Autor Wątek: Słońce i Księżyc staną się jednością 6.06.2009  (Przeczytany 81331 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Odp: Słońce i Księżyc staną się jednością 6.06.2009
« Odpowiedź #510 dnia: 30 Stycznia 2009, 15:50 »
No prezent super ;D ;D ;D
Świetnie jest spędzić tak wyjątkowo dzień... Jedzonko musiało być pyszne ;)
Buziaki piątkowe! :)  :-* :-* :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #511 dnia: 30 Stycznia 2009, 18:08 »
Oooo ale super prezent  :D

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #512 dnia: 31 Stycznia 2009, 10:28 »
mk.mika i ja składam Ci zyczenia urodzinowe, choc troszke spóźnone  :oops:

W każdej chwili, zawsze, wszędzie, niech Ci w życiu dobrze będzie! Niech Cię dobry los obdarzy wszystkim o czym tylko marzysz.
  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

Super prezent od PM-a  :D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #513 dnia: 31 Stycznia 2009, 16:09 »
Buziaczki sobotnie!  :-* :-* :-*

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #514 dnia: 31 Stycznia 2009, 22:37 »
Spoznione ale bardzo szczere zyczenia, zdorwka, radosci i szczescia  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

Oooo prezencik super :)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #515 dnia: 1 Lutego 2009, 11:48 »
czekamy na relacje z wykorzystanie prezentu :)
kocham japonska kuchnie  ;D
tajska tez  ;D  uwielbiam, kocham, mhhhhhhhmmmm
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline mk.mika
  • maniak
  • data ślubu: 6 czerwca 2009
« Odpowiedź #516 dnia: 1 Lutego 2009, 20:23 »
Witam Was kochane. :-* :-* :-*
Pracowity weekend mieliśmy z B. , no ale już za nami.  ;)

W sobotę od rana zaczęliśmy wyjazd, tzn. do Expandera żeby pogadać na temat naszej zdolności kredytowej, bo stwierdziliśmy, że dobrze byłoby żeby pomógł nam ktoś z tym kredytem na dom , kto się zna w takim temacie. Kiedyś przyjęłam zasadę, że mechanik zna się na mechanice, dentysta na zębach, ja na prawie administracyjnym i zam. publicznych, mój B. na prawie i notariacie, a na kredytach znowu ktoś inny. I skoro nie jest to nasza dziedzina, niech zarobi na tym ile ma zarobić, ale niech poprowadzi naszą sprawę tak, żebyśmy byli z tego zadowoleni. No i jest dobrze, a nawet bardzo dobrze. Przed zaciągnięciem kredytu musimy tylko parę spraw załatwić i możemy startować z domem  :D.
Potem były zakupy i obiadek, na końcu sprzątanie mieszkania, no a potem padłam ze zmęczenia.
A dzisiaj wymyśliłam sobie na obiad pieczonki i musiałam pokroić wszystko w kostkę i plasterki, a po obiadku wypad do znajomych.

Rozdaliśmy pierwsze zaproszenia, no i się podobają  :skacza:

W tym tyg. wiemy już, że uda nam się znowu kilka zaproszeń rozdać  :D.
Wiemy już, że 2 osoby, tzn para wykruszy nam się z listy gości, no ale cóż, jak ktoś myśli tylko w kategoriach materialnych to jego sprawa, nam bardziej zależy na obecności, aniżeli na pieniądzach. Wydawałoby się bardzo dobry kolega, a jednak nie. No ale ja już od grudnia byłam przekonana, że nie pojawią się na naszym weselu.

A teraz staram się wpaść do Waszych wątków, bo zupełnie nie wiem co u Was słychać.

Totalny relaksik w niedzielny wieczór, popijam żołądkową ze spritem i lodem - rewelacyjny drink  :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje:

Moje oczy są nadal zielone w moim oknie wciąż kwitnie nadzieja

RELACJA

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #517 dnia: 1 Lutego 2009, 20:39 »
No to super ze z kredytem bardzo dobrze.

No i zaproszonka juz rozdane - superowo :)

Milego wieczorku kochana - i na zdrowko z tym drineczkiem  ;D ;D ;D

Offline akayu
  • maniak
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #518 dnia: 1 Lutego 2009, 21:05 »
no to pierwsze zaproszenia juz rozdane  ;D
no tak niektorzy mysla kategoriami ze bede musieli dac kase jak przyjda ale z 2 strony nie dziwmy sie,ludzie przychodza na wesele sie pobawic bo,dlatego ze ich chcemy i nam zalezy i dlatego ze tez chcemy cos uzbierac,fakt faktem kazdy w jakims procencie mysla o kasie i niektorxzy zaproszeni goscie mysla ze musza dac nie wiadomo ile i odmawiaja

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #519 dnia: 1 Lutego 2009, 21:20 »
sama chetnie bym sie napila dla relaxu  ;D

całkiem nowa JA

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #520 dnia: 1 Lutego 2009, 21:49 »
To super że zaproszenia poszły w ruch  ;)
Oj tak takie sprawy kredytowe też woleliśmy powierzyć doradcy  ;)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #521 dnia: 1 Lutego 2009, 22:32 »
Super że z kredytem wszystko pozytywnie i że pierwsze zaproszenia już rozdane :)
My też nie patrzymy na kasę... No ale czasem ludzie mają inne podejście do sprawy. A szkoda, bo najważniejsza jest obecność, a nie koperta.

Offline mk.mika
  • maniak
« Odpowiedź #522 dnia: 2 Lutego 2009, 08:17 »
Ale wkurza mnie ta sytuacja bardzo, bo wiem, że to jest zwykłe skąpstwo dziewczyny, bo nawet jak ostatnio byliśmy u nich, to mówili, że im dobrze w Anglii, że w Polsce tak dobrze nie mieliby. Ale nie ważne mój B. jest pogodzony z faktem, że kolega na którego bardzo liczył nie przyjedzie, bo jest pod pantoflem swojej dziewczyny.

A poza tym to buziaki w piękny słoneczny jeszcze zimowy poniedziałek  :-* :-* :-*
Pozytywnie nastawiona do życia po wczorajszym meczu Polaków z Danią w szczypiorniaka  :D :D :D
No a poza tym z rozmowy jaką przeprowadziliśmy z B. wynika, że  będziemy pod koniec tego roku starać się o jakiegoś małego urwisa  :D :D :D , no ale na to jeszcze mamy sporo czasu, i zupełnie bez ciśnienia, jak nie w tym roku, to w następnym. Jedyne postanowienie jakie mam to urodzic pierwsze dziecko przed 30 czyli mam 3 lata na to.  ;)

RELACJA

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #523 dnia: 2 Lutego 2009, 08:29 »
to powazne plany :)
my tez o tym myslimy, M. nawet stwierdzil ze chcialby zebym malutka fasolka byla juz nami w dniu slubu :) marzyciel ...
nie chce sie spinac, bo efekt wtedy jest odwrotny
a 3 lata to dobry czas, bez pospiechu  :)

całkiem nowa JA

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #524 dnia: 2 Lutego 2009, 09:11 »
po 1.  :-* poniedzialkowe
po. 2 fajnie ze juz zaproszenia poszly w ruch :)
po. 3 a nie ma co sie przejmowac ze kolega ze go noe bedzie to w koncu jego strata

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
« Odpowiedź #525 dnia: 2 Lutego 2009, 13:31 »
mk.mika- super że zaproszenia już rozdajecie ;D
Co do kolegi- cóż, są ludzie i ludziska ::)
No i 3mam kciuki, żeby mały urwis pojawił się dokładnie wtedy, gdy zechcecie ;D
paooola- i tu masz rację, chyba ja właśnie tak mam. Tak bardzo chcę że aż nie mogę :-[

:-* :-* :-* na miły początek tygodnia :)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #526 dnia: 2 Lutego 2009, 15:08 »
Powodzenia w starankach :) Oby udało Wam się to w "wymarzonym terminie" ;)
Buziaczki poniedziałkowe :)  :-* :-* :-*

My mamy zaś kuzyna A. takiego, który jest zależny od kapsysów swojej kobiety  :-\ Żałosne... Rozumiem że można na coś facetowi nie pozwalać, ale żeby na ślub kuzyna, kuzynki czy bliskiego kolegi?

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
« Odpowiedź #527 dnia: 2 Lutego 2009, 16:03 »
super prezent Ci zafundował PM :)

fajnie, że zaproszenia poszły w ruch... :)

myślę tak jak dziewczyny, są różni ludzie i nie ma co się takimi przejmować.

trzymam kciuki za bejbika :) niech się pojawi,kiedy będziecie chcieli.

Offline Pinesia

• forumowicz
« Odpowiedź #528 dnia: 2 Lutego 2009, 16:14 »
Mk.Mika a gdzie to taka dobra knajpka jest, że tak często zdarza Ci się tam jeść ??

Co do kolegi nie ma sie czym przejmować, w końcu to Wasz dzień i Wasza obecność jest najważniejsza !!! Ale tak to już jest jak kobieta weźmie faceta pod pantofel.. wtedy to każdy kaprys i widzi misie musi spełnić...

Generalnie widzę, że Wasze przygotowania to idą pełna parą skoro już za zaproszenia się zabraliście :) super..

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #529 dnia: 2 Lutego 2009, 16:41 »
Oj tak sa ludzie i para...  :P
Znam takie przypadki facetów , gdzie dziewczyna bądz zona nie pozala nigdzie wychodzić  :mdleje: - wpółczuje im  ;)

Mam nadzieje że dzieciaczek bedzie wtedy kiedy chcecie  ;)

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #530 dnia: 2 Lutego 2009, 16:54 »
Witam  :D
Fajnie, że rozdaliście wasze pierwsze zaproszenia  ;) I że się podobają  :)
Ja chyba musze wysłać te, które idą do osób spoza Polski - chyba już najwyższy czas  ::)
Pozdrawiam  :)

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #531 dnia: 2 Lutego 2009, 17:46 »
Fajnie że zaproszenia ruszły :) a co do dzidzi - uuu, trzy latka spokojnie się wyrobicie ;D a założenie ze przed trzydziestką bardzo dobre ;D dzisiaj moja dentyskta powiedziała mi że mamy szybko sobie dzieci robić, bo ona już taka stara (ma ze 32-33 lata, a rodziła 22 grudnia drugie dziecko-  Rysia ;) ) i jak to potem będzie wyglądać?? Pójdzie do Rysia na zebranie do szkoły i powiedzą że babcia przyszła, a nie mama ;)

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
« Odpowiedź #532 dnia: 2 Lutego 2009, 19:42 »
Super, że macie zdolność kredytową  ;D ;D ;D
A o dzieciaka już się starajcie :)

Offline mk.mika
  • maniak
« Odpowiedź #533 dnia: 3 Lutego 2009, 08:27 »
Cześć dziewczyny  :-* :-* :-*.
Kolejne zaproszenia wczoraj rozdane, dzisiaj tez jedno rozdamy, a w piątek hurtem, bo mój B. ma imieniny i koledzy przyjeżdżają do niego na imprezę, więc 10 kolejnych rozdamy  :D. Jutro też jedno i to nawet świadek dostanie  :D
14 lutego zobaczę się z moją Gosieńką - oj tyle czasu się nie widziałyśmy, siedzi w tej Irlandii, no ale wraca, na szczęście za jakiś czas.

Pinesia - do restauracji chodzimy kilku, do Łodzi do Anatewki na żydowskie jedzenie, to jest na Piotrkowskiej, i jeszcze w Manufakturze jest ta restauracja. W Piasecznie jest Sushi, w kierunku Magdalenki droga. Czasami pójdziemy gdzieś jakąś rybkę zjeść.

Justys852 - też znam chłopaka, który nigdzie się z domu nie rusza, no chyba, że jego dziewczyna wychodzi gdzieś, wtedy tylko on idzie do kolegów, a tak tylko dom i praca. Masakra :mdleje: Nigdy w życiu nie pozwoliłabym na coś takiego.

Jak mój B. ma imieniny i chce sie z chłopakami spotkać to ja wyjeżdżam do mamy, żeby miał dom wolny i nie stresował się, że ja krzywo patrzę. W tyg zdarza sie że któryś kolega siedzi u nas i graja na Playu. I nie przeszkadzają mi, że przychodzą, wiedzą kiedy się wynieść, jak się źle czuję, to B. sam im mówi żeby nie przychodzili, żeby nie przeszkadzać, kurcze zawsze u nas jest dom otwarty dla gości. :D :D :D

A  z bejbikiem, to zupełny spokój, teraz to nawet nie bardzo chciałabym zajść. Zbyt duży stres i ryzyko ciąży, przy przygotowaniach ślubnych.

hania3033 - moja mama gdy mnie urodziła miała 33 lata, mój tata trzy lata starszy od niej był, i faktycznie kiedyś ktoś się pytał czy to mój dziadek, a ja byłam bardzo oburzona, że przecież to mój tata. Strasznie mi go brakuje,  mineło juz kilka lat a mnie ciągle sie w oku łza kręci.

Dobra nie zasmucam, bo znowu będę ryczeć.

RELACJA

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
« Odpowiedź #534 dnia: 3 Lutego 2009, 08:34 »
U nas dom też otwarty  ;D ;D ;D
Uwielbiam gości  ;D ;D ;D
Tak jest wesoło i się człowiek nie nudzi :)
 :-* :-* :-*

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
« Odpowiedź #535 dnia: 3 Lutego 2009, 08:56 »
A mi się łezka w oku zakręciła przy twoim poście  :) ale też nie będę się rozwodzić bo jeszcze ryczeć zacznę  :) co do dzidziusia to fajne plany, moja mama jak mnie urodziła miała 32 lata, tato 33 także i w takim wieku można  ;) jeśli chodzi o znajomych to ja też bardzo lubię gości, M ma bardzo dużo kolegów i jak do tej pory nigdy mi nie przeszkadzało że do Nas wpadają, to samo moi znajomi  :) ale też lubimy sobie gdzieś wyjść, kino, knajpa, cokolwiek, przez takie ciągłe siedzenie w domu można na łeb dostać  ;) fajnie że wy tacy imprezowi jesteście, mając takich rodziców Wasza dzidzia zamiast szlajać się po mieście będzie do domu przyprowadzać znajomych , to dopiero jest fajne  ;) u mnie w domu tak było zawsze że był pełen dom ludzi, moi rodzice bardzo lubili zarówno znajomych mojego rodzeństwa jak i moich, z tego co mi wiadomo to rodzice M też  :) dlatego tak sobie pomyślałam o Waszym dzieciątku  ;) dobra bo się rozgadałam  :)

:-* zostawiam  ;)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #536 dnia: 3 Lutego 2009, 10:14 »
Olucha jak ja się urodziłam moi rodzice mieli dokładnie tyle samo lat co Twoi  :D

Super że zaproszenia sie "rozchodza"  ;D wkońcu juz tylko 4 miesiące zostały  ;)
My też myslimy o bejbiku ale to może tak z pół roku po ślubie , może w Turcji będą jakieś dobre wiatry  ;D
Też nie chciałbym teraz przed ślubemzajść w ciązę , za duży stres a poza tym bałabym się szaleć na swoim weselu  ;) ale gdyby coś to i tak byłabym szczęśliwa  :D

Oj tak ja też lubię jak goście sa w domu , i tez nie mam nic przeciwko jak G wychodzi gdzieś z kumplami, zreszta co ja bym robiła pomiedzy samymi facetami , a on pomiedzy samymi babami na przykład  ::) narazie nie mieszkamy razem więc odczuwam to inaczej  ;) ale już niedługo  ;D

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
« Odpowiedź #537 dnia: 3 Lutego 2009, 10:45 »
Mk.mika- super że zaproszenia już dostają nóżek :D
Ja już się nie mogę doczekać swoich, tylko żeby je zamówić najpierw musimy mieć kwitek z usc ;) No fisiować będę nieźle, jak już je będę trzymać w ręku ;D
Co do wieku rodziców, to mój tata ma 64 lata, mama 56 ale ja nie odczuwam, żeby oni starsi byli...Oboje pracują, są pełni chęci do życia i nie widać po nich wieku :D Myślę, że najważniejsze, żeby rodzice kochali swoje dziecko, wiek nie gra tu większej roli...
Co do wychodzenia faceta z kumplami- a niech idzie, byleby wcześniej mi o tym powiedział, zebym mogła się psychicznie nastawić ;)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #538 dnia: 3 Lutego 2009, 12:19 »
Ja sobie tam wczoraj pomyslalam o zaproszeniach, bo chcemy je rozdawac na poczatku maja i wlasnie wtedy mojej siostry corka ma I Komunie Św i bedzie cala rodzinka i wtedy zaproszenia pojda jak cieple buleczki :D:D:D I do rozwozenia zostani tylko P rodzinka :)

Moi rodzice tez byli starsi od moich rowiesnikow. Mam jak mnie urodzila miala 35 lat a tata jeszcze straszy :)
Ale nigdy mi to nie przeszkadzalo :)

Pozdrawiam i zycze milego popoludnia :)

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #539 dnia: 3 Lutego 2009, 14:33 »
Moja mama sie załapała bo rodziła mnie jak miała 29 ;) Heh... No właśnie... tak sie mówi że fajnie mieć dziecko przed 30ką... No bo i fajnie, sama tak uważam, ale z drugiej strony... Czy coś się stanie jeśli urodzi się w wieku 30 lat albo i trochę później?? Przecież teraz jest taka moda a nie inna (co nie znaczy że się z nią zgadzam), więc jeśli chodzi o kwestie chodzenia na wywiadówki, to same "dziadki" będą przychodzić :P