Cieszę się że książka podoba się, a podziękowania będą takie:
kolor papieru ecru marmurek ozdobnik złoty (pierwszy na zdjęciu) dodatkowo na podziękowaniach będą nasze inicjały i słowo podziękowanie na wzór zdjęcia drugiego.
Coś niesamowitego ale udało mi się namówić B. do pomocy w wyborze, dostał prikaz i musiał określić który wzór jaki ozdobnik najbardziej mu odpowiada

i udało się.

No a dzisiaj po pracy jemy obiadek i jedziemy do mojej mamy, i całe święta w domu z mamą, no wieczerza wigilijna będzie u mojego wujka, bo on jest niepełnosprawny i nie mamy możliwości zabrania go do nas na święta ( cholerne bloki bez widny

) ale na szczęście mój brat zabierze go do siebie na 2 dni świąt, tak więc nikt nie będzie sam w święta.
Choć powiem Wam, że kiedyś to były święta, siadało nad do stołu około 10 osób a zdarzało się, że i więcej.
Co roku jest mi ciężko w tym czasie, bo strasznie brakuje mi mojego taty i mojej babci, już 5 lat minęło od śmierci taty a 6 od babci, a smutek cały czas jest.
Co roku przed wieczerzą modlimy się a ja rycze jak bóbr, i co roku obiecuję sobie, że już wystarczy ale jednak nie potrafię... Teraz też łzy same napływają do oczu.
Takie to życie dziwne, że zabiera nam fantastycznych ludzi...
Bardzo dziękuję Wam Gabiś i Kuba za życzenia