;D ??
sto pytań do...  :P

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #1743 dnia: 6 Maja 2009, 21:18 »
super ze tany umowione :) my zaczynamy kurs jutro :) az sie boje
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1744 dnia: 6 Maja 2009, 21:41 »
Justynko będziemy chodzić do tej szkoły Marengo  :) Zajęcia są w Pałacu Kultury w Dąbrowie, ale i w Będzinie na Kołłątaja  :)
Lekcja (60 min) to 80 zł od pary. Dzwoniłam tez do tej pani Agaty, której tel mi podałaś - ale u niej godzina kosztuje 100 zł  ;)

A jeśli chodzi o cukiernie to dzwoniłam do "Cieplaka" ( bo stamtąd miał ciasta i tort mój brat) i do "Bezy"  :) Zgadnij którą wybrałam  :P Tylko kurcze zapomniałam spytać jak z dowozem tych ciast i torta - ale to jutro zapytam.

Paolka a wy to już przecież zaczęliście kurs (wiem wiem, że zmieniliście szkołę) ,no ale to "jutro" to już nie będzie taki debiut  ;)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1745 dnia: 6 Maja 2009, 21:47 »
Czyżby Bezę ??  ::)
bo z tego co się orientuje to u Cieplaka drożej było  :P
Jeśli tak to dowiozą dowiazą Wam  ;) nam nie chcieli ze względu na komunie, no ale przynajmniej G będzie miał jakiś obowiazek  ;D ;D ;D
ja te namiary mialam od jakiejś dziewczyny z forum- w rzeczywistości nie wiem kto to bo nawet do niej nie dzwonilam  :D

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1746 dnia: 6 Maja 2009, 21:53 »
Tak zdecydowałam się na "Bezę"  :D W sumie to oparłam się na Twojej opinii  ;D No i innych forumek - dziś trochę pobuszowałam po forum i zauważyłam, że "Beza" jest polecana  :)
Tylko wiesz co mnie zastanawia, że pan mi powiedział za ciasta 270 zł, czyli tyle samo co Ty płacisz - a ja mam przecież osób mniej  :P Bo max 80  :)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1747 dnia: 6 Maja 2009, 21:56 »
no niby debiut mamy juz za soba ale i tak dziwnie, nowa grupa i uczy nas facet wrr

całkiem nowa JA

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1748 dnia: 6 Maja 2009, 22:20 »
hehehe ano musisz pilnowac go  :P
Bo za pierwszym razem tak właśnie wycenil powiedział ze 5 blach i 270 zł -na 100 os było wyceniane
za drugim razem jak dzwoniłam po nr konta i nawet podałam o 10 osób mniej czyli 90 to stwierdził ze 6 blach ciasta i to wyjdzie ok 340 zł wtedy zareagowałam i powiedziałam że inaczej było umawiane i dlaczego więcej blach każe brac na mniejszą liczbę osób  :P zmieszał się , sprawdził no i powiedział ze jakas tam pani miała 5 blach na 90 osób i było na styk  ::) se myślę niezły kit  ;D
I powiedziałam że ja chce 5 blach  ;)
Poprostu chce wcisnąć więcej  :-\

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1749 dnia: 6 Maja 2009, 23:14 »
No mnie na 80 osób też powiedział 5 blach!  :D Myślisz, że to za dużo ? Najwyżej rodzice wezmą do pracy to co zostanie  ;)
A powiedz mi wpłacaliście zaliczkę, spisywaliście umowę czy jeszcze coś innego ? Czy to tylko tak na słowo jest ?  ::)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1750 dnia: 6 Maja 2009, 23:32 »
mi się wydaję że będzie tak że nie zabraknie  :D
jak byliśmy to Pan nas wpisał w zeszyt , a zaliczkę 50 zł mu przelałam na konto , G ma w dniu wesele ciasta odebrać i zapłacić  ;)
więc w sumie mam potwierdzenie przelewu jako dokument , żadnej umowy nie spisywalam , najwyzej będzie wesele bez ciasta  ;D ;D ;D

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1751 dnia: 6 Maja 2009, 23:38 »
Hehe widzę, że na tym etapie już się niczym nie przejmujesz  :)

Offline buraczek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #1752 dnia: 6 Maja 2009, 23:49 »
widzę, że ostro działasz  ;) a na to solarium to leżące czy stojące będziesz chodzić? i jak często zamierzasz chodzić?

fajnie, że włoski już podcięte i ciasta zamówione  :D i kurs załatwiony... no no  ;)

Offline Bea027

• entuzjasta
  • data ślubu: 22 sierpień 2009
« Odpowiedź #1753 dnia: 7 Maja 2009, 08:26 »
Oooo świetnie, że już Was zapisałaś na indywidualne lekcje :)  Co tutaj do Ciebie wchodzę i widzę co się dzieje...to uważam, że maraton do pięknego wyglądu rozpoczęty  ;D ;D
Co do spotkania 19 mi na pewno nie pasuje, a 18 jeszcze nie wiem, dlatego się nie odzywałam wcześniej. Muszę sie zorientować co i jak  ;) ;)
Buziaczki  :-* :-*

Offline Diankusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 29.05
« Odpowiedź #1754 dnia: 7 Maja 2009, 08:44 »
O na kurs się zapisaliście fajnie  :) czekam na relacje jak tam jest na tych lekcjach, może nawet indywidualne są lepsze niż kurs.

Ja mam na szczęście problem ciast z głowy bo mam wliczone w cenę na sali. JEdyne o co się martwię to tort  :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1755 dnia: 7 Maja 2009, 12:24 »
Agatko skoro U Ciebie ta orgnizacja to mi 18 maja jednak nei pasuje bo zanjomi zabieraja nas na kabaret w celu odstresowania sie  ;D  :-\

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
« Odpowiedź #1756 dnia: 7 Maja 2009, 13:26 »
o ranyyyyyy,ale mi net zawala,wczoraj sie wcale nie dostalam ,dziś jest podobnie,jakby na korbę chodził,z tego wszystkiego zapomniałam co chciałam napisać,babci życze dużo zdrówka noi udanego spotkania jak uda Wam sie spotkanko;-)

Offline anulka_211

• forumowicz
« Odpowiedź #1757 dnia: 7 Maja 2009, 13:41 »
Jeśli uda się Wam spotkanko to liczę na jakieś foteczki :D. trzymam kciuki za zdrówko babci.

Fajnie, że juz tyle załatwiłaś. Chyba też w końcu muszę się ruszyć i zamówić ciasto i tort. Ja też zaczełąm chodzic do solarium- trzeba się trochę opalić, żeby nie zlewać się z suknią :D:D Będę chodzić ze dwa razy w tygodniu zaczynając od najsłabszego łóżka i krótszego czasu, żeby nie spiec się juz na samym początku.

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1758 dnia: 7 Maja 2009, 14:50 »
Dzień dobry w czwartek :D

Zamówiłam ciasta i tort !   :hopsa:

Tzn. zadzwoniłam do cukierni i poprosiłam o wpisanie mnie w zeszyt na 27 czerwca.
26 maja mam przyjechać, powiedzieć dokładnie na ile osób będzie wesele, określić rodzaje ciast, wybrać tort, wpłacić zaliczkę (ok. 100 zł).
Zapytałam pana o dowóz tych produktów, ale mi powiedział, że jak przyjadę pod koniec maja, to wtedy mi powie jak z tym dowozem, bo wtedy już będzie miał ustalony ten dzień - 27 czerwca. Mam nadzieję, że przywiozą ciasta i tort, bo jak nie, to jak ja mam sobie je przetransportować  ??? No, ale teraz to chyba zawsze dowożą, co  :drapanie:

Byłam też na solarium na 5 minutek  ;) Pierwszy raz w tym roku  :)

a na to solarium to leżące czy stojące będziesz chodzić? i jak często zamierzasz chodzić?

Wykupiłam sobie karnet na leżące - za 60 minut zapłacę 40 zł  :) Tzn. już zapłaciłam.
Łóżka mają słabsze lampy niż to stojące, przynajmniej tu, gdzie ja będę chodziła  :) Mam zamiar chodzić 2 razy w tygodniu, przynajmniej na razie  ;)

Jeśli uda się Wam spotkanko to liczę na jakieś foteczki :D

No już nie wiem czy się uda czy nie, bo to tak trudno się zgrać... No ale jak nie teraz, to najwyżej po 23 maja, po ślubie Justyś  :)

I dziękuję za zdrówko dla babci  :-*

A! Dziś jak wychodziłam z bloku, to moi sąsiedzi malowali klatkę! Rodzice takich dwóch dziewczyn, starszych ode mnie. Klatka już była taka strasznie pobazgrana że masakra. Czuję, że nie malowali ot tak, tylko że jedna z ich córek wychodzi za mąż  ;) Ale ciekawe czy dobrze myślę  :P

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1759 dnia: 7 Maja 2009, 15:07 »
ooo to super ze masz juz zamowione :)

i klatke bedziesz miala ladna :)

całkiem nowa JA

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
« Odpowiedź #1760 dnia: 7 Maja 2009, 15:17 »
Fajnie że coraz więcej rzeczy załatwionych  ;)  Ja spotkałam się z cukierniami które nie dowożą, ale mam nadzieję że u Ciebie będzie inaczej  ;)

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
« Odpowiedź #1761 dnia: 7 Maja 2009, 15:24 »
Agatko - u mnie napisałam Ci ,że zdecydowaliśmy się na cukiernię w Antoniowie :) Gość nas zapewniał ,że w czerwcu dowożą ciasta i torty na wesele,także się nie martw :)

mam nadzieję,że babcia będzie się lepiej czuła z każdym dniem.

Ja już też zaczęłam chodzić na solarium :D

buziaki  :-* :-*

Offline buraczek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #1762 dnia: 7 Maja 2009, 15:28 »
fajnie że zaczęłas chodzić na solarium  :) ja teraz mam przerwę przez chorobę i @, ale już w niedzielę się wybiorę... martwi mnie tylko, że teraz się opalę, a jak pójdę pod koniec maja na oczyszczanie twarzy to wszystko mi zejdzie  :( nie wiesz jak to jest z tym oczyszczaniem??

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1763 dnia: 7 Maja 2009, 15:34 »
Super ze slodkosci zamowione :)

A jesli chodzi na solarke to wiem cos na te temat, tez zaczelam sie przygotowywac do slubów w tym roku  :P
Chodze tak co 3/4 dni ale teraz przez dlugi weekedn mialam spokuj bo troszke spieklam sie na dzialce ....  :P

Buziaczki zostawiam  :-* :-* :-*

Offline Bea027

• entuzjasta
« Odpowiedź #1764 dnia: 7 Maja 2009, 16:55 »
Mmmmm ciasta, ciasteczka pychaaaa :) solarium - na dzisiejszą pogodę w sam raz, świetny poprawiacz nastroju  ;D ;D
A ja właśnie dziś przecztałam, że u mnie będą malować klatkę, zmieniać grzejniki i okna w bloku  :D Na sierpień będzie jak znalazł po remoncie  :D
Spotkanko musi się udać - miło by było  :)
Buziaki

Offline Diankusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 29.05
« Odpowiedź #1765 dnia: 7 Maja 2009, 17:31 »
Hihi to fajnie że od razu Ty się załapiesz na pomalowaną klatkę  :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1766 dnia: 7 Maja 2009, 19:47 »
Myslę że dowiozą , bo tylko w maju nie dowożą  ::)

evelaz i margolka musicie temu panu z cukierni przed samym ślubem przypomnieć żeby dali te petardy do torta i pokroili ciasta - bo menadzer z Różanej mówiła mi że tzreba ich przypilnowac bo albo nie pokroją ciast albo zapomną dać tych petard no i tort se taki łysy wjeżdżał  8)

Ja też w piatek jeszcze zadzwonie i mu przypomne o pokrojeniu zreszta G będzie je odbierał to też spojrzy  ;)

Fajnie że Ci klatkę pomalują  :D u mnie jakoś 2 lata temu malowali i nawet nie popisana bo wszysycy już powyrastali  ;D ;D ;D natomiast klatka u G to porażka  :mdleje: cała w graffiti , teraz ktoś to zamalował ale jest jeszcze gorzej niz było to grafitti  :D

ja też byłam na solarze na 10 min ale przykryłam twarz bo bałam isę że plamy mi wyjdą po mikro  ::)

Offline Olka1983
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.07.2009
« Odpowiedź #1767 dnia: 7 Maja 2009, 19:52 »
ale ja wam zazdroszcze dreptania do solarium, ja uwielbialam zawsze troszke pochodzic przed wakacjami......n o ale pewnie nawet i na slub nie poopalam sie :(

Offline Bea027

• entuzjasta
« Odpowiedź #1768 dnia: 7 Maja 2009, 20:00 »
Ja właśnie też zazdroszczę solarium...ja byłam na początku kwietnia, a teraz mnie na tyle słonko złapało, że już muszę dać sobie spokój, żeby buzia później brzydko nie wyglądała  ;)

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1769 dnia: 7 Maja 2009, 20:37 »
Agatko - u mnie napisałam Ci ,że zdecydowaliśmy się na cukiernię w Antoniowie :) Gość nas zapewniał ,że w czerwcu dowożą ciasta i torty na wesele,także się nie martw :)

No to fajnie! Uspokoiłaś mnie :) Dziękuję za odpowiedź  :D A wy już wybraliście tort i ciasta ? My dopiero jedziemy tam 26 maja - późno, no ale to nic  ;)

Myslę że dowiozą , bo tylko w maju nie dowożą  ::)

evelaz i margolka musicie temu panu z cukierni przed samym ślubem przypomnieć żeby dali te petardy do torta i pokroili ciasta - bo menadzer z Różanej mówiła mi że tzreba ich przypilnowac bo albo nie pokroją ciast albo zapomną dać tych petard

Dziękuję za rady  :D Ale powiem Ci, że myślałam, że to na sali już wkładają te petardy...

jak pójdę pod koniec maja na oczyszczanie twarzy to wszystko mi zejdzie  :( nie wiesz jak to jest z tym oczyszczaniem??

No właśnie też myślałam nad tym... Ale może nie zejdzie wszystko i do 27 czerwca zdążymy twarz opalić na nowo  ;)
Ja na pewno odczekam tydzień po tej mikro, tak jak teraz odczekałam, ale po tyg. już pójdę znowu - twarz przecież szybko łapie  :)

Buziaki dla odwiedzających :-* :-* :-*