Weszłam na strone kamionek i wiem chyba o co Ci chodzi
żeby parkiet zrobić bardziej na środku przed tak jakby stołami a nie tak z boku
??
Tak, o to mi chodzi

Może mi się to jeszcze zmieni, ale jak na razie taką mam w głowie koncepcję

Jeśli chodzi o przydekorowanie tej sali, to właśnie szkoda mi trochę pieniążków, dlatego chciałabym sama pokupować materiały jakieś, jakąś ozdóbkę, i te pokrowce. Na razie nie mam pomysłu, ale tak jak mówicie poszukam na necie, cos tam podpatrze, popytam

A wiecie co... dziś dostałam wiadomość na NK od nieznajomej mi dziewczny, kobiety

Pyta czy to ja jestem tą osobą, która ma slub 27 czerwca w parafii NSPJ w B-nie. Ta dziewczyna też ma slub w moim kościele i odszukuje inne pary, które mają ślub w tym własnie dniu. Napisała mi, że nie mogla się do mnie dodzwonić (nie dziwne, bo przecież jestem w Irlandii, mój numer polski nie odpowiada bo nie mam nic na koncie

), ale w końcu mnie odnalazła na NK

Kurcze, ale mieszam, a nie napisałam jeszcze o co chodzi

Otóż dziewczyna ta chce zamówić
firme dekoratorską do udekorowania kościoła, i dlatego kontaktuje się z innymi parami, czy też chcą. A ja oczywiście chce!

Bo wiem, jak pieknie może wyglądać nasz kościół udekorowany

I już jej odpisałam, że
jestem zainteresowana i teraz już będziemy w kontakcie

Cieszę się bardzo, bo przynajmniej ona się tym zajmie, a napisała ze to już ostatni dzwonek, jak na czerwcowe terminy

I w ogóle mi napisała, że już 4 pary są na 27 czerwca, ale od tamtych jeszcze nie uzyskała odpowiedzi czy chca dekorację - ale ja mam nadzieję, że będą chciały

Tzn że będą chciały się zlożyć, bo dekoracje i tak będą miały, przecież bedzie cały dzien

No ale się rozpisałam

A zapomniałam jeszcze wczoraj napisać, ze rodzice mi wysłali wczoraj paczkę........ i .........
wysłali też 2 zaproszenia

Mieli wysłać 3, ale coś źle zrozumieli. Wysłali tylko dla mojej koleżanki i dla kolegi PM-a, którzy są w Londynie - ale to nie para, nie znają się

Mieli jescze wysłać dla brata PM-a, no ale nie wysłali.
Już się nie mogę doczekac aż przyjdą! Zobaczę nasze zaproszenia na żywo