Witaj Mk.Mika

ja również przyłącze się do Twojego odliczania jeśli można

Wczoraj wieczorem miałam trochę czasu to usiadłam do kompa i zaczęłam przeglądać całe forum i tak postanowiłam zajrzeć na Twoje odliczanko. Po przeczytaniu Twojej historii zapoznania z Twoim PM to poczułam się jakbym czytała swoją historię

coś niesamowitego.. i niech ktoś jeszcze powie, ze miłość na odległość nie ma szans to chyba normalne wezmę i potrzepie taka osobą

Przecież jak się bardzo kocha i chce się być ze sobą to każdą przeszkodę się pokona, taka choćby jak odległość
Tak w ogóle widzę, ze mamy trochę wspólnego ze sobą

bo ja również jeżdżę z moim PM na różne eventy jak tylko da radę, a ostatni na jakim byłam to było mayday

Jeśli chodzi o sprawy związane z weselem to jestem w szoku, ze aż tyle macie już pozałatwiane.. Ja to przy Was jestem w jakiejś czarnej dziurze
Jeśli chodzi o sukienkę to jest bardzo ładna.. prosta ale bardzo elegancka a ja lubię taka prostotę. Księgą gości też bardzo ładna, a o kolorze nie wspomnę mój PM byłby zachwycony jakby to widział

A powiedz mi Mika gdzie kupowałaś butki?? Bo ja tez tak myślałam o zaokrąglonych butkach a to dlatego, że nie mogę mieć za bardzo wąskich butków z przodu, bo mam problemy z palcem

Trochę się rozpisałam ale przynajmniej będzie co czytać

Pozdrawiam i na pewno będę tu zaglądać