Dobry wieczór

Ola, Arvena, Buraczek, Paolka, Wiśniowa, Diunia, Anulka, Daria, Iza, Monika, Mietowka, Justyś, Diankusia - buziaki dla Was

Dziękuję Wam za życzenie zdrówka dla mojej babci! Już za tydzień we wtorek babcia ma się zjawić w szpitalu w Jaworznie, no ale nie wiem czy ten zabieg to będzie od razu w tym samym dniu.
Dziś byłam
u gina, a także
w salonie mody ślubnej, w którym zamawiam sukienkę (zadzwoniłam wcześniej i okazało się, że jak tylko na zdjęcie miary to mogę przyjechać

)
Dziś pani ginekolog mi powiedziała, że przed zajściem w ciążę muszę poddać się zabiegowi usunięcia nadżerki, bo nie ma widoku, żeby się wygoiła

A ostatnio nic takiego mi nie mówiła i myślałam, że w ciąże można zachodzić...
I jak tam po wizycie w salonie ?? 
Nie wiem, czy wszystkie dziewczyny wiedzą, ale ja już miałam ściąganie miary we wrześniu. No ale mamcia moja zadzwoniła do salonu jakiś czas temu, powiedziała, żeby kiecki nie szyli bo schudłam.
Tak na marginesie - dziś rano zważyłam się - ważę już (albo dopiero) 47 kilo na czczo, a 48 kilo po śniadaniu i w ubraniu

I wiecie co, mimo, że brakuje mi jeszcze 3-4 kilo do tej wcześniejszej wagi, to biustonosz na ślub, który kupowałam we wrześniu jest na mnie dobry!

Ale chyba był ciut mały, jak go kupowałam, teraz sobie tak myślę

Dziś jak mnie pani mierzyła, to mówiła na głos ile gdzie mam tych centymetrów, no i te moje wymiary różnią się od tych wcześniejszych. Np. dobrze pamiętam, że ostatnio pod biustem miałam 72, a teraz mam 68...
No ale co najważniejsze! Pani ustaliła mi
przymiarkę na
22 maja! To jest już przyszły piątek

Bardzo się cieszę, że tak szybko uszyją sukienkę

Myślałam, że mi każe przyjechać w połowie czerwca

A w ogóle to jak byłam w salonie, to oglądałam inne kiecki i muszę przyznać, że żadna nie spodobała mi się bardziej od mojej

wystrój klatki skromny, ale bardzo ładny, wydaje mi się, że powinnaś pomyśleć o czymś takim
Klatka bardzo mi sie podoba tak przystrojona
ja osobiście polecałabym taki wystrój klatki
Bardzo fajna korona - świetny pomysł na tej poręczy 
A przystrojenie klatki śliczne, skromne ale takie właśnie ślubne, ja bym na Twoim miejscu pomyślała o podobnym 
Hihi, no to chyba pomyślę nad takim wystrojem! Ale korony - w sensie imprezki raczej nie będę miała

Młodzi z Zawiercia raczej do mnie nie przyjadą, a z mojej strony to kuzyni i kuzynki już pożenieni, z małymi dziećmi, właściwie tylko świadkową mam na miejscu i chyba ją poproszę i jej chłopaka żeby powiesili i przyozdobili mi tę choinę

Zresztą może jestem dziwna, ale mnie jakoś na tym nie zależy żeby była imprezka

czekam na fotki z zakupów!
No to może jutro wkleję, jak chcecie

Dziś dokupiłam kolejne 3 rzeczy
A w ogóle to dzisiaj znowu widziałam popielate buty męskie! Nawet 2 pary - jedne jaśniejsze popielate, a drugie ciemniejsze, takie grafitowe

Za miesiąc może już ich nie być, ale skoro już w trzech sklepach takie spotkałam, to gdzieś się takie kupi - mam nadzieje

P.S
Buraczek, Anulka, Diankusia - jeszcze listy nie zrobiłam